morwa8888 ojj tam nie jedna 13 wygląda na 17-18 27.09.09, 19:50 :] tym bardziej że ta lala ponoć była już wtedy modelką to jest moja pierwsza opinia zaraz napisze drugą :) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Obama nie ma prawa łaski 27.09.09, 19:52 To prawo władz stanowych. W Kalifornii szefuje zdaje się jakiś......Conan. Z nim trzeba gadać . Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Gó... prawda 27.09.09, 19:59 Clinton przed ustąpieniem ze stanowiska ułaskawił paru przestępców, w wcześniejszą wersję Madoffa, który uciekł do Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
noname62 panie ministrze Sikorski,a co z pedofilami 27.09.09, 19:53 w polskich więzieniach.O nich też będziesz się upominał.W czym są gorsi od Polańskiego?Wobec prawa wszyscy równi i to mi się u jankesów podoba ,nie ma tam "świętych krów".To kiedy wystąpi pan do prezydenta Kczyńskiego o prawo łaski dla pedofili siedzących w polskich więzieniach? Odpowiedz Link Zgłoś
morwa8888 a gdyby to była wasza 13 letnia córka? 27.09.09, 19:53 którą najpierw ktoś spoił by alkoholem potem podał kokainę i zaciągnął do łóżka? Idzcie teraz do swojego dziecka i spójrzcie mu w oczy... opinię w obronie Polanskiego przedstawiłem we wczesniejszym poście :) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: a gdyby to była wasza 13 letnia córka? 27.09.09, 20:07 odwrócę pytanie, a gdybyś to ty był na jego miejscu?! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: a gdyby to była wasza 13 letnia córka? 27.09.09, 20:10 Cilian.A prawo?.Nie obowiazuje milosnikow i czlonkow PO?.Dodam prawo ktore sami uchwalili.Czy to nie hipokryzja? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: a gdyby to była wasza 13 letnia córka? 27.09.09, 20:15 on nie jest sądzony w Polsce! gdyby był to inna rzecz! Więc nie mieszaj swoich wytycznych (danych przez pis) z rzeczywistością ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morwa8888 hahaha dobre cillian1:)) 27.09.09, 20:13 cillian1 napisał: > odwrócę pytanie, a gdybyś to ty był na jego miejscu?! Odpowiedz Link Zgłoś
morwa8888 gdyby to była pannica która tak jak pisałem 27.09.09, 20:16 pracuje jako modelka - nie ma umysłowości i mentalności 10 latka to jasne - napiłbym się z nią i spędził upojną noc ale nie zrobiłbym jednego :))) nigdy przenigdy nie pojechałbym w alpy szwajcarskie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: gdyby to była pannica która tak jak pisałem 27.09.09, 20:26 > Sorry amigo, ale kto sypia z 13 letnim dzieckiem, sam nie, czy z nią nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: gdyby to była pannica która tak jak pisałem 27.09.09, 20:30 korekta! się źle wlało > nigdy przenigdy nie pojechałbym w alpy szwajcarskie :))) sam nie, czy z nią nie? :D teraz ok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morwa8888 hehe:)no tak ale jak było na prawdę też nie wiemy 27.09.09, 20:55 może babie zapłacił i ta po latach załagodziła całą sprawę że w 10000% też chciała uprawiać seks i wszystko było za jej zgodą (ponoć tak twierdzi od jakiegoś czasu) mogło być tak że dziewczyna była pół przytomna a polański zachował się no co tu dużo gadać - jak gwałciciel z pigułką gwałtu w klubie... trudna sprawa do jednoznacznej oceny Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: hehe:)no tak ale jak było na prawdę też nie w 27.09.09, 21:05 > trudna sprawa do jednoznacznej oceny teraz to po ptokach! Gdyby jeszcze panna miała jakieś ale to ok, sprawa itd. ale jak ona sama (nawet za kasę) nie chce żeby ją ścigano, to po co wydawać kasę podatników?! gdzie logika? Odpowiedz Link Zgłoś
az555 powiązania polityków z aktorami w aferach 27.09.09, 19:58 pedofilskich są na dziennym porządku.Okazuje się że również u nas. Sikorski-interweniuj w imieniu swoim i innych zboków. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: powiązania polityków z aktorami w aferach 27.09.09, 20:10 > Sikorski-interweniuj w imieniu swoim i innych zboków. czy ta sama logika odnosi się do obrony kiboli przez pisirnię? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster I wspólnymi siłami obronimy pedofila :( 27.09.09, 19:59 Całkiem niedawno przeszedł w sejmie projekt o kastrowaniu chemicznym pedofili a tu taka zmiana polityki. Dla słupków wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd A co z Jagiełłą? 27.09.09, 21:23 Jego też będziemy kastrować, korone odbierać, a zwycięstwo pod Grunwaldem oddamy Witoldowi? Odpowiedz Link Zgłoś
lotson1 Sikorski ws. Polańskiego: Wystąpię z Kouchnerem... 27.09.09, 19:59 no i mamy sprawiedliwosć według usa i przyzwoitooooooooooośc szawajcarów któzy zbudoawli swoje bogactwo na cierpienu europy i za pieniadze zrabowane innym ale wystarczy że wielki brat postraszy troche pragmatycznych górali i ci juz na żer wydadzą mało istotną ofiare ale jakże medialną jakoś usa nie była tak skrupulatna w sciganu zbrodniazy wojennych wręcz dzięki przychylnosci waszygtonu więkrzosc dobrze sie ustawiła po wojnie a tu polański ma pecha bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Durne polaki ciagle nie rozumieja, ze Polanskiego 27.09.09, 20:01 ......sciga US Court a nie US Goverment.... Tylko w tym EuroKolchozie, polityce moga kogos uwalniach i amnestowac..... Odpowiedz Link Zgłoś
gh83 Re: Sikorski wystąpi do władz USA ws. Polańskiego 27.09.09, 20:05 "pierwotne obywatelstwo jest zawsze najważniejsze" Co za brednia. Pierwotne obywatelstwo to coś, na co nie mamy wpływu. To narzucenie komuś własnej woli, na wzór chrztu niemowląt. Najważniejsze decyzje to te, które podejmujemy świadomie i Polański taką decyzję podjął. Odpowiedz Link Zgłoś
chattab Re: Sikorski wystąpi do władz USA ws. Polańskiego 27.09.09, 20:21 Niezależnie od tego, że przyznaję rację tym, którzy słusznie nazywają Polańskiego pedofilem, a Sikorskiego hipokrytą, nie dają mi spokoju dwie myśli: 1) Co 13-latka robiła sama w wilii Nicholsona? Przyszła pojeździć na kucyku? Wyprowadzić psa Jackowi? A może dostarczyła obydwu panom pizzę? No chyba, że to zwykły kurw*szon, taka kalifornijska galerianka, groupie mająca nadzieję, że zerżnie ją jakiś celebryta z Hollywood? 2) Co da kastracja - chemiczna czy fizyczna, wszystko jedno - wobec 76-letniego impotenta? Rozumiem, że chodzi wyłącznie o dobry przykład i udowodnienie, że sprawiedliwość nie ulega przedawnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Sikorski wystąpi do władz USA ws. Polańskiego 27.09.09, 20:29 I skąd tyle oburzenia w kraju, w którym za gwałt wychodzi się po 2 latach? Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: Sikorski wystąpi do władz USA ws. Polańskiego 27.09.09, 23:58 chocby stad, ze jeszcze nie tak dawno premier zapowiadal chemiczna kastracje pedofilow. Kilka dni temu parlament przyjal ustawe, ktora te chemiczne kastracje wprowadza w zycie..... Nie minelo kilka dni a minister kultury i spraw zagranicznych z rzadu premiera, ktory chce kastrowac pedofilow - zapowiadaja interwencje dyplomatyczne by ratowac tylek jakiego starego, zasluzonego pedofila.... Odpowiedz Link Zgłoś
kosiasko Żydzi bronią swojego 27.09.09, 20:05 Jakież to wielkie zasługi ma Polanski? Że nielatę przeleciał? Że sąd w Santa Monica dał mu wyjątkowo łagodne warunki kary, a i to zaprzepascił, bo on sam (ofiara holocaustu) jest ponad wymiar sprawiedliwosci? Sikorski nie nam służy. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Żydzi bronią swojego 27.09.09, 20:11 > Jakież to wielkie zasługi ma Polanski? na pewno większe od ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Żydzi bronią swojego 27.09.09, 22:58 powiedz wreszcie, bo wszyscy czekamy: - że nie nikt nie ma większych zasług niż szef szefów - czyli bliźniak kacz............ski cillian1 napisał: > > Jakież to wielkie zasługi ma Polanski? > > na pewno większe od ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa Żydzi bronią kazdego swego kryminaliste 27.09.09, 20:18 i staja sie wspolnikami przestepstw. Odpowiedz Link Zgłoś
mamon66 Sikorski ws. Polańskiego: Wystąpię z Kouchnerem... 27.09.09, 20:10 Pan Polański poszedł do łóżka z nie pełnoletnią.Przed karą uciekł.Jestem wielce zdziwiony listem w jego obronie.Pana Wajdy i innych reżyserów Sam mam dwie córki 10lat oraz 7lat.Oliwa sprawiedliwa,teraz mam nadzieję poniesie karę za swoje czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Sikorski ws. Polańskiego: Wystąpię z Kouchner 27.09.09, 20:17 w zasadzie ja też jestem zdziwiony, że już się wychylają z listami! bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Sikorski ws. Polańskiego: Wystąpię z Kouchner 27.09.09, 20:24 cillian1 napisał: > w zasadzie ja też jestem zdziwiony, że już się wychylają z listami! bez sensu Zaistniec, zaistniec ... Kazac Sloncu zajsc (powiedziec rozkaz tuz przed). Sikorski: jak to określił - "pierwotne obywatelstwo jest zawsze najważniejsze". No, no - az tak, Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Sikorski ws. Polańskiego: Wystąpię z Kouchner 27.09.09, 20:33 > Zaistniec, zaistniec ... a co to za zaistnienie?! To tak jak z tym od słowików, czy gdzie to było. Nieodpowiednie tło dla jupiterów Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Kastracja chemiczna w seminariach 27.09.09, 20:14 Dla zwolennikow kastracji chemicznej mam propozycje do rozwazenie. Czy nie nalezalo by stosowac kastracji chemicznej w stosunku do mlodych ksiezy opuszczajacych seminarium? Powiedzmi w ramach ceremoni przyjecia swiecen kaplanskich? Nie bedzie im juz ta sfera ludzkiego zycia potrzebna i na dodatek uwiarygodni ich i pozwoli im latwiej skupic sie na powolaniu. Nie powinni protestowac jesli ich wstapienie do kosciola jest szczere. Sprawa Polanskiego powinna byc przedawniona. Dziewczyna nie ma juz do niego pretensji. Swoja droga gdzie odpowiedzialnosc rodzicow? Czemu puscili nastolatke sama na taka impreze. Powinni odpowiadac za to ze nie dopilnowali dziecka. A przede wszystkim pamietajmy ze kara w sensie prawnym to nie zemsta a prewencja, ochrona spoleczenstwa przed przestepca. Jesli uznac Polanskiego za przestepce to w pelni sie zrechabilitowal, nie popelnil nowego przestepstwa przez ponad trzydziesci lat, wniosl zaslugi dla kultury, krotych nie moglby wnies spoza krat. I jeszcze jedno. Widze ze najbardziej za nieodpuszczaniem win sa Ci o pogladach mocno katolickich. Moglibyscie mi wytlumaczyc te kwestie "wybaczania" w waszej wierze??? Czemu tak zawziecie krzyczycie "nieodpuscic mu" Slowo katolik nie pochodzi chyba od kata? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Kastracja chemiczna w seminariach 27.09.09, 20:21 Z niewiadomych przyczyn kastrat nie może być księdzem. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kastracja chemiczna w seminariach 27.09.09, 20:38 > Z niewiadomych przyczyn kastrat nie może być księdzem. co byś robił, gdyby ksiądz gadał jak po helu! Ja bym szczał ze śmiechu :D gdybym chodził słuchać tych popaprańców w kieckach Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Kastracja chemiczna w seminariach 27.09.09, 20:41 Tak Cilian.PO i jej czlonkowie sa za kastracja pedofili, lecz gdy dotyczy swego-beda bronic az do smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kastracja chemiczna w seminariach 27.09.09, 21:00 moherku prawdziwku, tobie powinni wykastrować rączki, bo piszesz głupoty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s Idąc tym tropem to powinno 27.09.09, 22:03 się "naturalizować" każdego urodzonego chłopca. Bardzo ciekawa koncepcja. To nas o mało co nie wykastrowali a ty będziesz sobie cycki cyganie przyprawiał!!! Chyba jednak spoko-spoko nigdy nie miałeś śmiałości do kobiet;) Odpowiedz Link Zgłoś
erst14 Sikorski ws. Polańskiego: Wystąpię z Kouchnerem... 27.09.09, 20:14 Za zasługi przysługują nagrody, medale, ordery itd Za przestępstwa należy się kara - i to taka sama, proporcjonalna do przewinienia, dla każdego! To dopiero sąd bierze, przy wymiarze kary, pod uwagę różne okoliczności za i przeciw. Właśnie zasługi, tryb życia, skruchę itd itd. NIE WYPADA (!) na tym etapie, aby polskie władze państwowe, ludzie kultury, osoby znane publicznie występowały w obronie przestępcy (bo chyba co do tego nie ma sporu) - broniąc go przed sądem. Ewentualnie dopuszczalnym by było, aby żądano sprawiedliwego procesu i wyroku! Nie będę miał żalu do sądu, jeśli oczyści go z podejrzeń, odstąpi od kary lub ją złagodzi biorąc pod uwagę jego zasługi, osobowość, dalszy tryb życia, uzna że nastąpiło przedawnienie karania. ALE S Ą D !!! Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa Re: Sikorski ws. Polańskiego: Wystąpię z Kouchner 27.09.09, 20:25 alez nasi ludzie kultuty przywykli, ze szantazem mozna wiele zdzialac, mozna bylo w PRL, ale nie w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa niech Sikorski nie osmiesza Polski 27.09.09, 20:16 Polanski popelnil przestepstwo i musi stanac przed trybunalem i sie bronic. Odpowiedz Link Zgłoś
chattab Re: niech Sikorski nie osmiesza Polski 27.09.09, 20:23 Niezależnie od tego, że przyznaję rację tym, którzy słusznie nazywają Polańskiego pedofilem, a Sikorskiego hipokrytą, nie dają mi spokoju dwie myśli: 1) Co 13-latka robiła sama w wilii Nicholsona? Przyszła pojeździć na kucyku? Wyprowadzić psa Jackowi? A może dostarczyła obydwu panom pizzę? No chyba, że tozwykły kurw*szon, taka kalifornijska galerianka, groupie mająca nadzieję, że zerżnie ją jakiś celebryta z Hollywood? 2) Co da kastracja - chemiczna czy fizyczna, wszystko jedno - wobec 76-letniego impotenta? Rozumiem, że chodzi wyłącznie o dobry przykład i udowodnienie, że sprawiedliwość nie ulega przedawnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa Re: niech Sikorski nie osmiesza Polski 27.09.09, 20:29 to sa sprawy dla trybunalu do roztrzygniecia. Chyba nikt nie mowi o kastracji starszego goscia, raczej o dopowiedzialnosci prawnej za przestepstwo. Pewnie nic mu nie zrobia, ale unikanie trybunalu jest drugim przestepstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna kazdy pedofil to mówi 28.09.09, 01:07 chattab napisał: > Niezależnie od tego, że przyznaję rację tym, którzy słusznie nazywają > Polańskiego pedofilem, a Sikorskiego hipokrytą, nie dają mi spokoju dwie myśli: > > 1) Co 13-latka robiła sama w wilii Nicholsona? Przyszła pojeździć na kucyku? > Wyprowadzić psa Jackowi? A może dostarczyła obydwu panom pizzę? No chyba, że > tozwykły kurw*szon, taka kalifornijska galerianka, groupie mająca nadzieję, że > zerżnie ją jakiś celebryta z Hollywood? śpiewka każdego pedofila - że ofiara sama chciała no i co z tego , że dziecko chciało ? dymasz dzieci, jak chcą ? Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Ze względu na olbrzymie zasługi 27.09.09, 20:23 idiotyczne tlumaczenie. obraza poczucie prawa. w takim razie sa rowni i rowniejsi. Sikorski jest jednak kmiotem PRLowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
ferment123 Re: Ze względu na olbrzymie zasługi 27.09.09, 20:37 Leonardo Da Vinci i Platon też piep...li się z 10 letnimi chłopcami. Czy gdyby żyli dziś, Sikorski też chciałby ich uchronić przed kastracją i wieloletnim pierdlem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Ze względu na olbrzymie zasługi 27.09.09, 20:41 > wieloletnim pierdlem ??? myślę, że gdyby spotkał szatana, to i jemu by przypier...lił :D Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Główne wieści na temat Poańskiego. 27.09.09, 20:24 Ot solidarność żydowska. No cóż , niezależnie od zasług karę ponieść trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Główne wieści na temat Poańskiego. 27.09.09, 21:10 nie nudzi was ta nienawiść do Żydów? nawet Hitler oberwał za to po dooopie, a wy dalej, jak te ciemniaki dajecie się nakręcać idiotom, którzy dzięki temu dostają się do rządów! Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Polański przyznal sie do gwaltu juz w 1977 i uciek 27.09.09, 20:27 .....z USA, czekajac juz na wyrok, bo procesu nie bylo (po polskiemu, poddal sie karze dobrowalnie, po amerykansku, byl plea bargain)..... www.cnn.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ferment123 Pedofile to gwałciciele i mordercy dzieci... 27.09.09, 20:28 Tusk powinien teraz prosić Amerykanów aby umożliwili mu osobiste wykastrowanie zboczeńca. Dowiódłby tym jak bardzo zależy mu na dobru dzieci. Dowiódłby czynem, a nie tylko werbalnie ( tak potrafi każdy populista...). Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Pedofile to gwałciciele i mordercy dzieci... 27.09.09, 20:42 Polański akurat mordercą nie jest, co nie zmienia faktu, że 13-to latce podał alkohol i narkotyki a następnie przeleciał, czyli jest pedofilem a obrona Polańskiego ze strony PO, które niedawno przegłosowywało ustawę o kastracji pedofilów świadczy o jej (PO) zakłamaniu i parciu na słupki. Polański jest popularny tak samo, jak kastracja, więc Tusk się angażuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ferment123 Re: Pedofile to gwałciciele i mordercy dzieci... 27.09.09, 20:52 strikemaster napisał: > Polański akurat mordercą nie jest(...) Nie siej fermentu, robisz wyłom w Ludowym Froncie Walki z Pedofilią. Lepiej zapamiętaj sobie: Pedofile to gwałciciele i mordercy dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Chłopcy-piarowcy wykompinowali, że co prawda 27.09.09, 21:02 kastracja pedofilów podnosi słupki PełO, ale obrona Polańskiego też podniesie, więc w czym rzecz :-)? Przecież to zupełnie logiczne, że ten sam leming popierający PełO najpierw się będzie ślinił z zachwytu nad kastracją pedofili, a potem nad obroną Polańskiego :-). Przy czym Polański nie jest oczywiście żadnym pedofilem, tylko po prostu przeleciał bardzo kobieco wyglądającą nastolatkę będącą w takim wieku, że według prawa Kalifornii było to przestępstwo; sprawa otwarta, czy ją zgwałcił, czy nie; Początkowo zeznawała, że tak (poniżej fragmenty zeznań z 1977 r): andromeda.salon24.pl/ następnie, po ugodzie w procesie jaki wytoczyła Polańskiemu 20 lat później za podanie w jego wspomnieniach, iż chciała odbyć z nim akt seksualny i go sprowokowała - apelowała o zamknięcie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ferment123 Re: Chłopcy-piarowcy wykompinowali, że co prawda 27.09.09, 21:47 uchachany napisał: > Przy czym Polański nie jest oczywiście żadnym pedofilem, tylko po prostu > przeleciał bardzo kobieco wyglądającą nastolatkę(...) Jak to nie jest pedofilem ? Miała jego ofiara 13 lat ? - więc PEDOFIL. A jak pedofil to na pewno GWAŁCICIEL, a jak gwałciciel to z pewnością MORDERCA. Przecież to oczywiste wnioski... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany I pijak, i pijak! A jak pijak - to i złodziej, bo 27.09.09, 21:54 każdy pijak to złodziej :-)...! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Pedofile to gwałciciele i mordercy dzieci... 27.09.09, 21:12 > lkohol i narkotyki a następnie przeleciał, czyli jest pedofilem a > obrona Polańs a ty co, chrystus? Że wiesz z czyjej inicjatywy to wszystko się wydarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ty za to wiesz dokładnie: młodociana dziwka 27.09.09, 21:23 sprowokowała Bogu ducha winnego reżysera podpuszczona przez swą matkę-zdzirę :-). Tomczyka (gwałciciela z Essex) też tak zażarcie (wespół-wzespół z GW) broniłeś...? Pewnie tak; leming GW..a zawsze POsłusznie POwtarza głoszone przez nią tezy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Ty za to wiesz dokładnie: młodociana dziwka 27.09.09, 21:36 > sprowokowała Bogu ducha winnego reżysera podpuszczona przez swą matkę- > zdzirę :- widzisz, ja tego nie wykluczam, jak można sprzedać się za 300 zł, lub za stołek dla koalicjanta, to można i za 500 tys.$ to zrobić. > Pewnie tak; leming GW..a zawsze POsłusznie POwtarza głoszone przez nie powtarzam, bo nie bronię decyzji Sikorskiego, raczej jestem jej przeciwny, czy ty też będziesz przeciwny, jak Leszek weźmie Polańskiego w obroną? No zobaczymy wtedy twoją odwagę w krytykowaniu pisiarni! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ja też tego nie wykluczam, że (nader rozwinięta) 27.09.09, 21:53 panienka była całkiem chętna do przygody ze sławnym reżyserem :). Nauka zna takie przypadki :-)... Bo tak naprawdę było tylko jej słowo przeciw jego słowu. Ale cała ta akcja wybielania Polańskiego jako żywo przypomina mi wypróbowane metody obrony w tego typu sprawach: że poszkodowana sama sprowokowała obwinionego, zachowywała się wyzywająco lub została mu specjalnie podsunięta. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Ja też tego nie wykluczam, że (nader rozwinię 27.09.09, 22:00 ale on się przyznał do zbliżenia, nie przyznał się tylko że wiedział o jej wieku! A to można akurat "zakamuflować". "Galerianki" - to chyba dobry przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
user_delete Pedofil Polański do pudła!!!!!!!!!!!!!! 27.09.09, 20:35 POjebańcy przed chwilą uchwalili ustawę o kastarcji, a kilka dni później bronią zboka, co 13-latkę zgwałcił... Banda hipokrytów... Zwyczajne bydlaki... Odpowiedz Link Zgłoś
medea48 Sikorski ws. Polańskiego: Wystąpię z Kouchnerem... 27.09.09, 20:40 Czy nie jest skandalem, że przedstawiciel władz publicznych w Polszcze niejaki Radek wykazuje ostentacyjnie troskę o to by swój? ałciciel, nie doznał uszczerbku na wolności, a nie troszczy się o poszanowanie i ochronę godności Polaków, którzy nie popełnili czynu nagannego? Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry znowu sie polaki kompromituja 27.09.09, 20:40 argument glupiego polaka - to bylo dawno Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 minister w obronie poszukiwanego listem gonczym? 27.09.09, 20:44 skandal., facet musi odejsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: minister w obronie poszukiwanego listem goncz 27.09.09, 21:16 > skandal., facet musi odejsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sarkozy? Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Sikorski ws. Polańskiego: Wystąpię z Kouchnerem... 27.09.09, 20:46 Czy pan Sikorski tez bylby tak wyrywny z ulaskawieniem gdyby to jego corke uwiodl trzykrotnie starszy od niej facet,ale majacy duze zaslugi? Prawo jest prawem , dla Polanskiego rowniez! Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 ..polskie "elyty" się komprmitują 27.09.09, 20:58 Polański to pedofil i jako dorosły facet zgwałcił 13 letnią dziewczynę. Niech polskie "elyty" myślą o polskich , głodnych dzieciach. Niech polskie "elyty" myślą o bezrobotnych młodych ludziach w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś