Dodaj do ulubionych

Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel...

29.09.09, 21:21
Jesli dla niego sex z 13letnimi prostytutkami jest czyms normalnym,
to moze nim tez powinna sie zainteresowac prokuratura.
Obserwuj wątek
    • twurcapunktu Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 21:26
      Wy ktorzy tak sie mienicie ludzmi , polakami, tak bardzo chcecie
      zobaczyc Jego zdjecia w tabloidach ze skutymi rekami!! tego tak bardzo
      chcecie prawda?
      • sylwia.ra Widzieliscie, zeby Amerykanin doniosl na "swojego" 29.09.09, 21:27
        jakiemus Polakowi? A tu u nas sobie jakis kretyn tlumaczy i caly szczesliwy
        wysyla w swiat. Co, pochawlic sie chcial ze umie angielski?
        • evvelinda Re: 29.09.09, 21:46
          > Widzieliscie, zeby Amerykanin doniosl na "swojego"?

Tak! Amerykanie mają wbudowane te same mechanizmy co i pozostałe
          nacje.
          • sylwia.ra Re: 29.09.09, 21:47
            no wlasnie nie, dlatego sa troche wyzej niz Polacy, ktorzy sami siebie by
            zagryzli jakby mogli.

> > Widzieliscie, zeby Amerykanin doniosl na "swojego"?
            >
            > Tak! Amerykanie mają wbudowane te same mechanizmy co i pozostałe
            > nacje.
            >
      • eltinu Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 30.09.09, 18:21
        > Wy ktorzy tak sie mienicie ludzmi , polakami, tak bardzo chcecie
        > zobaczyc Jego zdjecia w tabloidach ze skutymi rekami!! tego tak bardzo
        > chcecie prawda?
        Tak :)
        Jak w przypadku każdego gwałciciela pedofila
    • hera9 czyzby Zanussi bral udzial w imprezce? 29.09.09, 21:31
      lub tego typu imprezach?w jaki inny sposob moze powiedziec ze byla to
      maloletnia prostytutka.nawet gdyby to byla prawda,to dla zanussiego jest
      wszystko OK.Widac "lubi" dzieci
    • croyance Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 21:32
      O matko, niektorzy jednak maja braki w logicznym mysleniu.

Zanussi wpowiedzial sie publicznie, wiec nie trzeba bylo
      internauty, zeby jego wypowiedz dotarla do prawnikow czy znajomych
      Samanthy. Program ogladalo wiele osob, takze w US, wiec glowe daje,
      ze ta informacja wczesniej czy pozniej i tak by do zainteresowanych
      dotarla.

Nazywanie przekazania takiej informacji 'donosem' to kompletny zanik
      szarych komorek, bo mowimy o wypowiedzi publicznej w TV, do ktorej
      dostep ma prawo miec kazdy dziennikarz, prawnik, czy ktokolwiek inny.
      To nie byla wypowiedz w rozmowie prywatnej, tylko publiczne
      znieslawienie w mediach, i nie wiem, gdzie trzeba miec rozum, zeby
      tego nie rozumiec.
      • sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:46
        I co z tego ,ze PUBLICZNIE? Koles z premedytacja chcial doniesc. Podbudowal
        dzieki temu swoje male ego? Powiekszyl penisa? Nie wiem.
        • croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:50
          Chyba sie zle czujesz. Bardzo dobrze zrobil. Uwazam, ze ta kobieta ma
          prawo wiedziec, ze ktos obrabia jej tylek w TV. Czy zdecyduje sie
          wniesc oskarzenie, to juz jej sprawa.
          • sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:57
            w ilu TV i w ilu programach w radiu obrabia jej sie w tej chwili tylek i nikt
            nie donosi.

Najlepiej Modlitwe Polaka sobie powtórzyć (z Dnia Swira) i hej, do przodu...
            • croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:05
              Chyba masz jakies uprzedzenia z komuny, ze nie rozumiesz, na czym
              polega demokracja, spoleczenstwo obywatelskie i poszanowanie prawa.

Dziwie sie, ze tak wiele osob w Polsce tego nie rozumie.

Samantha ma prawo wiedziec, ze ktos zniewaza ja publicznie i podjac,
              jesli tak zdecyduje, odpowiednie kroki wobec tej osoby. Uwazam, ze
              dobrze sie stalo, ze zostala o tym powiadomiona, bo nikt nie powinien
              obrazac innej osoby publicznie bez mozliwosci poniesienia za
              to konsekwencji.
              • sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:08
                "Blogerem, który doniósł na Zanussiego jest Stary Wiarus, rzeczywiście stary
                wiekiem polski emigrant mieszkający od ponad 30 lat w Sydney, w Australii
                nienawidzący Polski, Polaków
                i wszystkiego co polskie".
                forum.gazeta.pl/forum/w,902,100899683,100910446,Uprzejmie_donosze_ze_to_nie_polski_internauta.html
                • croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:09
                  Co to ma do rzeczy, gdzie on mieszka i kim jest?
                  • mr_kagan Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 01.10.09, 13:29
                    Ma znaczenie, bowiem wiarus to szuja, jakich malo...
              • croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:09
                BTW, odpowiedz mi na jedno pytanie: czy jesli ktos (jakas Twoja
                kolezanka, dajmy na to), obrabialaby Ci doope na ktoryms z forow
                gazety, podajac przy tym Twoje imie i nazwisko, chcialabys, zeby ktos
                podeslal Ci link, zebys mogla zareagowac?
            • uchachany Ale nikt nie opowiada otwartym tekstem 29.09.09, 22:08
              że była prostytutką, durna tipsiaro :-).

Bo każdy wie że za takie coś można beknąć odszkodowanie.
              Każdy oprócz Wielkiego Tfurcy Kina Moralnego Niepokoju Zanussiego, który jest tak Wielki, że uważa że wolno mu każdego bezkarnie spotwarzać :-).

Mam nadzieję, że prawnicy Samanthy wytoczą mu proces i beknie :-).
              Tak dla przykładu :-)

sylwia.ra napisała:

> w ilu TV i w ilu programach w radiu obrabia jej sie w tej chwili tylek i nikt
              > nie donosi.
              >
              > Najlepiej Modlitwe Polaka sobie powtórzyć (z Dnia Swira) i hej, do przodu...
              • sylwia.ra Re: Ale nikt nie opowiada otwartym tekstem 29.09.09, 22:12
                20 tys beknie, kretynie, złotych polskich. Moze, jak dobrze wiatr powieje. Bo
                pani by musiala tu przyjechac i zlozyc zawiadomienie itp itd.
                Za taka kase sama bym cie chetnie obrazila w TV.
      • user_delete Sądzisz, że "mózg" POłgłówka 29.09.09, 22:18
        zrozumie, o czy napisałeś??
        Weź, nie przesadzaj...
        • sylwia.ra marketing szeptany 29.09.09, 22:22
          no prosze,szeptanka PIS tez tu musiala morde wsadzic.
          Ile dostajesz za wpis?
    • douglasmclloyd Podawanie sie za 16 latkę nie jest normalne 29.09.09, 21:34
      Do tego zdjecia toples, które Polański zrobił dziewczynie i oddał matce, nie
      zostały zniszczone. Pani G. trzyma je do tej pory. Ciekawe po co?
      • sniegbielszy dziewczynka mogla mowic, ze ma 30 lat - wolno jej 29.09.09, 21:39
        bo byla dzieckiem.
        • douglasmclloyd Najlepiej przed sądem 29.09.09, 22:23
          Wyskoczyć wymalowana, z cyckami na wierzchu, a nie w zgrzebnych ciuchach, udawać
          dziesięciolatkę i dopiero po 30 latach przyznać się, że nie była dziewicą.
      • croyance Re: Podawanie sie za 16 latkę nie jest normalne 29.09.09, 21:40
        A dlaczego dowody w sprawie mialy zostac zniszczone? Zreszta, co za
        roznica - chociazby modlila sie do nich codziennie, albo onanizowala
        przy nich, i tak nie zmienia to kwalifikacji czynu Polanskiego, tak
        samo, jak i jej wiek: na seks z 13 latka (chocby i chetna) jest
        paragraf, i jej zgoda nie ma tu nic do rzeczy,
        • douglasmclloyd Re: Podawanie sie za 16 latkę nie jest normalne 29.09.09, 22:27
          croyance napisała:

> A dlaczego dowody w sprawie mialy zostac zniszczone?

To nie dowody, tylko sentymentalna pamiątka. Dowody trzyma prokuratura.

> Zreszta, co za
          > roznica - chociazby modlila sie do nich codziennie, albo onanizowala
          > przy nich, i tak nie zmienia to kwalifikacji czynu Polanskiego, tak
          > samo, jak i jej wiek: na seks z 13 latka (chocby i chetna) jest
          > paragraf, i jej zgoda nie ma tu nic do rzeczy,

Skoro jest paragraf, to dlaczego prokuratura nie ścigała pierwszego pedofila,
          który rozdziewiczył to dziewczę?
    • mama459 Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:37
      Tak sie tlumaczy wiekszosc pedofili.
      A gwalciciele zazwyczaj mowia ze ofiara sama chciala :(
      • sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:44
        co ty wiesz o tym, co dzialo sie w tamtym miejscu ponad 30 lat temu??
        • mama459 Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:52
          Polanski przyznal sie, ze mial seks z 13letnia dziewczynka.
          Czyzby dla ciebie byla juz zastara?
          Dopiero gdyby ofiara miala 10 albo 9 lat to by was ruszylo?
          • sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:54
            30 lat minelo, ona byla podstawiona przez matke, nie wygladala na 13...darujcie
            juz mu. I co to zmieni po tylu latach? CO TO ZMIENI??
            Sama już nie chce, by to sie ciagleno. A tacy jak ty na sile, na sile, byle dopiec.
            • croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:16
              Dla prawa to, ze minelo 30 lat ani to, ze byla streczona nie ma
              znaczenia, bo w tym wypadku nie zmienia to kwalifikacji prawnej czynu.

I nie chodzi o to, zeby Polanskiego skazac, tylko zeby wreszcie
              odbyl sie uczciwy proces, na ktorym zostanie ustalone, co tak naprawde
              sie stalo.
              • sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:19
                i wierzysz, ze ktos jest w stanie ustalic jak naprawde bylo? Bo co, bo jest
                "sedzia"? Z tego co wiem, to tamtem sedzia bardzo chcial ,ze wzgledow
                ambicjonalnych, skazać Polanskiego. Ot, i taka sprawiedliwosc. Ale wierzcie
                dalej, ze "ju es end ej" jest kraina sprawiedliosci i praworzadności.

croyance napisała:

> Dla prawa to, ze minelo 30 lat ani to, ze byla streczona nie ma
                > znaczenia, bo w tym wypadku nie zmienia to kwalifikacji prawnej czynu.
                >
                > I nie chodzi o to, zeby Polanskiego skazac, tylko zeby wreszcie
                > odbyl sie uczciwy proces, na ktorym zostanie ustalone, co tak naprawde
                > sie stalo.
                • croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:22
                  Moze nie bedzie mozna tego ustalic, ale trzeba probowac.

Co do US, osobiscie nie przepadam, i nie chcialabym tam mieszkac. W
                  Polsce tez nie mieszkam, wiec zarzuty nie do mnie.
        • igipigiel Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:53
          > co ty wiesz o tym, co dzialo sie w tamtym miejscu ponad 30 lat temu??

Ty za to wiesz na pewno: "przeciez, glupia krowo, ona byla podstawiona przez
          matke....".
    • roman_j "Niezależne" forum publicystów 29.09.09, 21:38
      Trochę z boku tematu.
      Śmieszy mnie zawsze używanie słowa "niezależny" w różnych nazwach. O ile w
      PRL-u miało to jakiś sens, o tyle w III RP nasuwa to podejrzenie, że słowo
      "niezależny" używane jest na wyrost. To, że ktoś lub coś ma charakter
      niezależny, powinno być widać na pierwszy rzut oka. Jeśli coś takiego trzeba
      zadeklarować, to znaczy, że tego nie widać, a niezależność to taka cecha,
      której jeśli nie widać, to nie znaczy, że jej brak. :-))
    • pawlensis Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 21:39
      stary wiarus wielki qwa pseudointeligent w wersji incognito. gratuluje
      madrosci braku i odwagi.
      • croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:41
        Chyba Ci odbilo - sadzisz, ze teraz, gdy sprawa stala sie w polskich
        mediach glosna, zaden prawnik nie sledzi publicznych wypowiedzi na jej
        temat i dopiero trzeba bylo internauty, zeby do nich doszlo, ze ktos
        zniewaza ich klientke w telewizji?
        • pawlensis Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:52
          raczej Tobie. nie o to jezdzi, ze wiarusek donos tajny przekazuje, bo to raczej
          oczywiste, ze jak sie w tv takie rzeczy mowi, to nie musi sie w donoszenie bawic
          zaden pseudo agent 007.
          jezdzi mi o to, ze gosc mial taka koncepcje - tego mu gratuluje - kumejszyn -
          czy nie logiczne to jest dla Ciebie jeszcze?
      • sniegbielszy tekst Zanussi wyglosil publicznie 29.09.09, 21:42
        wiec gdzie tu miejsce na donos?
        • croyance Re: tekst Zanussi wyglosil publicznie 29.09.09, 21:44
          No wlasnie smieszy mnie, ze ludzie tego nie rozumieja.
          • karol63 Re: tekst Zanussi wyglosil publicznie 29.09.09, 21:50
            Na pedofila jest tylko jedna rada.Chemiczna kastracja zgodna z
            naszym prawem.
            • sylwia.ra Re: tekst Zanussi wyglosil publicznie 29.09.09, 21:56
              prawo nie dziala wstecz, zawistny polaczku
              • croyance Re: tekst Zanussi wyglosil publicznie 29.09.09, 21:58
                No i tak sie sklada, ze polskie prawo i tak nie mialoby w tej sprawie
                zadnego przelozenia.
    • bling.bling mitoman Stary Wiarus goes international!!! 29.09.09, 21:45
      Stary wiarus to emigracyjny mitoman od lat szczekajacy na tym forum. Polecam uzycie wyszukiwarki by sie przekonac o ilosci urojen jakie moze miec jeden osobnik.
      Po drugie: Stary Wiarus jedynie napisal ze wyslal, nie wiadomo czy wyslal rzeczywiscie.
      Po trzecie: O co kaman? A no nie wiadomo o co. Stary Wiarus jest stary i wychowal sie w komunie w PRLu wiec moze nie wie ze w USA czyli tam gdzie Geiner zamieszkuje istnieje wolnosc slowa gwarantowana odpowiednia poprawka do konstytucji o jakze prostym numerze 1. Skutkiem tego Geiner moze ten przetlumaczony email oprawic w ramki i zewnie wspomniec jaki zawod kiedys wykonywala a ktory nieublaganie uplywajacy czas przerwal? (A moze nie przerwal?)
      A moze Geiner sie najbardziej zdenerwuje na nazwanie jej mlodociana?
      Po czwarte: Geiner moze przywiezc swoja dupe do Warszawy by w sadzie najblizszym miejsca zamieszkania Krzysztofa Zanussiego zlozyc wniosek o ukaranie powoda i zadac przeprosin. Po 5 latach procesow jest niewielka ale jednak szansa ze sad uzna ze Zanussi swoja wypowiedzia narazil jej dobre imie i zasadzi zadoscuczynienie. 20 tys PLN? 30? Kto da wiecej?
      • sniegbielszy Brawo Stary Wiarusie! 29.09.09, 21:50
        • sylwia.ra do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 21:55
          • croyance Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 21:57
            To znaczy, ma wrocic do Polski, czy jak?
            • sylwia.ra Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 21:58
              to nie jest jego dom.
              A swoja droga ,ja bym chetnie z takim dupkiem w 4 oczy "porozmawiala".
              • croyance Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:06
                Jezeli Polska to nie jest jego dom, to tym bardziej dobrze zrobil,
                broniac obywatelki swojego kraju.
                • sylwia.ra Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:10
                  forum.gazeta.pl/forum/w,902,100899683,100910446,Uprzejmie_donosze_ze_to_nie_polski_internauta.html

jakiego SWOJEGO? Nauczyl sie w Polsce jezyka polskiego,. dzieki czemu ZROZUMIAL
                  co Zanussi powiedzial. A obecnie siedzi na emigracji i zieje jadem na Polske.
                  POCHAWLAJ DALEJ i TAK WYCHOWAJ SWOJE DZIECI. BRAWO!
                  • croyance Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:14
                    No patrz, a ja znam wiele osob, ktore znaja polski, a jednak Polakami
                    nie sa. Co ma jedno do drugiego?

Tak, tak bede wychowywala swoje dzieci, jesli bede je miala: ze jesli
                    ktos zniewaza inna osobe, trzeba reagowac, bez wzgledu na to, jakiej
                    narodowosci ta osoba by nie byla.
                    • sylwia.ra Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:19
                      koniecznie wychowaj je tak:

• croyance Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:23
                        To sa jakies polskie kompleksy zwiazane z komuna i 'donosami'. Moj maz,
                        ktory nie jest Polakiem, takich nie ma, i tez twierdzi (zapytalam), ze
                        by poinformowal zainteresowana.
                        • sylwia.ra Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:28
                          kompleksy to ty masz, niestety. emigracja, maz nie-polak - spoko, kazdy daje
                          d... komu chce,ale oczywiscie musialas to podkreslic juz 2 razy w tym watku ;).
                          • croyance Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:55
                            Skad wiesz, ze ja jestem Polka?
                  • mr_kagan Blog wiarusa 01.10.09, 13:32
                    robertjaworski.blox.pl/2005/02/Poczatek-Bereszit.html
                    • mr_kagan Re: Blog wiarusa 01.10.09, 13:32
                      Poczatek (Bereszit)
                      Prywatny Blog Roberta Jaworskiego ("wiarusa")

RobertJaworski.blox.pl/html

Witam na mym blogu (witrynie Internetowej). Nazywam się Robert
                      Jaworski, ale znany jestem na internecie jako “wiarus”
                      (ostatnio “prawdziwy stary wiarus” jako iż zanim “zaklepałem” sobie
                      login “wiarus”, ktoś mnie wyprzedził, i w związku z tym loguje się
                      jako “prawdziwystarywiarus”).

Mój krótki życiorys: Urodziłem się 1 kwietnia roku 1947 w Pieszycach
                      na Dolnym Śląsku w polsko-żydowskiej, ale postępowej,
                      nieortodoksyjnej rodzinie inteligenckiej. W roku 1953, roku śmierci
                      Stalina, moja rodzina przeniosła się do Wałbrzycha, gdzie w tym
                      samym roku poszedłem do szkoły podstawowej, którą ukończyłem w roku
                      1960. W roku 1960 zacząłem też naukę w liceum ogólnokształcącym nr 2
                      w Wałbrzychu. W roku następnym przeniosłem się z rodziną do
                      Wrocławia, gdzie też zrobiłem w roku 1964 maturę. Studia rozpocząłem
                      z rocznym opóźnieniem spowodowanym nie dostaniem się za pierwszym
                      razem na mą wymarzoną archeologię śródziemnomorską w roku 1964.
                      Pamiętny rok 1968 zastał mnie więc na studiach na Uniwersytecie
                      Warszawskim. Jako student pochodzenia żydowskiego zostałem wyrzucony
                      ze studiów, wybrałem więc emigrację do Izraela na tzw. dokumencie
                      podróży, stwierdzającym, iż mam prawo tylko do jednokrotnego
                      przekroczenia granicy państwowej Polski i ze nie jestem obywatelem
                      PRL. W Izraelu przebywałem krótko, gdyż nie podobał mi się tamtejszy
                      religijny system rządów. W roku 1970 me podanie o wizę imigracyjną
                      do Australii zostało rozpatrzone pozytywnie, i od roku 1971 jestem
                      rezydentem tego pięknego kontynentu, a od roku 1980 dumnym
                      obywatelem australijskim. W Australii zajmuję się dziennikarstwem i
                      publicystyką, między innymi na łamach założonego przeze
                      mnie "Cyberexpressu” -www.cyberexpres.com.

Robert Jaworski

Telefon (mobile): 0408 386 038 (Australia)

E-mail: robert_jaworski@gazeta.pl

Linki:

www.cyberexpres.com - "CyberExpress"

http://members.iinet.net.au/~kurier/ Kurier_Zachodni/wstep_157.html –
                      „Kurier Zachodni”

www.wirtualnapolonia.com – Wirtualna Polonia

• croyance Re: mitoman Stary Wiarus goes international!!! 29.09.09, 21:56
        Nie chodzi o pieniadze, tylko o zasade.
      • douglasmclloyd Powinien zmienić nick na Stary Denuncjator nt 29.09.09, 22:33
    • zg13 Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:53
      stereotypami to ty dresiaro walisz
      bo to niby jak prostytutka to lubi wiec co sie czepiac,
      ze niby podstawiona, wiec on biedny wrobiony i Bogu ducha winien

a fakty podaje sam Polanski w swojej autobiografii "Roman by Polanski" i
      wyraznie pisze tam, ze spotykal sie z dziewczyna i jej matka wczesniej, ze
      wiedzial dokladnie ile ma lat i do ktorej klasy chodzi
    • waldi_nysa Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 21:57
      Nie ma nic gorszego niż relatywizowanie!!!! Prawo jest prawem, a wszyscy wobec
      niego powinni być równi. Co za frazes heh, ale jeśli złamiemy tę zasadę cały
      respekt do tegoż prawa i zaufanie do demokratycznych reguł tracą sens. Chwała
      temu prokuratorowi czy sądowi ze stanów, że wywołał tę dyskusję. Cała ta
      sytuacja obnażyła próżność, zadufanie i cynizm tzw. elit artystycznych
      korzystających bez skrupułów ze swojego przełożenia na media. Oglądałem wywiad
      Zanussiego wczoraj w Tvn24 - kompromitacja. Ten gość zachowuje się tak jak by
      był Bogiem. Teksty typu - małoletnia prostytutka - on już to wie, po co więc
      sąd. To świetna sprawa, że Polański stanie przed sądem - paradoksalnie dla
      niego również. Ten proces będzie miał wymiar uniwersalny - z jednej strony
      będzie dowodem, że sprawiedliwość nierychliwa..... ale z drugiej strony
      pozwoli mu się oczyścić, a prawników będzie miał takich na jakich go stać.
      • cyklista Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:00
        > Nie ma nic gorszego niż relatywizowanie!!!!
        Zgadza się: ku... jest ku.... Nie ważne 13 czy 31, za pieniądze czy karierę.
        • waldi_nysa Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:12
          cyklista napisała:

> > Nie ma nic gorszego niż relatywizowanie!!!!
          > Zgadza się: ku... jest ku.... Nie ważne 13 czy 31, za pieniądze czy karierę.
          Niech więc każdy pedofil powołuje się na casus Romanum. Wyglądał(a) na 18 co
          najmniej. Kazio Kutz dzis stwierdził - Polański ma rozdygotaną psychikę młodego
          chłopca... Nic więc się nie stało - dziecko popieściło dziecko
    • aietes donosiciel 29.09.09, 22:00
      chce stać się sławny jak 13 letnia córunia
    • camel_3d pani Geiner liczy na kase, bo z modelowania.. 29.09.09, 22:01
      nici wyszly...
      • croyance Re: pani Geiner liczy na kase, bo z modelowania.. 29.09.09, 22:07
        To, na co ona liczy, nie ma akurat zwiazku z ta sprawa.
      • douglasmclloyd Ciągle trzyma zdjęcia zrobione przez Polańskiego 29.09.09, 22:31
        Ale chyba bez jego zgody nie może ich sprzedać.
    • euro-pa moze i za Zanussim Tajlandia pusci listy goncze? 29.09.09, 22:07
    • kpt_kloss W swietle prawa amerykanskiego Zanussi nie zrobil 29.09.09, 22:10
      nic zlego.

Prawo amerykanskie jest ustawione mocno pod wolnosc slowa. Mozna
      lzyc prezydenta, policjanta, i nic ci nie bedzie. Dlatego ze masz
      prawo powiedziec co chcesz. Nawet jesli sie mylisz, bo masz prawo
      do mylenia sie.

Podobnie procesy o znieslawienie sa praktycznie nieznane w USA. W
      Polsce z kolei sa na porzadku dziennym.

Zatem Zanussi moze spac spokojnie.
      • prowincjonalista Re: W swietle prawa amerykanskiego Zanussi nie zr 30.09.09, 11:42
        Chyba kpisz. W stanach wyzywanie kogoś jest bardzo "costly". Co innego publiczna
        pyskówka a co innego obrzucenie kogoś takim gównem jak nazwanie "prostytutką"
        bez dowodów. Jeśli sprawa chwyci to Krzysiu będzie miał cieplo
    • toms69 Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 22:36
      A skąd pan Zanussi wie,że Samantha Geiner była wtedy prostytutką?Za
      bezpodstawne pomówienia powinien mieć dowalone tak,że drugi raz dobrze się
      zastanowi zanim komuś ubliży.Pomijam już haniebny fakt obrony kolegi po
      fachu,który będąc wówczas dorosłym facetem dobrze wiedział czym grozi sex z
      małoletnią.Ale "kruk krukowi oka nie wykole".Prawda?W ten sposób rodzą się
      klany i mafie.
      • 1driada Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:43
        moze on ja tez wykorzystal?
      • bling.bling Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:47
        > A skąd pan Zanussi wie,że Samantha Geiner była wtedy prostytutką?Za
        > bezpodstawne pomówienia powinien mieć dowalone tak,że drugi raz dobrze się
        > zastanowi zanim komuś ubliży.
        ROTFL!!!!
        A skad ty wiesz? pozal sie boze obronco moralnosci durnia z siebie robisz!! zamilcz prosze albo obij sobie ryja sam... (ups dowal sobie mialo byc)
        • toms69 Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 30.09.09, 00:20
          bling.bling napisał:

> ROTFL!!!!
          > A skad ty wiesz?

Jeśli ta panienka rzeczywiście wcześniej się sprzedawała to zwracam honor.Ale
          jeśli to wyssane z palca na doraźne potrzeby obrony znanego koleżki,to-na
          pohybel!Razem z takimi obrońcami pedofilów jak ty.Nie byłeś czasem adwokatem
          Petza lub Krollopa?Obaj przegrali procesy.
    • toms69 Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 22:45
      Skoro oburza nas-i słusznie-ukrywanie niegodziwości przez księży,lekarzy,czy
      prawników,to dlaczego tzw.ludzie kultury mają być ponad prawem?Wybrani z
      wybranych,czy co?Daleki jestem od mściwości,ale wyrok skazujący(niekoniecznie
      na więzienie po tylu latach)powinien zapaść.Jako przestroga i nauczka.Choćby
      dla innych.
    • marooszka Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 30.09.09, 00:33
      Internauto, szacun! Dobrze, że jest chociaż jeden rozsądny, który
      potrafi wykorzystać narzędzia XXI wieku. Że też człowiek sam na to
      nie wpadł...
      • jankowski1960 Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 30.09.09, 13:20
        KAPUS
    • martino Zanussi wie o czym mówi! 30.09.09, 12:41
      W końcu to specjalista od nieletnich prostytutek. Zapytajcie się Latkowskiego.
    • mr_kagan Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 01.10.09, 13:28
      Wiarus to znany donosiciel, TW australiiskich "sluzb" typu
      ASIO/ASIS, znany z donoszenia na Polakow przebywajacych w
      Australii... Niebawem bedzie miec klopoty za ten donos...
      • mr_kagan Re: Polski internauta donosi na Zanussiego 01.10.09, 13:34
        robertjaworski.blox.pl/2005/02/Poczatek-Bereszit.html
    • mr_kagan Kim jest stary wiarus? 01.10.09, 14:00
      twwiarus.blox.pl/html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka