mama459 29.09.09, 21:21 Jesli dla niego sex z 13letnimi prostytutkami jest czyms normalnym, to moze nim tez powinna sie zainteresowac prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twurcapunktu Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 21:26 Wy ktorzy tak sie mienicie ludzmi , polakami, tak bardzo chcecie zobaczyc Jego zdjecia w tabloidach ze skutymi rekami!! tego tak bardzo chcecie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Widzieliscie, zeby Amerykanin doniosl na "swojego" 29.09.09, 21:27 jakiemus Polakowi? A tu u nas sobie jakis kretyn tlumaczy i caly szczesliwy wysyla w swiat. Co, pochawlic sie chcial ze umie angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
evvelinda Re: 29.09.09, 21:46 > Widzieliscie, zeby Amerykanin doniosl na "swojego"? Tak! Amerykanie mają wbudowane te same mechanizmy co i pozostałe nacje. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: 29.09.09, 21:47 no wlasnie nie, dlatego sa troche wyzej niz Polacy, ktorzy sami siebie by zagryzli jakby mogli. > > Widzieliscie, zeby Amerykanin doniosl na "swojego"? > > Tak! Amerykanie mają wbudowane te same mechanizmy co i pozostałe > nacje. > Odpowiedz Link Zgłoś
eltinu Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 30.09.09, 18:21 > Wy ktorzy tak sie mienicie ludzmi , polakami, tak bardzo chcecie > zobaczyc Jego zdjecia w tabloidach ze skutymi rekami!! tego tak bardzo > chcecie prawda? Tak :) Jak w przypadku każdego gwałciciela pedofila Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 czyzby Zanussi bral udzial w imprezce? 29.09.09, 21:31 lub tego typu imprezach?w jaki inny sposob moze powiedziec ze byla to maloletnia prostytutka.nawet gdyby to byla prawda,to dla zanussiego jest wszystko OK.Widac "lubi" dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 21:32 O matko, niektorzy jednak maja braki w logicznym mysleniu. Zanussi wpowiedzial sie publicznie, wiec nie trzeba bylo internauty, zeby jego wypowiedz dotarla do prawnikow czy znajomych Samanthy. Program ogladalo wiele osob, takze w US, wiec glowe daje, ze ta informacja wczesniej czy pozniej i tak by do zainteresowanych dotarla. Nazywanie przekazania takiej informacji 'donosem' to kompletny zanik szarych komorek, bo mowimy o wypowiedzi publicznej w TV, do ktorej dostep ma prawo miec kazdy dziennikarz, prawnik, czy ktokolwiek inny. To nie byla wypowiedz w rozmowie prywatnej, tylko publiczne znieslawienie w mediach, i nie wiem, gdzie trzeba miec rozum, zeby tego nie rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:46 I co z tego ,ze PUBLICZNIE? Koles z premedytacja chcial doniesc. Podbudowal dzieki temu swoje male ego? Powiekszyl penisa? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:50 Chyba sie zle czujesz. Bardzo dobrze zrobil. Uwazam, ze ta kobieta ma prawo wiedziec, ze ktos obrabia jej tylek w TV. Czy zdecyduje sie wniesc oskarzenie, to juz jej sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:57 w ilu TV i w ilu programach w radiu obrabia jej sie w tej chwili tylek i nikt nie donosi. Najlepiej Modlitwe Polaka sobie powtórzyć (z Dnia Swira) i hej, do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:05 Chyba masz jakies uprzedzenia z komuny, ze nie rozumiesz, na czym polega demokracja, spoleczenstwo obywatelskie i poszanowanie prawa. Dziwie sie, ze tak wiele osob w Polsce tego nie rozumie. Samantha ma prawo wiedziec, ze ktos zniewaza ja publicznie i podjac, jesli tak zdecyduje, odpowiednie kroki wobec tej osoby. Uwazam, ze dobrze sie stalo, ze zostala o tym powiadomiona, bo nikt nie powinien obrazac innej osoby publicznie bez mozliwosci poniesienia za to konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:08 "Blogerem, który doniósł na Zanussiego jest Stary Wiarus, rzeczywiście stary wiekiem polski emigrant mieszkający od ponad 30 lat w Sydney, w Australii nienawidzący Polski, Polaków i wszystkiego co polskie". forum.gazeta.pl/forum/w,902,100899683,100910446,Uprzejmie_donosze_ze_to_nie_polski_internauta.html Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:09 Co to ma do rzeczy, gdzie on mieszka i kim jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_kagan Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 01.10.09, 13:29 Ma znaczenie, bowiem wiarus to szuja, jakich malo... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:09 BTW, odpowiedz mi na jedno pytanie: czy jesli ktos (jakas Twoja kolezanka, dajmy na to), obrabialaby Ci doope na ktoryms z forow gazety, podajac przy tym Twoje imie i nazwisko, chcialabys, zeby ktos podeslal Ci link, zebys mogla zareagowac? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ale nikt nie opowiada otwartym tekstem 29.09.09, 22:08 że była prostytutką, durna tipsiaro :-). Bo każdy wie że za takie coś można beknąć odszkodowanie. Każdy oprócz Wielkiego Tfurcy Kina Moralnego Niepokoju Zanussiego, który jest tak Wielki, że uważa że wolno mu każdego bezkarnie spotwarzać :-). Mam nadzieję, że prawnicy Samanthy wytoczą mu proces i beknie :-). Tak dla przykładu :-) sylwia.ra napisała: > w ilu TV i w ilu programach w radiu obrabia jej sie w tej chwili tylek i nikt > nie donosi. > > Najlepiej Modlitwe Polaka sobie powtórzyć (z Dnia Swira) i hej, do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: Ale nikt nie opowiada otwartym tekstem 29.09.09, 22:12 20 tys beknie, kretynie, złotych polskich. Moze, jak dobrze wiatr powieje. Bo pani by musiala tu przyjechac i zlozyc zawiadomienie itp itd. Za taka kase sama bym cie chetnie obrazila w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
user_delete Sądzisz, że "mózg" POłgłówka 29.09.09, 22:18 zrozumie, o czy napisałeś?? Weź, nie przesadzaj... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra marketing szeptany 29.09.09, 22:22 no prosze,szeptanka PIS tez tu musiala morde wsadzic. Ile dostajesz za wpis? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Podawanie sie za 16 latkę nie jest normalne 29.09.09, 21:34 Do tego zdjecia toples, które Polański zrobił dziewczynie i oddał matce, nie zostały zniszczone. Pani G. trzyma je do tej pory. Ciekawe po co? Odpowiedz Link Zgłoś
sniegbielszy dziewczynka mogla mowic, ze ma 30 lat - wolno jej 29.09.09, 21:39 bo byla dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Najlepiej przed sądem 29.09.09, 22:23 Wyskoczyć wymalowana, z cyckami na wierzchu, a nie w zgrzebnych ciuchach, udawać dziesięciolatkę i dopiero po 30 latach przyznać się, że nie była dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Podawanie sie za 16 latkę nie jest normalne 29.09.09, 21:40 A dlaczego dowody w sprawie mialy zostac zniszczone? Zreszta, co za roznica - chociazby modlila sie do nich codziennie, albo onanizowala przy nich, i tak nie zmienia to kwalifikacji czynu Polanskiego, tak samo, jak i jej wiek: na seks z 13 latka (chocby i chetna) jest paragraf, i jej zgoda nie ma tu nic do rzeczy, Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Podawanie sie za 16 latkę nie jest normalne 29.09.09, 22:27 croyance napisała: > A dlaczego dowody w sprawie mialy zostac zniszczone? To nie dowody, tylko sentymentalna pamiątka. Dowody trzyma prokuratura. > Zreszta, co za > roznica - chociazby modlila sie do nich codziennie, albo onanizowala > przy nich, i tak nie zmienia to kwalifikacji czynu Polanskiego, tak > samo, jak i jej wiek: na seks z 13 latka (chocby i chetna) jest > paragraf, i jej zgoda nie ma tu nic do rzeczy, Skoro jest paragraf, to dlaczego prokuratura nie ścigała pierwszego pedofila, który rozdziewiczył to dziewczę? Odpowiedz Link Zgłoś
mama459 Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:37 Tak sie tlumaczy wiekszosc pedofili. A gwalciciele zazwyczaj mowia ze ofiara sama chciala :( Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:44 co ty wiesz o tym, co dzialo sie w tamtym miejscu ponad 30 lat temu?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama459 Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:52 Polanski przyznal sie, ze mial seks z 13letnia dziewczynka. Czyzby dla ciebie byla juz zastara? Dopiero gdyby ofiara miala 10 albo 9 lat to by was ruszylo? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:54 30 lat minelo, ona byla podstawiona przez matke, nie wygladala na 13...darujcie juz mu. I co to zmieni po tylu latach? CO TO ZMIENI?? Sama już nie chce, by to sie ciagleno. A tacy jak ty na sile, na sile, byle dopiec. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:16 Dla prawa to, ze minelo 30 lat ani to, ze byla streczona nie ma znaczenia, bo w tym wypadku nie zmienia to kwalifikacji prawnej czynu. I nie chodzi o to, zeby Polanskiego skazac, tylko zeby wreszcie odbyl sie uczciwy proces, na ktorym zostanie ustalone, co tak naprawde sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:19 i wierzysz, ze ktos jest w stanie ustalic jak naprawde bylo? Bo co, bo jest "sedzia"? Z tego co wiem, to tamtem sedzia bardzo chcial ,ze wzgledow ambicjonalnych, skazać Polanskiego. Ot, i taka sprawiedliwosc. Ale wierzcie dalej, ze "ju es end ej" jest kraina sprawiedliosci i praworzadności. croyance napisała: > Dla prawa to, ze minelo 30 lat ani to, ze byla streczona nie ma > znaczenia, bo w tym wypadku nie zmienia to kwalifikacji prawnej czynu. > > I nie chodzi o to, zeby Polanskiego skazac, tylko zeby wreszcie > odbyl sie uczciwy proces, na ktorym zostanie ustalone, co tak naprawde > sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:22 Moze nie bedzie mozna tego ustalic, ale trzeba probowac. Co do US, osobiscie nie przepadam, i nie chcialabym tam mieszkac. W Polsce tez nie mieszkam, wiec zarzuty nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
igipigiel Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:53 > co ty wiesz o tym, co dzialo sie w tamtym miejscu ponad 30 lat temu?? Ty za to wiesz na pewno: "przeciez, glupia krowo, ona byla podstawiona przez matke....". Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j "Niezależne" forum publicystów 29.09.09, 21:38 Trochę z boku tematu. Śmieszy mnie zawsze używanie słowa "niezależny" w różnych nazwach. O ile w PRL-u miało to jakiś sens, o tyle w III RP nasuwa to podejrzenie, że słowo "niezależny" używane jest na wyrost. To, że ktoś lub coś ma charakter niezależny, powinno być widać na pierwszy rzut oka. Jeśli coś takiego trzeba zadeklarować, to znaczy, że tego nie widać, a niezależność to taka cecha, której jeśli nie widać, to nie znaczy, że jej brak. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlensis Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 21:39 stary wiarus wielki qwa pseudointeligent w wersji incognito. gratuluje madrosci braku i odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:41 Chyba Ci odbilo - sadzisz, ze teraz, gdy sprawa stala sie w polskich mediach glosna, zaden prawnik nie sledzi publicznych wypowiedzi na jej temat i dopiero trzeba bylo internauty, zeby do nich doszlo, ze ktos zniewaza ich klientke w telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlensis Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:52 raczej Tobie. nie o to jezdzi, ze wiarusek donos tajny przekazuje, bo to raczej oczywiste, ze jak sie w tv takie rzeczy mowi, to nie musi sie w donoszenie bawic zaden pseudo agent 007. jezdzi mi o to, ze gosc mial taka koncepcje - tego mu gratuluje - kumejszyn - czy nie logiczne to jest dla Ciebie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
sniegbielszy tekst Zanussi wyglosil publicznie 29.09.09, 21:42 wiec gdzie tu miejsce na donos? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: tekst Zanussi wyglosil publicznie 29.09.09, 21:44 No wlasnie smieszy mnie, ze ludzie tego nie rozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
karol63 Re: tekst Zanussi wyglosil publicznie 29.09.09, 21:50 Na pedofila jest tylko jedna rada.Chemiczna kastracja zgodna z naszym prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: tekst Zanussi wyglosil publicznie 29.09.09, 21:56 prawo nie dziala wstecz, zawistny polaczku Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: tekst Zanussi wyglosil publicznie 29.09.09, 21:58 No i tak sie sklada, ze polskie prawo i tak nie mialoby w tej sprawie zadnego przelozenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling mitoman Stary Wiarus goes international!!! 29.09.09, 21:45 Stary wiarus to emigracyjny mitoman od lat szczekajacy na tym forum. Polecam uzycie wyszukiwarki by sie przekonac o ilosci urojen jakie moze miec jeden osobnik. Po drugie: Stary Wiarus jedynie napisal ze wyslal, nie wiadomo czy wyslal rzeczywiscie. Po trzecie: O co kaman? A no nie wiadomo o co. Stary Wiarus jest stary i wychowal sie w komunie w PRLu wiec moze nie wie ze w USA czyli tam gdzie Geiner zamieszkuje istnieje wolnosc slowa gwarantowana odpowiednia poprawka do konstytucji o jakze prostym numerze 1. Skutkiem tego Geiner moze ten przetlumaczony email oprawic w ramki i zewnie wspomniec jaki zawod kiedys wykonywala a ktory nieublaganie uplywajacy czas przerwal? (A moze nie przerwal?) A moze Geiner sie najbardziej zdenerwuje na nazwanie jej mlodociana? Po czwarte: Geiner moze przywiezc swoja dupe do Warszawy by w sadzie najblizszym miejsca zamieszkania Krzysztofa Zanussiego zlozyc wniosek o ukaranie powoda i zadac przeprosin. Po 5 latach procesow jest niewielka ale jednak szansa ze sad uzna ze Zanussi swoja wypowiedzia narazil jej dobre imie i zasadzi zadoscuczynienie. 20 tys PLN? 30? Kto da wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 21:57 To znaczy, ma wrocic do Polski, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 21:58 to nie jest jego dom. A swoja droga ,ja bym chetnie z takim dupkiem w 4 oczy "porozmawiala". Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:06 Jezeli Polska to nie jest jego dom, to tym bardziej dobrze zrobil, broniac obywatelki swojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:10 "Blogerem, który doniósł na Zanussiego jest Stary Wiarus, rzeczywiście stary wiekiem polski emigrant mieszkający od ponad 30 lat w Sydney, w Australii nienawidzący Polski, Polaków i wszystkiego co polskie". forum.gazeta.pl/forum/w,902,100899683,100910446,Uprzejmie_donosze_ze_to_nie_polski_internauta.html jakiego SWOJEGO? Nauczyl sie w Polsce jezyka polskiego,. dzieki czemu ZROZUMIAL co Zanussi powiedzial. A obecnie siedzi na emigracji i zieje jadem na Polske. POCHAWLAJ DALEJ i TAK WYCHOWAJ SWOJE DZIECI. BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:14 No patrz, a ja znam wiele osob, ktore znaja polski, a jednak Polakami nie sa. Co ma jedno do drugiego? Tak, tak bede wychowywala swoje dzieci, jesli bede je miala: ze jesli ktos zniewaza inna osobe, trzeba reagowac, bez wzgledu na to, jakiej narodowosci ta osoba by nie byla. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:19 koniecznie wychowaj je tak: "Blogerem, który doniósł na Zanussiego jest Stary Wiarus, rzeczywiście stary wiekiem polski emigrant mieszkający od ponad 30 lat w Sydney, w Australii nienawidzący Polski, Polaków i wszystkiego co polskie". forum.gazeta.pl/forum/w,902,100899683,100910446,Uprzejmie_donosze_ze_to_nie_polski_internauta.html Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:23 To sa jakies polskie kompleksy zwiazane z komuna i 'donosami'. Moj maz, ktory nie jest Polakiem, takich nie ma, i tez twierdzi (zapytalam), ze by poinformowal zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:28 kompleksy to ty masz, niestety. emigracja, maz nie-polak - spoko, kazdy daje d... komu chce,ale oczywiscie musialas to podkreslic juz 2 razy w tym watku ;). Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: do domu, Stary Donosicielu 29.09.09, 22:55 Skad wiesz, ze ja jestem Polka? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_kagan Blog wiarusa 01.10.09, 13:32 robertjaworski.blox.pl/2005/02/Poczatek-Bereszit.html Odpowiedz Link Zgłoś
mr_kagan Re: Blog wiarusa 01.10.09, 13:32 Poczatek (Bereszit) Prywatny Blog Roberta Jaworskiego ("wiarusa") RobertJaworski.blox.pl/html Witam na mym blogu (witrynie Internetowej). Nazywam się Robert Jaworski, ale znany jestem na internecie jako “wiarus” (ostatnio “prawdziwy stary wiarus” jako iż zanim “zaklepałem” sobie login “wiarus”, ktoś mnie wyprzedził, i w związku z tym loguje się jako “prawdziwystarywiarus”). Mój krótki życiorys: Urodziłem się 1 kwietnia roku 1947 w Pieszycach na Dolnym Śląsku w polsko-żydowskiej, ale postępowej, nieortodoksyjnej rodzinie inteligenckiej. W roku 1953, roku śmierci Stalina, moja rodzina przeniosła się do Wałbrzycha, gdzie w tym samym roku poszedłem do szkoły podstawowej, którą ukończyłem w roku 1960. W roku 1960 zacząłem też naukę w liceum ogólnokształcącym nr 2 w Wałbrzychu. W roku następnym przeniosłem się z rodziną do Wrocławia, gdzie też zrobiłem w roku 1964 maturę. Studia rozpocząłem z rocznym opóźnieniem spowodowanym nie dostaniem się za pierwszym razem na mą wymarzoną archeologię śródziemnomorską w roku 1964. Pamiętny rok 1968 zastał mnie więc na studiach na Uniwersytecie Warszawskim. Jako student pochodzenia żydowskiego zostałem wyrzucony ze studiów, wybrałem więc emigrację do Izraela na tzw. dokumencie podróży, stwierdzającym, iż mam prawo tylko do jednokrotnego przekroczenia granicy państwowej Polski i ze nie jestem obywatelem PRL. W Izraelu przebywałem krótko, gdyż nie podobał mi się tamtejszy religijny system rządów. W roku 1970 me podanie o wizę imigracyjną do Australii zostało rozpatrzone pozytywnie, i od roku 1971 jestem rezydentem tego pięknego kontynentu, a od roku 1980 dumnym obywatelem australijskim. W Australii zajmuję się dziennikarstwem i publicystyką, między innymi na łamach założonego przeze mnie "Cyberexpressu” -www.cyberexpres.com. Robert Jaworski Telefon (mobile): 0408 386 038 (Australia) E-mail: robert_jaworski@gazeta.pl Linki: www.cyberexpres.com - "CyberExpress" http://members.iinet.net.au/~kurier/ Kurier_Zachodni/wstep_157.html – „Kurier Zachodni” www.wirtualnapolonia.com – Wirtualna Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: mitoman Stary Wiarus goes international!!! 29.09.09, 21:56 Nie chodzi o pieniadze, tylko o zasade. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 21:53 stereotypami to ty dresiaro walisz bo to niby jak prostytutka to lubi wiec co sie czepiac, ze niby podstawiona, wiec on biedny wrobiony i Bogu ducha winien a fakty podaje sam Polanski w swojej autobiografii "Roman by Polanski" i wyraznie pisze tam, ze spotykal sie z dziewczyna i jej matka wczesniej, ze wiedzial dokladnie ile ma lat i do ktorej klasy chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_nysa Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 21:57 Nie ma nic gorszego niż relatywizowanie!!!! Prawo jest prawem, a wszyscy wobec niego powinni być równi. Co za frazes heh, ale jeśli złamiemy tę zasadę cały respekt do tegoż prawa i zaufanie do demokratycznych reguł tracą sens. Chwała temu prokuratorowi czy sądowi ze stanów, że wywołał tę dyskusję. Cała ta sytuacja obnażyła próżność, zadufanie i cynizm tzw. elit artystycznych korzystających bez skrupułów ze swojego przełożenia na media. Oglądałem wywiad Zanussiego wczoraj w Tvn24 - kompromitacja. Ten gość zachowuje się tak jak by był Bogiem. Teksty typu - małoletnia prostytutka - on już to wie, po co więc sąd. To świetna sprawa, że Polański stanie przed sądem - paradoksalnie dla niego również. Ten proces będzie miał wymiar uniwersalny - z jednej strony będzie dowodem, że sprawiedliwość nierychliwa..... ale z drugiej strony pozwoli mu się oczyścić, a prawników będzie miał takich na jakich go stać. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:00 > Nie ma nic gorszego niż relatywizowanie!!!! Zgadza się: ku... jest ku.... Nie ważne 13 czy 31, za pieniądze czy karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_nysa Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:12 cyklista napisała: > > Nie ma nic gorszego niż relatywizowanie!!!! > Zgadza się: ku... jest ku.... Nie ważne 13 czy 31, za pieniądze czy karierę. Niech więc każdy pedofil powołuje się na casus Romanum. Wyglądał(a) na 18 co najmniej. Kazio Kutz dzis stwierdził - Polański ma rozdygotaną psychikę młodego chłopca... Nic więc się nie stało - dziecko popieściło dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d pani Geiner liczy na kase, bo z modelowania.. 29.09.09, 22:01 nici wyszly... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: pani Geiner liczy na kase, bo z modelowania.. 29.09.09, 22:07 To, na co ona liczy, nie ma akurat zwiazku z ta sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Ciągle trzyma zdjęcia zrobione przez Polańskiego 29.09.09, 22:31 Ale chyba bez jego zgody nie może ich sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_kloss W swietle prawa amerykanskiego Zanussi nie zrobil 29.09.09, 22:10 nic zlego. Prawo amerykanskie jest ustawione mocno pod wolnosc slowa. Mozna lzyc prezydenta, policjanta, i nic ci nie bedzie. Dlatego ze masz prawo powiedziec co chcesz. Nawet jesli sie mylisz, bo masz prawo do mylenia sie. Podobnie procesy o znieslawienie sa praktycznie nieznane w USA. W Polsce z kolei sa na porzadku dziennym. Zatem Zanussi moze spac spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
prowincjonalista Re: W swietle prawa amerykanskiego Zanussi nie zr 30.09.09, 11:42 Chyba kpisz. W stanach wyzywanie kogoś jest bardzo "costly". Co innego publiczna pyskówka a co innego obrzucenie kogoś takim gównem jak nazwanie "prostytutką" bez dowodów. Jeśli sprawa chwyci to Krzysiu będzie miał cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
toms69 Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 22:36 A skąd pan Zanussi wie,że Samantha Geiner była wtedy prostytutką?Za bezpodstawne pomówienia powinien mieć dowalone tak,że drugi raz dobrze się zastanowi zanim komuś ubliży.Pomijam już haniebny fakt obrony kolegi po fachu,który będąc wówczas dorosłym facetem dobrze wiedział czym grozi sex z małoletnią.Ale "kruk krukowi oka nie wykole".Prawda?W ten sposób rodzą się klany i mafie. Odpowiedz Link Zgłoś
1driada Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:43 moze on ja tez wykorzystal? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 29.09.09, 22:47 > A skąd pan Zanussi wie,że Samantha Geiner była wtedy prostytutką?Za > bezpodstawne pomówienia powinien mieć dowalone tak,że drugi raz dobrze się > zastanowi zanim komuś ubliży. ROTFL!!!! A skad ty wiesz? pozal sie boze obronco moralnosci durnia z siebie robisz!! zamilcz prosze albo obij sobie ryja sam... (ups dowal sobie mialo byc) Odpowiedz Link Zgłoś
toms69 Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 30.09.09, 00:20 bling.bling napisał: > ROTFL!!!! > A skad ty wiesz? Jeśli ta panienka rzeczywiście wcześniej się sprzedawała to zwracam honor.Ale jeśli to wyssane z palca na doraźne potrzeby obrony znanego koleżki,to-na pohybel!Razem z takimi obrońcami pedofilów jak ty.Nie byłeś czasem adwokatem Petza lub Krollopa?Obaj przegrali procesy. Odpowiedz Link Zgłoś
toms69 Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 29.09.09, 22:45 Skoro oburza nas-i słusznie-ukrywanie niegodziwości przez księży,lekarzy,czy prawników,to dlaczego tzw.ludzie kultury mają być ponad prawem?Wybrani z wybranych,czy co?Daleki jestem od mściwości,ale wyrok skazujący(niekoniecznie na więzienie po tylu latach)powinien zapaść.Jako przestroga i nauczka.Choćby dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
marooszka Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 30.09.09, 00:33 Internauto, szacun! Dobrze, że jest chociaż jeden rozsądny, który potrafi wykorzystać narzędzia XXI wieku. Że też człowiek sam na to nie wpadł... Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Polski internauta donosi na Zanussiego za "ni 30.09.09, 13:20 KAPUS Odpowiedz Link Zgłoś
martino Zanussi wie o czym mówi! 30.09.09, 12:41 W końcu to specjalista od nieletnich prostytutek. Zapytajcie się Latkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_kagan Polski internauta donosi na Zanussiego za "niel... 01.10.09, 13:28 Wiarus to znany donosiciel, TW australiiskich "sluzb" typu ASIO/ASIS, znany z donoszenia na Polakow przebywajacych w Australii... Niebawem bedzie miec klopoty za ten donos... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_kagan Re: Polski internauta donosi na Zanussiego 01.10.09, 13:34 robertjaworski.blox.pl/2005/02/Poczatek-Bereszit.html Odpowiedz Link Zgłoś