Dodaj do ulubionych

trasy rowerowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 19:35
witam szanownych mieszkanców :)
chcalam sie dowiedziec czy znacie jakies ciekawe trasy rowerowe?:> juz nie
raz byl poruszany ten temat, ostatnio Filipek o to pytal ale odpowiedzi nie
otrzymal :) wiec chcialabym jeszcze pociagnac ten temat troche i czegos sie
dowiedziec od jakiegos znawcy :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 20:20
      wbrew pozorom w rejonie Zabrza i okolic jest wiele ciekawych tras rowerowych :)
      Polecam Dolomity, Szałszę, Czekanów, Kamieniec, Zbrosławice, okolice Maciejowa,
      Repty, Świerklaniec :-)
    • Gość: ania Re: trasy rowerowe IP: *.bater.net.pl 16.06.07, 20:41
      mi tez nik nie chciał odpowiedziec na to pytanie podam ci dwa linki moze cos
      wyczytasz pozdrawiam
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=120&w=54611670
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=120&w=63652405
    • Gość: Ana Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:54
      szczerze mowiac zalezalo mi na jakiejs konkretnej mapce, jakims planie drogi,
      ale dziekuje skorzystam z propozycji :) właśnie w jednym linku ktory mi podalas
      kolega pisal ze tworzy taka mapke, ale co z tym to nie wiadomo, a skoda...
      • Gość: gosc Re: trasy rowerowe IP: *.zabrze.net.pl 16.06.07, 22:04
        nooo
        to panny dajcie namiary na siebie to zrobimy mala wycieczke rowerowa po
        okolicy.
        Pozdrowerki
      • Gość: ania Re: trasy rowerowe IP: *.bater.net.pl 16.06.07, 22:55
        zobacz jeszcze tu pozdrawiam

www.trasyrowerowe.pl/trasy.htm
        • Gość: Ana Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:24
          kolego nie madruj sie :) sama sobie poradze w jeżdzie, prosialm o trasy
          tylko :)
        • Gość: Ana Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:26
          a Tobie Aniu dziekuje bo naprawde interesujace sciezki :)
    • Gość: Zenek Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 15:57
      Napisz jeszcze, w której dzielnicy mieszkasz i ile kilometrów zamierzasz
      przejechać na rowrze !
      • Gość: Ana Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:18
        Zenuśśś a nie za ciekawski Ty jestes?:)
        • Gość: ania Re: trasy rowerowe IP: *.bater.net.pl 17.06.07, 22:48
          Ana jak będziesz miała jakies inne ciekawe trasy to daj znac na tym wątku
          pozdrawiam ania
          • anka892 Re: trasy rowerowe 17.06.07, 23:01
            dobrze ;)
            mam nadzieje za sama stworze jakas mapke z ciekawa trasa, zeby bylo czuc
            jakies wyczerpanie po tej jeżdzie :)
            • boczek39 Re: trasy rowerowe 18.06.07, 00:34
              chyba powinna byc jakas droga rowerowa na ulicy prowadzącej do basenu na
              maciejowie czytajcie rowerzysci
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=120&w=64303825
              • Gość: Ana Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 00:20
                ale te sciezki na MAciejowie to jakos malo urozmaicone ;P
                • Gość: gosc Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 08:29
                  Traska maciejow, zerniki, lasy labedzkie, czechwice to jest malo urozmajcone?
                  napisz moze gdzie jezdzisz, o ile wooogle, bo wydaje mi sie ze siedzisz i sie
                  zsatanawiasz tylko gdzie bym pojechala jakbym miala mapke.... a na mapie to
                  wszytko widac takie plaskie.
                  • Gość: Ana Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 08:32
                    wiekszosci tras jeżdze po gorach tj woj świetokrzyskie, czasem cos na ślasku,
                    pszczyna Tarnowskie Gory
                    moze żle sie wyrazilam napoczatku gdyz chodzi mi wlasnie o jakies zjazdy,
                    lasy...
                    • Gość: gosc Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:50
                      zjazdy? Dolomity, kolo Piekar Slaski, Radzionkow.
                      Gdzies dalej to jurrrraaa. Bardzo fajne walory turystyczno historyczne (szlak
                      orlich gniazd) No i wiselka i okolice.
                      • Gość: Ana Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:24
                        no faktycznie, zgadza sie fajne okolice ;)
                        dziekuje za pomoc
                        pozdrawiam
                        • Gość: ania Re: trasy rowerowe IP: *.bater.net.pl 26.06.07, 17:31
                          witam ana byłas juz moze w dolomitach ? jakie są tam sciezki i jakim rowerem
                          najlepiej
                          • Gość: gość Re: trasy rowerowe IP: *.zabrze.net.pl 26.06.07, 19:12
                            www.trasyrowerowe.pl/trasy.htm
                          • Gość: Ana Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 00:08
                            czesc :)
                            bylam w dolomitach, sciezki sa fajne, ale krotkie odcinki tras.
                            ja mam aktualnie wheelera i jest calkiem nieżle :)
                            pozdrawiam i polecam dolomity
                            • boczek39 Re: trasy rowerowe 05.07.07, 11:51
                              gdzie najlepiej rowerem w zabrzu sciezki lesne itp
                              • Gość: Ana Re: trasy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:43
                                hmm szczerze mowiac mi nie zabardzo pasuja zabrzanskie lasy, osobiscie
                                preferuje dolomity, chociaz za krotkie trasy :D
                                lubie bardziej hardcorowo ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka