Dodaj do ulubionych

Obama: Koniec hipokryzji wobec gejów w US Army

• leonleonidas Obama: Koniec hipokryzji wobec gejów w US Army 11.10.09, 12:44
      Obama ma racje:
      Homoseksualizm ma swoje na polu walki.
      Odnosze sie do slawnych greckich "batalionow kochankow" (elitarne jednostki zlozone z homoseksualistow):
      "Działał on wedle zasady, że dobrze jest „postawić miłośnika obok oblubieńca”, gdyż w razie niebezpieczeństwa najbardziej myśli się o osobie ukochanej."

Usa bedzie mila swadrony HOMO, a logo mozna sobie latwo wyobrazic.
      Pytanie : jak zareaguje wrog?
    • archicon Obama: Koniec hipokryzji wobec gejów w US Army 11.10.09, 12:46
      Faktycznie nie uwzględniłem transwestytów, pedofilów, lesbijek no i miłośników
      zwierzątek, przepraszam. WOLNOŚĆ DLA WSZYSTKICH ! NIE PYTAJ CO TY MOŻESZ
      ZROBIĆ DLA OBAMY, PYTAJ CO OBAMA MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE! Putin ze śmiechu
      spadł z krzesła.
    • evil_badger Urodzić się kobietą, to jak wygrać w lotto 11.10.09, 12:51
      Kobieta może zajść w ciążę tylko raz w jednym cyklu reprodukcyjnym, tj. jak już
      ma bobo w brzuchu, to póki go nie urodzi, drugiego nie zrobi. Facet dla odmiany
      może płodzić na lewo i prawo, stąd jego sytuacja w procesie rozmnażania jest
      nieco inna. Z tego wynikają przesłanki do zaniżania wartości życia mężczyzny.

Zawsze mnie skręca, gdy po jakiejś tragedii słyszę, iż zginęło tyle i tyle osób,
      w tym tyle i tyle kobiet i dzieci. Moje życie ze względu na płeć jest oceniane
      jako mniej wartościowe. Wszystko nadal sprowadza się do prostego biologizmu.
      • alik666 Re: Urodzić się kobietą, to jak wygrać w lotto 11.10.09, 13:19
        A zauważ jeszcze, jak to wszystko sprytnie na ich korzyść jest poukładane w
        sprawach seksu. Jeśli kobieta nie osiąga przyjemności jest to wina mężczyzny.
        Jeśli natomiast mężczyzna nie może osiągnąć przyjemności z w/w akcji, jest to
        wina również mężczyzny + wielki wstyd i zaszczucie społeczne. :)
        • evil_badger Re: Urodzić się kobietą, to jak wygrać w lotto 11.10.09, 17:25
          To jeden z wielu przykładów. Ogólnie rzecz biorąc jak się człowiek rozglądnie,
          to widać, iż kobieta jest uprzywilejowana. Wystarczy spojrzeć na statystyki
          umieralności. Mężczyzna, który jest wtrącany w rolę niedomytego, zaharowanego,
          zestresowanego wołu pociągowego umiera wcześniej niż jego lepsza połówka.

Obecnie te relacje się zmieniają. Trwa walka o równouprawnienie. Zabawne jest,
          iż wiele kobiet walczy w przekonaniu, że chcą podnieść swój status do statusu
          równego męskiemu. Tymczasem zniesienie nierówności będzie polegało na odciążeniu
          mężczyzn z szeregu społecznych, rodzinnych, kulturowych powinności, które są
          obecnie ekskluzywnie samcze.
    • elucidator Podobnie reagowano na zniesienie segregacji rasowe 11.10.09, 12:53
      Co za durne komentarze. Podobnie reagowano jak Truman w 1948 r. zlikwidowal
      wszelkie formy roznic miedzy bialymi i czarnymi zolnierzami w US Army. Teraz
      wszyscy traktuja to jako cos najbardziej normalnego ze czarni i biali zolnierze
      sa traktowani dokladnie tak samo. Podobnie bedzie z homoseksualnymi zolnierzami.

en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_9981
      • ddyzma5 Re: Podobnie reagowano na zniesienie segregacji r 11.10.09, 13:34
        elucidator napisał:

> Co za durne komentarze. Podobnie reagowano jak Truman w 1948 r. zlikwidowal
        > wszelkie formy roznic miedzy bialymi i czarnymi zolnierzami w US Army. Teraz
        > wszyscy traktuja to jako cos najbardziej normalnego ze czarni i biali zolnierze
        > sa traktowani dokladnie tak samo. Podobnie bedzie z homoseksualnymi zolnierzami
        >
        Durnie to Ty napisałeś.
        Homoseksualizm to nic innego jak cierpienie na zaburzenie w orientacji płciowej.
        Ten defekt pociąga za sobą wiele konsekwencji.
        Jedna z nich to sprawa toalet.
        W świecie cywilizowanym używa się zasady rozdzielności płciowej, skutkiem której intymne potrzeby nie są załatwiane z potencjalnymi obiektami seksualnymi. Dlatego są toalety dla mężczyzn, i są dla kobiet.
        Z jakich toalet mają korzystać homoseksualiści ?
        Gdy będą używać męskich , wtedy powstanie problem możliwości molestowania seksualnego .
        To tak jakby heteroseksualista korzystał z toalet żeńskich.
        A więc zasada rozdzielności obiektów seksualnych istnieje tylko w przypadku, gdy homo pójdzie do żeńskiego WC.
        Jak więc ten problem można rozwiązać ?
        • bolt64 Re: Podobnie reagowano na zniesienie segregacji r 11.10.09, 15:04
          Największym problemem są takie homofoby jak ty. Nigdy nie widziałem w żadnej
          toalecie kochającej się pary jednopłciowej za to heteryków już nie raz, zresztą
          nie tylko w toaletach, bo i na ławkach w parku liżą się, że aż na wymioty szarpie.
          • ddyzma5 Re: Podobnie reagowano na zniesienie segregacji r 11.10.09, 17:01
            bolt64 napisał:

> Największym problemem są takie homofoby jak ty. Nigdy nie widziałem w żadnej
            > toalecie kochającej się pary jednopłciowej za to heteryków już nie raz, zresztą
            > nie tylko w toaletach, bo i na ławkach w parku liżą się, że aż na wymioty szarp
            > ie.
            >
            Ja żyję koleś już trzydzieści lat w tzw. demokracji zachodniej.
            I tam przypadkiem w publicznym WC widziałem homoseksualistów odbywających stosunek płciowy.
            Od tego czasu staram się nie korzystać z publicznych WC. Wymiotować mi się chciało po takim zdarzeniu.
            Żaden seks nie powinien odbywać się w miejscach publicznych , niestety są również zboczenia typu ekshibicjonizm. Występują one również wśród heteroseksualistów.
            A więc nie bazuj na marginalnym chorym zachowaniem się heteroseksualistów, aby usprawiedliwić ludzi cierpiących na zaburzenie w orientacji seksualnej, homoseksualistów.

• bolt64 Re: Podobnie reagowano na zniesienie segregacji r 11.10.09, 17:10
              Homoseksualizm tak jak Heteroseksualizm jedną z orientacji. Radzę się
              dokształcić zamiast kompromitować takimi wypowiedziami.
              • ddyzma5 Re: Podobnie reagowano na zniesienie segregacji r 11.10.09, 17:36

bolt64 napisał:

> Homoseksualizm tak jak Heteroseksualizm jedną z orientacji. Radzę się
                > dokształcić zamiast kompromitować takimi wypowiedziami.
                >

Człowiek ma tylko jedną orientacje seksualną, nazywa się ona heteroseksualizm .
                Ma wiele jednak zboczeń.
                Tylko ta orientacja seksualna heteroseksualizm jest konformistyczna z prawami
                natury , które zapewniają naszą prokreacje.
                Człowiek ma również wiele defektów, czy zboczeń seksualnych. Do nich należy np.
                defekt polegający na błędnej orientacji seksualnej, czy jak kto woli
                homoseksualizmie.
                Praw natury kolego nie da się ustalić, ani przegłosować w sposób demokratyczny.
                Dopełnieniem penisa jest macica.
                To tyle co do nauki przyjacielu.
                A to nigdy nie za późno.

• elucidator Re: Podobnie reagowano na zniesienie segregacji r 11.10.09, 15:26
          Jak bylem mlodszy i zdrowszy to przez wiele lat uprawialem sport. Wsrod moich
          kolegow w klubie bylo co najmniej dwoch gejow (bo nie ukrywali, moze bylo ich
          wiecej ale nic mi o tym nie wiadomo), i jakos ani ja, ani oni ani nikt inny w
          klubie nie mial problemow ani z kolektywnymi przysznicami ani ze wspolnymi
          posiedzeniami w saunie po treningach. Bylismy wszyscy po prostu kumplami z
          klubu, lubiacych ten sam sport. To wszystko jest sprawa nastawienia.
          • bolt64 Re: Podobnie reagowano na zniesienie segregacji r 11.10.09, 17:03
            I właśnie to jest jeden z objawów homofobii.. Homofoby ciągle wyobrażają sobie
            kochające się pary jednopłciowe, które mają zamiar ich wykorzystać. Szkoda
            tylko, że nie zdają sobie sprawy z tego, iż są śmieszni i żałośni.
            • ddyzma5 Re: Podobnie reagowano na zniesienie segregacji r 11.10.09, 17:17
              Nie znam takich odczuć o których Ty piszesz.
              I nie interesuje mnie, kto w jaki sposób zaspakaja swoje potrzeby seksualne.
              To jest dla mnie sfera intymna.
              Masz z pojęciem tego problemy ??
          • ddyzma5 Re: Podobnie reagowano na zniesienie segregacji r 11.10.09, 17:10
            elucidator napisał:

> Jak bylem mlodszy i zdrowszy to przez wiele lat uprawialem sport. Wsrod moich
            > kolegow w klubie bylo co najmniej dwoch gejow (bo nie ukrywali, moze bylo ich
            > wiecej ale nic mi o tym nie wiadomo), i jakos ani ja, ani oni ani nikt inny w
            > klubie nie mial problemow ani z kolektywnymi przysznicami ani ze wspolnymi
            > posiedzeniami w saunie po treningach. Bylismy wszyscy po prostu kumplami z
            > klubu, lubiacych ten sam sport. To wszystko jest sprawa nastawienia.
            >
            Ja również kiedyś w podobny sposób odczuwałem jak Ty.
            Kiedyś jednak homoseksualiści nie wchodzili na „barykady” jak dzisiaj.
            Tak długo jak długo seksualizm człowieka , wraz z jego zboczeniami, zostawimy w sferze intymnej.
            Tak długo będzie wszystko OK.

• czerwony-ruski-pedal Re: Obama: Koniec hipokryzji wobec gejów w US Arm 11.10.09, 13:12
      alik666 napisał:

> No i dobrze. Dlaczego na wojnach mają ginąć tylko heteroseksualni. Proponuję
      > jeszcze obowiązkowy parytet dla kobiet 50/50.

ja proponuję 70% pedałów i 30% kobiet, jednych i drugich jest zbyt dużo i
      wreszcie normalny facet będzie miał czas płodzić dzieci z jedną kobietą
      • d_jak_zupa Re: Obama: Koniec hipokryzji wobec gejów w US Arm 11.10.09, 14:57
        > ja proponuję 70% pedałów i 30% kobiet, jednych i drugich jest zbyt
        >dużo i
        > wreszcie normalny facet będzie miał czas płodzić dzieci z jedną
        >kobietą

Biedaczek sfrustrowany, nie ma czasu se podymac. Wszystkie na niego
        leca, ale nie ma czasu, zajety jest 70% pedalow...

A tak gdyby choc mial troche czasu to by se poplodzil z jedna
        kobieta.
    • archicon Obama: Koniec hipokryzji wobec gejów w US Army 11.10.09, 13:20
      Dlaczego od razu durne?! WOLNOŚĆ TO WOLNOŚĆ, chyba że ktoś uważa że dotyczy
      tylko tego co on pisze. Truman nie był największym prezydentem USA i wsławił
      się w zasadzie zrzuceniem bomby atomowej na Japonię co nie jest moim zdaniem
      jakimś szczególnym powodem do dumy. Porównywanie zniesienia segregacji rasowej
      do wprowadzenia zasad swobody seksualnej w Armii to niezrozumienie istoty
      sprawy. Armie służą obronie interesów poszczególnych narodów, ich
      suwerenności. Orientacje seksualne to indywidualna sprawa każdego obywatela i
      tak musi być ale to nie oznacza że ja mam dzielić pokój z lesbijką! Oczywiście
      przejaskrawiam, sedno to fakt że w armii nie ma równości z definicji.
      Pułkownik nie jest bratem dla majora itd. Poza tym ONI MAJĄ W RAZIE
      KONIECZNOŚCI MORDOWAĆ INNYCH i tak to jest. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza
      to jest pacyfistą i nie ma co szukać w armii. Sam za wojną nie przepadam bo
      niszczy itd ale to nie oznacza że jestem za totalną demobilizacją. Podobnie
      jest z orientacjami seksualnymi, tolerancja jest PO PROSTU NASZYM OBOWIĄZKIEM
      i nikogo nie wolno dyskryminować, ale to nie oznacza że każdy musi tak myśleć.
      W DALSZYM CIĄGU NIE WIDZĘ MIEJSCA DLA HOMOSEKSUALISTÓW W ARMII I TYLE.
    • madakar Obama: Koniec hipokryzji wobec gejów w US Army 11.10.09, 15:23
      "- Powinniśmy raczej świętować, że ci ludzie okazują taką odwagę i chęć służby
      swojemu krajowi - powiedziała prezydent".
      Hehe. Czyli nie Barack Obama, ale Baracka Obama. A jej mąż jak się nazywa?...
      HAHHAAAAAA
    • kylax1 No i kogo to obchodzi. 11.10.09, 15:26
      I tak, w amerykanskich silach zbrojnych, jest podobny odsetek homoseksualistow,
      jak w spoleczenstwie. Na wojnie i tak nie beda myslec o kopulacji, ani hetero,
      ani homo. Swiszczace kule nad glowa, skutecznie eliminuja jakakolwiek chec do
      dymania.
    • ben-oni Obama: Koniec hipokryzji wobec gejów w US Army 11.10.09, 16:35
      Wesołe czołgi :-). Jak się taka załoga dobrze dobierze, to mogą mieć niezłą
      zabawę.
      To jest szansa dla naszego przemysłu!! Możemy zacząć produkcję np. różowych
      sweterków dla USArmy.
    • angrusz1 Lepiej trzymać się Dekalogu niż 11.10.09, 17:16
      noblistów pokojowych
    • komarowo Tow. Barrack Hussein 11.10.09, 17:58
      to taki ichni Lepper
      www.freakingnews.com/pictures/33500/Red-Day-Soviet-Idiot--33749.jpg
      Ale szkoda, że nie wygrał Ronald McCain....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka