4tech Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskiego 26.10.09, 19:00 hehe a standarty PiS-u to republika daktylowa lub DYKTA-lowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskiego 26.10.09, 19:00 A ja podpowiadam PiS, usuńcie Kaczyńskiego. Przez niego partia przestanie istnieć już wkrótce. On was utopi swoją głupotą, despotyzmem i nienawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 [...] 26.10.09, 19:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Panie Kaczyński nie plącze się tam u was niejaki 26.10.09, 19:04 tow. Lipiński, bo ostatnio widziałem że się plątał na wizji, jak to mówią Rosjanie co złego to nie my. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskiego 26.10.09, 19:09 Tonący brzydko się chwyta. Jak doskonałe ten aforyzm Słonimskiego opisuje Prezesa ps. "Prezes". Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj "Jarosław Kaczyński dodał, że premier Donald Tusk, 26.10.09, 19:09 który znalazł się w kręgu podejrzeń w sprawie afery hazardowej, powinien stracić stanowisko". Najpierw może niech sam Kaczyński udowodni, że nie dokonał przecieku. Zgodnie ze swoją doktryną, dopóki nie udowodni swojej niewinności, jest winny. Nie ma świadków, ani innych dowodów, że to nie on jest źródłem przecieku. Skoro nie ma dowodów jego niewinności, to znaczy, że te dowody zostały zniszczone, a on pozostaje w kręgu podejrzeń. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 [...] 26.10.09, 19:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kist22 Re: "Jarosław Kaczyński dodał, że premier Donald 26.10.09, 19:16 Czyli wg ciebie to Kaczyński powiedział Zbychowi żeby już nie kontaktował z Sobiesiakiem na cmentarzu.Interesująca hipoteza. I dziwny poziom intelektualny teoretyka.Tak to wszysstko można sobie wytłumaczyć nawet dymisję Zbycha,Mira i innych misiaczków. cymber.gaj napisał: > który znalazł się w kręgu podejrzeń w sprawie afery hazardowej, powinien straci > ć stanowisko". > > Najpierw może niech sam Kaczyński udowodni, że nie dokonał przecieku. Zgodnie z > e swoją doktryną, dopóki nie udowodni swojej niewinności, jest winny. Nie ma św > iadków, ani innych dowodów, że to nie on jest źródłem przecieku. Skoro nie ma d > owodów jego niewinności, to znaczy, że te dowody zostały zniszczone, a on pozos > taje w kręgu podejrzeń. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: "Jarosław Kaczyński dodał, że premier Donald 26.10.09, 19:34 > Czyli wg ciebie to Kaczyński powiedział Zbychowi żeby już nie kontaktował z > Sobiesiakiem na cmentarzu.Interesująca hipoteza. Niewykluczone, że to zrobił, żeby następnie rzucić podejrzenie na Tuska. W każdym razie, zgodnie z jego doktryną, dopóki nie udowodni, że tego nie zrobił, pozostaje w kręgu podejrzeń i powinien wycofać się z polityki. > I dziwny poziom intelektualny teoretyka.Tak to wszysstko można sobie wytłumaczyć Ja tylko stosuję doktrynę J. Kaczyńskiego do niego samego. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Jasiński -prezes braci Kaczyńskich 26.10.09, 19:44 <W biografii tego faceta coś wyjątkowego. Jasiński otóż w latach 1997–2000 był prezesem zarządu spółki Srebrna, a tym samym tkwił w centrum układu biznesowego stworzonego przez pierwszą partię Kaczorów – Porozumienie Centrum. Przypomnijmy: na początku lat 90. ludzie PC wzięli udział w rozdrapywaniu majątku skarbu państwa. Założona w tym celu Fundacja Prasowa „Solidarność” (fundator: Jarosław Kaczyński) dostała sporą część schedy po zlikwidowanej RSW Prasa–Książka –Ruch: dochodowy „Express Wieczorny” wraz z siedzibą, okazałym biurowcem w Alejach Jerozolimskich w Warszawie plus wiele innych atrakcyjnych nieruchomości. „Express” pod kaczym kierownictwem wkrótce padł, nieruchomości jednak pozostały, obrosły siecią spółek, które pozwoliły najbardziej zaufanym ludziom Kaczyńskich przetrwać w dostatku chude politycznie lata i do dziś przynoszą wielkie zyski. Spółka Srebrna np. wydzierżawiła ponad 800 mkw. powierzchni biurowej funduszowi emerytalnemu PZU. Obok Jasińskiego pojawiają się w tych spółkach i fundacjach: Ludwik Dorn, Adam Lipiński, Sławomir Siwek, Krzysztof Czabański, Jolanta Szczypińska, Krzysztof Tchórzewski. Trzon PC, najwierniejsi z wiernych. To właśnie prezesura Jasińskiego w spółce Srebrna związała go z Kaczyńskimi na resztę życia. Wobec tego faktu nie ma znaczenia komusza przeszłość, nieudolne próby jej zatajenia, kierowanie resortem w stylu późnego Gierka. Nie łudźmy się również, że ujawnienie sekretów kampanii wyborczej Jasińskiego zrobi na kimś wrażenie. Korupcja polityczna? A czy ktoś widział pismo, w którym minister zlecał Orlenowi budować drogi w Płocku? Nie!> www.nie.com.pl/art9515.htm Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head POpaprańcy, ubliżacie sami sobie ! 26.10.09, 19:14 Wyzywając Kaczyńskiego od "kurdupla", "ciemnoty" czy "debila" stawiacie w nie najlepszym świetle swojego idola, który od tegoż "kurdupla" dostał nie tak dawno tęgie baty. Wtedy też sondaże dawały POpapranym Aferałom 10% przewagi. Ja zawsze głosuję na stracone już chyba na zawsze nadzieje na wolną, liberalną, w rozumieniu gospodarczym, kapitalistyczna Polskę czyli Unię Polityki Realnej więc los "Kaczorów" jest mi obojętny, ale z dwojga złego wolę przaśne ale polskie "kartofle" od niemieckiej V Kolumny. Ciekaw jestem jakie miny będą mieć ci fanatycy Ryżego jak zaleje polskie, a właściwie już unijne sądy na terenach powiernictwa niemieckiego (dawniej PRL-Bis) lawina pozwów od byłych właścicieli o zwrot nieruchomości. Aniela wykorzystując bierność swojego gubernatora na terenie polskim skasowała właśnie konkurencję dla post-NRDowskich stoczni, rząd Polski przymierza się do ratowania kosztem miliardów USD niemieckiego Opla, Ministerstwo Zdrowia i NFOZ obcięły właśnie o połowę już i tak głodowy budżet na lecznictwo na rok 2010, dług państwa dobije zaraz do 700 mld a deficyt na rok przyszły przekroczy słynną "dziurę Bauca". Można się dalej oszukiwać spijając kolejne chamskie i knajackie "żarty" z ust PaliChama czy Stefana "Chorego na nerwy" Niesiołowskiego, można dalej udawać i nie widzieć jak banda "Grzegorza z Wrocławia" kręci lody przy wyprzedaży resztek majątku polskiego ale kto za to wszystko zapłaci ? Jak spojrzycie swoim dzieciom w oczy zostawiając im takie długi ? Czy nie widzicie do jakiej katastrofy prowadzi Hania "Bufetowa" w Warszawie ? Kto to wszystko pokryje ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec masz racje 26.10.09, 19:19 Jarek to przystojny wysoki brunet w typie agenta Tomka i Maseraka - tylko media wykrzywiaja jego obraz. Co do UPR to ostatnio nawet Korwin Mike zrezygnował z członkostwa więc chyba zostałeś ostatnim który zgasi światło - gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: masz racje 26.10.09, 19:43 pakulec napisał: > Jarek to przystojny wysoki brunet w typie agenta Tomka i Maseraka Też mi się tak wydawało. Dlatego byłem okropnie rozczarowany, kiedy ujrzałem zapienionego, niskiego grubaska wygłaszającego wszystko wiedzącym tonem stek bredni. Czysta groteska. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec źle oglądsz telewizję 26.10.09, 19:47 w czasie gdy jarek występuje nalezy koniecznie wyłaczyć obraz- a najlepiej i dźwięk Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: ja nie lubię TVN 24 26.10.09, 19:57 Właśnie pokazali cud...kobieta miała 6 dzieci a wokół ani jednego chłopa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ja nie lubię TVN 24 26.10.09, 20:02 czyzyk331 napisał: > Właśnie pokazali cud...kobieta miała 6 dzieci a wokół ani jednego > chłopa!!! To nie cud, to wysilki lewicy...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: ja nie lubię TVN 24 26.10.09, 20:07 Stolica nie zapłaci za leczenie bezdomnych. Co na to H. Gronkiewicz- Waltz z Ruchu Odnowy w Duchu Świętym, czy idoelit stołecznych abp K. Nycz? Czy to też wina lewicy? Dobrze, ze zauważyłeś lewicę z kobietą... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ja nie lubię TVN 24 26.10.09, 20:16 czyzyk331 napisał: > Stolica nie zapłaci za leczenie bezdomnych. Co na to H. Gronkiewicz- > Waltz z Ruchu Odnowy w Duchu Świętym, czy idoelit stołecznych abp K. > Nycz? > Czy to też wina lewicy? Dobrze, ze zauważyłeś lewicę z kobietą... A kiedy lewica placila za leczenie bezdomnych, ludzi ktorzy kiedys mieli domy, do czasow dojscia lewicy do wladzy...? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: to już kiedyś było a to będzie.. 26.10.09, 20:08 Stocznie należy zaorać, stoczniowcom oddać pas wybrzeża i niech wraz z otwartymi funduszami emerytalnymi sadzą palmy, pod którymi będą odpoczywać przyszli emeryci – ofiary największego przekrętu pannny "S" i III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: to już kiedyś było a to będzie.. 26.10.09, 20:17 czyzyk331 napisał: > Stocznie należy zaorać, stoczniowcom oddać pas wybrzeża i niech wraz > z otwartymi funduszami emerytalnymi sadzą palmy, pod którymi będą > odpoczywać przyszli emeryci – ofiary największego przekrętu > pannny "S" i III RP. Latwo sie teraz szczeka, prawda? A dlaczego lewice przez te wszystkie lata tego nie zrobila...? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: to już kiedyś było a to będzie.. 26.10.09, 20:25 Za rządów lewicy stocznie budowały statki. Oczywiście komu one były potrzebne...nikomu, dlatego Tusk wolał zrobić na terenie stoczni skansen. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: to już kiedyś było a to będzie.. 26.10.09, 20:36 czyzyk331 napisał: > Za rządów lewicy stocznie budowały statki. Oczywiście komu one były > potrzebne...nikomu, dlatego Tusk wolał zrobić na terenie stoczni > skansen. Statki, ktore byly budowane za rzadow lewicy pochlanialy ogromne dotacje z budzetu panstwa, ale dawalo polityczny spokoj lewicowym rzadom SLD i PiSu, niestety, dzisiaj nikt juz z budzetu doplacal do spokoju nie bedzie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: to już kiedyś było a to będzie.. 26.10.09, 20:41 "Jeśli do tej złej sytuacji budżetu dodamy kłopoty z prywatyzacją, to widać, że kondycja finansów publicznych jest bardzo zła. W normalnym kraju trwałaby już poważna debata o oszczędnościach. U nas jest cisza, bo na rok przed wyborami prezydenckimi rząd Donalda Tuska nie chce poruszać trudnych tematów. Tę sielankę przerywają czasami jakieś dziwne przecieki. Takie jak na przykład wczorajsza informacja, że w Ministerstwie Pracy myślą o zmniejszeniu składki do funduszy emerytalnych, by ratować finanse ZUS. Czy też wcześniejsze pogłoski (te z kolei chyba z Kancelarii Premiera) o wydłużeniu wieku emerytalnego." http://www.rp.pl/artykul/9158,383269_Pawel_Jablonski__Caly_narod_musi _ratowac_budzet_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: to już kiedyś było a to będzie.. 26.10.09, 20:46 Publiczna debata z PiSem i SLD? Z partiami, ktore na upadajacych stoczniach robia sobie majatek polityczny, z partiami, ktore do tego stanu przez dlugie lata doprowadzily? Wytrzezwiej, albo zamilcz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: to już kiedyś było a to będzie.. 26.10.09, 20:50 czyzyk331 napisał: > "Jeśli do tej złej sytuacji budżetu dodamy kłopoty z prywatyzacją, > to widać, że kondycja finansów publicznych jest bardzo zła. W > normalnym kraju trwałaby już poważna debata o oszczędnościach. U nas > jest cisza, bo na rok przed wyborami prezydenckimi rząd Donalda > Tuska nie chce poruszać trudnych tematów. Tę sielankę przerywają > czasami jakieś dziwne przecieki. Takie jak na przykład wczorajsza > informacja, że w Ministerstwie Pracy myślą o zmniejszeniu składki do > funduszy emerytalnych, by ratować finanse ZUS. Czy też wcześniejsze > pogłoski (te z kolei chyba z Kancelarii Premiera) o wydłużeniu wieku > emerytalnego." > www.rp.pl/artykul/9158,383269_Pawel_Jablonski__Caly_narod_musi > _ratowac_budzet_.html Czyżyk !! To pytanie do opozycji. Którą przeca reprezentujesz !! Spytaj swojego przewodniczącego dlaczego nie pyta rząd i nie przedstawia propozycji tylko współpicuje z PiSem !!!!???? Gdzie ta odpowiedzialna opozycja, gdzie rozmawiamy o rozwiązaniach dla Panstwa, dla budżetu, o reformach ???!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: to już kiedyś było a to będzie.. 26.10.09, 21:15 1/Mam jedną...wysłać Tuska i jego ekipę na bezrobocie. Niech doświadczą pogardy od pracowników urzędu pracy! Niech pokażą jak zycie się za zasiłek! 2/Nie mam kontaktów z opozycją. Dla platformy każdy myślący inaczej kojarzy się z pisem lub sld. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: to już kiedyś było a to będzie.. 26.10.09, 21:32 czyzyk331 napisał: > 1/Mam jedną...wysłać Tuska i jego ekipę na bezrobocie. > Niech doświadczą pogardy od pracowników urzędu pracy! > Niech pokażą jak zycie się za zasiłek! > 2/Nie mam kontaktów z opozycją. Dla platformy każdy myślący inaczej > kojarzy się z pisem lub sld. Wystarczy dac Tuskowi i jego rzadowi pracowac, spelnic obietnice, ktore dal spoleczenstwu, nie glosowac z PiSem dla zysku politycznego, nie podpierac weta prezydenckiego. Wtedy, jak Tusk nie spelni obietnic, nie uzdrowi finansow itd. bedziesz mial pelne prawo do wyslania go na bezrobocie i ja ci w tym pomoge, ale tym czasem jednak sam zwroc sie o zasilek socjalny, bo rzady twojej partii SLD nie zrobily zupelnie niczego, czego sie domagasz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 [...] 26.10.09, 19:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: POpaprańcy, ubliżacie sami sobie ! 26.10.09, 19:49 Teraz dopiero prawicowi wyborcy otwierają oczy. Najwyższa pora wysłać Kaczyńskich i ekipę Tuska na bezrobocie. Ich dalsze szarganie Polską doprowadzi nas do ruiny!Deficyt finansów publicznych może przekroczyć 113 mld zł! Według analiz Jakuba Borowskiego, głównego ekonomisty Invest-Banku, na ogromny deficyt złożą się: 50 mld zł deficytu budżetowego, 14,4 mld zł deficytu w budżecie środków unijnych, 22,5 mld zł refundacji z tytułu przekazania składek do OFE, 11 mld zł z emisji obligacji drogowych, 7,5 mld zł z Funduszu Rezerwy Demograficznej przekazanych do FUS, 3 mld zł deficytu w Funduszu Pracy oraz 5 mld zł deficytu w jednostkach samorządu terytorialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POpaprańcy, ubliżacie sami sobie ! 26.10.09, 20:00 czyzyk331 napisał: > Teraz dopiero prawicowi wyborcy otwierają oczy. Najwyższa pora > wysłać Kaczyńskich i ekipę Tuska na bezrobocie. Ich dalsze szarganie > Polską doprowadzi nas do ruiny!Deficyt finansów publicznych może > przekroczyć 113 mld zł! > Według analiz Jakuba Borowskiego, głównego ekonomisty Invest-Banku, > na ogromny deficyt złożą się: 50 mld zł deficytu budżetowego, 14,4 > mld zł deficytu w budżecie środków unijnych, 22,5 mld zł refundacji > z tytułu przekazania składek do OFE, 11 mld zł z emisji obligacji > drogowych, 7,5 mld zł z Funduszu Rezerwy Demograficznej przekazanych > do FUS, 3 mld zł deficytu w Funduszu Pracy oraz 5 mld zł deficytu w > jednostkach samorządu terytorialnego. Potrafisz podac wysokosc deficytu z okresow rzadow lewicy, czy ludzkiej przyzwoitosci ci do tego zabraknie...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kralik 111...POpaprańcy, 26.10.09, 20:15 Nie mam czasu na szukanie takich danych, ale mam nadzieję, ze mnie wyręczysz. Boli mnie brak wizji przyszłej Polski, oraz fakt, że nikt nie dba o jej i obywateli interes. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111...POpaprańcy, 26.10.09, 20:21 czyzyk331 napisał: > Nie mam czasu na szukanie takich danych, ale mam nadzieję, ze mnie > wyręczysz. > Boli mnie brak wizji przyszłej Polski, oraz fakt, że nikt nie dba o > jej i obywateli interes. Nie nie masz czasu, tylko nie posiadasz zwyklej ludzkiej uczciwosci. Mimo wszystko znalazles czas zeby mi ublizyc, widzisz jaka nedzna kreatura jestes ty, twoja patria SLD i twoj koalicjant PiS...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Uzyj google, bo jezeli udalo ci sie za pomoca jego znalezc informacje, ktore wczesniej podales, to mozesz znalezc informacje o ktore sie ciebie prosi, tego wymaga zwykla uczciwosc, znasz to slowo? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kralik 111...POpaprańcy, 26.10.09, 20:30 Jeżeli obrazą jest prośba o poszukanie danych, to widocznie słowa "gnój", "nędzna kreatura" jakie kierujesz pod moim adresem są znamionami miłości! Chwała Tuskowi za wykształconych wyborców! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111...POpaprańcy, 26.10.09, 20:41 czyzyk331 napisał: > Jeżeli obrazą jest prośba o poszukanie danych, to widocznie > słowa "gnój", "nędzna kreatura" jakie kierujesz pod moim adresem są > znamionami miłości! > Chwała Tuskowi za wykształconych wyborców! Ktos kto klamie, manipuluje, spamuje bo ty uprawiasz spam nawolywujac do glosowania na SLD, jest postrzegany przez prawo polskie i swiatowe za zlodziej, bo ktos, kto nie placac za rekleme nielegalnie reklamuje nie robi niczego innego, jak kradnie cos za co uczciwy czlowiek placi, wiec nazwanie zlodzieja "gnojem" czy "nedzna kreatura" jest jak najbaardziej uzasadnione, bo sam z siebie robisz gnoja i nedzna kreature...;DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POpaprańcy, ubliżacie sami sobie ! 26.10.09, 19:57 talking_head napisał: > Wyzywając Kaczyńskiego od "kurdupla", "ciemnoty" czy "debila" > stawiacie w nie najlepszym świetle swojego idola, który od tegoż > "kurdupla" dostał nie tak dawno tęgie baty. Nie rob z glupiej geby sciery, bo kaczynski wygral w 2005 roku z Tuskiem marginalna iloscia glosow, po czym przegral z kretesem trzy kolejne wybory, debilku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Reszty nawet nie bede komentowal, bo twoj rozumek i jezyk przypomina jezyk bandyty stadionowego, dlatego wierze, ze stadiony zuzlowe powinne zostac przed toba szczelnie zamkniete...;DDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 PO jest dumne z ubananowienia kraju 26.10.09, 19:34 normalni ludzie kokosow nie zarobia, ale Rysio juz tak Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: PO jest dumne z ubananowienia kraju 26.10.09, 20:00 20 lat wystarczyło, by unicestwić wszystko, co było wartościowe w Polsce. Najpierw zniszczono zakłady pracy oraz klasę robotniczą (co ogranicza strajki), zlikwidowano darmowe wczasy, przedszkola, żłobki, lecznictwo, szkolnictwo, administrację (jest siedem razy więcej urzędników niż w PRL), w skórę dostali rolnicy (wysokie koszty produkcji, niskie ceny sprzedaży), zniszczono otoczenie rolnictwa – młyny, olejarnie, cukrownie, gorzelnie, zlikwidowano ogromne zyski dla budżetu w postaci monopoli zapałczanego, loteryjnego, alkoholowego, prawie nie ma już polskich banków itp., itd. Są za to wielki deficyt budżetowy i wielkie rozwarstwienie społeczne. Brak wizji przyszłej Polski, nikt nie dba o jej i obywateli interes. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO jest dumne z ubananowienia kraju 26.10.09, 20:08 czyzyk331 napisał: > 20 lat wystarczyło, by unicestwić wszystko, co było wartościowe w > Polsce. Najpierw zniszczono zakłady pracy oraz klasę robotniczą (co > ogranicza strajki), zlikwidowano darmowe wczasy, przedszkola, > żłobki, lecznictwo, szkolnictwo, administrację (jest siedem razy > więcej urzędników niż w PRL), w skórę dostali rolnicy (wysokie > koszty produkcji, niskie ceny sprzedaży), zniszczono otoczenie > rolnictwa – młyny, olejarnie, cukrownie, gorzelnie, zlikwidowano > ogromne zyski dla budżetu w postaci monopoli zapałczanego, > loteryjnego, alkoholowego, prawie nie ma już polskich banków itp., > itd. Są za to wielki deficyt budżetowy i wielkie rozwarstwienie > społeczne. Brak wizji przyszłej Polski, nikt nie dba o jej i > obywateli interes. Jezeli w PRL bylo tak dobrze jak piszesz, to dlaczego ludzie przymierali z glodu, bo za nic nie warte pieniadze i karti zywnosciowe nie mozna bylo niczego kupic, bo pulki sklepowe byly puste, dlaczego te wszystkie wspaniale panstwowe przedsiebiorstwa nie produkowaly niczego,dlaczego ludzie umierali we wspanialych korytazach panstwowych szpitali, dlaczego ludzie, ktorym bylo tak dobrze wyszli na ulice i woleli zostac zastrzeleni przez ZOMOwcow niz zyc w tym raju PRLowskim...? :DDDDDDDDDDDDDDDDP Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: PO jest dumne z ubananowienia kraju 26.10.09, 20:40 Zapomniałem dodać, ze większość narodu wychował się na occie i modlitwie. Widocznie z powodu wyżywienia mają taki a nie inny poziom itelektualny! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO jest dumne z ubananowienia kraju 26.10.09, 20:49 czyzyk331 napisał: > Zapomniałem dodać, ze większość narodu wychował się na occie i > modlitwie. Widocznie z powodu wyżywienia mają taki a nie inny poziom > itelektualny! Bezczelnosc eselducha nie zna granic, najpierw karmi spoleczenstwo octem, pozniej mu ubliza, i jak glupku chcesz tymi slowami zachecic kogos do glosowania na SLD...:DDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA H AH AH AH A H AH AH AH AH A HA H AH H AH AH A H A Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO jest dumne z ubananowienia kraju 26.10.09, 20:02 zg13 napisał: > normalni ludzie kokosow nie zarobia, ale Rysio juz tak > No Rysio zarabia, bo mu w 2007 roku pani gilewska, pan gosiewski i pan (?) kaczynski ustawe medialna wydrukowali...;DDDDDDDDDDDDD Wczesniej zrobilo to samo SLD...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Parnoja I Schizofrenia rozwija się u PIS-uarów 26.10.09, 19:35 znakomicie i Jaruś jest na znakomitym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Standardy republik bananowych-bardzo trafne określ 26.10.09, 19:37 określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Jarek tylko zapomnial dodać 26.10.09, 19:39 że sam te standardy wprowadził kolegując się z Lepperem i korumpując Begerową przy uzyciu Lipińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Za całokształt krętactw kupe, od narodu – „Ch..j 26.10.09, 19:49 Wam w Du..pe.” Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to ma być kara czy nagroda? 26.10.09, 19:57 bo wg standardów Pisu to chyba nagroda zwłaszcza jak ją udziela jarek Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Za całokształt krętactw kupe, od narodu 26.10.09, 20:02 Ani PiS, ani PO nie wprowadzą rozumu do oświaty, rozdziału Kościołów od państwa, porządku w prawie pracy, bezpieczeństwa fizycznego i socjalnego, ochrony środowiska itd. Tylko lewica może te sprawy ruszyć i to jej daje gwarancje na przyszłość. Tylko od nas zależy do kogo będzie należała władza!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Za całokształt krętactw kupe, od narodu 26.10.09, 21:10 czyzyk331 napisał: > Ani PiS, ani PO nie wprowadzą rozumu do oświaty, rozdziału Kościołów > od państwa, porządku w prawie pracy, bezpieczeństwa fizycznego i > socjalnego, ochrony środowiska itd. Tylko lewica może te sprawy > ruszyć i to jej daje gwarancje na przyszłość. Tylko od nas zależy do > kogo będzie należała władza!! Jasne, z nie! Przeciez to wszystko wprowadzilo juz SLD przez kilkanascia lat rzadow! BUA HA H AH A H AH A H A HA H A HA H A HA H A HA H A HA H AH AH Odpowiedz Link Zgłoś
zlappande widac, ze stanowisz rdzen partii PiSu 26.10.09, 19:45 jak wszyscy z tej partii - nie potrafiosz zbudowac sadu wlasnymi slowami, tylko podpierasz sie jota w jote, co jakis zatrudniony specjalista od werbalnej komunikacji poleca swoim ludziom do powtarzania Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Standardy republik bananowych-bardzo trafne o 26.10.09, 20:04 A w czym ekipa Mag Donalda jest lepsza od kaczystów? Gdyby nie platforma, to pisowcy nie zrobiliby tylu świństw i bezprawia. Obie partie nadają się na śmietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Standardy republik bananowych-bardzo trafne o 26.10.09, 21:15 czyzyk331 napisał: > A w czym ekipa Mag Donalda jest lepsza od kaczystów? Gdyby nie > platforma, to pisowcy nie zrobiliby tylu świństw i bezprawia. Obie > partie nadają się na śmietnik historii. PiS jest partia koalicyjna z SLD obecnie w TVP i czesciowo w sejmie, w okresie rzadow M.Belki mieliscie nawet jawna koalicje parlamentarna, wiec twoje powyzsze pytanie sprawia, ze ludzie czytajacy je, maja dziwne przekonanie, ze pisal je debil...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
woytolo Niestey, Kaczyński ma słuszną racje. 26.10.09, 19:39 Tusk jakoś nie może się rozstać z kumplami od wina czy futbolówki i straci wszystko. Błąd za błędem. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Niestey, Kaczyński ma słuszną racje. 26.10.09, 19:52 Niestety bracia Kaczyńscy wspólnie z ekipą Mag Donalda prowadzą kraj do ruiny. Były wiceminister finansów prof. Stanisław Gomułka mówi, że jeśli rząd nie zacznie dziś reformować finansów, to pożre nas recesja. – To już nie jest zagrożenie scenariuszem węgierskim – mówi prof. Gomułka. – My już wkroczyliśmy na tę drogę. Obecną Polskę z Węgrami sprzed siedmiu lat łączą zarówno czynniki gospodarcze, jak też fiskalne i polityczne. Węgry w 2002 r., podobnie jak my teraz, miały jeden z najwyższych wzrostów gospodarczych w UE, co wywoływało samozadowolenie rządzących. Na fali sukcesu na początku 2003 r. węgierski rząd ustalił konkretną datę przystąpienia do strefy euro – miało to nastąpić w 2008 r. – Tak samo zachowuje się dziś polski rząd. Jest zachwycony wzrostem i do niedawna też miał datę przyjęcia euro. Zadowolenie z siebie prowadzi do braku mobilizacji do przeprowadzenia koniecznych reform – uważa prof. Gomułka. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niestey, Kaczyński ma słuszną racje. 26.10.09, 21:21 czyzyk331 napisał: > Niestety bracia Kaczyńscy wspólnie z ekipą Mag Donalda prowadzą kraj > do ruiny. Były wiceminister finansów prof. Stanisław Gomułka mówi, > że jeśli rząd nie zacznie dziś reformować finansów, to pożre nas > recesja. – To już nie jest zagrożenie scenariuszem węgierskim – mów > i > prof. Gomułka. – My już wkroczyliśmy na tę drogę. > Obecną Polskę z Węgrami sprzed siedmiu lat łączą zarówno czynniki > gospodarcze, jak też fiskalne i polityczne. Węgry w 2002 r., > podobnie jak my teraz, miały jeden z najwyższych wzrostów > gospodarczych w UE, co wywoływało samozadowolenie rządzących. Na > fali sukcesu na początku 2003 r. węgierski rząd ustalił konkretną > datę przystąpienia do strefy euro – miało to nastąpić w 2008 r. – > Tak samo zachowuje się dziś polski rząd. Jest zachwycony wzrostem i > do niedawna też miał datę przyjęcia euro. Zadowolenie z siebie > prowadzi do braku mobilizacji do przeprowadzenia koniecznych reform – > uważa prof. Gomułka. Ty, a opowiedz nam troche o tym, jak SLD uzdrawialo finanse, oraz to, jak obecnie SLD wraz z PiSem i PiSowskim prezydentem bojkotuja ustawy, ktore po raz pierwszy od upadku twojego PRLu moglyby w faktyczny sposob te finanse uzdrowic...;DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zlappande Standardy z republik bananowych - jedno jest pewne 26.10.09, 19:42 jak by kiedykolwiek PiS powrocil do wladzy, to Kaminski by tez powrocil na stolek - tym razem juz akcja rozliczania przeciwnikow politycznych bylaby bez litosci, a korupcje, komuchow i innych pozostawiono by jako sprawy bez znaczenia, na pozniejsza konsumpcje Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Klakierzy Platformy płacicie za pętlę ,którą wam w 26.10.09, 19:47 Klakierzy Platformy płacicie za pętlę ,którą wam wasi umiłowani zaciskają na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Klakierzy Platformy płacicie za pętlę ,którą 26.10.09, 19:54 Dziś rząd sparaliżowany ujawnionymi aferami nie będzie miał woli zajęcia się koniecznymi reformami strukturalnymi, które dotknąć mogą elektorat Platformy. Przez najbliższy rok będzie następował dryf w oczekiwaniu na wybory prezydenckie, a potem – na wybory parlamentarne w 2011 r. A zatem kryzys pod rządami niezdecydowanej i bojaźliwej PO będzie narastał. Efekty gospodarcze i pewne uporządkowanie finansów publicznych przez rząd lewicowy zostały zmarnowane przez cztery lata prawicowych rządów. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Klakierzy Platformy płacicie za pętlę ,którą 26.10.09, 20:14 czyzyk331 napisał: > Dziś rząd sparaliżowany ujawnionymi aferami nie będzie miał woli > zajęcia się koniecznymi reformami strukturalnymi, które dotknąć mogą > elektorat Platformy. Przez najbliższy rok będzie następował dryf w > oczekiwaniu na wybory prezydenckie, a potem – na wybory > parlamentarne w 2011 r. A zatem kryzys pod rządami niezdecydowanej i > bojaźliwej PO będzie narastał. Efekty gospodarcze i pewne > uporządkowanie finansów publicznych przez rząd lewicowy zostały > zmarnowane przez cztery lata prawicowych rządów. Reformy, ktorych sie domagasz zostaly zbojkotowane przez SLD, twoja partie i twojego prezydenta, najblizszego przyjaciela aleksandra kwasniewskiego, bezczelny eselduchu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Klakierzy Platformy płacicie za pętlę ,którą 26.10.09, 20:21 Oczywiście, prezydentem jest nadal A.Kwaśniewski, a szefem Urzędu Rady Ministrów jest Leszek Miller!! Nie mówiąc już o tym, że marszałkiem sejmu jest przedstawiciel SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Klakierzy Platformy płacicie za pętlę ,którą 26.10.09, 20:25 czyzyk331 napisał: > Oczywiście, prezydentem jest nadal A.Kwaśniewski, a szefem Urzędu > Rady Ministrów jest Leszek Miller!! Nie mówiąc już o tym, że > marszałkiem sejmu jest przedstawiciel SLD. Nie rozumiesz nawet eselduchu tego co czytasz, ja pisalem o lechu kaczynskim, najblizszym przyjacielu aleksandra kwasniewskiego (jak oboje panowie publicznie i wielikrotnie zapewniali). A leszek miller? No coz, mial swoj czas i co zrobil majac swojego prezydenta? Nic, zupelnie nic, dokladnie tak samo jak PiS. Wiec jak mozesz miec czelnosc eselduchu domagac sie od konkurencji politycznej rzeczy, ktorych twoja partia nie zrobila przez szereg dlugich lat...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Klakierzy Platformy płacicie za pętlę ,którą 26.10.09, 20:38 Oczywiśnie nie dorastam do Twojego poziomu intelektu. Rozum wyborcy PO jest niczym głowa Tuska zrośnięta z czaszką Palikota! "Jak wyliczyło Ministerstwo Finansów, w 2010 r. deficyt samorządów wyniesie 6 mld zł. Zdaniem ekspertów kwota ta może być wyższa nawet o kilka miliardów złotych. Powodów jest kilka. Kurczą się przychody samorządów i równocześnie przyspieszają inwestycje współfinansowane unijnymi funduszami. Zmusza to lokalne władze do szukania pieniędzy. Na dodatek trudno obcinać wydatki przed wyborami samorządowymi. A te odbędą się w przyszłym roku. Samorządy to tylko jeden z powodów bólu głowy ministra finansów. Ekonomiści obawiają się, że może nie wystarczyć pieniędzy na realizację zobowiązań NFZ i Funduszu Ubezpieczeń Społecznych. Mające je zrównoważyć przychody z prywatyzacji prawdopodobnie będą niższe od planowanych. W efekcie polski dług publiczny może przekroczyć w 2010 r. poziom 55 proc. PKB. Gdyby do tego doszło, konieczne byłoby zamrożenie płac w sferze budżetowej, a emerytury będą mogły wzrosnąć tylko o poziom inflacji.> www.rp.pl/artykul/2,383267_Dlug_publiczny_jak_lawina.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Klakierzy Platformy płacicie za pętlę ,którą 26.10.09, 20:51 Wchodzac w skore PiSowca, uzywajac jego jezyka, nie przyslugujesz sie swojej partii, glupolku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Klakierzy Platformy płacicie za pętlę ,którą 26.10.09, 21:20 Moją partią jest rozsądek i zdrowe trzeźwe myślenie. Mam nadzieję, ze wkrótce pojawi się taka partia z Olechowskim na czele! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Klakierzy Platformy płacicie za pętlę ,którą 26.10.09, 21:35 czyzyk331 napisał: > Moją partią jest rozsądek i zdrowe trzeźwe myślenie. Mam nadzieję, > ze wkrótce pojawi się taka partia z Olechowskim na czele! Twoja partia pokazala juz swoj rozsadek wielokrotnie, pokazuje go rowniez teraz, wiec nie szydz z niej, bo jeszcze bedzie ci potrzebna, przeciez do uczciwej pracy nie pojdziesz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 20:11 Dziwi mnie cisza wśród moralizatorów w sutannach. Odpowiedź jest prosta: pieniądze. PO zrobiła liczne cięcia w budżecie, ale nie obcięła ani złotówki na Kościół katolicki i obecnie przedstawiciele KRK zachowują taktyczne milczenie o przekrętach platformy! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 20:19 czyzyk331 napisał: > Dziwi mnie cisza wśród moralizatorów w sutannach. Odpowiedź jest > prosta: pieniądze. PO zrobiła liczne cięcia w budżecie, ale nie > obcięła ani złotówki na Kościół katolicki i obecnie przedstawiciele > KRK zachowują taktyczne milczenie o przekrętach platformy! Kiedy SLD zrobili jakies ciecia budzetowe w KK? Wtedy gdy aleksander kwasniewski ratyfikowal konkordat...? BUA HA H AH A H A H A HA H AH AH AH AH A H A HA H AH A H A KK rozrosl sie do rozmiarow obecnego potworka najpierw w PRLu, a pozniej wlasnie za rzadow lewicy...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 20:22 Lecz najwięcj kasy popłynęło za rządów kaczystów i platformy... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 20:44 czyzyk331 napisał: > Lecz najwięcj kasy popłynęło za rządów kaczystów i platformy... Podaj jakies konkrety, jakies dane, albo uznam cie juz nie tylko za zlodzieja (spamera) to jeszcze za klamce...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 20:47 M.in...Zapłacimy za cara!!!Kościół ma też, w ramach Komisji Majątkowej – a konkretnie mają je zakonnicy misjonarze z kościoła Św. Krzyża przy Krakowskim Przedmieściu w Warszawie – roszczenia pod adresem Uniwersytetu Warszawskiego. Chodzi o budynek przylegający do kościoła świętokrzyskiego, a zajmowany przez Wydział Filozofii i Socjologii UW. Odebrały go Kościołowi, po Powstaniu Styczniowym, władze carskie, choć wypada nadmienić, że nie jest to budynek oryginalny, lecz odbudowany w całości wysiłkiem społeczeństwa w ramach odbudowy Warszawy podjętej w 1945 r. Roszczenia pod adresem UW mają także siostry wizytki z Krakowskiego Przedmieścia. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 20:48 Złote hektary!!!W Małopolsce głośna była też sprawa terenów w atrakcyjnej miejscowości letniskowej, otrzymanych w ramach „rekompensaty” przez Zgromadzenie Sióstr św. Elżbiety i ziemi odzyskanej przez krakowskie Towarzystwo Pomocy dla Bezdomnych im. św. Brata Alberta. Rzecz stała się przedmiotem śledztwa, bo okazało się, że przedstawione przez stronę kościelną wyceny uzyskiwanych terenów były zaniżone aż pięciokrotnie. Ziemia niemal natychmiast zmieniała właściciela i znalazła się w rękach znanego śląskiego biznesmena Jacka Domagały, który też kupił ją od zakonu po absurdalnie niskiej cenie. Warto dodać, że ów przedsiębiorca jest znanym dobrodziejem katowickiej archidiecezji Kościoła katolickiego, a dyrektor ekonomiczny tej diecezji ks. Mirosław Piesiur jest wiceprzewodniczącym Komisji Majątkowej, która te wyceny zatwierdza. Ogółem w ciągu ostatnich lat Kościół zrealizował swoje roszczenia w 2800 sprawach, a do zamknięcia zostało nieco ponad 200. To pokazuje skalę problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 21:01 W Krakowie gdzie najwiecej miasto oddalo ziem KK rzadzi lewica z prezydentem Majchrowkim na czele...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I jak sie towarzyszu z ta swiadomoscia czyjesz...? BUAHA HA HA HA H A H A H A H AH A H A H AH A H A HA H A HA Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 21:25 Ziemi nie oddaje Majchorowski tylko komisja będąca w łapach PO i przedstawicieli KRK. Niech oddadzą cały kraj i tak juz po nas! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 21:37 czyzyk331 napisał: > Ziemi nie oddaje Majchorowski tylko komisja będąca w łapach PO i > przedstawicieli KRK. Niech oddadzą cały kraj i tak juz po nas! No to napochybal komisji z PO w niej zasiadajacej na czele, ale co po stronie KK robia zalatwiajacy im te ziemie byli esbecy i czlonkowie bylej PZPR...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Biedny Majchrowki tez niczego nie moze, zatroskany jest budowa stadionu Wisly,,,;DDDDDDDDDDDD To ile do calosci jeszcze musi dolozyc...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 21:08 czyzyk331 napisał: > Złote hektary!!!W Małopolsce głośna była też sprawa terenów w > atrakcyjnej miejscowości letniskowej, otrzymanych w > ramach „rekompensaty” przez Zgromadzenie Sióstr św. Elżbiety i ziem > i > odzyskanej przez krakowskie Towarzystwo Pomocy dla Bezdomnych im. > św. Brata Alberta. Rzecz stała się przedmiotem śledztwa, bo okazało > się, że przedstawione przez stronę kościelną wyceny uzyskiwanych > terenów były zaniżone aż pięciokrotnie. Ziemia niemal natychmiast > zmieniała właściciela i znalazła się w rękach znanego śląskiego > biznesmena Jacka Domagały, który też kupił ją od zakonu po > absurdalnie niskiej cenie. Warto dodać, że ów przedsiębiorca jest > znanym dobrodziejem katowickiej archidiecezji Kościoła katolickiego, > a dyrektor ekonomiczny tej diecezji ks. Mirosław Piesiur jest > wiceprzewodniczącym Komisji Majątkowej, która te wyceny zatwierdza. > Ogółem w ciągu ostatnich lat Kościół zrealizował swoje roszczenia w > 2800 sprawach, a do zamknięcia zostało nieco ponad 200. To pokazuje > skalę problemu. hahaha przecież to Twoi protoplaści z SB i UB dalej maja takie papiery na księży że robią z nimi co chcą. Stąd w Krakowie mieście SLDowskim wałki idą na całego !!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 21:18 nadgajowy napisał: > > hahaha przecież to Twoi protoplaści z SB i UB dalej maja takie papiery na księż > y > że robią z nimi co chcą. Stąd w Krakowie mieście SLDowskim wałki idą na całego > !!:) > Czyzyk schowal juz leb w piasek i udaje, ze ta wystajaca dupa to nie jego twarz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 21:23 Jak się biją krakusy to fakt taki przynosi ujmę mieszkańcom. Mogli przecież zagłosować na Gowina czy Rokitę a wówczas w mieście zapanowałby ład i porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 21:39 czyzyk331 napisał: > Jak się biją krakusy to fakt taki przynosi ujmę mieszkańcom. Mogli > przecież zagłosować na Gowina czy Rokitę a wówczas w mieście > zapanowałby ład i porządek. Mogli, ale nie zaglosowali, zaglosowali natomiast kolejny raz na Majchrowskiego, dlatego maja syf i gnoj...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 20:58 czyzyk331 napisał: > M.in...Zapłacimy za cara!!!Kościół ma też, w ramach Komisji > Majątkowej – a konkretnie mają je zakonnicy misjonarze z kościoła > Św. Krzyża przy Krakowskim Przedmieściu w Warszawie – roszczenia pod > adresem Uniwersytetu Warszawskiego. Chodzi o budynek przylegający do > kościoła świętokrzyskiego, a zajmowany przez Wydział Filozofii i > Socjologii UW. Odebrały go Kościołowi, po Powstaniu Styczniowym, > władze carskie, choć wypada nadmienić, że nie jest to budynek > oryginalny, lecz odbudowany w całości wysiłkiem społeczeństwa w > ramach odbudowy Warszawy podjętej w 1945 r. Roszczenia pod adresem > UW mają także siostry wizytki z Krakowskiego Przedmieścia. No pieknie, pieknie, wytlumacz wiec,dlaczego lewica w sejmie milczy na ten temat, a otwiera szeroko ryjki na forach internetowych ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 21:16 Nie milczy...tylko "ryjki" zamyka im tz. wolna prasa i tz. wolni dziennikarze. Majac tylko "Trybunę" niczego nie zdoła wywalczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 21:41 czyzyk331 napisał: > Nie milczy...tylko "ryjki" zamyka im tz. wolna prasa i tz. wolni > dziennikarze. Majac tylko "Trybunę" niczego nie zdoła wywalczyć! O, to nie tylko PiS cierpi na wolnej prasie, SLD dolaczylo wlasnie to tych napietnowanych? Niedlugo zaczniesz narzekac na prase niemiecka, pozniej amerykanska, franzuzka, wegierska i skonczysz, jak junkier...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Taktyczne milczenie KRK... 26.10.09, 21:42 czyzyk331 napisał: > Nie milczy...tylko "ryjki" zamyka im tz. wolna prasa i tz. wolni > dziennikarze. Majac tylko "Trybunę" niczego nie zdoła wywalczyć! Wiesz, dam wam (SLD) rade, badzcie uczciwi, a prasa przestanie was przesladowac...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czternasty_pldwa UWAGA!!!! 26.10.09, 19:49 kaczor podobno jest zdolny do wejścia na tą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: UWAGA!!!! 26.10.09, 19:58 Ludzie nie żyją aferami, lecz tym, co jest u nich w domu i dookoła – pracą, rodziną, poziomem życia, edukacją, zdrowiem, wypoczynkiem, planami życiowymi. Myślę, że społeczeństwo zareaguje na ten stan rzeczy większym zaangażowaniem w życie polityczne i głosowanie na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: UWAGA!!!! 26.10.09, 20:12 czyzyk331 napisał: > Ludzie nie żyją aferami, lecz tym, co jest u nich w domu i dookoła – > pracą, rodziną, poziomem życia, edukacją, zdrowiem, wypoczynkiem, > planami życiowymi. Myślę, że społeczeństwo zareaguje na ten stan > rzeczy większym zaangażowaniem w życie polityczne i głosowanie na > SLD. Jestes bezczelna swinia niczym nie rozniaca sie od pospolitego PiSowca, poniewaz wykorzystujesz forum publiczne do kampani wyborczej SLD, napluc ci w pysk komuchu to i tak bylby dla ciebie zaszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kralik 111. UWAGA!!!! 26.10.09, 20:19 Tego się właśnie spodziewałem. Jak zabrakło argumentów w obronie Tuska i jego ekipy, to sięgasz po brukowy język i obelgi! Widocznie na to tylko stać zwolenników Tuska, Niesiołowskiego i Palikota!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111. UWAGA!!!! 26.10.09, 20:26 czyzyk331 napisał: > Tego się właśnie spodziewałem. Jak zabrakło argumentów w obronie > Tuska i jego ekipy, to sięgasz po brukowy język i obelgi! > Widocznie na to tylko stać zwolenników Tuska, Niesiołowskiego i > Palikota!! Brukowy jezyk? Jestes bezczelna swinia niczym nie rozniaca sie od pospolitego PiSowca, poniewaz wykorzystujesz forum publiczne do kampani wyborczej SLD, napluc ci w pysk komuchu to i tak bylby dla ciebie zaszczyt. Odrobine uczciwosci, brudna eseldowska swinio...;DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kralik 111. UWAGA!!!! 26.10.09, 20:32 Miałem nadzieję, ze wzniesisz się na wyżyny intelektu, ale się pomyliłem. Wielka szkoda, ze wyborcy platformy sięgają po język Palikota i Niesiołowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111. UWAGA!!!! 26.10.09, 20:42 czyzyk331 napisał: > Miałem nadzieję, ze wzniesisz się na wyżyny intelektu, ale się > pomyliłem. Wielka szkoda, ze wyborcy platformy sięgają po język > Palikota i Niesiołowskiego. Wyzyny intelektu w stosunku do pospolitego zlodzieja, jakim jest spamer, chyba raczysz sobie szydzic...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kralik 111. UWAGA!!!! 26.10.09, 20:51 Powoli krok po kroku dochodzisz do siebie...sięgnij po większe płaty swojego rozmumu. Po "gnoju", pojawia się "złodziej", "spamer"...zadzwoń do Palikota, on napewno Ci pomoże.! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111. UWAGA!!!! 26.10.09, 21:03 czyzyk331 napisał: > Powoli krok po kroku dochodzisz do siebie...sięgnij po większe płaty > swojego rozmumu. Po "gnoju", pojawia się > "złodziej", "spamer"...zadzwoń do Palikota, on napewno Ci pomoże.! Bo jestes zlodziejem, w swietle prawa spam jest na rowni traktowany z kradzieza, a spamer za zlodziejem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kralik 111. UWAGA!!!! 26.10.09, 21:19 Sądziłem na głos rozsądku...a tutaj nadal pomówienia. Czyzby zabrakło argumentów!!! Czy cytowanie i powoływanie się na źródła jest karane? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111. UWAGA!!!! 26.10.09, 21:44 czyzyk331 napisał: > Sądziłem na głos rozsądku...a tutaj nadal pomówienia. Czyzby > zabrakło argumentów!!! Czy cytowanie i powoływanie się na źródła > jest karane? Pomowienie? Pod ponizszym linkiem nawolujesz do glosowania na SLD, co jest spamem, nielegalna forma reklamy, za ktora nie zaplaciles ty, czy twoja partia. Narzekasz na prase, ale nie przeszkadza ci to, ze ja okradasz, zlodzieju...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd forum.gazeta.pl/forum/w,902,102108796,102119217,Re_UWAGA_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: UWAGA!!!! 26.10.09, 20:09 czternasty_pldwa napisał: > kaczor podobno jest zdolny do wejścia na tą stronę. Wierze, ze kaczor to czyzyk331, bo tylko jemy bylo dobrze za komuny...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
brunet78 Kaczystan 26.10.09, 20:07 Lepiej z tuskiem w banonowej republice niż z kaczorem w kaczystanie. Państwie małym wrednym i zakompleksionym. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Lepiej qrwe .ebać w formie niżbyć członkiem w Plat 26.10.09, 20:18 formie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lepiej qrwe .ebać w formie niżbyć członkiem w 26.10.09, 20:27 cudaktusk napisała: > formie Piszesz o swojej PiSiej pupie...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Lepiej qrwe .ebać w formie niżbyć członkiem w 26.10.09, 20:45 Oblicza doworu Mag Donalda! Gdy Schetyna został przesunięty przez Tuska do Sejmu, Grupiński – jak żony XIX-wiecznych rosyjskich rewolucjonistów – zdecydował się towarzyszyć mu na zesłaniu. Aby utrzymać równowagę między frakcjami PO, Tusk posłał wraz z nimi Nowaka. Stugębna plotka głosi, że to właśnie Nowak zrobił Schetynie psikusa i powiadomił TVN o jego przyszłej dymisji.. Teraz obaj będą się nudzić na sejmowych korytarzach. To degradacja po czasach, gdy przesiadywali u boku premiera, błyskotliwie doradzając mu, jak robić PiS w konia. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lepiej qrwe .ebać w formie niżbyć członkiem w 26.10.09, 21:06 czyzyk331 napisał: > Oblicza doworu Mag Donalda! Gdy Schetyna został przesunięty przez > Tuska do Sejmu, Grupiński – jak żony XIX-wiecznych rosyjskich > rewolucjonistów – zdecydował się towarzyszyć mu na zesłaniu. Aby > utrzymać równowagę między frakcjami PO, Tusk posłał wraz z nimi > Nowaka. Stugębna plotka głosi, że to właśnie Nowak zrobił Schetynie > psikusa i powiadomił TVN o jego przyszłej dymisji.. Teraz obaj będą > się nudzić na sejmowych korytarzach. To degradacja po czasach, gdy > przesiadywali u boku premiera, błyskotliwie doradzając mu, jak robić > PiS w konia. Widzesz esleduchu, znalazles wspolny jezyk i wspolny mianownik z PiSem, co znaczy, ze SLD PiSem sie stalo, tak samo podle, tak samo zaklamane i tak samo zlodziejskie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Kralik111. Uwaga!! 26.10.09, 21:28 Przechodzę na Lisa a potem chcę obejrzeć Morozowskiego jak z Sekielskim goni Wielkiego Brata K. Jak będę miał jeszcze zdrowie to wejdę na forum! Trzymaj fason! Warto mieć więcej luzu obrońco Mag Donalda! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik111. Uwaga!! 26.10.09, 21:45 czyzyk331 napisał: > Przechodzę na Lisa a potem chcę obejrzeć Morozowskiego jak z > Sekielskim goni Wielkiego Brata K. > Jak będę miał jeszcze zdrowie to wejdę na forum! > Trzymaj fason! Warto mieć więcej luzu obrońco Mag Donalda! A kto cie pytal gdzie idziesz, czy co bedziesz ogladal, buraku-zlodzieju...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus CudakT napisała: 26.10.09, 20:47 Lepiej qrwe .ebać w formie niżbyć członkiem w Plat Aż tak poświęcać się dla partii nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Wysokie standardy PO, jak bananowce doniczkowe... 26.10.09, 20:16 Wysokie standardy PO, jak bananowce doniczkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k ----PO=oszustwa,manipulacje,POslu chy dziennikarzy- 26.10.09, 20:18 vivat Tuskaszenkokracja ... Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Kaczyński o PO: Standardy z republik bananowych 26.10.09, 20:25 "Kaczyński o PO: Standardy z republik bananowych" A wczesniej byly standardy z republik... kartoflanych. Jak nie gowno, to nasrane. ___________________________________ Zadnych kaczorow, zadnych donaldow! Odpowiedz Link Zgłoś
greetgreet niech zamknie swój dzióbek bo to on wprowadził 26.10.09, 23:44 w życie najgorszy układ w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
adop Kaczyński o PO: Standardy z republik bananowych 27.10.09, 06:32 Każdej małpie wszystko kojarzy się z bananem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor a PiS to tylko Patatoes & Shit...: 27.10.09, 06:38 Publiczną tajemnicą jest że Jarosław Kaczynski jest chory psychicznie i cierpi na przypadłośc nazywaną w psychiatri "psychopatologiczna paranoja"..Nie odróżnia swoich projekcji umysłowych od rzeczywistości, zaś regularne ataki paranoi sprawiają iż traci, i tak juz znikomy kontakt z rzeczywistością.. jest to fragment raportu CIA dla G.Buscha, po wygranych wyborach PIS-u w 2005 r. Odpowiedz Link Zgłoś