incipit 13.11.09, 07:39 Kto w tej lottohazardowej aferze bierze ? Zakazać lottohazardu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dudala76 Po pierwsze musi być na żywo, bo teraz... 13.11.09, 07:53 wygląda to podejrzanie. W tle powinny być telebimy wyświetlające emisję programów innych stacji TV. Teraz mamy w tle ciemność a prezenterka potrafiła raz szybciej czytać wylosowane numerki niż maszyna zdołała je wylosować. Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Powodzenia... 13.11.09, 08:01 Jak podnieśli cenę zakładu do 3zł, przestałem grać... Odpowiedz Link Zgłoś
vivan Nowe Lotto jak National Lottery 13.11.09, 08:11 Uważam, że Lotto itp. to "Ściema". Maszyna tak losuje, że zawsze numerki są obok, wygrać w Totka to tka jak ... przestanę w to grać.. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.gniewny Re: Nowe Lotto jak National Lottery 13.11.09, 09:12 vivan napisała: > Uważam, że Lotto itp. to "Ściema". Też uważam że to ściema i że numery są wytypowane przed losowaniem. W Bułgarii jakiś nieprzytomny się pomylił i tydzień po tygodniu "wybrał" te same numery. W Polsce maszynie coś się stało i Pani najwyraźniej czytała numery które miały być wylosowane. Żal mi naiwnych którzy wrzucają do tej beki bez dna pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
unitestates Nowe Lotto jak National Lottery 13.11.09, 08:17 Rozumiem że lotek jest tym dobrym i zalecanym wszystkim hazardem bo zyskuje na nim państwo ? Znajomy zostawia im miesięcznie prawie tysiąc złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
stevenseagal Re: Nowe Lotto jak National Lottery 13.11.09, 09:46 Lotto to podatek od ludzi słabych z matematyki Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Ha,ha,ha... też już nie gram!!! 13.11.09, 10:43 Przez lata grałem, z przyzwyczajenia na te same kombinacje. Wpierw raz na tydzień, potem dwa, wreszcie trzy. Ta sama zabawa kosztowała mnie coraz więcej. Oczywiście, cały czas dokładałem do interesu. Teraz okazało się, że musiałbym płacić pół tysiąca złotych. No to koniec. Być może zagram kiedyś za trzy złote. Ale nie więcej. Ale najważniejsze, że wcale nie mam wrażenia, że coś straciłem. Śmierć frajerom /już nie mnie/. Odpowiedz Link Zgłoś