zdzislaw_dyrman_zasadniczo_1 27.11.09, 12:54 A jak uważa Jarosław Kaczyński? Zasadniczo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukas.wsb Jakubiak: Kaczyński nie powinien być szpicą kry... 27.11.09, 13:00 "To była by dla niego dobra rola." Co to za byki ortograficzne? Poprawnie jest chyba: "To byłaby dla niego dobra rola." Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Polska pocz XXI w podobna do tej z końca XVIII.... 27.11.09, 13:20 Elektorzy ,,szlachetnie urodzeni'' obudzili sie z po przepiciu zbyt późno i ...było po Rzeczypospolitej.Królowie typu Sasi czy ostatni ,,kochanek carycy'' pasili szlacheckiemu matolstwu. Dziś mamy elektorów nie tylko ,,szlachetnie urodzonych'' ale...z przewagą tuskomatolstwa.I ani się ....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: Polska pocz XXI w podobna do tej z końca XVII 27.11.09, 21:30 amanasunta napisała: > Elektorzy ,,szlachetnie urodzeni'' obudzili sie z po przepiciu zbyt późno > i ...było po Rzeczypospolitej.Królowie typu Sasi czy ostatni ,,kochanek > carycy'' pasili szlacheckiemu matolstwu. > Dziś mamy elektorów nie tylko ,,szlachetnie urodzonych'' ale...z przewagą > tuskomatolstwa.I ani się ....:)))) Co to za bełkot?! Gdzie TU jakiś moderator, admin? Czyżby dyżurni studenci-praktykanci puścili to ***no? Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Wódz Jaro mówi do interkomu: Dawać mi tu Jakubiak! 27.11.09, 13:41 Jakubiak wczołguje się do gabinetu wodza... - Wstańcie Jakubiak, wstańcie! A teraz czytajcie... Wódz podał jej kartkę z tekstem... - Ależ Wasza Kacza Mość! To nie ja pisałam! To naprawde nie ja!!! - No. To akurat wiem. Bo to ja pisałem (demoniczny śmiech na wdechu). - Ale.. nie rozumiem... - Wy tu nie jesteście od rozumienia Jakubiak. Nauczycie się tego na pamięć. - ??? - I powiecie to w mediach. - Ależ wodzu... - Wykonać! Odmaszerować! Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Wódz Jaro mówi do interkomu: Dawać mi tu Jaku 27.11.09, 13:43 Po wykonaniu rozkazu wodza Jakubiak wraca do pałacu i służby wprowadzają ją przed oblicze obleśnika wódz marszczy brwi niczym Breżniew i chrapliwym głosem pyta - co wyście tam Jakubowska nawygadywali na mnie w radio ???? hmmmm?? - ależ wasza sprawiedliwości..... ja, ja ja tylko zrobiłam to o co mnie prosiliście - łżesz nędzna kreaturo,..... straże, zabrać to ścierwo, pozbawić funkcji partyjnych, oderwać pagony, sprawić by nasi "przyjaciele" w CBA i prokuraturze znaleźli lub wytworzyli jakieś papiery - tak by "to coś" wylądowało w lochu do końca swych dni Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wódz Jaro mówi do interkomu: Dawać mi tu Jaku 27.11.09, 22:45 paulhandyman napisał: > - łżesz nędzna kreaturo,..... straże, zabrać to ścierwo, pozbawić funkcji party > jnych, oderwać pagony, *********************** Tak to właśnie wygląda. Jednakże: wódz nie ma na zbyciu zbyt wielu wazeliniarzy, więc musi ich torturować i skazywać oszczędnie. Gdy przekonana o potworności swojego czynu Jakubiak uzyska w ostatniej chwili ułaskawienie, to co zrobi? Odtąd będzie już zawsze kochać Małego Brata. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Jakubiak: Kaczyński nie powinien być szpicą kry... 27.11.09, 16:00 Kaczynski?, Jarposlaw? Spica krytyki? On nie nadaje sie do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Awangarda oszołomstwa 27.11.09, 22:46 tadek-1 napisał: > Kaczynski?, Jarposlaw? Spica krytyki? On nie nadaje sie do niczego. ************************** Do czegoś tam się nadaje. Od biedy może być awangardą oszołomstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Jakubiak: Kaczyński nie powinien być szpicą kry... 27.11.09, 18:05 wy jakubiak pomyslcie zanim cos powiecie albo nie myslcie a zapytajcie.dawnoscie szpica nie dostali Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: Jakubiak: Kaczyński nie powinien być szpicą k 27.11.09, 21:41 vito3 napisał: > wy jakubiak pomyslcie zanim cos powiecie albo nie myslcie a > zapytajcie.dawnoscie szpica nie dostali Pan Prezes w roku 2007 otrzymał podziękowanie od Niemieckiej Akademii Nauk za wzbogacenie języka niemieckiego neologizmem: SCHEISSLUMPENELITENSPITZE.Widzę, że "szpica" się przyjęła. Zwrotu "dostać szpica" nie słyszałem. Nie nazywam się MIODEK, że moim zdaniem lepiej brzmi zwrot: " dostać szpicy", alibo "dostać ze szpica". czyli "dostać kopa". Ale...to mi zwisa, kopta sie same, ide szpac. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Jakubiak: Kaczyński nie powinien być szpicą kry... 27.11.09, 21:27 Co ja słyszę? Pani Jakóbiak! Jakim prawem Wy mi tu najeżdżacie na Szefa?! Podzielicie los Gownackiego. On też zaczął mówić, co mu ślina przynosiła na język. I już go nie ma; ani Jego, ani języka.Pozostała tylko ślina - po prostu "napljewać!" ***** jego mać! Lepiej będzie nic nie mówić... Czy Pani musi tak często się pokazywać? I w dodatku z tą "drugą brodą". Proszę się udać do Gabinetu Modelowania Osobowości, albo do Stylisty Osobistego. ONI Panią wymodelują. Zasłużyła Pani na "Lepszy Model". Odpowiedz Link Zgłoś