Dodaj do ulubionych

Jakubiak: Kaczyński nie powinien być szpicą kry...

27.11.09, 12:54
A jak uważa Jarosław Kaczyński?
Zasadniczo.
Obserwuj wątek
    • lukas.wsb Jakubiak: Kaczyński nie powinien być szpicą kry... 27.11.09, 13:00
      "To była by dla niego dobra rola."

Co to za byki ortograficzne? Poprawnie jest chyba: "To byłaby dla niego dobra rola."
    • amanasunta Polska pocz XXI w podobna do tej z końca XVIII.... 27.11.09, 13:20
      Elektorzy ,,szlachetnie urodzeni'' obudzili sie z po przepiciu zbyt późno
      i ...było po Rzeczypospolitej.Królowie typu Sasi czy ostatni ,,kochanek
      carycy'' pasili szlacheckiemu matolstwu.
      Dziś mamy elektorów nie tylko ,,szlachetnie urodzonych'' ale...z przewagą
      tuskomatolstwa.I ani się ....:))))
      • terleo Re: Polska pocz XXI w podobna do tej z końca XVII 27.11.09, 21:30
        amanasunta napisała:

> Elektorzy ,,szlachetnie urodzeni'' obudzili sie z po przepiciu zbyt późno
        > i ...było po Rzeczypospolitej.Królowie typu Sasi czy ostatni ,,kochanek
        > carycy'' pasili szlacheckiemu matolstwu.
        > Dziś mamy elektorów nie tylko ,,szlachetnie urodzonych'' ale...z przewagą
        > tuskomatolstwa.I ani się ....:))))
        Co to za bełkot?! Gdzie TU jakiś moderator, admin? Czyżby dyżurni studenci-praktykanci puścili to ***no?
    • paulhandyman Wódz Jaro mówi do interkomu: Dawać mi tu Jakubiak! 27.11.09, 13:41
      Jakubiak wczołguje się do gabinetu wodza...
      - Wstańcie Jakubiak, wstańcie! A teraz czytajcie...
      Wódz podał jej kartkę z tekstem...
      - Ależ Wasza Kacza Mość! To nie ja pisałam! To naprawde nie ja!!!
      - No. To akurat wiem. Bo to ja pisałem (demoniczny śmiech na wdechu).
      - Ale.. nie rozumiem...
      - Wy tu nie jesteście od rozumienia Jakubiak. Nauczycie się tego na pamięć.
      - ???
      - I powiecie to w mediach.
      - Ależ wodzu...
      - Wykonać! Odmaszerować!
      • paulhandyman Re: Wódz Jaro mówi do interkomu: Dawać mi tu Jaku 27.11.09, 13:43
        Po wykonaniu rozkazu wodza Jakubiak wraca do pałacu i służby wprowadzają ją przed oblicze obleśnika

wódz marszczy brwi niczym Breżniew i chrapliwym głosem pyta

- co wyście tam Jakubowska nawygadywali na mnie w radio ???? hmmmm??
        - ależ wasza sprawiedliwości..... ja, ja ja tylko zrobiłam to o co mnie prosiliście
        - łżesz nędzna kreaturo,..... straże, zabrać to ścierwo, pozbawić funkcji partyjnych, oderwać pagony, sprawić by nasi "przyjaciele" w CBA i prokuraturze znaleźli lub wytworzyli jakieś papiery - tak by "to coś" wylądowało w lochu do końca swych dni
        • maruda.r Re: Wódz Jaro mówi do interkomu: Dawać mi tu Jaku 27.11.09, 22:45
          paulhandyman napisał:

> - łżesz nędzna kreaturo,..... straże, zabrać to ścierwo, pozbawić funkcji party
          > jnych, oderwać pagony,

Tak to właśnie wygląda. Jednakże: wódz nie ma na zbyciu zbyt wielu wazeliniarzy,
          więc musi ich torturować i skazywać oszczędnie.

Gdy przekonana o potworności swojego czynu Jakubiak uzyska w ostatniej chwili
          ułaskawienie, to co zrobi? Odtąd będzie już zawsze kochać Małego Brata.

• tadek-1 Jakubiak: Kaczyński nie powinien być szpicą kry... 27.11.09, 16:00
      Kaczynski?, Jarposlaw? Spica krytyki? On nie nadaje sie do niczego.
      • maruda.r Awangarda oszołomstwa 27.11.09, 22:46
        tadek-1 napisał:

> Kaczynski?, Jarposlaw? Spica krytyki? On nie nadaje sie do niczego.

Do czegoś tam się nadaje. Od biedy może być awangardą oszołomstwa.

• vito3 Jakubiak: Kaczyński nie powinien być szpicą kry... 27.11.09, 18:05
      wy jakubiak pomyslcie zanim cos powiecie albo nie myslcie a
      zapytajcie.dawnoscie szpica nie dostali
      • terleo Re: Jakubiak: Kaczyński nie powinien być szpicą k 27.11.09, 21:41
        vito3 napisał:

> wy jakubiak pomyslcie zanim cos powiecie albo nie myslcie a
        > zapytajcie.dawnoscie szpica nie dostali
        Pan Prezes w roku 2007 otrzymał podziękowanie od Niemieckiej Akademii Nauk za wzbogacenie języka niemieckiego neologizmem: SCHEISSLUMPENELITENSPITZE.Widzę, że "szpica" się przyjęła. Zwrotu "dostać szpica" nie słyszałem. Nie nazywam się MIODEK, że moim zdaniem lepiej brzmi zwrot: " dostać szpicy", alibo "dostać ze szpica". czyli "dostać kopa". Ale...to mi zwisa, kopta sie same, ide szpac.
    • terleo Jakubiak: Kaczyński nie powinien być szpicą kry... 27.11.09, 21:27
      Co ja słyszę? Pani Jakóbiak! Jakim prawem Wy mi tu najeżdżacie na Szefa?! Podzielicie los Gownackiego. On też zaczął mówić, co mu ślina przynosiła na język. I już go nie ma; ani Jego, ani języka.Pozostała tylko ślina - po prostu "napljewać!" ***** jego mać! Lepiej będzie nic nie mówić... Czy Pani musi tak często się pokazywać? I w dodatku z tą "drugą brodą". Proszę się udać do Gabinetu Modelowania Osobowości, albo do Stylisty Osobistego. ONI Panią wymodelują. Zasłużyła Pani na "Lepszy Model".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka