sharn1 08.12.09, 09:35 Ludzie to mają hobby. :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koxiarz Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 09:37 "Kaczyńscy są dalekimi potomkami: Mieszka I, Bolesława Chrobrego i Bolesława Krzywoustego. - Praprzodkami Kaczyńskich byli też prominentni emisariusze królewscy, senatorowie, posłowie Sejmu Wielkiego - czytamy." Przecież od dawna wiadomo że oni są stworzeni do rządzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Kaczyński spokrewniony z Bolkiem? 08.12.09, 10:14 niektorzy biografowie pisza tez o bliskim spokrewnieniu Kaczynskich z Kalksteinem, ktory pewno od Heroda sie wywodzil... Siedze przed lustrem, patrze w swe rysy i mysle: ja to pewno od pieknej Heleny sie wywodze:))) I to tyle w kwestii "genealogii" i sensacyjnych "odkrywek" tego pana "nalukowca". Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki przodkowie j.rosyjskim się posługiwali … 08.12.09, 11:35 … to „oczywista oczywistość”, że Mamrotek i Bulgotek od polskich królów muszą pochodzić. ;-))) …” Żoliborska – czy szerzej mówiąc – warszawska historia rodziny sięga jednak tylko dwóch pokoleń wstecz. Pradziadkowie Braci pochodzili z Kresów – z Odessy i Galicji. Mówili raczej po rosyjsku niż po polsku. Dziadek Jadwigi (po mieczu) był rosyjskim pułkownikiem. Wedle rodzinnej legendy w nieznanych okolicznościach został polskim generałem. Jak twierdzi Jarosław Kaczyński, „zaginął w zawierusze rewolucji październikowej, ale już w polskiej formacji. Być może na Syberii”. Także dziadek ojca po mieczu był oficerem carskiej armii, zasłużonym w wojnie turecko-rosyjskiej. Wiadomo o nim tylko, że miał majątek w okolicach Łomży i tam ożenił się z miejscową dziewczyną.”… …”Według Jarosława Kaczyńskiego, kolejne pokolenie – dziadków Braci było już jednoznaczne: polskopatriotyczne. Chociaż i w tym pokoleniu wszyscy kończyli rosyjskie szkoły. Rodzina babki ze strony ojca – Franciszki – miała spory majątek pod Odessą. Ona do Polski przyjechała po ślubie z Aleksandrem Kaczyńskim – wysoko postawionym urzędnikiem kolejowym. Najpierw osiedlili się w Grajewie pod pruską granicą. Tam urodził się ojciec Braci – Rajmund.”… więcej ciekawych info: www.polityka.pl/kraj/ludzie/212483,1,kaczynscy-lech-i-jaroslaw.read = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Robert Majewski Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Podobno Kaczyński i PiS wystapili o Nobla 09.12.09, 00:24 dla tego genealoga i alchemika! Kolo podobno jest genialny, bo oprocz wczesniej wymienionych dyscyplin nauki, zna sie na astrologii i potrafi czytac z fusow! Chca zeby mu przyznac Nobla za caloksztalt! rybka9915 napisała: > niektorzy biografowie pisza tez o bliskim spokrewnieniu Kaczynskich > z Kalksteinem, ktory pewno od Heroda sie wywodzil... > Siedze przed lustrem, patrze w swe rysy i mysle: ja to pewno od > pieknej Heleny sie wywodze:))) > I to tyle w kwestii "genealogii" i sensacyjnych "odkrywek" tego > pana "nalukowca". Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Kaczyński spokrewniony z Bolkiem? 08.12.09, 10:28 Jaki rodowod ma nasz uwielbiany wszystko wiedzacy wodz i idol, donald Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Kaczyński spokrewniony z Bolkiem? 08.12.09, 10:47 zapytaj pis-szmate i biografa-hobbyste, Kurskiego Jacka Alfonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Jeśli Kaczyński pochodzi od jakiegoś króla, to ... 08.12.09, 11:38 ... chyba tylko od Łokietka. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
piegrza Re: Kaczyński spokrewniony z Bolkiem? 08.12.09, 11:11 rosol4 napisał: > Jaki rodowod ma nasz uwielbiany wszystko wiedzacy wodz i idol, donald A co będzie gdy wyjdą korzenie Wermahtu? Toż nasz "naukowiec" będzie miał przechlapane Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Re: Kaczyński spokrewniony z Bolkiem? 08.12.09, 11:49 a moje badania wykazały pochodzenie Kaczyńskich z fermy drobiu Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Ale po mieczu czy po kadzieli? 08.12.09, 11:57 Jak po mieczu, to mam nadzieje z prawego loza, jak po kadzieli, to radzilbym zrobic badania DNA na ojcostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 10:24 > "Kaczyńscy są dalekimi potomkami: Mieszka I, Bolesława Chrobrego i > Bolesława Krzywoustego. > > - Praprzodkami Kaczyńskich byli też prominentni emisariusze > królewscy, senatorowie, posłowie Sejmu Wielkiego - czytamy." najlepszejsze syny ojczyzny znaczy się. nic tylko kuć koronę, ciąć deby na stolec o będzie mu tronem a w belwederze salę audiencyjną urządzić Piastowie zmarli bezpotomnie więc co najwyżej można być piastowskim bastardem a w polsce ponoć takich są tysiące Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 10:36 tacx napisał: > najlepszejsze syny ojczyzny znaczy się. nic tylko kuć koronę, ciąć deby na > stolec o będzie mu tronem ************************** I znów te problemy ze stolcem na tronie. To się już do herbu nadaje: w polu czerwonym półtrzecia nocnika żółtego na kaczych łapach barwy tej samej ... Odpowiedz Link Zgłoś
gregman77 Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 11:50 > I znów te problemy ze stolcem na tronie. To się już do herbu nadaje: w polu > czerwonym półtrzecia nocnika żółtego na kaczych łapach barwy tej samej ... > dzięki za spowodowanie nieuzasadnionego w oczach współpracowników wybuchu śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright inni twierdza, ze pieczetowali sie herbem 08.12.09, 12:22 kupa wielka. Obawiam sie, ze pochodza razem od Stanczyka, chociaz ten i madry byl i dowcipny. Taaa. zawod odziedziczony - blazen. brzmi przekonywujaco. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 11:44 Moim zdaniem mogą istnieć dowody, że bracia Kaczyńscy pochodzą od małpy. No, może od małpki. Zależy od wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 A ten naukowiec jest absolwentem szkoly Rydzyka! 09.12.09, 00:42 Oprocz doktoratu z genealogii, ma doktoraty z alchemii i astrologii! Potrafi tez czytac z fusow i jest wirtuozem gry na grzebieniu - lepiej interpretuje "Aide", niz to co skomponowal G. Verdi! Genialny jakis? koxiarz napisał: > "Kaczyńscy są dalekimi potomkami: Mieszka I, Bolesława Chrobrego i > Bolesława Krzywoustego. > > - Praprzodkami Kaczyńskich byli też prominentni emisariusze > królewscy, senatorowie, posłowie Sejmu Wielkiego - czytamy." > > Przecież od dawna wiadomo że oni są stworzeni do rządzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 09:38 Zawsze mnie meczyla niepewnosc, do kogoz On taki podoby. Teraz jestem spokojny. Nawiasem mowiac, ja pochodze od Chrystusa. Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien A ja myslalem, ze pochodzimy od malpy!!! 08.12.09, 09:42 U Kaczynskich to widac podobienstwo do Lokietka..... Odpowiedz Link Zgłoś
nekia0000 Re: A ja myslalem, ze pochodzimy od malpy!!! 08.12.09, 10:30 legal.alien napisał: > U Kaczynskich to widac podobienstwo do Lokietka..... Tylko rozum nie ten! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A ja myslalem, ze pochodzimy od malpy!!! 08.12.09, 16:20 nekia0000 napisał: > legal.alien napisał: > > > U Kaczynskich to widac podobienstwo do Lokietka..... > > > > Tylko rozum nie ten! Łokietek też ponoć tytanem intelektu nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A ja myslalem, ze pochodzimy od malpy!!! 08.12.09, 16:08 legal.alien napisał: > U Kaczynskich to widac podobienstwo do Lokietka..... Raczej od małpki. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Krolewski rod Kaczynskich 08.12.09, 09:42 Juz teraz wiem,dlaczego ojciec Kaczynskich-Rajmund dostal w roku 1945,jako oficer AK,wille na Zoliborzu...Komunisci bowiem wiedzieli o jego krolewskim rodowodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 A myślałem że w dowód uznania za kształcenie 08.12.09, 09:56 aparatczyków PZPR w latach stalinizmu... to chyba nadaje się na rekord Guinnessa. Oficer AK dostaje apartamenty na Żoliborzu,wykłada na uczelni dla czerwonych analfabetów,dzieciary grają w filmie a koledzy z AK gniją w tym czasie w więzieniach polskich i sowieckich,albo dostają kulę w potylicę...zaiste ciekawy życiorys przodka Kaczynskich... Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Krolewski rod Kaczynskich 08.12.09, 23:02 samozwaniec1 napisał: > Juz teraz wiem,dlaczego ojciec Kaczynskich-Rajmund dostal w roku > 1945,jako oficer AK,wille na Zoliborzu...Komunisci bowiem wiedzieli > o jego krolewskim rodowodzie. jakbys dostal Virtuti Militari za prawdziwa walke, tez bys dostal. Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 09:43 "Chcę, żeby jak najwięcej osób w Polsce miało świadomość, że ludzie tacy jak Zawisza Czarny, Mikołaj Kopernik, czy Tadeusz Kościuszko to nie jacyś przybysze z innej planety, ale ludzie z naszej rodziny" Tylko dlaczego jako przykład podał akurat zmarłych bezpotomnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Tak zaczynał się w Niemczech narodowy socjalizm 08.12.09, 10:43 ... genetyczne udawadnianie kto jest większym Polakiem, tzn. jest lepszy od innych, bo ma lepszą krew. I pomyśleć, że żyjemy w Polsce XXI wieku. Jedyne co mnie przekonuje to pochodzenie braci od Krzywoustego. Widać gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szala-wila Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 11:50 Bo rodzina to nie tylko związek przodkowie-potomkowie, cwaniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 12:41 > Bo rodzina to nie tylko związek przodkowie-potomkowie, cwaniaku. Przeca wim... Co w niczym nie zmienia faktu, że przykłady dobrane są tendencyjnie, skoro to wyłącznie ludzie którzy nie przekazali dalej swoich genów... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 16:10 greg0.75 napisał: > "Chcę, żeby jak najwięcej osób w Polsce miało świadomość, że ludzie tacy jak Za > wisza Czarny, Mikołaj Kopernik, czy Tadeusz Kościuszko to nie jacyś przybysze z > innej planety, ale ludzie z naszej rodziny" > > Tylko dlaczego jako przykład podał akurat zmarłych bezpotomnie??? Skąd wiesz, czy bezpotomnie? Każdy szanujący się władca czy wielmoża, nie mówiąc już o duchownych włącznie z papieżami, miał tzw. "bastardów", czyli dzieci z nieprawego łoża! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Genetyczny mąciciele 08.12.09, 09:44 "Imię Mieszka już od średniowiecza starano się zinterpretować poprzez tzw. etymologię ludową. Wg Wincentego Kadłubka nazwany (...) został "Mieszka" to jest "zmieszanie", ponieważ rodzice skłopotali się, gdy urodził się ślepy[65]. Autor późniejszej Kroniki Wielkopolskiej zaproponował zbliżone tłumaczenie: Polacy widząc to, nadto zaniepokojeni, że król Ziemomysł w przeciągu siedmiu lat nie spłodził innego syna, mówili: "Oto znowu zamieszka w królestwie!" Mieszka bowiem, czyli zamęt, nazywa się od rozruchu[66]. Wątek ten rozwinął jeszcze Jan Długosz pisząc o postrzyżynach młodego księcia: Kiedy nadszedł dzień naznaczony i szukano odpowiedniego imienia, aby je nadać chłopcu, spodobało się ojcu i dostojnikom nazwać go Mieszkiem, co w języku polskim znaczy "zamieszanie" albo "poruszenie", dlatego że z powodu ślepoty swej od urodzenia był przyczyną zamieszania[67]." Dawno się tak nie ubawiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Genetyczny mąciciele 08.12.09, 09:53 [i]Wg Wincentego Kadłubka nazwany > (...) został "Mieszka" to jest "zmieszanie"[/b], [/i] i wychodzi jak zwykle; Kaczyńskcy zawsze są winni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Genetyczny mąciciele 08.12.09, 10:08 Ano, bardzo się starają aby nie stracić palmy pierwszeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
alik62 Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 09:45 W Polsce nie ma takiej bredni, która nie byłaby przedstawiana w niedouczonych mediach jako nauka, czy zanikł już całkowicie jakiś elementarny krytycyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 09:50 widocznie grunt jest wysmienity i brednie rosna potezne jak deby.:) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 10:03 jasiekiera napisał: > widocznie grunt jest wysmienity ********************************* Kościół od wieków nawoził go ciemnotą i zabobonem, więc i frukta są stosowne. Odpowiedz Link Zgłoś
eladjup Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 09:47 Lech Kaczyński jest spokrewniony m.in. z Bolesławem Krzywoustym - teraz rozumiem dlaczego tak umie dzielic Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
mer13 A pamietacie co zrobił z bratem... 08.12.09, 09:57 Bolesław Krzywousty?:PP znaczy jest jakaś nadzieja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: A pamietacie co zrobił z bratem... 08.12.09, 11:19 Myślisz że Lech na starość Braila się będzie musiał nauczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
larochette Bzdury 08.12.09, 09:50 To jakies wierutne bzdury. Mozna udowodnic zwiazek paru rodzin obecnie zyjacych, z kilkoma rycerzmi z czasow bitwy pod Grunwaldem, ale od Mieszka nie ma szans. To jakas quazi- naukowa szarlataneria. na jakiej podstawie mozna stwierdzic o pochodzeniu od Mieszka. jakie sa na to dowody ja sie pytam. Nie ma żadnych! Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Bzdury 08.12.09, 10:05 Jeżeli uda się znaleźć powiązania jakiegoś rodu z dynastią Piastów, to już pokrewieństwo z panującymi królami łatwo wykazać. Władcy często mieli różne skoki w bok, co zapewne było notowane przez rodzinne kroniki. W czasach bitwy pod Grunwaldem, ród Piastów był jeszcze całkiem duży. Odpowiedz Link Zgłoś
gshegosh81 Re: Bzdury 08.12.09, 10:07 A jeśli nawet można udowodnić takie pokrewieństwo, to nic z niego nie wynika. Dziecko statystycznie ma tylko 50% genów od ojca, czyli 1/2. Od dziadka mamy 1/4, od pradziadka 1/8 itd. Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Re: do niejednej małpy pewnie bliżej Kaczyńskim 08.12.09, 10:13 I to nie tylko "tej w czerwonym" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Cześć krewniacy! 08.12.09, 12:08 2 do potęgi 20 to nieco ponad milion. A 20 pokoleń to z grubsza około 600 lat. Wtedy Polaków było mniej niż 2 miliony. To oznacza, że w perspektywie dwudziestu kilku pokoleń jesteśmy wszyscy spokrewnieni i to wielokrotnie - krzyżowo. Jest więc duże prawdopodobieństwo, że prawie wszyscy z nas są spokrewnieni z pierwszymi Piastami, chociaż zapewne z nieprawego łoża. Odpowiedz Link Zgłoś
kireta21 Re: Cześć krewniacy! 08.12.09, 12:40 Kiedyś czytałem całkiem dobry artykuł z antropologii, z którego wynikało m.in. że 60% mężczyzn, którzy żyli w historii ludzkości nie ma obecnie żadnego potomstwa. Oznacza to, że cała ludzkość wywodzi się z pozostałych 40%. Według badań genetyków Czyngis-chan ma obecnie 16 mln potomków, choć niektórzy twierdzą, że aż 8% ludności Azji od niego pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: Bzdury 09.12.09, 00:34 gshegosh81 napisał: licząc całkiem od czapy 3 pokolenia na stulecie, > od czasów Mieszka I mieliśmy +- 1000 lat czyli +- 30 pokoleń, więc ewentualne > genetyczne pokrewieństwo z nim to 1/1073741824..... chyba na 100 lat trzeba przyjac wiecej pokolen niz 3 raczej pomiedzy 4 a 5 przy 4 pokoleniach ta liczba jest ok. 1000 razy wieksza okolo 1/1 000 000 000 000 (jeden do 1 biliona) przy 5 - okolo 1/1 000 000 000 000 000 (jeden do 1 biliarda) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright wystarczy odkopac Mieszka i porownac DNA, bowiem 08.12.09, 10:16 Kaczynscy z dna pochodza. Odpowiedz Link Zgłoś
hexon Re: Bzdury 08.12.09, 10:43 Dawny kawał o tym że Leszek zrzeka się funkcji prezydenta bo w środę koronacją przestaje być śmieszny... Z tą genealogią to tak jak z dawnymi wcieleniami w hipnozie-każdy może być królem lub królową. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Bzdury 08.12.09, 11:24 Człowieku małej wiary, cudowne. Tu już wystarczy świadectwo kościoła. Genetyki Ci się zachciewa? Jeszcze byś chciał wiedzieć od której (tfu) małpy? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Bzdury 08.12.09, 16:13 larochette napisał: > To jakies wierutne bzdury. Mozna udowodnic zwiazek paru rodzin > obecnie zyjacych, z kilkoma rycerzmi z czasow bitwy pod Grunwaldem, > ale od Mieszka nie ma szans. To jakas quazi- naukowa szarlataneria. > na jakiej podstawie mozna stwierdzic o pochodzeniu od Mieszka. jakie > sa na to dowody ja sie pytam. Nie ma żadnych! Dowodów nie ma, to znaczy, że zostały zniszczone, prawdopodobnie przez UB. A swoją drogą, mnisi z góry Athos wykazali Hitlerowi pochodzenie od ostatniego cesarza bizantyjskiego, za co fuehrer zabronił wywożenia z klasztoru dzieł sztuki i innych cennych przedmiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 09:51 Czy ten uczony jest pracownkem IPN. Jesli jeszcze nie, to wielkie niedopatrzenie.To winna byc co najmniej habilitacja. Sam uczony pochodzi chyba od Szymona Maga. Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 09:51 Na szczęście nieszczęście mieszkania w Polsce dopadło moją rodzinę dopiero trzy pokolenia temu. Dziękuję Wam za to ! :P Odpowiedz Link Zgłoś
doldama Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 09:51 Czy Kaczorki wywodące się od wielkich królów też byli kurduplami. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwester.r Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 10:01 doldama napisał: > Czy Kaczorki wywodące się od wielkich królów też byli kurduplami. Czy ty 'doldama' nie możesz pisać nie obrażając innych czy to tylko zwykłe chamstwo odziedziczone po przodkach? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywka-1 Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 10:22 Ja jestem bardzo ciekawa skąd wywodzą się idioci i tępota. Myślę szanowny doldamo że dinozaur miał więcej rozumu od ciebie. Czy to że obrażasz Prezydenta dodaje ci ważności że w tym kraju nawet błaznowi wolno bezkarnie wypisywać takie bzdury. Ja na miejscu Kaczyńskich kupiłabym wam bilet w jedną stronę, bo jak widać tylko w ten sposób można oczyścić nasz kraj z hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
m-szalik Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 16:52 A pozytywka gra, jak ja zaprogramowano. I nawet biletu nie trzeba, żeby toto zmusic do popisu Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Moja żona i ja pochodzimy 08.12.09, 09:52 w prostej linii od Adama i Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.sawyer Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 09:55 A wszyscy i tak pochodzimy od tej samej pary małp (dla zwolenników tej teorii) lub Adama i Ewy (dla zwolenników teorii drugiej). A tak nawiasem mówiąc - kto wie może to ta sama para małp? Odpowiedz Link Zgłoś
franz.keim Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:01 Że spokrewnieni z Krzywoustym, to jestem w stanie uwierzyć, bo widać na pierwszy rzut oka :D Odpowiedz Link Zgłoś
rybjan1 Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:02 Prawda jest taka,że pochodzą w prostej linii od ŁOKIETKA,ale facet nie chciał tego wyartykułować bo liczy na order,ten biały Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Oj!!! 08.12.09, 10:03 Dawno się tak nie uśmiałem, oj dawno!!!!! Granica włazidooopstwa została przekroczona!!!!! Niestety nie da się podważyć tego co ten pan wymyślił! No nic, za ubaw dzięki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Najciekawsze jest cos innego.......... 08.12.09, 10:03 Otoz wedlug rozmowcy Tusk nie ma jakichkolwiek przodkow. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Najciekawsze jest cos innego.......... 08.12.09, 10:10 Historia rodziny premiera Tuska nie jest znana-twierdzi znawca. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ..Najciekawsze jest cos innego.......... 08.12.09, 10:10 każdy ma, nawet ty - chociaż w Twoim przypadku, na pewno byli to człekokształtni???? :D Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: ..Najciekawsze jest cos innego.......... 08.12.09, 17:08 prawdziwy-moher napisał: > Otoz wedlug rozmowcy Tusk nie ma jakichkolwiek przodkow. Wajdzik za to ty masz "drzewko" wspaniałe. Jakiś kałmuk zgwałcił twoją babkę w czasie II wojny światowej, Ub-ek ożenił się z twoją matką /córką po kałmuku/, i stąd zrodził się Sb-ek, który na wygnaniu przemienia się w mohera, by przypodobać się kaczanom. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomasa1 Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:03 A ja mam niezbite dowody na to ,że jestem spokrewniony z Adamem i Ewą! Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 10:27 phantomasa1 napisał: > A ja mam niezbite dowody na to ,że jestem spokrewniony z Adamem i Ewą! ........ to tak jak moja żona i ja. Witaj siostro lub bracie!. Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:07 Też mi odkrycie. Spora część dzisiejszych mieszkańców Azji to potomkowie jednego faceta, Czyngiz chana. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 10:12 Kaczaki śpiewają sobie z rana: "Mieszko Mieszko, mój koleżko ..." Odpowiedz Link Zgłoś