sharn1 10.12.09, 07:22 Co Tuska obchodzą miejsca pracy górników za 10 lat jak wybory są za rok? "Ale gupi ci górnicy." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_z_chelma Kyoto Bis 10.12.09, 07:43 Bez obaw. Gdyby nawet doszło do podpisania jakichś dokumentów to będą tyle warte co te z Kyoto. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov O, nie widziałem dotąd lepszego argumentu 11.12.09, 05:45 za maksymalną redukcją emisji dwutlenku węgla. Do tej pory uważałem, że nie można z tym ze względów ekonomicznych przesadzać, ale górnicy mnie właśnie przekonali, żeby ją maksymalnie obciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Górnicy: Polska powinna zawetować pakiet klimat... 10.12.09, 08:32 Co tam przyszłość świata. Dzisiejsze miejsca pracy braci górniczej się liczą. A jak nie to śrubą. Odpowiedz Link Zgłoś
jrk1974 Oddać pieniądze górnikom, oni chętnie je przejedzą 10.12.09, 08:41 Tak, tak. Zawetować pakiet klimatyczny, a zaoszczędzone w ten sposób pieniądze oddać górnikom. Oni doskonale wiedzą, jak je zainwestować. Przejadanie pieniędzy z zysków, restrukturyzacji górnictwa itp. to ich specjalność. Odpowiedz Link Zgłoś
northyorkshire To straszne! 10.12.09, 08:50 Górnicy w końcu będą musieli nauczyć się pisać i czytać, a może i jeszcze te cholerne komputery obsługiwać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxy_yzz Re: Górnicy: Polska powinna zawetować pakiet klim 10.12.09, 18:16 ONO na grypie nie zbiło KASY - teraz kombinuje abyśmy płacili za oddychanie.Cóz ono wymyśliło PAKIET KLIMATYCZNY i sterowanie bogactwami krajów.Ona ma łeb............! Odpowiedz Link Zgłoś
xxy_yzz Górnicy: Polska powinna zawetować pakiet klimat... 10.12.09, 18:26 ktoś do Kopehagi pojedzie i tam (nie ładnie żeby nas nie było) będą do donoszenia kawę panom ,sprząnie i ustawiania krzesełek itp.Zero do powiedzenia to wielki pic na wodę.Mamy klęczeć i przepraszać !Będziemy płacić za oddychanie - jesteśmy czyjąś kolonią. Odpowiedz Link Zgłoś