rooboy 04.01.10, 10:04 skoro gazwyb nie podala przynaleznosci partyjnej radnego, wiec mam rozumiec, ze radny jest z po??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lagosapapa Re: Radny grał na automatach monetą na sznurku. " 04.01.10, 10:12 A jakie to ma znaczenie? Teoria prawdopodobieństwa mówi, że procent oszustów musi byc tak sam w każdej z partii. Tak wiec mamy takich ludzi i w PO i w PSL i w SLD. I w PIS też, bez wątpienia - a kto myśli że są partie składające się z samych aniołów, jest po prostu życiowym naiwniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Popieram radnego ! 04.01.10, 11:06 Właśnie dowiedzieliśmy się z prasy i z ust najróżniejszych polityków, że automaty, to złooo. Oszukując automaty radny walczył ze złem. Święty Jerzy walczył ze smokiem włócznią, radny walczył z automatami monetą i sznurkiem. Obaj walczyli ze złem, niech obaj będą sławni ! Najzabawniejsze jest to, że jak tak naprawdę myślę ! Wolę, żeby kasa była w kieszeni tego radnego, niż w kieszeni Sobiesiaka. www.skubi.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Radny grał na automatach monetą na sznurku. " 04.01.10, 12:15 lagosapapa napisał: > A jakie to ma znaczenie? Teoria prawdopodobieństwa mówi, że procent > oszustów musi byc tak sam w każdej z partii. Tak wiec mamy takich > ludzi i w PO i w PSL i w SLD. I w PIS też, bez wątpienia - a kto > myśli że są partie składające się z samych aniołów, jest po prostu > życiowym naiwniakiem. Tak mysla zwolennicy PiS, lacznie z toba. :D Piszesz te slowa tylko dlatego, ze wstyd ci sie zrobilo, ty prawy i sprawiedliwy oszolomie, ty postrachu dla przestepcow...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_gebert Re: Radny grał na automatach monetą na sznurku. " 04.01.10, 10:12 Specjalnie dla Ciebie dopisałem przynależność partyjną. Nie było jej wcześniej, bo to nieistotne. PS. Nie czytasz "Gazety Wyborczej", która jest gazetą, czyli nie istnieje w internecie, tylko oddzielny redakcyjnie portal Gazeta.pl. Większość artykułów "GW" znajdziesz na Wyborcza.pl, jeśli masz potrzebę dawania upustu swojej paranoi. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy szymek, wyluzuj... 04.01.10, 11:00 szymon_gebert napisał: > Specjalnie dla Ciebie dopisałem przynależność partyjną. Nie było jej wcześniej, > bo to nieistotne. PS. Nie czytasz "Gazety Wyborczej", która jest gazetą, czyli > nie istnieje w internecie, tylko oddzielny redakcyjnie portal Gazeta.pl. > Większość artykułów "GW" znajdziesz na Wyborcza.pl, jeśli masz potrzebę dawania > upustu swojej paranoi. po kolei... 1. przynaleznosc partyjna istotna, bo wplywa na opinii czytelnikow o poszczegolnych partiach... 2. sugerujesz, ze gazwyb i gazeta roznia sie ideologicznie??? 3. o jakiej paranoi piszesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: szymek, wyluzuj... 04.01.10, 11:21 rooboy napisał: > szymon_gebert napisał: > > > Specjalnie dla Ciebie dopisałem przynależność partyjną. Nie było > jej wcześniej, > > bo to nieistotne. PS. Nie czytasz "Gazety Wyborczej", która jest > gazetą, czyli > > nie istnieje w internecie, tylko oddzielny redakcyjnie portal > Gazeta.pl. > > Większość artykułów "GW" znajdziesz na Wyborcza.pl, jeśli masz > potrzebę dawania > > upustu swojej paranoi. > > po kolei... > 1. przynaleznosc partyjna istotna, bo wplywa na opinii czytelnikow o > poszczegolnych partiach... > 2. sugerujesz, ze gazwyb i gazeta roznia sie ideologicznie??? > 3. o jakiej paranoi piszesz??? Debilu, wsioku, jeaeli za glupi jestes na dyskusje z ludzmi doroslymi, to siedz cicho i wolaj swojego fuckwita. Kolega debilu chcial ci wytlumaczyc, ze a artykule jest napisane, ze obecnie radny nie posiada przenazleznosci partyjnej a wywodzi sie z PiS, a gazeta i Gazeta Woborcza maja z ideologia tyle wspolnego, co ty debilu masz wspolnego ze zrozumieniem tego slowa...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Radny grał na automatach monetą na sznurku. " 04.01.10, 11:18 szymon_gebert napisał: > Specjalnie dla Ciebie dopisałem przynależność partyjną. Nie było jej wcześniej, > bo to nieistotne. PS. Nie czytasz "Gazety Wyborczej", która jest gazetą, czyli > nie istnieje w internecie, tylko oddzielny redakcyjnie portal Gazeta.pl. > Większość artykułów "GW" znajdziesz na Wyborcza.pl, jeśli masz potrzebę dawania > upustu swojej paranoi. Nie ma co z debilem dyskutowac. Rooboy to wsiok, ktory uciekl do Australii i mysli, ze przez to sal sie czlowiekiem...;DDDDDDDDDDDDD A tutaj bonus, artykul rooboya na interii.pl...;DDDDDDDDDD interia360.pl/artykul/a-moze-australia,1248 Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy on the second thought, szymek... 04.01.10, 11:33 szymon_gebert napisał: > Specjalnie dla Ciebie dopisałem przynależność partyjną. Nie było jej wcześniej, > bo to nieistotne. PS. Nie czytasz "Gazety Wyborczej", która jest gazetą, czyli > nie istnieje w internecie, tylko oddzielny redakcyjnie portal Gazeta.pl. > Większość artykułów "GW" znajdziesz na Wyborcza.pl, jeśli masz potrzebę dawania > upustu swojej paranoi. skoro radny jest niezalezny, dlaczego napisales dawniej pis obecnie niezalezny.... czy o sick-orskim piszesz dawniej pis obecnie po??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: on the second thought, szymek... 04.01.10, 11:38 rooboy napisał: > szymon_gebert napisał: > > > Specjalnie dla Ciebie dopisałem przynależność partyjną. Nie było > jej wcześniej, > > bo to nieistotne. PS. Nie czytasz "Gazety Wyborczej", która jest > gazetą, czyli > > nie istnieje w internecie, tylko oddzielny redakcyjnie portal > Gazeta.pl. > > Większość artykułów "GW" znajdziesz na Wyborcza.pl, jeśli masz > potrzebę dawania > > upustu swojej paranoi. > > > skoro radny jest niezalezny, dlaczego napisales dawniej pis obecnie > niezalezny.... czy o sick-orskim piszesz dawniej pis obecnie po??? On the first thought, jestes nejglupszym z debili PiSich wsioku. Skoro lachmyta kiedys byl radnym z ramienia PiS, a pozniej w jakis okolicznosciach przestal byc czlonkiem PiS, a mimo to pozostal radnym, to jakim ma byc debilu radnem, skoro nie jest obecnie zrzeszony w zadnej partii politycznej? Mysl debilu PiSi, mysl...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Radny grał na automatach monetą na sznurku. " 04.01.10, 10:13 rooboy napisał: > skoro gazwyb nie podala przynaleznosci partyjnej radnego, wiec mam > rozumiec, ze radny jest z po??? Prokuratura utrzymuje, że radny (dawniej PiS, potem niezależny) oszukiwał w ten sposób w wielu barach. Grozi mu do 8 lat więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Radny grał na automatach monetą na sznurku. " 04.01.10, 10:36 unhappy napisał: > rooboy napisał: > > > skoro gazwyb nie podala przynaleznosci partyjnej radnego, wiec mam > > rozumiec, ze radny jest z po??? > > Prokuratura utrzymuje, że radny (dawniej PiS, potem niezależny) oszukiwał w > ten sposób w wielu barach. Grozi mu do 8 lat więzienia. A rooboy zwracam honor - jak czytałeś nie było :D A teorie spiskowe rox. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy szacun, unhappy... 04.01.10, 11:43 unhappy napisał: > unhappy napisał: > > > rooboy napisał: > > > > > skoro gazwyb nie podala przynaleznosci partyjnej radnego, wiec mam > > > rozumiec, ze radny jest z po??? > > > > Prokuratura utrzymuje, że radny (dawniej PiS, potem niezależny) oszuki > wał w > > ten sposób w wielu barach. Grozi mu do 8 lat więzienia. > > A rooboy zwracam honor - jak czytałeś nie było :D > > A teorie spiskowe rox. > Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: szacun, unhappy... 04.01.10, 11:51 ...iskierka nadzieji w PiSim umysle...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
fackir Jednego (nie)sprawiedliwego mniej 04.01.10, 10:16 po raz któryś - takie nazwy partii powinny być zakazane Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham Jakżeby inaczej, to człowiek PIS... 04.01.10, 10:16 To "oczywista oczywistość", że taki "śledczy" musi "prawy" i "sprawiedliwy". Oni nigdy nie kradną, nie łżą, tylko śledzą UKŁAD... Odpowiedz Link Zgłoś
sciemy_minister_kopacz Re: Jakżeby inaczej, to człowiek PIS... 04.01.10, 10:59 zamieciecie pod dywan aferę hazardową ? Do tego zmierzacie Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman poseł Chlebowski jest niezależny 04.01.10, 11:20 i nie należy dołączać informacji dawniej PO Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham Re: poseł Chlebowski jest niezależny 04.01.10, 11:38 Nie wstydzę się posła Chlebowskiego, wprawdzie przechwalał się wpływami, ale nie zmienił ustawy hazardowej jak Gosiewski ani nie zmienił listy leków refundowanych po "konsultacji" w knajpie z producentem leku, na 5 minut przed końcem urzędowania, jak zrobił to niesławny minister w rządzie PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
jevkoo Re: Radny grał na automatach monetą na sznurku. " 04.01.10, 10:16 cyt: "Prokuratura utrzymuje, że radny (dawniej PiS, potem niezależny) oszukiwał w ten sposób w wielu barach" Czytaj uważniej, nie podniecaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
carcharodon.carcharias Dziwne ale... mam identyczne przekonanie ! ;> 04.01.10, 10:18 Podobna sprawa to 'gazeciane' sondaże które dają PO > 50% poparcia a ja ciągle trafiam na tych którzy narzekają :)) Czyżby ludzie 'PO' 2 latach LODÓW wstydzili się przyznać na kogo oddali głosy ??! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dziwne ale... mam identyczne przekonanie ! ;& 04.01.10, 11:57 carcharodon.carcharias napisał: > Podobna sprawa to 'gazeciane' sondaże które dają PO > 50% poparcia a ja cią > gle > trafiam na tych którzy narzekają :)) Czyżby ludzie 'PO' 2 latach LODÓW > wstydzili się przyznać na kogo oddali głosy ??! W ciagu tych 2 lat PO wygralo wybory parlamentarne, samorzadowe i europejskie. Wytlumacz w sensowny sposob ten fenomen, PiSi debilu..;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz rooboy, widzisz,jełopie, nie czytasz z uwaga..! 04.01.10, 10:18 a pisze jak wół ..PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy jelop to ty raczej jestes, gaz... 04.01.10, 11:02 sam_gaz napisał: > a pisze jak wół ..PIS. gdy czytalem ten artykul przynaleznosci partyjnej nie bylo... a ty pa;ancie dalej nie zrozumiales, ze facet jest niezalezny, a nie pis... Odpowiedz Link Zgłoś
krzynio_s Re: Radny grał na automatach monetą na sznurku. " 04.01.10, 10:19 na lekcjach czytania ze zrozumieniem to kolega wagarował... 'Poseł dawniej PiS, obecnie niezależny.' Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy nastepny madry... 04.01.10, 11:10 krzynio_s napisał: > na lekcjach czytania ze zrozumieniem to kolega wagarował... 'Poseł dawniej PiS, > obecnie niezależny.' a zadne inne rozwiazanie tej kwestii nie przyszlo ci do glowy??? logika szwankuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nastepny madry... 04.01.10, 11:31 rooboy napisał: > krzynio_s napisał: > > > na lekcjach czytania ze zrozumieniem to kolega wagarował... 'Poseł > dawniej PiS, > > obecnie niezależny.' > > a zadne inne rozwiazanie tej kwestii nie przyszlo ci do glowy??? > logika szwankuje??? Jakie inne rozwiazanie, debilu...? BUA HAH A H A H AH H AH A H AH A H A HA H A HA H A HA H AH A HA H Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham Rusz głową, zamiast oczerniać PO 04.01.10, 10:20 Wpisz do wyszukiwarki frazę: "radny z Bełchatowa Kazimierz Suchcicki" i dowiesz się jaki on "prawy" i "sprawiedliwy" Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy dzingis, wuluzuj... 04.01.10, 11:04 dzingis_cham napisał: > Wpisz do wyszukiwarki frazę: "radny z Bełchatowa Kazimierz Suchcicki" i dowiesz > się jaki on "prawy" i "sprawiedliwy" > > a skad moge wiedziec, ze s znaczy suchcicki??? a poza tym, jak obecnie twierdzi artykul jest on obecnie niezalezny, a nie pis... Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham Re: dzingis, wuluzuj... 04.01.10, 11:33 rooboy napisał: > a skad moge wiedziec, ze s znaczy suchcicki??? a poza tym, jak > obecnie twierdzi artykul jest on obecnie niezalezny, a nie pis... Głowę masz nie tylko do noszenia moherowego beretu, ale i do myślenia, nazwisko możesz sobie znaleźć w internecie. "Niezależny" podobnie jak senator Misiak z PO, z tą różnicą, że Misiak nikogo nie okradł... Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman oświadczenia ARP 04.01.10, 12:21 "ARP S.A., w związku z realizacją nałożonego przez ustawę obowiązku wszczęcia postępowania na zlecenie świadczenia usługi szkoleniowo – doradczej, zastosowała tryb zamówienia z wolnej ręki (zgodnie z art. 5 ust. 1 ustawy prawo zamówień publicznych). Tryb "z wolnej ręki" był w przypadku ustawy kompensacyjnej i określonych w niej terminów (start Programu Zwolnień Monitorowanych najpóźniej w marcu) jedynym trybem pozwalającym na wypełnienie przez ARP S.A. zadań postawionych przed nią w ustawie i zapewnienie zwalnianym pracownikom Stoczni Szczecińskiej Nowa sp. z o.o. oraz Stoczni Gdynia S.A. wsparcia w postaci kompleksowego programu osłonowego (pośrednictwo pracy, doradztwo zawodowe, szkolenia, organizowanie straży zawodowych, pomoc w aktywnym poszukiwaniu pracy)" kontrakt z wolnej ręki, bez przetargu, innych chętnych nie było? - tylko PBS DGA i Misiak Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: oświadczenia ARP 04.01.10, 12:26 jkredman napisał: > "ARP S.A., w związku z realizacją nałożonego przez ustawę obowiązku wszczęci > a > postępowania na zlecenie świadczenia usługi szkoleniowo – doradczej, zast > osowała > tryb zamówienia z wolnej ręki (zgodnie z art. 5 ust. 1 ustawy prawo zamówień > publicznych). Tryb "z wolnej ręki" był w przypadku ustawy kompensacyjnej i > określonych w niej terminów (start Programu Zwolnień Monitorowanych najpóźniej > w > marcu) jedynym trybem pozwalającym na wypełnienie przez ARP S.A. zadań > postawionych przed nią w ustawie i zapewnienie zwalnianym pracownikom Stoczni > Szczecińskiej Nowa sp. z o.o. oraz Stoczni Gdynia S.A. wsparcia w postaci > kompleksowego programu osłonowego (pośrednictwo pracy, doradztwo zawodowe, > szkolenia, organizowanie straży zawodowych, pomoc w aktywnym poszukiwaniu > pracy)" > > kontrakt z wolnej ręki, bez przetargu, innych chętnych nie było? - tylko PBS > DGA i Misiak Widzesz PiSowcu, jaki jestes dennie glupim menelem? :D Wklejasz teskty, ktorych zupelnie nie rozumiesz i na dodatek przyjmujesz to za swoj partyjny (PiS) atut, jednoczesnie zarzekajac sie, ze z PiSem nie masz nic wspolnego...;DDDDD Ty maly glupiutki smarku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: dzingis, wuluzuj... 04.01.10, 11:33 rooboy napisał: > dzingis_cham napisał: > > > Wpisz do wyszukiwarki frazę: "radny z Bełchatowa Kazimierz > Suchcicki" i dowiesz > > się jaki on "prawy" i "sprawiedliwy" > > > > > > > > a skad moge wiedziec, ze s znaczy suchcicki??? a poza tym, jak > obecnie twierdzi artykul jest on obecnie niezalezny, a nie pis... Jak dalej bylby w PiS, to by cie zolc ze zlosci wsioku zalala. Tylko skoro dotarlo do ciebie debilu, ze jednak, jest niezalezny i zrozumiales znaczenie tego slowa, to dlaczego PiSdolcu glupi przykleiles mu latke POwca...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd BUA HA HA H A H A H AH A H AH AH A HA H A H AH A H AH AH A H AH Odpowiedz Link Zgłoś
sciemy_minister_kopacz Radny grał na automatach monetą na sznurku. "Sz... 04.01.10, 10:59 A kiedy napiszecie o zakupie szczepionek przez Minister Kopacz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Radny grał na automatach monetą na sznurku. " 04.01.10, 11:35 sciemy_minister_kopacz napisał: > A kiedy napiszecie o zakupie szczepionek przez Minister Kopacz ?? > > Jakie szczepionki, debilu, no jakie? Pytam, bo do tej pory nikomu na swiecie nie udalo sie wyprodukowac skutecznej szczepionki na wirus swinskiej grypy, bo ona caly czas sie mutuje i szczepionki, ktore troche dzialaly wczoraj, dzisiaj sa PiSa warte, PiSi debilu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Radny grał na automatach monetą na sznurku. " 04.01.10, 11:15 rooboy napisał: > skoro gazwyb nie podala przynaleznosci partyjnej radnego, wiec mam > rozumiec, ze radny jest z po??? Jestes skonczonym imbecylem wiejski PiSociagu, w artykule, jak byk jest debilu napisane "byly radny PiS, obecnie niezrzeszony". Ale czego nie robi sie dla partii, radny szukal mafii na monete z pentelka, a wyborca PiSu, jak ty, robi z siebie debila niezdolnego zrozumiec najprostszego tekstu pisanego...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman czyli tak jak poseł Chlebowski 04.01.10, 11:18 dzisiaj niezależny, dawniej z PO, rozumiem że Gazeta przy każdej informacji o Chlebowskim dołączy tą informację Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: czyli tak jak poseł Chlebowski 04.01.10, 11:39 Widzisz, ta informacja byłą na specjalne życzenie rooboya, który uważał, że brak wzmianki o przynależności partyjnej oznacza, że radny byl z PO. czyli "dziennikarze" portalu nie mają w zwyczaju pisac o przynależności partyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czyli tak jak poseł Chlebowski 04.01.10, 11:39 jkredman napisał: > dzisiaj niezależny, dawniej z PO, > rozumiem że Gazeta przy każdej informacji o Chlebowskim dołączy tą informację Posel Chlebowski debilu PiSi nie stworzyl ustawy hazardowej dajacej eldorado calej mafii, zrobil to posel gosiewski z PiS w 2007 roku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd BUA HA HA H A H AH A H A H AH A H AH AH A HA HA HA H AH AH Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman wiesz już więcej niż ustaliła Prokuratura i 04.01.10, 11:54 wyjaśniła Komisja Śledcza, a może komisja już opublikowała tajny raport o aferze hazardowej i spotkaniach Gosiewskiego na dworcu we Włoszczowej, jak można zauważyć śledząc dzienniki ustaw i druki sejmowe ani Chlebowski ani Gosiewski nie stworzyli ustawy hazardowej, chociaż nie wyklucza to że próbowali podejmować różne działania zmierzające bądź do uchwalenia przepisów korzystniejszych dla państwowego Totalizatora Sportowego bądź opóźniając uchwalenie przepisów niekorzystnych dla Rycha i jego przyjaciół, sympatykiem PIS-u nie jestem - więc nie imputuj /ja po prostu myślę i nie znoszę propagandy, obojętnie skąd by nie pochodziła/. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: wiesz już więcej niż ustaliła Prokuratura i 04.01.10, 12:08 jkredman napisał: > wyjaśniła Komisja Śledcza, > > a może komisja już opublikowała tajny raport o aferze hazardowej i spotkania > ch Gosiewskiego na dworcu we Włoszczowej, > > jak można zauważyć śledząc dzienniki ustaw i druki sejmowe ani Chlebowski ani G > osiewski nie stworzyli ustawy hazardowej, chociaż nie wyklucza to że próbowa > li podejmować różne działania zmierzające bądź do uchwalenia przepisów korzystn > iejszych dla państwowego Totalizatora Sportowego bądź opóźniając uchwalenie prz > episów niekorzystnych dla Rycha i jego przyjaciół, > > sympatykiem PIS-u nie jestem - więc nie imputuj /ja po prostu myślę i nie znosz > ę propagandy, obojętnie skąd by nie pochodziła/. PiSdolcu glupi, komisja nie musi badac istnienia ustawy, ktora obowiazywala od 2007 roku!!! Komisja natomiast bada kulisy powstania tej ustawy, co powoduje, ze kazdy PiSowiec staje sie nerwowy i agresywny, jak ty...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA H A HA H A H AH A H AH A H AH A H AH AH AH AH AH Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman no i co ten bluzg ma do rzeczy 04.01.10, 12:15 taka na marginesie nie jestem sympatykiem i żołnierzem ani PIS-i, Ani PO, ani SLD, a podwójne standardy zawsze mnie drażnią Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: no i co ten bluzg ma do rzeczy 04.01.10, 12:23 jkredman napisał: > taka na marginesie nie jestem sympatykiem i żołnierzem ani PIS-i, Ani PO, ani S > LD, > a podwójne standardy zawsze mnie drażnią Tak na marginesie, to jestes conajmniej zwolennikiem PiS, a swiadcza o tym twoje poprzednie wpisy...;DDD Wiec badz tak dobry i nie staraj sie robic w balona ludzi doroslych, smarku jeden...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: facwit, do nogi! 04.01.10, 11:30 I tylko na tyle cie debilu stac. Wpasc na forum, zrobic z siebie pajaca, zagwizdac na facwita i sie zeszczac, glupi wsioku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Radny grał na automatach monetą na sznurku. "Sz... 04.01.10, 11:23 Nie dziwię się, że go wylano z PIS-u. Skoro dał się złapać! Po prostu niekompetentny!! Odpowiedz Link Zgłoś
qreator jkredman i rooboy.. Chodzicie parami jak ZOMO, 04.01.10, 11:31 czy ORMO w stanie wojennym..Jeden dyktuje, drugi pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy gwizdze na facwita, a facwit przychodzi... 04.01.10, 11:34 cieszy mnie, ze odruch pawlowa funkcjonuje u ciebie moronie bez zarzutu... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: gwizdze na facwita, a facwit przychodzi... 04.01.10, 11:43 rooboy napisał: > cieszy mnie, ze odruch pawlowa funkcjonuje u ciebie moronie bez > zarzutu... Gwizdaj se dalej debilu na swojego facwita, jezeli tylko wierzysz w to, ze dzieki temu ci stanie, to gwizdaj do bolu, ale prosze cie, nie staraj sie podejmowac zadnej innej dyskusji, bo przykro patrzec, jak bylo nie bylo czlowiek, (bo chyba zostalo cos z czlowieka w tobie), robi z siebie publicznie skonczonego debila nie potrafiacego zrozumiec najprostrzego tekstu pisanego...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman jak ujawniło w sondażach BBC, mediom ufa jedynie 04.01.10, 11:46 12% europejczyków 15% mieszkańców Ameryki Północnej 29% mieszkańców Azji i wysp Pacyfiku 48% mieszkańców Afryki Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jak ujawniło w sondażach BBC, mediom ufa jedy 04.01.10, 11:53 jkredman napisał: > 12% europejczyków > 15% mieszkańców Ameryki Północnej > 29% mieszkańców Azji i wysp Pacyfiku > 48% mieszkańców Afryki Ja tez nie ufam mediom, doniesienia o spotkaniach na cmentarzu, czy o Sawickiej sa wyssane z palca, ustawa hazardowa z 2007 roku tez jest dzielem mediow, glupi PiSdolcu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman jednak nie rozumiesz 04.01.10, 12:11 tak propaganda to straszliwa broń, wypala mózg i pozbawia zdolności samodzielnego i krytycznego spojrzenia, oducza dociekania i analizowania - świat co prawda staje prostszy - tu przyjaciel, tam wróg, czarne - białe, PIS - PO, i nie ma dyskusji, argumentów, przekonywania, każdy mówiący inaczej to tylko wróg, a nie uczestnik dyskusji, wystarczy go opluć, nie trzeba myśleć - przecież prawdę już wskazano, i na koniec zastanów się jednak dlaczego jest tylko 12% ufających mediom /te 12% dotyczy i tych proPIS-wskich i proPO-owskich i proSLD-owskich/, Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: jednak nie rozumiesz 04.01.10, 12:15 To przerażające. To zapewne te 12% wierzy w wynurzenia Rzepy, że przeciek o akcji względem Zbycha i Rycha wyszedł z kancelarii premiera. Nikt niezależnie nie pomyśli i nie dojdzie do słusznego wniosku, że przeciek ten wyszedł z CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jednak nie rozumiesz 04.01.10, 12:21 jkredman napisał: > tak propaganda to straszliwa broń, wypala mózg i pozbawia zdolności > samodzielnego i krytycznego spojrzenia, oducza dociekania i analizowania - świa > t > co prawda staje prostszy - tu przyjaciel, tam wróg, czarne - białe, PIS - PO, > > i nie ma dyskusji, argumentów, przekonywania, każdy mówiący inaczej to tylko > wróg, a nie uczestnik dyskusji, wystarczy go opluć, nie trzeba myśleć - przecie > ż > prawdę już wskazano, > > i na koniec zastanów się jednak dlaczego jest tylko 12% ufających mediom /te 12 > % > dotyczy i tych proPIS-wskich i proPO-owskich i proSLD-owskich/, Spisales sie PiSiaku do ostatniej kropli potu na glupim czole, ale z twojego tekstu zupelnie nic nie wynika, oprocz oczywiscie tego, ze przypisales mi swoje wlasne, PiSie cechy...;DDD Naprawde jestes az tak glupi i wierzysz w to, ze robiac z siebie debila (bo zaden zdrowy, normalny czlowiek nie napisalby czegos takiego w swojej obronie) zmieni cokolwiek, ze zaczniesz samodzielnie myslec, ze przestaniesz byc podatny na propagende partyjna? PiSdolcu, przekret hazardowy w postaci ustawy sejmowej z 2007 roku jest niezaprzeczalnym faktem, a proby przypisania tej ustawy konkurencji partyjnej, czyli PO, jest wlasnie przykladem na bezmyslnosc i podatnosc na propagande takich matolkow niedorozwinietych, jak ty...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Zacznij PiSowcu muslec, najlepiej samodzielnie! Chociaz wiem, ze bedzie to graniczylo c cudem, jak daje temu przyklad rooboy, to chociaz postaraj sie...;DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Rozmodlony pisior 04.01.10, 11:53 Zrobił to, bo ma swej włochatej rurze wydechowej prawo powszechne. On uważa, że obowiązuje go prawo kanoniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Radny grał na automatach monetą na sznurku. "Sz... 04.01.10, 12:07 To chyba nie był zbyt inteligentny radny, jeśli myślał, że mafia hazardowa siedzi w automacie, forsę od razu chowa do kieszeni, a on pociągając za sznurek ujawni wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Pan Kaczyński 04.01.10, 12:07 będzie musiał przejrzeć kadry nie tylko w Bełchatowie . Takie rodzynki zdarzają się i w innych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
szopenowszczak Najważniejsze są pierwsze kroki "udukacji".Tu jest 04.01.10, 12:58 widoczny wpływ edukacji PIS-u..Tu ten poczciwiec stawiał pierwsze kroki i tu uzyskał najwyższy stopień wtajemniczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Były członek PiS... i wszystko jasne. Członkowstwo 04.01.10, 13:13 ustało, przyzwyczajenia pozostały. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_komentator Radny grał na automatach monetą na sznurku. "Sz... 04.01.10, 13:15 Pan Radny PiS, potem niezależny. Proszę to uważnie przeczytać. Zapisałem się do PiS, potem prezes minie destynował na stanowisko radnego. Umieścił mnie na liście kandydatów na biorącym miejscu. Nie koniecznie na mnie głosowali wyborcy, ale z kalkulacji miejsca na liście zostałem radnym. Potem była wpadka, i zostałem niezależnym. A później jak mnie złapali to się okazało że prowadziłem śledztwo i Policja Państwowa zepsuła je, a ja już miałem wyniki (tyle kasy wyciągnąłem z automatów), no jasne część kasy musiałem zainwestować w śledztwo oczywiście, no a przecież dowody przestępstwa polityków PO już były w zasięgu moich rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzsuchcicki2 Radny grał na automatach monetą na sznurku. "Sz... 24.01.10, 21:49 Szanowni Państwo !!! W załączeniu przesyłam „List otwarty do Pani Prokurator Danuty Grzybowskiej” i proszę o jego publikację. Na podstawie listu można ocenić jak wygląda lokalna praworządność w Bełchatowie. Jak ma szanować prawo przeciętny obywatel Rzeczpospolitej, gdy łamią je ci, którzy odpowiadają za jego przestrzeganie? Wiele kłamliwych informacji ukazało się na mój temat w różnych ogólnopolskich mediach, za pośrednictwem nieuczciwych dziennikarzy lokalnych gazety POLSKA THE TIMES „Dziennik Łódzki” występujących bardziej w roli „hien medialnych” niż w zawodzie dziennikarskim, lecz jako obywatel szanujący prawo nie wypowiadałem się w sprawach w których toczy się postępowanie. Teraz po opublikowaniu artykułu w oparciu o powzięte wiadomości od Pani Prokurator Danuty Grzybowskiej, czuję się częściowo zwolniony z takiego obowiązku. Jeśli Pani Prokurator potwierdzi że te informacje pochodzą od niej, lub nie udzieli odpowiedzi na przekazany jej list, to wtedy z czystym sumieniem ujawnię wszelkie szczegóły toczącego się śledztwa, oraz innych mających z tym bezpośredni związek postępowań, wraz z nagraniami funkcjonariuszy podczas dokonywania czynności dochodzeniowo śledczych. Zwracam się do Was prośbą, sprawdzajcie każdą wiadomość zanim ją zamieścicie, przynajmniej spytajcie stronę, której to dotyczy. Nie dajcie sobą manipulować i nie pozwólcie by „hieny medialne” niszczyły waszą dziennikarską reputację. Sami najlepiej wiecie jak bardzo łatwo zranić lub zniszczyć człowieka i jak bardzo trudno odzyskać utracone jego zaufanie. Ja zawsze z szacunkiem odnoszę się do dziennikarzy szanujących prawo i przestrzegających zasad określonych w kodeksie etyki dziennikarskiej. Zawsze też udzielam wszelkich informacji o jakie zwracają się do mnie dziennikarze, jeśli taką wiedzę posiadam i nie narusza to czyjejś prywatności, ani zasad współżycia. Wystarczy tylko pytać. Zapraszam też Państwa do udziału w czynnościach procesowych rozpoczynającego się przewodu sądowego. Będę osobiście wnioskował by proces ten nie był wyłączony z jawności, co zapewne nie będzie na rękę prokuraturze i władzy sądowniczej. Jako oskarżony mam do tego prawo i myślę że z waszą pomocą, sąd nie odważy się sprzeciwić takiemu wnioskowi. Dla ułatwienia Państwu publikacji, przesyłam materiał w dwóch różnych systemach, w PDF, oraz systemie Microsoft Office Word 2007. Ze względu na bardzo odczuwalną inwigilację, nie podaję nowego numeru telefonu do publicznej wiadomości. Dla zabiegających o kontakt ze mną podaję swój adres E-mail. kazimierzsuchcicki@interia.pl Po otrzymaniu wiadomości podam swój numer telefonu komórkowego lub zadzwonię. Łączę wyrazy szacunku. Kazimierz Suchcicki. Bełchatów dn.19.01.2010r. LIST OTWARTY DO PANI PROKURATOR DANUTY GRZYBOWSKIEJ Dotyczy: - udzielonego wywiadu dla gazety POLSKA THE TIMES „Dziennik Łódzki” Szanowna Pani Prokurator! Jestem obywatelem szanującym prawo i przestrzegającym zasad ustrojowych wolnej Rzeczpospolitej, nigdy nie wypowiadałem się publicznie o szczegółach i sposobie prowadzenia postępowania które jest przedmiotem rozstrzygnięć przez instytucje wymiaru sprawiedliwości, które w tym celu zostały powołane. Pomimo różnych ukazujących się spekulacji medialnych, często będąc poniżanym, upokarzanym i obdzieranym z ludzkiej godności, to nigdy nie dopuściłem się publicznych zniewag i oskarżeń kogokolwiek, ani też nigdy nie ujawniłem żadnych informacji które mogłyby zakłócić przebieg postępowania. Zawsze korzystałem wyłącznie z przysługujących mi praw do składania zeznań, wniosków dowodowych i wnoszenia środków odwoławczych na zapadające w pośpiechu postanowienia śledczych, prokuratury lub sądu, okazując w ten sposób zaufanie i szacunek dla Polskiego Wymiaru Sprawiedliwości. Pomimo wielu rażących nieprawidłowości i uchybień jakich dopuścili się śledczy z Bełchatowa, podczas prowadzenia postępowania w głośnej sprawie dotyczącej mojej osoby, nigdy nie uległem żadnym szantażom ani prowokacjom medialnym. Tym sposobem chciałem umożliwić by śledczy mogli swobodnie i rzetelnie przeprowadzić wszelkie czynności dochodzeniowo-śledcze. Jednak artykuł który się ukazał w gazecie POLSKA THE TIMES „Dziennik Łódzki” w dniu 4 stycznia 2010 r. zatytułowany „Radny wpadł gdy grał” u góry w nadtytule czytamy „Kazimierz S., były radny, grał na automatach, wrzucając monetę, przywiązaną do sznurka, bardzo poważnie mnie zaniepokoił, którego skutki odczułem bardzo boleśnie zarówno wśród swoich najbliższych, jak też w zakładzie pracy i środowiskach społeczno politycznych. Publikacja ta w najwyższym stopniu naruszyła moje dobra osobiste, jakimi są, cześć, dobre imię i godność osobista, wywołała też kolejną sensację medialną na skalę ogólnopolską. Nic w tym nie byłoby bulwersującego ani szokującego, ponieważ gazeta ta słynie z publikacji kłamliwych artykułów wzbudzających sensację medialną wobec mojej osoby, lecz bulwersujące i w najwyższym stopniu niepokojące, i naganne, jest to, że informacji o toczącym się postępowaniu, udziela dziennikarzowi osobiście Pani Prokurator, wymieniona z imienia inazwiska przez redaktora gazety. Dla uwiarygodnienia tekstu w artykule tym zostało zamieszczone bardzo czytelne, kolorowe zdjęcie z podobizną Pani Prokurator siedzącą nad aktami sprawy. Dlatego, ze względu na upublicznienie sprawy i ujawnienie danych osobowych które pozwoliły na identyfikację wizerunku mojej osoby, postanowiłem zwrócić się w formie listu otwartego, by Pani Prokurator potwierdziła lub zaprzeczyła tym informacjom. Jeśli Pani Prokurator się z nimi nie utożsamia, to liczę na to, że z mocy sprawującego urzędu, szanując jego powagę, wystąpi Pani również ze stosownym aktem oskarżenia wobec redaktora Grzegorza Maliszewskiego, który powołując się na Panią Prokurator, opublikował zabroniony dla dziennikarza artykuł dotyczący osoby przeciwko której toczy się postępowanie, określając w nim górną granicę kary jaką mam otrzymać za rzekomo popełnione przestępstwa jakich miałem się dopuścić. Kategorycznie zabrania tego art. 13 ustawy z dnia 26 stycznia 1984 r. - Prawo prasowe. Przestępstwo te na mocy art. 241 § 1 i 266 § 1 k.k. podlega karze grzywny, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2, ściganie następuje z urzędu na wniosek pokrzywdzonego. Jeśli zaś, Pani Prokurator udzieliła takich informacji i potwierdza ich prawdziwość, to nastąpił poważny problem natury prawnej, mamy do czynienia z bardzo niebezpieczną instytucją kłamstwa i niesprawiedliwości, gdzie urząd ten sprawowany jest w ochronie działalności przestępczej. Sprawą powinny zająć się instytucje sprawujące nadzór nad działalnością Prokuratury Rejonowej w Bełchatowie, oraz Rzecznik Praw Obywatelskich, Sejmowa Komisja Praworządności i Praw Człowieka, jak również samorządy gmin i powiatu które są w zasięgu działalności podległej Pani prokuratury. Prokurator nie jest wyrocznią i nie ma prawa określać wyroku jaki zapadnie w sądzie przed zakończeniem postępowania i ogłoszeniem prawomocnego wyroku. W Polskim prawodawstwie obowiązuje święta zasada domniemania niewinności, która niewątpliwie została złamana. Odnosząc się do informacji zawartych w gazecie, stwierdzam że są one nieprawdziwe, wręcz obrzydliwie kłamliwe. Otóż nikt mnie nie przyłapał na gorącym uczynku podczas wrzucania monety na sznurku, bo nic takiego nie miało miejsca. Nie ma również w całym materiale dowodowym, zgromadzonym przez funkcjonariuszy śledczych, żadnych nagrań które by to mogły potwierdzić. Wycinek nagrania który został uznany za niepodważalny dowód, stwierdza zupełnie co innego. Materiał dowodowy jest oparty wyłącznie na domysłach i zeznaniach Ark Odpowiedz Link Zgłoś