yeelonek Facebook walczy z "internetowym samobójstwem" 05.01.10, 17:59 FB to a Facebook tamto, ciekawe im płacą za ten sponsoring. Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczony360 Facebook jest po prostu popularny, jak kiedyś NK 05.01.10, 19:18 Facebook ma ponad 3 miliony użytkowników w Polsce i ponad 350 milionów na świecie. To najpopularniejsza strona wśród studentów. To chyba wystarczy żeby czasami o nim napisać, nie potrzeba żadnego spisku. Kilka lat temu pisało się przykładowo o Naszej-Klasie gdy byłą popularna a jeszcze wcześniej o Gronie. Pewnie za 2-3 lata pojawi się znów kolejny portal z ciekawym pomysłem i zastąpi Facebooka Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Facebook ssie 05.01.10, 20:42 Facebook mnie (i nie tylko) coraz bardziej wku… traktują użytkowników jak bydło, cenzurują matki karmiące piersią, bo widać cycka, a nie reagują na profile faszystowskie. Użytkownik ma prawo zrobić ze swoim profilem, co mu się podoba, przy pomocy dowolnego narzędzia. Użytkownicy powinny powiedzieć FB "wała". Odpowiedz Link Zgłoś
starchaser świetny pomysł z tym 05.01.10, 18:00 "internetowym samobójstwem" sam dokonałem ostatnio takiego - niestety musiałem robić to z palca :) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_666 Facebook walczy z "internetowym samobójstwem" 05.01.10, 18:26 na n-k nie jest to takie łatwe - po skorzystaniu z opcji usunięcia konta okazuje się, że istnieje zabezpieczenie przed jego "przypadkowym skasowaniem" i trzeba wysyłać maile i czekać długie tygodnie, zanim łaskawie serwis usunie dane człowieka ze swojej bazy polecam: www.szuman.eu/archives/459-Jak_calkowicie_usunac_konto_z_Nasza-Klasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
psychospy Re: Facebook walczy z "internetowym samobójstwem" 05.01.10, 22:10 Aby szybko pozbyć się konta, wystarczy zmienić imię i nazwisko na "Steven Seagal" i wysłać kilka głupich komentarzy (oczywiście nie zmieniając profilu na "fikcyjny"). :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko fakebook 05.01.10, 18:47 te wszystkie fejsbuki - to sa maszynki do zbierania iformacji, trzeba być naprawde ograniczonym umyslowo , zeby dawać się golić serwisom społecznościowym i to za darmo, i jeszce sie z tego cieszyć ...ale widać , ze w koncu ktos poszedł po rozum do głowy skoro pojawiły sie takie serwisy Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-michas Facebook walczy z "internetowym samobójstwem" 05.01.10, 20:33 Dla zainteresowanych: więcej o sprawie znajdziecie w tekście na blogu.Zabij się na Facebooku, czyli jak żyć bez e-społeczności? Odpowiedz Link Zgłoś
starchaser bardzo trafnie opisałeś :) 05.01.10, 20:39 gratuluję zdrowego podejścia Odpowiedz Link Zgłoś