widz.i.czytelnik Debil z tego prezydenta chyba wiekszy od polskiego 22.01.10, 12:16 moze jeszcze to ze Murzyni sa czarni jest wina USA ? Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Poczytaj kto jest debilem ;-)))) 22.01.10, 12:26 Jesli twoj poziom pozwala na czytanie po angielsku, poczytaj www.cyberspaceorbit.com/tectonic_weapons.html www.cyberspaceorbit.com/tectonic_weapons.html www.bariumblues.com/earth_as_a%20_weapon.htm a zrozumiesz kto jest debilem ty czy chavez. Odpowiedz Link Zgłoś
atreey Re: Poczytaj kto jest debilem ;-)))) 22.01.10, 12:45 Dziekuje z alinki,podzielel zie nimi na FB:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagger2009 Re: Debil z tego prezydenta chyba wiekszy od pols 22.01.10, 17:31 widz.i.czytelnik napisał: > moze jeszcze to ze Murzyni sa czarni jest wina USA ? COZ POLACT\Y TAK SIE CZEPIAJA MURZYNOW I KOLORU SKORY CZY WAM SIE WYDAJE ZE BIALI SA LEPSI???? A NIBY TO DLACZEGO???? Odpowiedz Link Zgłoś
zamany Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła Haiti 22.01.10, 12:19 No i niedaleko Łodzi też dzisiaj rano amerykańce przetestowali. Odpowiedz Link Zgłoś
050556tadek Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła Haiti 22.01.10, 12:20 Patrząc ,czy słuchając prezydenta Wenezueli myślę że jest on ,,trzecim bliżniakiem" Czysty Jarek -to samo myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Kto jest 3 blizniakiem ;-))))))))))) 22.01.10, 12:29 Ja mysle ze po przeczytaniu ponizszych linkow zrozumiesz kto tu jest 3 blizniakiem ty czy chavez. www.cyberspaceorbit.com/tectonic_weapons.html www.cyberspaceorbit.com/tectonic_weapons.html www.bariumblues.com/earth_as_a%20_weapon.htm oczywiscie watpie aby ktos na twoim pozioomie znal angielski ale zaryzykuje i rzuce perly przed ....... Odpowiedz Link Zgłoś
marych a ja myślałem, że to rząd Tuska... 22.01.10, 12:30 a ja myślałem, że to rząd Tuska... Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Re: a ja myślałem, że to rząd Tuska... 22.01.10, 12:42 tobie sie kolego wydaje ze chavez jest idiota a ty jestes dowcipnym geniuszem. A ja tobie mowie, poczytaj ponizsze linki a zrozumiesz kto jest kretynem ty czy chavez www.cyberspaceorbit.com/tectonic_weapons.html www.cyberspaceorbit.com/tectonic_weapons.html www.bariumblues.com/earth_as_a%20_weapon.htm Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła Haiti 22.01.10, 12:42 propaganda dla kretynów lol panie Chavez a naturalnych trzesień ziemii już nie ma? lol Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Re: Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła H 22.01.10, 12:52 naprawde myslisz ze chavez jest taki glupi? ano poczytaj www.cyberspaceorbit.com/tectonic_weapons.html www.cyberspaceorbit.com/tectonic_weapons.html www.bariumblues.com/earth_as_a%20_weapon.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła H 22.01.10, 12:55 spadaj woodoo trolu:) Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła Haiti 22.01.10, 13:04 Tak, to ich wina ,stonkę też nam zrzucili..... Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara stonka czyli krotki traktat o glupicie 22.01.10, 13:11 kolego, tobie sie wydaje ze powiedziales cos madrego poczytaj www.fromthewilderness.com/free/pandora/haarp.html www.cyberspaceorbit.com/tectonic_weapons.html www.bariumblues.com/earth_as_a%20_weapon.htm Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: stonka czyli krotki traktat o glupicie 22.01.10, 13:36 Ile ty masz lat? Dwanaście? Bo tylko ewentualnie by cię usprawiedliwiało: www.abovetopsecret.com/forum/thread79655/pg1 wizbangblog.com/content/2006/05/16/pentagon-911-crash-video-to- be.php www.mindfully.org/Reform/2006/911-Pentagon-Crash18may06.htm www.usmessageboard.com/conspiracy-theories/64234-hunt-the-boeing-9- 11-conspiracy.html www.popularmechanics.com/technology/military_law/1227842.html? page=6#bigplane www.jod911.com/ www.debunk911myths.org/topics/Main_Page www.popularmechanics.com/technology/military_law/1227842.html www.debunking911.com/ Masz, poczytaj, potem dyskutuj, derwiszu. Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Re: stonka czyli krotki traktat o glupicie 22.01.10, 14:01 kolego, po pierwsze, po co ty mi przyslales linki o samolocie ktory uderzyl w Pentagon? Ja na ten temat nie pisalem. czy ty w ogole znasz angielski? Ja pisalem o tectonic weapon i HAARP Poza tym wiele z twoich linkow nie dziala jesli je wkleic w address bar. www.fromthewilderness.com/free/pandora/haarp.html www.cyberspaceorbit.com/tectonic_weapons.html www.bariumblues.com/earth_as_a%20_weapon.htm Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: stonka czyli krotki traktat o glupicie 22.01.10, 14:11 jak chciałeś popularmechanics to dostałeś. Pogrzeb w ich archiwum i nie udawaj głupszego niz jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
swietyna Technologia HAARP i Haiti FILM 22.01.10, 13:10 Dziury w Niebie - HAARP i Udoskonalone Technologie Tesli www.youtube.com/watch?v=yGZ7Z2LQ7Xc Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Re: Technologia HAARP i Haiti FILM 22.01.10, 13:13 www.fromthewilderness.com/free/pandora/haarp.html www.cyberspaceorbit.com/tectonic_weapons.html www.bariumblues.com/earth_as_a%20_weapon.htm Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Przeczytałem tytuł i wiedizałem, że Chavez 22.01.10, 13:42 Zanim zajrzałem do artykułu już wiedziałem, że te rewelacje płyną z Wenezueli, rządzonej przez jaśnie oświeconego towarzysza Hugo :D Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła Haiti 22.01.10, 13:53 Ta stara prawda wciąż się potwierdza: "Jak Pan Bóg kogoś chce pokarać, to mu rozum odbiera". Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry amerykanie praza jaja wrogow na odleglosc 22.01.10, 13:54 to ze armia usa jest najbardziej zaawansowana armia na swiecie nie bierze sie z powietrza tylko z ogromnych srodkow finansowych pakowanych na rozwoj, wynalazki i wdrozenia , nie zapomnijcie ze kuchenka mikrofalowa to zminiaturyzowana wersja militarnego radaru Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: amerykanie praza jaja wrogow na odleglosc 22.01.10, 14:07 Dowiedz się, jaki zasięg mają mikrofale. Odpowiedz Link Zgłoś
marszal78 Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła Haiti 22.01.10, 14:11 Jeżeli Amerykanie posiadają tak niezwykłą technologie to czemu nie spowodują za pomocą satelity, że pod wpływem fal o odpowiedniej częstotliwości nie zagotuje się mózg Chaveza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła H 22.01.10, 14:15 Tym mu nie zaszkodzą. Powinni mu ugotować co inszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
gigaprof Re: Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła H 23.01.10, 01:45 bo to nie o niego chodzi - Chavez jest tylko pionkiem. Poza tym to tak nie pracuje jak myslisz. To jest praca wieloaspektowa i wielokanalowa. Organizuje sie specjalne siatki ludzi dla celow informacyjnych (O ROZNE INFORMACJE CHODZI). Zbudowanie takich siatek, systemow i infrastruktury zajmuje duzo czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamdre a pamiętacie Endriu Leppera, jak mówił o 22.01.10, 14:19 Talibach w Polsce ? ... Ogólnie był brecht z Endriu, ale po kilku latach wyszło, że to jednak prawda i macza w tym palce CIA i armia USA - jakieś tajne więzienia itd .. W każdej plotce jest ziarno prawdy - podobnie jest z "chemtrails" czy bronią sejsmiczną itd itp ... Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman i byli, a gospodarz który ich gościł 22.01.10, 15:51 jak zniknął to do dzisiaj się nie odnalazł Rudolf Skowroński - właściciel firmy InterCommerce, drukarni Helios, około 6 tys ha w Klewkach i okolicy, zamierzał handlować szmaragdami z afgańskim generałem Ahmadem Shahem Masudem - i to jego przedstawicieli prawdopodobnie gościł, Skowroński zniknął na 18 stycznia 2005 roku w tajemniczych okolicznościach, d września 2006 jest poszukiwany listem gończym, podobno wśród jego wspólników byli Grzegorz Żemek i Edward Mazur Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Re: i byli, a gospodarz który ich gościł 22.01.10, 20:33 > Rudolf Skowroński - właściciel firmy InterCommerce, drukarni Helios, oko > ło 6 tys ha w Klewkach i okolicy, zamierzał handlować szmaragdami z afgańskim g > enerałem Ahmadem Shahem Masudem - i to jego przedstawicieli prawdopodobn > ie gościł, no, Ahmad Shah Massud nie miał chyba nic wspólnego z talibami, nie obrażaj jego pamięci! On został zamordowany przez talibów Odpowiedz Link Zgłoś
swietyna Re: Wenezuela oskarża USA o wywołanie trzęsi HAARP 22.01.10, 14:19 papyr napisał: > Tak. Zanim powstal Pentagon, pewnie nie bylo na swiecie trzesienia ziemi, powod > zi i zmian klimatycznych. Jeszcze ze mamy Chaveza, ktory nam o tym opowie. To, że schodzą w górach lawiny nie oznacza, że takiej lawiny nie można sprowokować umyślnie, co często się zresztą w praktyce robi... Naśladowanie naturalnych procesów jest świetnym kamuflażem... Pozdrawiam Zerknij na Dziury w Niebie - HAARP i Udoskonalone Technologie Tesli www.youtube.com/watch?v=yGZ7Z2LQ7Xci www.fromthewilderness.com/free/pandora/haarp.html Odpowiedz Link Zgłoś
pan-kabak Rzeczywiście poważne źródło naukowe - youtube 22.01.10, 14:29 Przecież każdy może nakręcić co mu się podoba i tam włożyć. Może nawet podpisać się "prof. dr rehab.", jak ostatnio jeden na pieczątce... Odpowiedz Link Zgłoś
leo_benhauer 2010 rok rokiem przebudzenia 22.01.10, 14:30 W roku 2010 natsąpi przełamanie monopolu informacyjnego. Ludzie zaczną kojarzyć fakty i więcej informacji czerpac z różnych źródeł co pozwoli odfiltrować 'szum' - ściemę. Wenezuela wyłamała sie jako pierwsza, piszą też o tym rosyjskie gazety. Czemu np. w polskich mediach nikt nie wspomniał że w ostatnim zamachu na samolot, nigeryjczyk wszedł do samolotu bez dokumentów , gdyż ponieważ na pokład wprowadził go dobrze ubrany człowiek po rozmowie z Security? NIe piszą o tym arabskie gazety, tylko mówi o tym CNN. Czemu w polsce o tym się nie mówi? Agencje informacyjne są (BYŁY!) świetnym filtrem , który na szczęście w tym roku zostanie spuszczony w kiblu globalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman to są skutki niekontrolowanej nauki języków obcych 22.01.10, 15:39 sami umiemy przeczytać zagraniczną gazetę i dlatego czynią wszystko aby nam to utrudnić lub nawet uniemożliwić - Clinton zwalczaj ACTA a nie Chiny Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_z_lasu Moja wioska tyż oskarża USA o wywołanie częsienia 22.01.10, 14:34 Mialiśmy tu niedaleko Pajęczna o piątej w nocy tyż częsienie! Wszytko się częsło, stodoła, kurnik a nawet garki w szafce! Sąsiadowi popękał jego popękany dom, a mówiliśmy dziadowi jednemu że to co podpie... z budowy to nie cement, a że to przez USA to nie ma wontpliwości, pół wsi jaździ tam robić na czarno! Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Moja wioska tyż oskarża USA o wywołanie częsi 22.01.10, 14:48 Blokada ruchu kolejowego Kraków-Zakopane oraz kłopoty sąsiada z odpaleniem fiata uno rocznik 1988 to również skutki HAARP. Odpowiedz Link Zgłoś
s_f_ogorek Re: Moja wioska tyż oskarża USA o wywołanie częsi 22.01.10, 16:39 Coraz slabsze sa twoje argumenty. Wystarczy odrobine merytoryki a ty zaczynasz zaslaniac sie korkami na drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: Moja wioska tyż oskarża USA o wywołanie częsi 22.01.10, 16:53 Odrobina merytoryki i sam zacząłeś bajki wymyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus jakie argumenty? jaka merytoryka? 22.01.10, 20:31 że anteny do badań jonosfery wywołują trzęsienia ziemi? Ludzie, co za bzdura totalna! Odpowiedz Link Zgłoś
leo_benhauer USA wstrzymuje rosyjską pomoc dla Haiti 22.01.10, 15:01 english.pravda.ru/hotspots/disasters/21-01-2010/111755-haiti-0 Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: USA wstrzymuje rosyjską pomoc dla Haiti 22.01.10, 15:22 A po co Haitańczykom: - kałasznikowy - narkotyki - nataszki i tanie - kebaby (po rosyjsku) ? Odpowiedz Link Zgłoś
mazbip Prymitywna propaganda typu stonka na spadochronach 22.01.10, 15:33 Jasno widac ze Chavez jest zupelnym amatorem jezeli chodzi o propagande. Porownajcie ta akcje z bardzo profesjonalna akcja CIA, ktora zatrudnila do tego specjana agencje PR przed pierwsza wojna w Iraku. To byl prawdziwy majsterszyk. Babys wyrzucane na podloge z inkubatorow przez okrutnych barbarzynskich zolnierzy irackich. Poszlo na caly swiat. Jest jednak jasne ze Chavez na zadna porzadna agencje PR nie moze liczyc. Moglby jednak sie sam troche wysilic i wymyslic cos w tym rodzaju (np.). "Haitanskie dzieci uprowadzane do USA w celu kradziezy organow. Z jednej strony ratuje sie dzieci spod gruzow a z drugiej strony dzieci z ulicy sa uprowadzane i wykorzystywane do kradziezy organow w USA. Amerykanscy najemnicy, ktorzy oficjalnie zajmuja sie ochrona pomocy, chronia takze grupy ludzi zajmujacych sie uprowadzaniem osieroconych dzieci". To byloby chyba lepsze. Od kilku dni kraza w agencjach informacje ze na Haiti znajduja sie grupy ludzi bioracych osierocone dzieci do adopcji. Czy to prawda nie wiem, ale czy to wazne? Czy biora te dzieci do adopcji tego tez nie wiadomo, a moze do kradziezy organow, czy to ktos wie, wszysto jest mozliwe. Na Haiti prywatne firmy ochroniarskie zajmuja sie ochrona pomocy (Zrodlo Basler Zeitung: bazonline.ch/ausland/amerika/USSoeldner-in-Haiti-Kasse-machen-mit-der-Katastrophe/story/16982710 Znacie zapewne takie firmy np. Xe(ex Blackwater). Jeden ochroniarz dostaje $950 na dzien. Kto za to placi? Jezeli organizacje charytatywne no to moj datek starczy na godzine pracy ochroniarze, dobre uczucie. Ale czy ci po zeby uzbrojeni ochroniarze zajmuja sie tylko ochrona pomocy? Na to pytanie nikt nie potrafi odpowiedziec. Albo jeszcze inna akcja propagandowa. Miasto, w ktorym mieszkam nad Renem znajduje sie w rejonie zagrozonym trzesieniami ziemi. Juz kilka lekkich przezylem. Przed 650 laty miasto zostalo prawie calkowicie zniszczone przez trzesienie ziemi. Poniewaz Zieloni maja tu bardzo duzo do powiedzenia, i rzadza wspolnie z socjaldemokratami, rozpoczeto tutaj duzy projekt geotermiczny. W wywiercone w skale otwory byla pompowana pod cisnieniem woda. Jak bylo do przewidzenia (specjalisci wskazywali na taka mozliwosc) metoda ta doprowadzila do trzesienia ziemi, ktore obudzilo mnie w srodku nocy (3,4)i do dzis mamy serie slabszych trzesien. Trzesienie to tak przestraszylo ludzi, a w szczegolnosci kobiety, nawet te zielone, dla ktorych strach przed trzesieniem okazal sie wiekszy niz strach przed CO2, i projekt zostal pogrzebany. Dlaczego wiec nie zrobic akcji PR typu: "Wiercenia amerykanskich firm naftowych doprowadzily do trzesienia ziemi na Haiti" Na pewno znajda sie jakies szyby naftowe w poblizu na morzu. "Rabunkowa i bezwzgledna polityka naftowych gigantow prowadzi do zniszczenia kraju i setek tysiecy zabitych". To juz by bylo cos. Nie mozna przeciez wykluczyc ze wiercenia w rejonie tak zagrozonym nie moga wywolac trzesienia ziemi. Wiercenia w tak zagrozonym rejonie i eksploatacja ropy lub gazu z cala pewnoscia prowadza do zaburzen w skorupie ziemskiej i moga doprowadzic do wystapienia trzesienia ziemi. Nigdy nie bedzie mozna stwierdzic czy to czynniki naturalne czy tez dzialalnosc czlowieka. Z cala pewnoscia znajdzie sie specjalistow, ktorzy to potwierdza. Moglby ten Chavez troche bardziej sie wysilic i znalezc cos lepszego. Z drugiej strony nie jestem zupelnie pewien jaka strategia rzeczywiscie jest najlepsza. Ja mysle tak jak Europejczyk. Byc moze on lepiej zna mentalnosc ludzi do ktorych ta propaganda ma dotrzec. Np. co do dzieci to na Haiti nikt specjalnie nie przejmowal sie losem bezdomnych i osieroconych dzieci. Pozostaje wiec pytanie czy taka propaganda miala by tam duzy oddzwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
gigaprof Re: Prymitywna ... 23.01.10, 01:32 "mazbip" - prymitywna to jest twoja wiedza na temat polityki i wspolczesnej techniki zbrojeniowej Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman czy Chavez jest głupszy od Clinton 22.01.10, 15:35 czy oboje sobie dorównują - w szerzeniu, propagowaniu i promowaniu absurdu Odpowiedz Link Zgłoś
kszibi nikomu nic nie mowcie 22.01.10, 16:01 Haiti to moja robota bylem dokladnie po drugiej stronie globu no i wysmyklo mi sie czy wiecie gdzie lezy La Palmas nie sadze bo wiekszosc politykow chce usunac geografie ze szkol.Oswiecam La Palmas to wyspa na oceanie atlantyckim a dokladniej wulkan gdy eksploduje moze za rok,dzien,100 lat (data nieznana)lub ktos pomoze przy pomocy bomby atomowej wtedy fala zaleje pol wenezueli,kube haiti,floryde i jeszczetam cos,z drugiej strony maroko,hiszpanie z portugali wyplucze wszystki brud jaki sie tam znajduje wybzeza franci,angli az po irlandie. nikomu nic nie mowcie bo znowu bedzie na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_tiger Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła Haiti 22.01.10, 16:02 Dziennikarze i zapraszani do telewizyjnych studiów eksperci za każdym razem powołują się na bliżej niesprecyzowane "raporty Północnej Floty Federacji Rosyjskiej", które Wenezuela jako bratni kraj otrzymała niedawno w największym zaufaniu. Hihi ciekawe co na to powie Rosja? opcja numer 1) Tak to prawda, USA zmontowały trzęsienie ziemi na Haiti. opcja numer 2) Bzdura, nie ma takich raportów. opcja numer 3) Nic nie powie. Każda opcja niestety stawia Rosję w dość niezręcznej sytuacji... Jeśli wybierze opcję 1 to stanie się ona pośmiewiskiem całego świata poza Wenezuela i być może Iranem. Jeśli wybór padnie na opcję numer 2 to okaże się, że wielki przyjaciel Rosji tow. Chavez najzwyczajniej w świecie kłamie, a jeśli zdecydują się na opcje numer 3 oznaczać to będzie, że nie dystansują się od tych rewelacji czyli de facto je potwierdzają... Ładny prezent zafundowal Chavez Rosji, nic tylko pogratulowac, co niemniejszym czynie. Gratuluje tow. Chavez i proszę o więcej takich wystąpień! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła Haiti 22.01.10, 17:23 nie było mnie 6 godzin, a tu 360 postów. Nie przebiłem się przez wszystkie, ale uśmiałem się setnie!!!! No nic, idę ciągać za sznury, może jakaś płyta i dzisiaj się poruszy :)))) I nie jestem prorokiem, w totka (150 mln €) nie wygrałem :( Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła Haiti 22.01.10, 17:42 Wywołują jeszcze kaca, zamieć i sraczkę. A Chaveza zapomnieli wyskrobać. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.knox Glupota Chaveza 22.01.10, 22:51 Glupota Chaveza to tez skutek, tajnej amerykanskiej broni... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Chavez zatrul sie splesnialymi bananami? 23.01.10, 01:18 Bo nic innego nie przychodzi mi do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Chavez zatrul sie splesnialymi bananami? 23.01.10, 11:57 kylax1 napisał: > Bo nic innego nie przychodzi mi do glowy --------------------- Bardzo "odkrywcze" kylax1. Tylko poco chwalić się na forum, że ma się pusto w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Wenezuela: to nowa broń Pentagonu zatrzęsła Haiti 23.01.10, 09:00 WTC tez byl "ofiara zamachu terrorystycznego" i jakos Ameryka sie nie kwapi by te sprawe ponownie zbadac. W dzisiejszych czasach jest wszystko mozliwe, nawet sztuczne wywolanie trzesienia ziemi. --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś