ajakzupa 26.02.10, 11:59 Istotnie, największe Pańskie atuty to: a) ministrowanie w rządzie PiS-u; b) szacunek dla wyborców (wataha); lizanie zadka Wałęsie (karły moralne), który i tak Pana olał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pio41 Prezydent bez obciachu 26.02.10, 12:07 Panie Sikorski, masz Pan zbyt bucowaty charakter i zbyt wielkie ego, zeby byc dobrym kandydatem. Innymi slowy zejdz Pan z Olimpu i spojrz na smiertelnych, ktorymi tak gardzisz, a moze przed wlasna i Pana smiercia jeszcze na Pana dam glos. Poki co, to Pan sie nie nadajesz, bo za bardzo Pan na wladze chorujesz. A polityka, Panie Sikorski, to sluzna spoleczenstwu, wladza jest drugorzedna. Naiwne? Byc moze, ale to ja mam glos, nie Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal9 elegancka kampania 26.02.10, 12:11 O kim to Komorowski mowil " elegancik z morskiej piany"? Hmmmmm, trudno zgadnac! A o kim to Sokorski mowi , ze bez jezykow bedzie politykiem czwartego rzedu? Hmmmmmm, trudno zgadnac! Odpowiedz Link Zgłoś
stettinshark Komorowski - obleśny morderca zwierząt 26.02.10, 12:20 Komorowski to obleśny morderca zwierząt. To dopiero byłby obciach na całą Europę, gdyby prezydentem Polski został infantylny sadysta, zbieracz poroży, zapalony morderca zwierząt. wystarczy przeczytać to, żeby wyrobić sobie zdanie o takim kandydacie: www.krytykapolityczna.pl/Opinie/Matkowski-Wyrazy-poparcia/menu-id-197.html Odpowiedz Link Zgłoś
drugilol Re: Prezydent bez obciachu 26.02.10, 12:22 Zaś to samo co wcześniej- dobry wizerunek na zewnątrz. Jak człowiek tak skundlony że interesuje go głownie to jak go odbierają inni (słowem bez jaj) może być prezydentem. On nie myśli o tym co jest dobre dla kraju tylko co inni myślą o nim, no chyba że prezydent ma tylko dobrze wyglądać i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
opinia-pollpressagency "Smoczek" to infantylny 12-latek, egoista 26.02.10, 12:41 Smoczek znany jest z tego, ze robi madre miny i smieje sie ze swoich kawalow. Nawet w samolocie zrezygnowal z znakomitego miejsca aby usiasc samopas blisko toalety i nie zrozumial symboliki swojego uczynku. Potem jak mu powiedzieli zaczal sie publicznie uzalac. BONAWENTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany Panie Radku, a co z obcym wywiadem w III RP ??? 26.02.10, 12:59 Przecież wszyscy SPOWIEDNICY kkk to agenci 44 hektarowego watykaniku, faszystowskiego BĘKARTA mussoliniego, sekty judaistycznej - watykanizmu, których informacje CO DWA TYGODNIE przekazywane są do CENTRALI, do B16 !!! I co Pan na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
33mirka Prezydent bez obciachu 26.02.10, 13:02 Polacy!!!wybierzcie sobie na prezydenta radzia. ciezko na to pracowaliscie. nagroda za ta ciezka prace powinna byc ta prezydentura. jedno jest pewne, bedzie niezla zabawa i smiechu co niemiara. mysle, ze smieszniej bedzie niz z prezydentem leperem. radziu na ciezkie czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany A co z konkordatem - kiedy zostanie zerwany ??? 26.02.10, 13:07 Jak można mówić o wolności, o ZDROWYM i BOGATYM SPOŁECZEŃSTWIE jeżeli państwo polskie WSPOMAGA 15 000 000 000 PLN co roku religię PAŃSTWOWĄ ??? Dlaczego kkk miał przed wojną 160 000 hektarów a teraz ponad 400 000 hektarów i jeszcze mu mało ??? USA nie podpisało konkordatu, czy zna Pan treść uzasadnienia ??? Konkordaty podpisali mussolini i hitlerek oraz oczywiście NIEUK kŁAMSIEWSKI !!! Konkordaty podpisywały jedynie kraje TOTALITARNE !!! Strona kościelna złamała już konkordat DWUKROTNIE a więc jest już powód do ZERWANIA tego uwłaczającego związku !!! Tylko ATEIZM ORGANICZY zapewnia ZDROWE i BOGATE społeczeństwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
antekguma1 Re: A co z konkordatem - kiedy zostanie zerwany ? 26.02.10, 16:00 Konkordat był, jest i będzie. Cała armia TW i JW (jawnych) i agentów Watykanu już nad tym czuwało i czuwać będzie, żeby Polska nie wyrwała się ze szponów czarnej zarazy. A Sikorski to zwyczajny karierowicz o podejrzanej i niejasnej przeszłości. Więc przełomu nie ma co się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
feger Prezydent bez obciachu 26.02.10, 19:30 Sikorski najlepszy kandydat na Prezydenta RP! Sarkozy został Prezydentem Francji w wieku 53 lat, Sarkozy zna: francuski, angielski, węgierski. Obama został Prezydentem USA w wieku 48 lat, Obama zna: angielski i hiszpański. Kwaśniewski zostawał Prezydentem Polski mając 41 lat, znał: rosyjski i angielski. Kaczyński został Prezydentem w wieku 56 lat, zero języków obcych! Komorowski ma 58 lat, zerowa znajomość obcych języków! Sikorski ma 47 lat, zna: angielski, francuski i na poziomie podstawowym rosyjski. Krótko mówiąc najlepszy kandydat! Odpowiedz Link Zgłoś
dezyderia1 Re: Prezydent bez obciachu 26.02.10, 20:04 feger napisał: > Sikorski najlepszy kandydat na Prezydenta RP! > > Sarkozy został Prezydentem Francji w wieku 53 lat, Sarkozy zna: > francuski, angielski, węgierski. > > Obama został Prezydentem USA w wieku 48 lat, Obama zna: angielski i > hiszpański. > > Kwaśniewski zostawał Prezydentem Polski mając 41 lat, znał: rosyjski > i angielski. > > Kaczyński został Prezydentem w wieku 56 lat, zero języków obcych! > > Komorowski ma 58 lat, zerowa znajomość obcych języków! > > Sikorski ma 47 lat, zna: angielski, francuski i na poziomie > podstawowym rosyjski. Krótko mówiąc najlepszy kandydat! No tak Sarkozy i Obama już mają etaty ja bym rozważyła jeszcze kandydaturę Busha no bo po polsku coś powiedział, zna angielski, lubi polaków...dorobiony - warto przemyśleć aaa i jeszcze Margaret Taczer na premiera też wolna i ma sporo czasu. od razu by porządek zrobili. feger Ty dobrze myślisz chopie:) po europejsku. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Prezydent bez obciachu 26.02.10, 19:53 tak ! taka prezydentura mi odpowiada i bedzie dobra -takze wizualnie -dla polski .komorowski to stary sarmata za bardzo zwiazany z lobby koscielnym ,a za malo zainteresowany stosunkami polski z zagranica .mlodzi do dziela -glosujcie za sikorskim ! Odpowiedz Link Zgłoś
dezyderia1 Prezydent bez obciachu 26.02.10, 20:42 wyborcza.pl/1,102030,7089435,Sikorski__Tresc_listu_ws__Polanskiego_uz godniona.html Pan Minister był łaskaw zauważyć iż przestępstwo molestowania seksualnego nieletniej jest grzechem nie wartym kary/cóż za wrazliwość i delikatność językowa w porównaniu z watachą end ze slangiem ludu - to chyba taki język chłopców z podwóraka/. Pan Minister Spraw Zagranicznych ukazał swoją niewiedzę na temat Prawa obowiązującego w kraju, który reprezentuje a zgodnie z którym przestępstwo molestowania seksualnego nieletniego jest ścigane z Urzędu a art 200&1 jasno określa jego znamiona nie wspominająć odczucia pogardy dla tak ohydnego czynu.Czy taką postawę przyjmuje dyplomata, jeden z ważniejszych reprezentantów Państwa demokratycznego? Czy ten Pan chce reprezentować jako Prezydent te przyzwoitszą część społeczeństwa? Pan Minister Sikorski powiada" głosujcie na mnie będzie mi lepiej. . Tak go odczytuję. Odpowiedz Link Zgłoś
adziamag Prezydent bez obciachu 26.02.10, 22:22 Pan Sikorski jest najlepszym kandydatem na Prezydenta na obecnej arenie politycznej w naszym kraju nikomu nie przychodzi do głowy, że to co osiągnął wiąże się z ciężką pracą, studiami ukończinymi na jednej z najbardziej renomowanych uczelni świata, że ludzie, których tam poznał i się asymilował dają mu wspaniałe kontakty na człym świecie i żadnych kompleksów względem innych. Między innymi jego kolegami byli David Cameron (przyszły premier Wielkiej Brytani) i Boris Johnson (mer Londynu) Do tej pory jakoś nie słyszałam aby się tym chwalił, co tylko świadczy o klasie Żona pana Radka też jest jedynie atutem Chcemy aby się o nas mówiło, dobrze mówiło, to nie fundujmy sobie Prezydenta, na którego widok inni (Ci co się liczą) będę mówili "a ten to skąd" Odpowiedz Link Zgłoś
33mirka Re: Prezydent bez obciachu 27.02.10, 08:59 ten absolwent renomowanej uczelni sciagal na egzaminach i zostal za to ukarany. polska powinna miec ta krynice elegancji i chamstwa za prezydenta! sikorski na prezydenta wszystkich uczciwych i przyzwoitych polakow! Odpowiedz Link Zgłoś
dezyderia1 Re: Prezydent bez obciachu 27.02.10, 18:45 adziamag napisała: > Pan Sikorski jest najlepszym kandydatem na Prezydenta na obecnej > arenie politycznej w naszym kraju > nikomu nie przychodzi do głowy, że to co osiągnął wiąże się z ciężką > pracą, studiami ukończinymi na jednej z najbardziej renomowanych > uczelni świata, że ludzie, których tam poznał i się asymilował dają > mu wspaniałe kontakty na człym świecie i żadnych kompleksów względem > innych. > Między innymi jego kolegami byli David Cameron (przyszły premier > Wielkiej Brytani) i Boris Johnson (mer Londynu) > Do tej pory jakoś nie słyszałam aby się tym chwalił, co tylko > świadczy o klasie > Żona pana Radka też jest jedynie atutem > Chcemy aby się o nas mówiło, dobrze mówiło, to nie fundujmy sobie > Prezydenta, na którego widok inni (Ci co się liczą) będę mówili "a > ten to skąd" No moze i jest skoro naprawdę nie ma kogo wybrać. A co on osiągnął? że skończył studia - to dopiero łaskę zrobił,ale chyba tylko mamusi i tatusiowi.Moje dzieci tez skończyły i co? Czy to jakiaś zasługa dla kraju czy dla samego siebie? masz jakieś kompleksy chyba. Dobrze że poznał ludzi, ale niewiele mu to pomogło w rozwoju osobowości.Z wypowiedzi Pana Sikorskiego wnoiskuję, że on nie ma kompleksów wobec nikogo.To chyba jakiś Twój problem...? a wiesz,że ja siedzę w ławce w której siedziała Doda i sie nie chwale co chyba tez świadczy o mojej klasie :)) pan Radek /jak piszesz /ma taka żonę jaką sobie wybrał. Wiesz jak beda mówili - Tak jak im pozwoli na to kazdy polski polityk i Prezydent i Premier. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
adziamag Re: Prezydent bez obciachu 28.02.10, 16:02 nie mam kompleksów,też studia skończyłam Ja tylko żyłam za granicą ponad 8 lat i zdaję sobie trochę sprawę jak polityka wygląda poza naszym podwórkiem no ale możemy mieć miłego prezydenta, naszego podwórkowego, do którego poza granicami tego zaścianka będą się uśmiechać ale nic pozatym aczkolwiek chyba każdy kandydat będzie lepszym od obecnego Odpowiedz Link Zgłoś
dezyderia1 Re: Prezydent bez obciachu 28.02.10, 16:34 Witaj, Z Twoich wypowiedzi dalej nic nie wynika korzystnego dla Twojego kandydata p. Sikorskiego. Twoje argumenty są niejasne i nieprzekonujące.Myślę, że przy takich argumentach odpadnie tak jak jego kolega Premier Tusk też "chłopak z podwórka". Taka dyskusja między nami to zwykła grengolada - żadnej merytoryki. Gratuluję ukończenia studiów.Ja skończyłam Szkołę Zawodową w Polsce,ale rozmawiając z niektórymi magistrami odnoszę wrażenie, że to była bardzorenomowana zawodówka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dezyderia1 Re: Prezydent bez obciachu 28.02.10, 16:46 I mam prośbę: Nie pisz o mojej Ojczyźnie - Polsce "kraj zaściankowyTakie określenia obrażają mnie. Polska była krajem europejskim zanim powstała UE. Odpowiedz Link Zgłoś