ryszard34-dwa PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, D... 28.02.10, 14:15 Ja się wcale temu nie dziwię bo to taka sama sitwa i zgraja ty- lko zależy gdzie się siedzi i kim oraz w co się wlazło czyli jakie gó.... Ot i cała filozofia dla tych partii. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa dobrze, że PO od 3 lat nic tylko reformuje 28.02.10, 14:16 i uchwala ustawy. dobrze że PO nie szuka haków na PIS i Kaczyńskich. Dobrze że nie powstała żadna komisja śledcza ds rozliczania PIS-u, dobrze że nie przetrząsano służb i instytucji. Dobrze że media zajmują się tylko władzą i tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
pawkrz Według filozofii PiSuaru brak dowodów jest 28.02.10, 14:17 największym dowodem; więc niech PiSolubki nie gardłują "gdzie dowody!!" Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Cos zaglosno o mafii Rudego 28.02.10, 14:18 SZECHTEROWKA wyciaga nastepnego uczciwego i prawdomownego z wora Krauzego zeby debilna POpaprana swolocz miala o czym ujadac. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, D... 28.02.10, 14:19 i kto mi powie ze to smierzdace scierwo nie wywieralo naciskow w sprawie Blidy??takie gowno ministrem "zero" moglo zostac ministrem u takiego klamliwego gnoja jak "wielki brat jaroslaw"!!!wszystko bylo planowane i kierowane z gabinetu tego bufona jak mmial wladze!!odpowiedzialnym za ta smierc jest ten niewydarzony "premier" niejaki jaroslaw kaczynski!powinien odpowiedziec przed sadem !!nie sadem zlozonym z wlazidupow pisowskich ale normalnym!to to scierwo pociagalo za sznurki a taki gnoj jak ten minister "zero" powinien odpowiedziec razem z tym swoim "mocodawca"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, 28.02.10, 17:23 kazik.k napisał: > i kto mi powie ze to ...<Ja ci POwiem:z ciebie to jest dopiero niebywałe g...o Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, 28.02.10, 20:57 ambl napisała: > kazik.k napisał: > > > i kto mi powie ze to ...<Ja ci POwiem:z ciebie to jest dopiero niebyw > ałe g...o Wiesz co? Nawet jeśli, to on nie jest ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
krk01 tak to prawda!!!!! a senatora.. 28.02.10, 14:22 senatora nafaszerowaly gorzala i narkotykami dwie k.. z pis!! buahaha najlepszy sikorski - w tvn a teraz wszyscy razem "nie bedzie kaczynski prezydentem!!!" ten debil chce byc prezydentem polski nie dla Polski tylko zeby kaczynski nim nie byl. fajny prezydent ktory prosi o paszport angielski a zone ma slowianke Anne Applebaum. Kto u nas ma wladze - wlos sie jezy!! premier twierdzi ze prezydent RP to takie tam stanowisko na niby wiec on nie chce bo to nawet wstyd sie przyznac, a jego misio koles chce nim byc ale tylko (bo przeciez jak donald pracowal ciezko nie bedzie) zeby kaczynski nim nie byl.. JAJA. A PROPAGANDOWE TUBY MILCZA... swoja droge to rodzice musieli płemieła lubiec jak mu dali DONALD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rush2112 Re: tak to prawda!!!!! a senatora.. 28.02.10, 18:03 Jesteś zwykła pi...wską tubą. Szmatławcem nie mającym nic konstruktywnego do powiedzenia jak kaczka 1 i kaczka 2. Zwykły pieniacz ćwierćinteligent. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Szukali haków i nie znaleźli" Hmm, dziwne... 28.02.10, 14:22 ============ Można z dużą dozą prawdopodobieństwa twierdzić, że jednak takowe haki kwaczory posiadają. I wielu forumowiczów o tym doskonale wie, bez "sensacyjnych" prasowych doniesień mających na celu uprzedzenie możliwości ich ujawnienia. Niekoniecznie o tych prowokacjach obyczajowych, ale stosowanie przemycanych w bagażach dyplomatycznych używek (także z akcji humanitarnych i wszelakich misji), jest od lat "tajemnicą poliszynela". Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, D... 28.02.10, 14:24 Przeciez na nich nie potrzeba zadnych hakow.W normalnym kraju wystarczylby prokurator i sad. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, D... 28.02.10, 14:28 Pis rządziło dwa lata, PO ponad dwa lata, i ciągle jest przy korycie, a na forum ciągle pis pis pis... Chcecie doprowadzić do zniknięcia Pisu - zapomnijcie o nich Inaczej jak na ironię i po trosze dzięki zwolennikom PO - pis znowu wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, 28.02.10, 14:45 Czy ty zdajesz sobie sprawe z tego jak trudno jest sie pozbyc odoru skunksa? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Na fujarce 28.02.10, 15:30 zawsze.gjanka napisała: > pis znowu > wygra. > Odpowiedz Link Zgłoś
marco95 PIS to partia malych bez sukcesow ludzi. 28.02.10, 14:43 swoje kompleksy leczy obrzucaniem blotem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
opinia-pollpressagency Kiedy wroci kochany minister Ziobro ? 28.02.10, 14:48 Minister Ziobro dla spryciulow, cwaniaczkow, hazardzistow to jak swiecona woda na diabla. Dzisiaj jak patrzymy na miernort@pO Czumba, Sekcio ect to z utesknieniem wolamy Ministrze Ziobro wracaj jak najszybciej. Sila charakteru, zdolnosc retoryczna i prezentowania faktow to cechy Ministra. Pozatym zaufanie i wiarygodnosc w sprawach publicznych czynia Ministra politykiem wrecz niezastapionym. Za to placi sie zapieklym atakiem srodowiska kryminogennego i bazgrolow@gW/pO i innej kokieteri. Ostatnio pawi ogon magistra Tu- tak'a sie przerzedzil tak, ze w tym miejcu widac golizne. Prawdopodobnie mgr. Tu-tak@pO odpadnie i rozwieje sie jak dymek z papierosa a pozostanie pO nim metne wspomnienie. BONAWENTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Kiedy wroci kochany minister Ziobro ? 28.02.10, 15:21 juz mu cele szykuja za Bilde,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_bydle PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, D... 28.02.10, 14:53 po co zbierać haki, przecież jacy sa ci panowie to każdy widzi. Wiedzieli w zakładach karnych na kogo głosować, tylko na swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Mniejszy brat hakowy 28.02.10, 14:58 niedawno zapewnial i napisal do Premiera,ze hakow sie w PIS nie zbieralo,a tu nowa sprawa. PiS-Kaczynscy przed Trybunal Stanu Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Mniejszy brat hakowy 28.02.10, 15:26 yanfhowah napisał: > niedawno zapewnial i napisal do Premiera,ze hakow sie w PIS nie > zbieralo,a tu nowa sprawa. > PiS-Kaczynscy przed Trybunal Stanu Nigdy w życiu! Żeby wrzeszczeli, że robią za męczenników? Wręcz przeciwnie: wszystkie Kaczyńskie, Brudzińskie, Szczygły i inne Putry - do mediów! A wtedy kandydat PO, ktokolwiek by nim nie był, zostanie prezydentem już po pierwszej turze wyborów, a wybory parlamentarne PO wygra z poparciem, które nie tylko umożliwi jej samodzielne rządzenie, ale da większość konstytucyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Nie wiedzieć czemu, ale o hakach 28.02.10, 14:58 to bezustannie mówią media i PO, nie PiS. Czy to nowa strategia liberałów i lewaków "wmawiania dziecka do brzucha"? _______________________ "[...] Ja ci powiem szczerze Rysiu. Ja nie mam już siły walczyć z tym wszystkim. Jakby Grzegorz [Schetyna] i Mirek [Drzewiecki] trochę pomogli, przecież wiesz, blokuję tę sprawę [dopłaty] od roku. To wyłącznie moja zasługa...". [Z. Chlebowski] Jest prawdą że rządy w Polsce zostały zbudowane na bagnie przestępczości rozwiniętej do perfekcji w okresie stanu wojennego. [...] Platforma Obywatelska jest przykryciem dla zorganizowanej przestępczości. [A. Macierewicz] To Prezes Rady Ministrów, stawał przed państwem, stawał przed nami wszystkimi i mówił "na pewno stocznie zostaną sprzedane tak, że będą dalej budowały statki. To nie jest prawda że chcemy zniszczyć polski przemysł stoczniowy. Odwrotnie, Platforma i ja osobiście gwarantuję że wszystko będzie dobrze". A w tym samym czasie planowano tak naprawdę gigantyczne oszustwo na rzecz kartelu handlu bronią, na rzecz pana El Asira. [A. Macierewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Nie wiedzieć czemu, ale o hakach 28.02.10, 15:09 bydlo napisala:to bezustannie mówią media i PO, nie PiS. zartujesz ,czy tylko "o droge pytasz".oczekujesz ze PiS kaczynscy zaczna mowic ,ze zbierali "haki" prawi i sprawiedliwi z PiS Znikające życie Gosiewskiego Gosiu, nie pieprz! Twierdzenie, że byłeś szefem NZS na UG w 1985 r., jest zbyt dalekie od rzeczywistości. Twoi koledzy pamiętają, że chcieli cię namówić pod koniec roku 1985 do wstąpienia w szeregi nielegalnie działającego NZS (zostało zdelegalizowane po wprowadzeniu stanu wojennego), ale odmówiłeś. Do NZS wstąpiłeś we wrześniu 1986 r., gdy generał Jaruzelski ogłosił amnestię, a część struktur podziemnej „Solidarności” się ujawniła. Przewodniczącym NSZ na UG zostałeś dopiero pod koniec 1988 r. Niby nic, 3 lata różnicy, ale jednak warunki działania inne. To już przestało być niebezpieczne. Pisze Gosiu o sobie dalej: Od 1989 roku pełnił funkcję wiceprzewodniczącego NSZZ „Solidarność” na stanowisku kierownika biura ds. kontaktów z regionami Komisji Krajowej „Solidarność” oraz uczestniczył w organizowaniu pierwszego zjazdu „Solidarności”. Gosiu, nie bujaj! Podczas I zjazdu „S” miałeś 17 lat i byłeś licealistą w Zespole Szkół im. Stefana Żeromskiego w Darłowie. Żadnego z Kaczyńskich wówczas nie znałeś. A już pisanie o sobie, że pełniłeś funkcję wiceprzewodniczącego „S” jako kierownik przynieś- podaj-pozamiataj jakiegoś biura jest kompletną aberracją. Gosiu, rażony szyderczym śmiechem swoich dawnych kolegów z UG (ech, zawistnicy), którzy w internecie zaczęli sobie z niego dworować, usunął ze strony internetowej to, co napisał o sobie. Można na niej w tym miejscu przeczytać jedynie, że nie znaleziono artykułu: #64. Ale wredni koledzy Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ja oczekuję tylko że media i PO nie będa łgały. 28.02.10, 17:10 Ale wiem, że to moja święta naiwność. One po prostu muszą, to ich natura... _________________________ "[...] Ja ci powiem szczerze Rysiu. Ja nie mam już siły walczyć z tym wszystkim. Jakby Grzegorz [Schetyna] i Mirek [Drzewiecki] trochę pomogli, przecież wiesz, blokuję tę sprawę [dopłaty] od roku. To wyłącznie moja zasługa...". [Z. Chlebowski] Jest prawdą że rządy w Polsce zostały zbudowane na bagnie przestępczości rozwiniętej do perfekcji w okresie stanu wojennego. [...] Platforma Obywatelska jest przykryciem dla zorganizowanej przestępczości. [A. Macierewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Nie wiedzieć czemu, ale o hakach 28.02.10, 15:36 bydlo_prof_wb napisał: > "[...] Ja ci powiem szczerze Rysiu. Ja nie mam już siły walczyć z tym wszystkim. Jakby Grzegorz [Schetyna] i Mirek [Drzewiecki] trochę pomogli, przecież wiesz, blokuję tę sprawę [dopłaty] od roku. To wyłącznie moja zasługa...". [Z. Chlebowski] Użył słowa "dopłaty", czy ty dodałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Nie wiedzieć czemu, ale o hakach 28.02.10, 15:43 pantanal napisał: > bydlo_prof_wb napisał: > > > "[...] Ja ci powiem szczerze Rysiu. Ja nie mam już siły walczyć z tym > wszystkim. Jakby Grzegorz [Schetyna] i Mirek [Drzewiecki] trochę pomogli, > przecież wiesz, blokuję tę sprawę [dopłaty] od roku. To wyłącznie moja > zasługa...". > [Z. Chlebowski] > > Użył słowa "dopłaty", czy ty dodałeś? bydlo sam dopisuje zeby zrobilo wieksze wrazenie ,mniejsza o prawde o to on nie dba Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Nie chodzi o "wrażenie"... 28.02.10, 17:21 tylko jest to dbałość redakcyjna, aby jełopy takie jak Ty cokolwiek z tego zrozumiały. To objaśnienie kontekstu wypowiedzi zatem panie intelektualisto. Mimo wszystko wątpię abyś był w stanie to zrozumieć. Zatem "myślta co chceta"... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Nie chodzi o "wrażenie"... 28.02.10, 17:37 bydlo_prof_wb Ta wypowiedz co cytujesz z takim uwielbieniem jest wyrwana z kontekstu iniedotyczyla doplat,manipulujesz jak kaminski,masz sie na kim wzorowac "wyksztalcony-jelopie"hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Chętnie przeczytam Twoja wersję... 28.02.10, 20:06 uzupełniona pełną wypowiedzią posła Chlebowskiego nie "wyrwaną z kontekstu". Poza tym wytłumacz mi intelektualisto z piaskownicy, od kiedy to słowo "samobójstwo" piszemy tak ja Ty to czynisz. Miłościwie nam panujący Lech K. jak dotąd mimo usilnych starań dywersantów z PO nie doprowadził naszej ojczyzny do samobójstwa, wbrew temu co twierdzisz. Powiem więcej, wielokrotnie zapobiegł zamordowaniu Polski przez rządowych nieudaczników i sabotażystów. __________________________ glosujac na kaczynskiego to tak jak popelnic SAMOBUJSTWO narodu Polskiego [yanfhowah] Wstyd kolego intelektualisto, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Dawno się tak nie ubawiłam... 28.02.10, 21:02 bydlo_prof_wb napisał: > tylko jest to dbałość redakcyjna, Ale numer: "dbałość redakcyjna"! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Nie wiedzieć czemu, ale o hakach 28.02.10, 16:24 Polska to jest jednak dziki Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Rozumiem że to Cię nieco przerasta... 28.02.10, 17:15 ale dopiski w nawiasach kwadratowych pochodzą od redaktora tekstu, a nie od autora wypowiedzi. Można to łatwiej zrozumieć patrząc na początkowy wielokropek bezpośrednio poprzedzający cytat geniuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Rozumiem że to Cię nieco przerasta... 28.02.10, 17:46 bydlo_prof_wb jestes ginialny w cytowaniu i przepisywaniu innych,a probowales kiedys tak sam od siebie cos pomyslec i napisac? ,no ja zdaje sobie sprawe bydlo,ze to trudne dla ciebie ,ale namawiam cie zebys sprobowal,myslenie nie boli wiec sie nie obawiaj. Nie trzymaj mozgownicy w sloiku z proteza zebow. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Rozumiem że to Cię nieco przerasta... 28.02.10, 18:45 Szkoda że nie potrafisz myśleć samodzielnie i łykasz wszystko co podsuwa ci jakiś redaktor. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwypaprok PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, D... 28.02.10, 14:59 Dawno nie widziałem tego frajera z dyktafonem.Nawet go trochę polubiłem.Mam fantastycznie tępy wyraz twarzy, coś pomiędzy Sylwkiem S. a Chukiem N.Ciekawe czy w ciągu ostatniego roku nauczył się juz po angielsku mówić I am fucker. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: Komorow_Zbierał_Haki_Na_Sikorka_! :)))))))))) 28.02.10, 15:03 Powtarzasz się esbeku_ze_szkla_kontaktowego Odpowiedz Link Zgłoś
hdk123 RADEK !? 28.02.10, 15:07 dwa cytaty z powyższego tekstu: "ale również Grzegorza Schetynę i Radka Sikorskiego. " "śladowej obecności substancji odurzających - wyjaśnił Radosław Sikorski" Może redaktor się zdecyduje i albo pisze o wszystkich per Grześ, Janek, Zbyszek, Jarek, albo - jak przystało - nie zdrabnia imienia Radosław, bo to brzmi żenująco. Niestety z "Radkiem Sikorskim" spotykam się często w mediach, to jakaś kampania, że skoro Radek to musi być cool ? Żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra PiS zwycięży!!! Mamy haka na każdego Polaka!!! 28.02.10, 15:19 i jeszcze więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Może i Kaczmarek nie jest świetlaną postacią ale.. 28.02.10, 15:24 Po pierwsze to nie PO powoływało go na najwyższe stanowiska państwowe. Po drugie skoro dawało się bezgranicznie wiarę Julkemu czy Cugier- Kotce na ten przyklad to czemu z góry zakładać, że w słowach Kaczmarka czy Marcinkiewicza nie może być ani grama prawdy? Po trzecie jego slowa zestawione z ogólnie znanymi zachowaniami Ziobry czy Kaczyńskiego (te wszystkie gwoździe, niszczarki, niezliczone insynuacje i bezpodstawne oskarżenia) nabierają wszelkich cech prawdopodobieństwa. I można oczywiście pleść androny o spisku, agencie podstawionym PiSowi przez układ ale przekonanie , że ktokolwiek w to uwierzy graniczy z idiotyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
hdk123 RADEK2 28.02.10, 15:24 bralczyk.blog.polityka.pl/?p=33 Wykład prof. Bralczyka specjalnie dla redaktora powyższego tekstu - używać Radek, czy Radosław ? prezydent Jarek Kaczyński (!?!?!?!) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, D... 28.02.10, 15:31 PiS - fuj taka to partia konfidentów i obskurantów, ludzi małych i miałkych...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, D... 28.02.10, 15:39 Tempic Platfusow !!!YEAH Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, 28.02.10, 15:47 lightcik blysnal glupota i,,,,,,,,,,zgasl Odpowiedz Link Zgłoś
evident Hakowi 28.02.10, 15:40 z pis szamba sekta nawiedzonych średniowiecze reżim ! Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, D... 28.02.10, 15:40 Kiedy Platforma/Tusk odPOwiedzą za sprawę Jaruckiej?! To był dopiero HAK! Wyborcy Platformy mają amnezję?! Odpowiedz Link Zgłoś
rush2112 Re: PiS zbierało haki na Tuska, Schetynę, Nowaka, 28.02.10, 17:41 Jesteś zwykłym pi...wskim ciulem.Cudownym dzieckiem dwóch kaczorów. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś