framberg Kaczyński - ten gest ręką, ze zdjęcia 06.03.10, 15:27 chodzi mi o gest na pierwszym zdjęciu w artykule. Czy przypadkiem nie przesadził? Facet z Bawarii źle skończył, nie ma do czego nawiązywać, tak myślę. Zresztą u nas się wsadza za takie gesty. No chyba, że po prostu chce pięć piw. Odpowiedz Link Zgłoś
stiven55 trzeci oddech kaczuchy-nieprzyjemy zapach!!!! 06.03.10, 15:30 czy to nie jest kabaret-zbiorowisko klakierów-zenada Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: trzeci oddech kaczuchy-nieprzyjemy zapach!!!! 06.03.10, 15:46 stiven55 napisał: > czy to nie jest kabaret-zbiorowisko klakierów-zenada No nie wiem jak inne zjazdy, typu PO Z drugiej strony zdjecie jest rzeczywiscie odwrocone (PiS sie normalnie inaczej pisze). Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Maciuś nie pier... Jarek jest praworęczny. 06.03.10, 15:35 Podobnie jak większość delegatów. I adres www na mównicy jest w poprawną stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Maciuś nie pier... Jarek jest praworęczny. 06.03.10, 15:45 Gazeta Wyborcza dokonała manipulacji cyfrowej zdjęciem z kongresu PIS! Użyła odbicia lustrzanego oryginału! Protestujmy! Odpowiedz Link Zgłoś
walburga Re: Maciuś nie pier... Jarek jest praworęczny. 06.03.10, 15:54 forum prawie Twoje - :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 15:36 MYPISS!!! MYPISS!!! MYPISS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdam53 Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 15:36 Brawo Kaczory,lechu na prezydenta jarek na premiera kaczory sa dobre tylko nie dają im działać, kaczory zwyciężą !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
14all Sieg Heil! Sieg Heil! Sieg Heil! 06.03.10, 15:36 Heute gehört uns PiSuar und morgen die ganze Welt! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr [...] 06.03.10, 15:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Fakt: Zdjecie jest odwrocone, wychodzi V piw 06.03.10, 15:43 Napis PiS na zdjeciu wskazuje, ze jest odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Zdjęcie jest OK 06.03.10, 16:11 Napis się "kręcił". Proszę obejrzeć pozostałe zdjęcia - są robione cały czas z tej samej pozycji, a Jarosław nie jest mańkutem, używa cały czas prawej ręki. Proszę też się przyjrzeć powiększonemu zdjęciu - napis na mównicy jest prawidłowy - jest nie czytelny ale widać po której stronie są duże litery. Macieja.gr jako idiotę proszę kopnąć w gr - ośmiesza siebie i partię. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwyc 06.03.10, 15:44 maciekgr napisał: > Gazeta Wyborcza dokonała manipulacji cyfrowej zdjęciem z kongresu PIS! > Użyła odbicia lustrzanego oryginału! > > Protestujmy! ---------------- TAK!!!!!!! Zablokujmy ulice !!!!! Polejmy bęzyną i podpalmy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwyc 06.03.10, 19:39 maciekgr napisał: > Gazeta Wyborcza dokonała manipulacji cyfrowej zdjęciem z kongresu PIS! > Użyła odbicia lustrzanego oryginału! > > Protestujmy! Ty idioto! Wklejasz tu swoje spamy, a nie obejrzałes dokładnie zdjęcia. Napis na mównicy ("Prawo i Sprawiedliwość") jest we własciwą stronę. To jakie odbicie lustrzane? Odpowiedz Link Zgłoś
shirokaba Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 15:41 Chcieć to Ty możesz!!! Jako premier, którym już był, Jarosław Kaczyński widział tylko układy i szarą sieć, W końcu powiedzieli mu, że idzie kryzys i uciekł z podkulonym ogonem. Teraz jak Polska jako tako daje sobie radę( co nie jest zasługą PiS)znowu chce do władzy. Jarosławie do USA nadciąga kolejny kryzys finansowy. Nie boisz się? A tak na poważnie jeżeli Kaczyński znowu miałby dojść do włądzy, co razem z SLD aż takie niemożliwe nie jest, zrzekam się polskiego obywatelstwa. Nie chcę być obywatelem kraju, który wybiera takie indywidua na swoich przywódców. Nie po drodze mi z ludźmi, którzy ponownie zagłosują na PiS, partię nienawiści, partię która podzieliła społeczeństwo, partię ,która dzięki hakom i pomówieniom doszła do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwyc 06.03.10, 15:46 Kaczyński: "Chcę być premierem!". Naród: "Pamiętamy, pamiętamy!" Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh chciem być pjemjejem 06.03.10, 15:42 No to już wiemy, kim Kaczyński będzie chciał zostać jak podrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
johniii Re: zdelegalizować! wymazać z historii oszustow PO 06.03.10, 16:00 bergman1 napisał: > to jest horor co robi Platforma od 2 lat. Jesli ktos wysluchal wystapienia prezesa PiS Lecha Kaczynskiego z uwaga i obserwuje dzisiejsza Polske i jej kondycje ekonomicza, to nie ma zludzen, ze PiS jest przyszloscia Polski i tylko PiS moze zapewnic przyszlosc naszemu Krajowi i bezpieczenstwo ekonomiczne Polakow. Jesli Polacy nie skorzystaja z szansy i nie zrozumieli slow tego wielkiego Polityka i przywodcy, to zrozumieja to kiedy przyjdzie bieda, ona otworzy szeroko oczy tym, ktorzy teraz nie postrzegaja co tak naprawde sie w Polsce dzieje i kto nami rzadzi. Tymczasem zajrzyjmy do portfela, bo trzeba zaplacic komorne, gaz, kupic benzyne no i cos do jedzenia.... Jesli komus brakuje...to niech mu Tusk dolozy. BIEDA JEST NAJLEPSZYM DORADCA. (zadluzenie Polski siega 55mld.zl a Tusk ratuje budzet wyprzedaza Polski - jak dlugo jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b C,.ipa Kaczyński udaje Hitlera 06.03.10, 15:44 szkoda,że nie wyprostował ręki całkiem,ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
el_padre666 Re: C,.ipa Kaczyński udaje Hitlera 06.03.10, 22:18 I dlaczego ten przyglup uwaza, ze sytuacja finansowa Irlandii jest cokolwiek lepsza niz Grecji. Pewnie dlatego, ze nie lubi nigdzie poza Najjasniejsza wyjezdzac. No moze za wyjatkiem Frankfurtu aby tam napluc w hitlerowska spluwaczke i natychmaist wsiasc do samolotu lecacego spowrotem do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Trener Jarek Kaczyński na szkoleniu AMWAY 06.03.10, 15:45 Jarek uczy sie od najlepszych !!! Przeciez ten jego bełkot jest identyczny z tym na "szkoleniach" Amway. Treść na obydwu eventach sie nie liczy a tylko zbiorowa ekstaza i porykiwania wywołane przez buca- przewodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Kaczyński. "Chcę być premierem!". 06.03.10, 15:48 kaczynski nie udalo mi sie zostac 1-szym sekretazem PZPR ,ale musze byc teraz premierem,zaraz tu wszyscy obecni dostana kartki do glosowania,liczba i nazwiska kandydatow jest tam wpisana; 1)Jaroslaw Kaczynski 2) Kaczynski Jaroslaw Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Tusk na kanclerza (Niemiec) ............ 06.03.10, 15:49 Kaczynski na Premiera(Polski) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..Tusk na kanclerza (Niemiec) ............ 06.03.10, 15:54 prawdziwy-moher powinienes zasadzic lekarza co ciebie odbieral przy porodzie za to ze zamiast dupala uderzyl cie w glowke, skutki widac w kazdym twoim wPiSie,, Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Tusk na kanclerza (Niemiec) ............ 06.03.10, 16:03 Komorowski na Prezydenta Rosja,Sikorski na Prezydenta Afganistanu,Sama smietanka w tym PO.Krajow zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekgrab1 Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 15:50 Jaruś zachowuje się, jak towarzysz Gierek, który zawsze miał racje, a jego decyzje zawsze były przyjmowane jednogłośnie i z podobnym hałaśliwym aplauzem. PIS, wypisz wymaluj, przypomina PZPR, w którym też nie było miejsca na krytykę, a kandydat zawsze był jeden. Kaczyński swym zachowaniem i ideologią powoli zaczyna ferować czasy PRL, w których wzrastał i ta ślepota będzie jego i jego popleczników dużo kosztować - z czasem wypadną za margines życia politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1948 Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 15:50 Jak za komuny,jeden kandydat i hasla bez pokrycia a na koncu wszyscy razem -pomozecie to zwyciezymy. Odpowiedz Link Zgłoś
3-kuleczka Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 15:50 a ta kaczuszka skakała skakała az sie pos...a Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: To_Koniec_Dyktatury_POlszewików_!!!!! :)))))) 06.03.10, 15:52 maciekgr widze dostajesz SMS z PiS i tu wklajasz na okraglo sie powtarzasz jak ten wyzej powalony esbek,to widac jakis przywilej z nadany PIS... sprobujcie oboje cos od siebie sami napisac ,nie trzymajcie mozgu w sloiku z proteza zebow.. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: To_Koniec_Dyktatury_POlszewików_!!!!! :)))))) 06.03.10, 16:15 Oni nie mogą. Mają obowiązek "samodzielnie myśleć" to piszą co im poradnik "samodzielnego myślenia" na dany dzień każe. Ja centrala "samodzielnie myślących" da nowe dyrektywy co dziś należy do kanonu "samodzielnego myślenia" to zmienią płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastianbieniek Re: ta ręka w górze mi kogoś przypomina 07.03.10, 03:28 oj oj przypomina to zdjęcie "znanego" polityka rzeszy Odpowiedz Link Zgłoś
ves3 Re: To_Koniec_Dyktatury_POlszewików_!!!!! :)))))) 06.03.10, 15:57 przestań non stop kopiować i wklejać to samo jedynie zaśmiecając forum. Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 15:58 Tak jest. W cymbergaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shirokaba Re: To_Koniec_Dyktatury_POlszewików_!!!!! :))))) 06.03.10, 15:58 Kopiuj- wklej, tyle nauczyli cię twoi idole z PiS? Kiepsko. Znikaj i nie zaśmiecja forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nieznany Gierek. "Pomozecie?". Sala: "Pomozemy!" 06.03.10, 15:59 Gierek! Partia! Gierek! Partia! skandowala sala w 1970 roku. My to juz znamy. Skandowanie wsnioslych hasel wiecej daje niz rzetelny plan gospodarczy. Nic nowego w panstwie polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Gierek. "Pomozecie?". Sala: "Pomozemy!" 06.03.10, 16:12 ja_nieznany napisał: > Gierek! Partia! > Gierek! Partia! > skandowala sala w 1970 roku. > > My to juz znamy. Skandowanie wsnioslych hasel wiecej daje niz > rzetelny plan gospodarczy. > > Nic nowego w panstwie polskim. Gierek się pytał: pomożecie ? - sala: pomożemy !! Kaczor się pyta: obciągniecie? - sala: obciągniemy !! Odpowiedz Link Zgłoś