funny5 25.03.10, 13:41 Piss-palacowi osmieszaja piss-prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pw2221 powiedział co wiedział, pustaka mamy za premiera 25.03.10, 13:49 że wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: niedługo wykopki. 25.03.10, 14:15 "Pierwszy powód jest znany, jeszcze nie mamy (bomb atomowych). Staram się trochę pół żartem, pół serio rozładować atmosferę"." ************************ No to teraz się dopiero kartofel zagotuje... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 frytowanie tuz, tuz... 25.03.10, 14:24 maruda.r napisał: > > "Pierwszy powód jest znany, jeszcze nie mamy (bomb atomowych). Staram się troch > ę > pół żartem, pół serio rozładować atmosferę"." > > ************************ > > No to teraz się dopiero kartofel zagotuje... > Podejrzewam, ze palacowa frytownica juz wrze, i ze z naszego "ukochanego" kartofelka zrobi sie wkrotce chrupka frytka nasaczona pis-zolcia, robiaca za ketchup. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Ja Tuskowi nie ufam. Nie wiadomo co on knuje... 25.03.10, 14:26 W szaleństwie Don Tuska jest jakas metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja Tuskowi nie ufam. Nie wiadomo co on knuje. 25.03.10, 14:30 gamon0 napisał: > W szaleństwie Don Tuska jest jakas metoda. W twojej glupocie nawet metody juz nie ma,to znaczy byla, ale zglupiala...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: powiedział co wiedział, pustaka mamy za premi 25.03.10, 14:12 Powiedzal, co prezydent nie wiedzial, a mianowicie to, ze Polska nie jest mocarstwem atomowym...;DDDDDDDDDDDDDD Pustego mamy prezydenta i forumowych PiSkaczy...;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: powiedział co wiedział, pustaka mamy za premi 25.03.10, 14:17 forum.gazeta.pl/forum/w,902,109206485,109207726,Prezydent_moze_sobie_chciec_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Pustaki to nasi politycy. Wszyscy bez wyjatku 25.03.10, 14:20 Pustaki to nasi politycy. Wszyscy bez wyjatku, niezaleznie od tego, czy sa z PO, PiS, SO, SLD czy PSL. Mowienie, ze Tusk jest lepszy od Kaczynskiego tak mowienie, ze lepiej zachorowac na raka niz na AIDS. Jedno i drugie to nieszczecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ador43 Tusk przed szczytem w USA: "Nie rozbroję Polski... 25.03.10, 13:51 I ma racje,specjalisci od szkodzenia Polsce dostali nauczke. Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl.tankior Dobrze, że Tusk nie rozbroi naszych 20 tys głowic 25.03.10, 13:52 Prezio brat Kociarza El Jarka może spać spokojnie z naszą atomową walizką pod głową. Odpowiedz Link Zgłoś
albinnos Re:Zegar do wyborow ustawic na stronie 25.03.10, 14:10 tytulowej GW.Taki bez opisu i komentarza ale z sekundnikiem.Jak tylko te dwa male debilki znowu cos wysmaza,czlowiek popatrzy na ten zegar i od razu sie uspokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Dobrze, że Tusk nie rozbroi naszych 20 tys gł 25.03.10, 14:53 wasyl.tankior napisał: > Prezio brat Kociarza El Jarka może spać spokojnie z naszą atomową > walizką pod głową.<To nie jest forum ambasadowe,więc?SPADAJ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dobrze, że Tusk nie rozbroi naszych 20 tys gł 25.03.10, 15:32 ambl napisała: > wasyl.tankior napisał: > > > Prezio brat Kociarza El Jarka może spać spokojnie z naszą atomową > > walizką pod głową.<To nie jest forum ambasadowe,więc?SPADAJ!!!!!!!! Co to jest forum ambasadowe, idiotko...? BUA HAHAH HA H AH A H A H AHA H AH AH A H AH A H A HA H AH Odpowiedz Link Zgłoś
carcharodon_carcharias A wkrótce będziemy mieli tylko skarpeteki ! 25.03.10, 14:07 Bo Rychy, Mira i reszta lodziarzy puszczą w nich cały naród :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A wkrótce będziemy mieli tylko skarpeteki ! 25.03.10, 14:14 carcharodon_carcharias napisał: > Bo Rychy, Mira i reszta lodziarzy puszczą w nich cały naród :)) Nie widzialem zebys cos komentowal o lodziarzu senatorze z Podhala, albo o 20 mln lapowki za ustawe hazardowa z 2007 roku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carcharodon_carcharias Re: A wkrótce będziemy mieli tylko skarpeteki ! 25.03.10, 14:25 Jak sobie życzysz ;> Lodziarz senator z Podhala nie lepszy od lodziarza senatora który tak dzielnie szkolił zwalnianych stoczniowców czy przebierańca co wciąga aspirynę nochalem :)) Wszyscy powinni siedzieć nie na Wiejskiej lecz na Rakowieckiej. Póki taka hołota będzie siedziała w rządzie i parlamencie muszę się martwic o przyszłość swoją i moich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A wkrótce będziemy mieli tylko skarpeteki ! 25.03.10, 14:29 carcharodon_carcharias napisał: > Jak sobie życzysz ;> > Lodziarz senator z Podhala nie lepszy od lodziarza senatora który tak dzielnie > szkolił zwalnianych stoczniowców czy przebierańca co wciąga aspirynę nochalem > :)) Wszyscy powinni siedzieć nie na Wiejskiej lecz na Rakowieckiej. Póki taka > hołota będzie siedziała w rządzie i parlamencie muszę się martwic o przyszłość > swoją i moich dzieci. Nie wiem czy wiesz, ale szajke handlarzy kokaina policja wylapala w kancelarii prezydenta kaczynskiego, na dodatek nic nie komentujesz lapowki, jaka wzial gosiewski za spreparowanie ustawy hazardowej z 2007 roku. Te pieniadze prokuratura znalazla na koncie Prawa i Sprawiedliwosci...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: A wkrótce będziemy mieli tylko skarpeteki ! 25.03.10, 14:55 Fakty,durniu,fakty Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A wkrótce będziemy mieli tylko skarpeteki ! 25.03.10, 15:27 ambl napisała: > Fakty,durniu,fakty Prokuratura ma fakty, idiotko...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carcharodon_carcharias Re: A wkrótce będziemy mieli tylko skarpeteki ! 25.03.10, 15:18 A czy ja z PiS-u jestem żeś się tak przyssał ? ROTFL Udowodnić, osądzić i wsadzić na długie lata, a najlepiej jeszcze wycieczki nowo mianowanych posłów, senatorów i ministrów do ciupy prowadzać to może łapki nie będą tak ich swędziały :) Myślałem że Miller to jakiś niedojda co go cwaniactwo obsiadło ale obecnie widzę że Rywin to był mały detalista :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A wkrótce będziemy mieli tylko skarpeteki ! 25.03.10, 15:29 carcharodon_carcharias napisał: > A czy ja z PiS-u jestem żeś się tak przyssał ? ROTFL > Udowodnić, osądzić i wsadzić na długie lata, a najlepiej > jeszcze wycieczki nowo mianowanych posłów, senatorów i > ministrów do ciupy prowadzać to może łapki nie będą tak > ich swędziały :) Myślałem że Miller to jakiś niedojda > co go cwaniactwo obsiadło ale obecnie widzę że Rywin > to był mały detalista :)))))) Nie wiem skad jests i wielkie G mnie to interesuje, odpowiedzialem ci tylko na "miry i rychy", ktorzy oprocz falfania na cmentarzu zupelnie niczego nie zrobil w przeciwienstwie do PiSu, ktore zmanipulowalo ustawe hazardowa i wzielo za to 20 mln lapowki, ale tutaj twojego oburzenia nie widze...;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carcharodon_carcharias Re: A wkrótce będziemy mieli tylko skarpeteki ! 25.03.10, 15:40 hahaha.... "miry i rychy" niczego nie zrobiły ??! Teraz już jestem pewny... wielkie G to ty masz miedzy uszami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A wkrótce będziemy mieli tylko skarpeteki ! 25.03.10, 15:42 carcharodon_carcharias napisał: > hahaha.... "miry i rychy" niczego nie zrobiły ??! > Teraz już jestem pewny... wielkie G to ty masz > miedzy uszami :)) Co zrobily te miry i rychy? Chyba jestes doroslym czlowiekiem z odrobina inteligencji rozniacej cie od psa, wiec powiedz, co te miry i rychy zrobily, debilku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Nie chcemy Kaczyńskich w Ameryce 25.03.10, 14:11 Nie w rolach oficjalnych. Po zakończeniu kadencji prezydenckich i sejmowych mogą sobie przyjeżdżać jako prywatni obywatele jeśli w ogóle dostaną wizy. Natomiast obciachów międzynarodowych z Kaczyńskimi już wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maverickpis "Nie rozbroję Polski.. bo juz to zrobiono... 25.03.10, 14:13 Czy naprawde w Polsce wszystko sie juz zawalilo. Armii juz prawie nie ma - wystarczy na ochone 10km. granicy. Dowodca sil ladowych gen.*** wyrzucony, bo chcial dobrze, Polko poszedl w odstawke, bo chcial dobrze, Kaminski to przesteca, bo chcial dobrze, "Historyk" rzadzi, a master of Art. chce byc Prezydentem - koniec swiata. A jesli chodzi o pomoc, to trzeba pomoc Grecji , Hiszpanii, Niemcom , Anglii, Francji, itd. - oni strajkuja z biedy,... a my bogaci - 1.7% nam wzroslo... komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: "Nie rozbroję Polski.. bo juz to zrobiono... 25.03.10, 14:15 maverickpis napisał: > Czy naprawde w Polsce wszystko sie juz zawalilo. Armii juz prawie > nie ma - wystarczy na ochone 10km. granicy. Dowodca sil ladowych > gen.*** wyrzucony, bo chcial dobrze, Polko poszedl w odstawke, bo > chcial dobrze, Kaminski to przesteca, bo chcial dobrze, "Historyk" > rzadzi, a master of Art. chce byc Prezydentem - koniec swiata. A > jesli chodzi o pomoc, to trzeba pomoc Grecji , Hiszpanii, Niemcom , > Anglii, Francji, itd. - oni strajkuja z biedy,... a my bogaci - 1.7% > nam wzroslo... komedia. No fajnie, zrobiles juz z siebie idiote, ale co wlasciwie chciales nam przekazac...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maverickpis Re: "Nie rozbroję Polski.. bo juz to zrobiono... 25.03.10, 14:19 kralik111 napisał: > maverickpis napisał: > > > Czy naprawde w Polsce wszystko sie juz zawalilo. Armii juz prawie > > nie ma - wystarczy na ochone 10km. granicy. Dowodca sil ladowych > > gen.*** wyrzucony, bo chcial dobrze, Polko poszedl w odstawke, bo > > chcial dobrze, Kaminski to przesteca, bo chcial dobrze, "Historyk" > > rzadzi, a master of Art. chce byc Prezydentem - koniec swiata. A > > jesli chodzi o pomoc, to trzeba pomoc Grecji , Hiszpanii, Niemcom , > > Anglii, Francji, itd. - oni strajkuja z biedy,... a my bogaci - 1.7% > > nam wzroslo... komedia. > > No fajnie, zrobiles juz z siebie idiote, ale co wlasciwie chciales nam przekaza > c...? > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Idz do rabina on ci przetlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: "Nie rozbroję Polski.. bo juz to zrobiono... 25.03.10, 14:25 maverickpis napisał: > kralik111 napisał: > > > maverickpis napisał: > > > > > Czy naprawde w Polsce wszystko sie juz zawalilo. Armii juz > prawie > > > nie ma - wystarczy na ochone 10km. granicy. Dowodca sil ladowych > > > gen.*** wyrzucony, bo chcial dobrze, Polko poszedl w odstawke, > bo > > > chcial dobrze, Kaminski to przesteca, bo chcial > dobrze, "Historyk" > > > rzadzi, a master of Art. chce byc Prezydentem - koniec swiata. A > > > jesli chodzi o pomoc, to trzeba pomoc Grecji , Hiszpanii, > Niemcom , > > > Anglii, Francji, itd. - oni strajkuja z biedy,... a my bogaci - > 1.7% > > > nam wzroslo... komedia. > > > > No fajnie, zrobiles juz z siebie idiote, ale co wlasciwie chciales > nam przekaza > > c...? > > > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > Idz do rabina on ci przetlumaczy Do tego rabina...? unsinn.blox.pl/resource/large_Poland_President_LechKaczynskiDec2108Hanu_Meye.jpg BUA HA H A H AH AH AH A H A H AH A H AH A H A H AH A H AH Ej balwanie, balwanie, nikt na swiecie nie potrafi sie tak kompromitowac, jak PiSiok pospolity..;DDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: "Nie rozbroję Polski.. bo juz to zrobiono... 25.03.10, 14:59 kralik111:skąd się tu taka jak ty dziwka wzięła?PO szkoleniu u starszych i mądrzejszych?Czy dawny pegeerowiec z socjalnym netem? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: "Nie rozbroję Polski.. bo juz to zrobiono... 25.03.10, 15:30 ambl napisała: > kralik111:skąd się tu taka jak ty dziwka wzięła?PO szkoleniu u starszych i > mądrzejszych?Czy dawny pegeerowiec z socjalnym netem? Nie moge byc dziwka, bo w przeciwienstwie do ciebie jestem mezczyzna i na dodatek nie jestem z PiS...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lowcamgly Re: "Nie rozbroję Polski.. bo juz to zrobiono... 25.03.10, 14:18 ...no i Ty też chcesz dobrze. Ale Ci się pie... Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Re: "Bo chcieli dobrze" 25.03.10, 14:31 Jak mawiają mądrzy ludzie: "dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" Odpowiedz Link Zgłoś
raps1988 Tusk przed szczytem w USA: "Nie rozbroję Polski... 25.03.10, 14:14 Wielka szkoda że nie mamy jednej bombki atomowej, całkiem inaczej bylibyśmy traktowani na świecie. Teraz to ze swoją śmieszną armią pytanie tylko kiedy jakiś front przejdzie przez nasz bidul. Amunicji do naszych cudnych F-16 starczy chyba tylko na jeden lot, taki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk przed szczytem w USA: "Nie rozbroję Pols 25.03.10, 14:26 raps1988 napisał: > Wielka szkoda że nie mamy jednej bombki atomowej, całkiem inaczej > bylibyśmy traktowani na świecie. Teraz to ze swoją śmieszną armią > pytanie tylko kiedy jakiś front przejdzie przez nasz bidul. Amunicji do > naszych cudnych F-16 starczy chyba tylko na jeden lot, taki kraj. Nie smuc sie, jak dorosniesz, to zrozumiesz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
morfeuszasg Re: Tusk przed szczytem w USA: "Nie rozbroję Pols 25.03.10, 14:27 F16 nie lata na amunicje. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Prezydent moze sobie chciec... 25.03.10, 14:14 Konstytucja RP: "Art. 146. 1. Rada Ministrów prowadzi polityke wewnetrzna; i zagraniczna Rzeczypospolitej Polskiej. [---] 4. W zakresie i na zasadach okreslonych w Konstytucji i ustawach Rada Ministrów w szczególnosci: [---] 9) sprawuje ogólne kierownictwo w dziedzinie stosunków z innymi panstwami i organizacjami miedzynarodowymi," Jedyne konstytucyjne uprawnienia prezydenta w dziedzinie polityki zagranicznej: "Art. 133. 1. Prezydent Rzeczypospolitej jako reprezentant państwa w stosunkach zewnętrznych: 1. ratyfikuje i wypowiada umowy międzynarodowe, o czym zawiadamia Sejm i Senat, 2. mianuje i odwołuje pełnomocnych przedstawicieli Rzeczypospolitej Polskiej w innych państwach i przy organizacjach międzynarodowych, 3. przyjmuje listy uwierzytelniające i odwołujące akredytowanych przy nim przedstawicieli dyplomatycznych innych państw i organizacji międzynarodowych. 2. Prezydent Rzeczypospolitej przed ratyfikowaniem umowy międzynarodowej może zwrócić się do Trybunału Konstytucyjnego z wnioskiem w sprawie jej zgodności z Konstytucją. 3. Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem." That's it. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Tusk przed szczytem w USA: "Nie rozbroję Polski... 25.03.10, 14:22 myślałem, że tylko ja robię sobie jaja (jego małość może się obrazić) Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 "prezydęt" PiSu to debil. 25.03.10, 14:23 Ta sierota co nie dotknie to sp....... Najlepsi to jego przyjaciele z Gruzji czy Ukrainy.Żenada. Poza tym dureń nie rozumie, że na to aby wyjechać np. Gruzji musi mieć zgodę Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: "prezydęt" PiSu to debil. 25.03.10, 14:30 Nie musi miec zgody na wyjazd. Nie moze natomiast czynic jakichkolwiek deklaracji w imieniu Polski bez uzgodnienia tego z rzadem. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Niestety nie masz racji. 25.03.10, 15:31 Każda wizyta oficjalna prezia za granicą wchodzi w zakres polityki zagranicznej a za wyjazd do np. Gruzji i otwieranie japy obok gruzinskiego bandyty powinien stanąć przed TSem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Tusk 12 zawodnik reprezentacji Gruzji.......... 25.03.10, 15:38 A Tusk co zrobil? - Gruzja może zawsze liczyć na Polskę w wymiarze dwustronnym i globalnym - zapewniał w Tbilisi prezydenta Gruzji Micheila Saakaszwilego premier Donald Tusk. Gruzin odwdzięczył się małym upominkiem - piłkarską koszulką. Premier poinformował, że Polska w czasie swojej prezydencji w UE, która przypada na drugą połowę 2011 r., chce przygotować konkretny program, aby znieść reżim wizowy UE dla obywateli państw Partnerstwa Wschodniego, w tym Gruzji. Mam nadzieję, że razem będziemy grali na politycznym, światowym boisku Micheil Saakaszwili Tusk zapowiedział też przyspieszenie Mam nadzieję, że razem będziemy grali na politycznym, światowym boisku Micheil Saakaszwiliprac nad otwarciem bezpośrednich połączeń lotniczych na linii Polska-Gruzja.- Mówi się często o piłkarskich spotkaniach, w których grają jedenastoosobowe drużyny, że kibice są dwunastym zawodnikiem, potrafią wesprzeć w trudnych chwilach swoją Mówi się często o piłkarskich spotkaniach, w których grają jedenastoosobowe drużyny, że kibice są dwunastym zawodnikiem, potrafią wesprzeć w trudnych chwilach swoją drużynę. Proszę mnie traktować jako dwunastego zawodnika gruzińskiej drużyny Donald Tusk drużynę. Mówi się często o piłkarskich spotkaniach, w których grają jedenastoosobowe drużyny, że kibice są dwunastym zawodnikiem, potrafią wesprzeć w trudnych chwilach swoją drużynę. Proszę mnie traktować jako dwunastego zawodnika gruzińskiej drużyny Donald TuskProszę mnie traktować jako dwunastego zawodnika gruzińskiej drużyny - powiedział Tusk m.onet.pl/_m/c2fd863e39f1bafb53dae4d352ec3f09,14,1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Nie twierdzę, że nie masz racji.Różnica jest jedna 25.03.10, 15:50 taka, że Donald ma Konstytucyjne prawo do plecenia bzdur/prowadzenia polityki zagranicznej/ a prezydent zanim otworzy paszczę to zgodnie z Konstytucją musi wpierw poprosić Premiera o zgodę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maverickpis Prezydent Polski jest zwierzchnikiem sil Zbrojnych 25.03.10, 14:32 mark6 napisał: > Ta sierota co nie dotknie to sp....... > Najlepsi to jego przyjaciele z Gruzji czy Ukrainy.Żenada. > Poza tym dureń nie rozumie, że na to aby wyjechać np. Gruzji musi > mieć zgodę Tuska. Drobny pijaczku PiS... to ma prezesesa. Pezydent Polski Lech KACZYNSKI to 1 osoba w Panstwie i Zwierzchnik sil Zbroinych - stad : *nie obrazaj glowy Panstwa polskiego ... petaku *Prezydydent nikogo o zgode pytac nie musi. Czy pentak to zrozumial ? i przestanie obrazac Prezydenta mojego Kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prezydent Polski jest zwierzchnikiem sil Zbro 25.03.10, 14:39 maverickpis napisał: > mark6 napisał: > > > Ta sierota co nie dotknie to sp....... > > Najlepsi to jego przyjaciele z Gruzji czy Ukrainy.Żenada. > > Poza tym dureń nie rozumie, że na to aby wyjechać np. Gruzji musi > > mieć zgodę Tuska. > Drobny pijaczku PiS... to ma prezesesa. > Pezydent Polski Lech KACZYNSKI to 1 osoba w Panstwie i Zwierzchnik > sil Zbroinych - stad : > *nie obrazaj glowy Panstwa polskiego ... petaku > *Prezydydent nikogo o zgode pytac nie musi. > Czy pentak to zrozumial ? i przestanie obrazac Prezydenta mojego > Kraju? Poradze ci tylko tyle. Zapoznaj sie tumanie z konstytucja RP...;DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Prezydent Polski jest zwierzchnikiem sil Zbro 25.03.10, 14:48 Co to za państwo o nazwie Kraj, wie ktoś ? Rządzi tam jakiś autokrata, który nie musi nikogo pytać o zdanie. Karykatura dyktatury ? Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Re: Prezydent Polski jest zwierzchnikiem sil Zbro 25.03.10, 17:33 kralik111 napisał: > maverickpis napisał: to 1 osoba w Panstwie i Zwierzchnik > > sil Zbroinych - stad : > > *nie obrazaj glowy Panstwa polskiego ... petaku > > *Prezydydent nikogo o zgode pytac nie musi. > > Czy pentak to zrozumial ? i przestanie obrazac Prezydenta mojego > > Kraju?[/b] > > Poradze ci tylko tyle. > Zapoznaj sie tumanie z konstytucja RP...;DDDDDDDDDDDDDDDDDD Pezydent Polski Lech KACZYNSKI to 1 osoba w Panstwie i Zwierzchnik sil Zbrojnych Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kwasenbrau Re: Prezydent Polski jest 25.03.10, 17:10 LK nie jest prezydentem Polski On jest prezydentem wyborców PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Trza twardym byc. 25.03.10, 14:28 Niech Amerykance sobie to raz na zawsze uswiadomia - Polska nie zutylizuje ani jednej bomby atomowej, nie rozbroi ani jednego bombowca taktycznego, nie zamkniemy ani jednej wyrzutni rakiet balistycznych. Zrozumiano?? Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy pTusk zacznij pan mówić POważnie bo mówisz... 25.03.10, 14:32 jak do idiotów albo do niemowląt.. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: pTusk zacznij pan mówić POważnie bo mówisz... 25.03.10, 14:37 Skoro jesteś albo jednym albo drugim to tak do ciebie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy w jakim języku Tusk przemawia , chyba do swoich... 25.03.10, 14:46 upajaj się tym slangiem cinkciarskim...twoja sprawa.. cała moja rodzina głosowała na PO i ja również i co mam z tego ? chyba to że traktuje się nas niePOważnie ... polityka zagraniczna RP to nie jest prywatna sprawa Tuska , chcielibyśmy wiedzeieć czy przypadkiem nie jest ona identyczna jak p.Merkel..interesy RP różnią się od interesów Niemiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: w jakim języku Tusk przemawia , chyba do swoi 25.03.10, 15:36 podkanclerzy napisał: > upajaj się tym slangiem cinkciarskim...twoja sprawa.. > cała moja rodzina głosowała na PO i ja również i co mam z tego ? > chyba to że traktuje się nas niePOważnie ... > polityka zagraniczna RP to nie jest prywatna sprawa Tuska , > chcielibyśmy wiedzeieć czy przypadkiem nie jest ona identyczna jak > p.Merkel..interesy RP różnią się od interesów Niemiec.. Jestem uzytkownikiem tego forum od wielu, wielu lat i od wielu, wielu lat czytam twoje smrody i wiesz co? Zawsze byles PiSdolniety...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pTusk zacznij pan mówić POważnie bo mówisz... 25.03.10, 14:40 podkanclerzy napisał: > jak do idiotów albo do niemowląt.. Pan Tusk mowil do prezydenta i jego otoczenia...;DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy dobry królik,dobry królik...daj łapę.. 25.03.10, 14:49 masz kość pod stół do POlizania.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: dobry królik,dobry królik...daj łapę.. 25.03.10, 15:34 podkanclerzy napisał: > masz kość pod stół do POlizania.. Zakladam, ze znasz to z wlasnego doswiadczenia, PiSiono...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: pTusk zacznij pan mówić POważnie bo mówisz... 25.03.10, 14:41 Premier użył języka zrozumiałego dla 24 procentowego elektoratu PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy to ty go nie rozumiesz ?nie rozumiesz swego Pana ? 25.03.10, 14:50 nie dostaniesz kości POd stół do POlizania.. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ja, Szanowny POdkanclerzy 25.03.10, 16:43 W przeciwieństwie, kosciami się nie żywię. Co więcej mowy w języku wolskim nauczyłem się oglądając orędzia prezydenta w TVP, nie potrzebuję tłumacza. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 och te pisie kompleksy 25.03.10, 15:03 bez "oczywistej oczywistosci" i "czarne jest czarne" - pisi elektorat jest zwatpiony i zagubiony. Tylko w meandrach skoltunionych mysli i mowy tow. Jarusia czuja sie intelektualnie docenieni. Widac ucony belkot Kaczynskich dobrze im na jelita robi. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: pTusk zacznij pan mówić POważnie bo mówisz... 25.03.10, 15:02 podkanclerzy napisał: > jak do idiotów albo do niemowląt..<On mówi do swoich lemingów więc stąd ten POziom Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia ludzie przyzwyczaili się do tej tandety słownej.. 25.03.10, 15:13 właściwie to jest dezinformacja i ćwierćprawdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pTusk zacznij pan mówić POważnie bo mówisz... 25.03.10, 15:39 ambl napisała: > podkanclerzy napisał: > > > jak do idiotów albo do niemowląt..<On mówi do swoich lemingów więc st > ąd ten POziom Prezydent kaczynski jest lamingiem pana premiera Tuska..? No, no PiSiaro, tego po tobie sie nie spodziewalem...;DDDDDDDDDDD BUA HA H A H A HA H A H AH A H AH A H AH AH AH A H AH AH Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Okupciałeś wszystkie posty i rechoczesz jak cap. 25.03.10, 16:00 Głupi cap. Auf wiedrsehen. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Okupciałeś wszystkie posty i rechoczesz jak 25.03.10, 16:05 mentorlevicy napisał(a): > Głupi cap. Auf wiedrsehen. Ja,ja is bin woldzwagen, woldzwagen is fajne auto, tumanie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia Re: Okupciałeś wszystkie posty i rechoczesz jak 25.03.10, 16:28 Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
nadwislanski Komorowski i wybory PO 25.03.10, 14:32 Jezeli wybiora zacofanego Komorowskiego to ja ani moi znajomi w pierwszej turze glosujemy na Olechowskiego a w drugiej nie ma mowy aby poprzec Komorowskiego! Az wierzyc mi sie nie chcialo, ze w Polsce w ogole mozliwe jest miec kandydata na prezydenta tej klasy co Sikorski - to jest kompletnie nowa jakosc, to jest polityk, ktory moze sie mierzyc z politykami Niemiec, Francji, czy USA. A tak wyglada nasz obraz na swiecie: Deutsche Welle Polen, czyli nasz kraj jako czarnobialy, smutny, mierny w niemieckiej telewizji: www.youtube.com/watch?v=K3h1pVYtdYk W tym odcinku opowiadaja jak to Polka gotuje, sprzata i zajmuje sie dziecmi i ubraniami: www.youtube.com/watch?v=dzbDhRy3Llw Komorowski z wasem i piatka bodajrze dzieciakow nie bedzie odstawal od prezydenta Iraku. Takze 'piekna przeszlosc opozycyjna'. Czy kogos na swiecie obchodzi, czy prezydent Iraku, czy Pakistanu siedzial w wiezieniu 25 lat temu? Poza garstka intelektualistow, nawet oni wola widziec nowoczesnego partnera, zamiast zastanego, zacofanego kraju. Naprawde chcecie byc tak postrzegani na swiecie - zwracam sie z apelem do ludzi, ktorzy moga glosowac w PO. Komorowski to prezent dla PiS. Poza tym pociagnie wasza partie w dol, nowoczesni ludzie oleja te wybory, nie bedzie zrywu jak 2 lata temu (gdzie wybierali Polske nowoczesna do cholery!). Dzieki Sikorskiemu juz jest glosno nie tylko o Polsce, ale i o waszej partii Civic Platform w swiatowych mediach. Poza tym wydaje mi sie na chlopski rozum, ze skoro dali wam mozliwosc demokracji w partii, to wybierajac Komorowskiego wybieracie stary establishment, zastane towarzystwo etc. Zeby byla jasnosc i tak PO jest najbardziej nowoczesna i patriotyczna partia, ale nie powiecie mi, ze dobre dla partii jest blokowanie dynamicznych ludzi na dole, w regionach. W kazdej partii tak jest. Natomiast PO to chyba nie Samoobrona? Jak sie nie oglada zagranicznych mediow, to nawet nie zdajemy sobie sprawy jak fatalny wizerunek mamy na swiecie. Dla tych, ktorzy mysla, ze wasy politykow i blizniacy Kaczynscy to sa wewnetrzne sprawy, o ktorych sie dyskutuje na wsiach w Polsce, ale nie dostrzegaja tego na swiecie: www.youtube.com/watch?v=448lPQ41E5A Nie trzeba znac niemieckiego, zeby uslyszec nazwiska Kaczynskich (42 sekunda) i zobaczyc wasy, tak nas widza na swiecie ostatnio - przecietni Niemcy, Francuzi, Wlosi, Brytyjczycy, czy Jankesi. www.youtube.com/watch?v=gkS4jktIl3M Tutaj jest tekst: Wujek Jaruzelski mial co prawda smieszne okulary, ale nie opowiadal smiesznych dowcipow, wiec powiedzieli sobie Polacy wybierzmy sobie prawdziwego komika na prezydenta, nie nie tego [pokazuja grubego i malego komika niemieckiego], wyglada co prawda jak polski kartofel, wybierzmy lepiej tego i pokazuja Kaczynskiego. Czy chcecie, zeby teraz pokazywali wasatego, porozumiewajacego sie na migi Komorowskiego???? A tak wygladaja spotkania na ktorych sie negocjuje sprawy naprawde wazne dla Polski: www.youtube.com/watch?v=S1UAmRkCL38 Spotkanie przywodcow UE w sprawie kryzysu w Grecji, w 51 sekundzie widac jak Buzek sobie swobodnie rozmawia z premierem Holandii (zakladam, ze ani po polsku ani po niderlandzku), wyobrazacie sie Komorowskiego jak siedzi w kacie, ewentualnie niesmialo sie usmiecha i potakuje glowa, bo nie rozumie. Czy myslicie, ze takich 'partnerow' da sie traktowac serio? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Komorowski i wybory PO 25.03.10, 14:37 nadwislanski napisał: > Jezeli wybiora zacofanego Komorowskiego to ja ani moi znajomi w pierwszej turze > glosujemy na Olechowskiego a w drugiej nie ma mowy aby poprzec Komorowskiego! > Az wierzyc mi sie nie chcialo, ze w Polsce w ogole mozliwe jest miec kandydata > na prezydenta tej klasy co Sikorski - to jest kompletnie nowa jakosc, to jest > polityk, ktory moze sie mierzyc z politykami Niemiec, Francji, czy USA. > A tak wyglada nasz obraz na swiecie: Deutsche Welle Polen, czyli nasz kraj jako > czarnobialy, smutny, mierny w niemieckiej telewizji: > www.youtube.com/watch?v=K3h1pVYtdYk > W tym odcinku opowiadaja jak to Polka gotuje, sprzata i zajmuje sie dziecmi i > ubraniami: > www.youtube.com/watch?v=dzbDhRy3Llw > Komorowski z wasem i piatka bodajrze dzieciakow nie bedzie odstawal od > prezydenta Iraku. Takze 'piekna przeszlosc opozycyjna'. Czy kogos na swiecie > obchodzi, czy prezydent Iraku, czy Pakistanu siedzial w wiezieniu 25 lat temu? > Poza garstka intelektualistow, nawet oni wola widziec nowoczesnego partnera, > zamiast zastanego, zacofanego kraju. > Naprawde chcecie byc tak postrzegani na swiecie - zwracam sie z apelem do ludzi , > ktorzy moga glosowac w PO. Komorowski to prezent dla PiS. Poza tym pociagnie > wasza partie w dol, nowoczesni ludzie oleja te wybory, nie bedzie zrywu jak 2 > lata temu (gdzie wybierali Polske nowoczesna do cholery!). > Dzieki Sikorskiemu juz jest glosno nie tylko o Polsce, ale i o waszej partii > Civic Platform w swiatowych mediach. Poza tym wydaje mi sie na chlopski rozum, > ze skoro dali wam mozliwosc demokracji w partii, to wybierajac Komorowskiego > wybieracie stary establishment, zastane towarzystwo etc. Zeby byla jasnosc i ta > k ......... To nie to forum i nie ten watek, tumanie...;DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wan20_3 Re: Komorowski i wybory PO 25.03.10, 14:50 nadwiśnański! Dobry człowieku. Ty pisz bimbasku do członków PO, bo to oni są elektorami i od nich zależy czy Sikorski czy Komorowski. Co Deutsche Welle nadaje nie nasza sprawa bo nie mamy na to wpływu. Wąsy u Komorowskiego to jego prywatna sprawa i przestać tak jęczeć bo kompleksy cię zeżrą. G.... mnie obchodzi co jakaś niemiecka stacyjka opowiada. Nie widzę żadnej różnicy między niemieckim prezydentem a Sikorskim czy Komorowskim. Zapominasz, że w Polsce prezydent to funkcja reprezentacyjna i tylko Maluszek vel Irasiad ryczy i rozpycha się jak niegrzeczny bachor. Odpowiedz Link Zgłoś
wan20_3 Re: Tusek_Przed_Szczytowaniem_Nie_Rozbroi_Się_ :) 25.03.10, 14:40 preziowy pokemonie! Pieprzysz jak nie przymierzając tow. Dziadosław Kwaczkiewicz. Nie wiem czy wariatów i nawiedzeńców nie trzeba izolować, jeśli tak! Masz pewne Tworki. A może jest już pełnia księżyca, bo wtedy wypełzają z nor rożni dewianci, niedopieszczeńcy, wariaci czy zboczeńcy z pianą na ustach. Czas nosić czosnek i osikowy kołek na preziowe pokemony podobne mu Duperelki. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 Pierwszym wyścigowym jest Tusk, który jest 25.03.10, 14:41 dla mnie awanturnikiem całkowicie pozbawionym jakiejkolwiek powagi. mam nadzieję, że Komorowski, po wyborach przywróci godność instytucji Prezydenta i nauczy Tuska szacunku dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Tusk przed szczytem w USA: "Nie rozbroję Polski... 25.03.10, 14:45 Pan prezydent dba o politykę historyczną i chciałby wiedzieć, czy aby nie oddamy ani guzika. Bo taka jest polska stara tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Tusk przed szczytem w USA: "Nie rozbroję Polski... 25.03.10, 14:45 Donka swędzą plecy więc jedzie tam żeby go POklepano.Bo nie widzę innego POwodu Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Tusk przed szczytem w USA: "Nie rozbroję Pols 25.03.10, 14:54 Zapewniam cię, że namiestnik pałacowy, gdyby tylko miał okazją, natychmiast polizałby Obamę po rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Tusk przed szczytem w USA: "Nie rozbroję Pols 25.03.10, 14:47 funny5 napisała: > Piss-palacowi osmieszaja piss-prezydenta<Brawo fanny!!!!!!!!już nie pamiętam PO raz który Odpowiedz Link Zgłoś
444a Wysoki Tusk 25.03.10, 14:47 Tusk jest raptem 5 cm wyższy od Kaczyńskiego a na zdjęciu jakby z 10 cm. Obama ma 187 a na fotce niemal równy płemiełowi. To się nazywa uniżony fotograf... Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Tusk przed szczytem w USA:Chce broni atomowej! 25.03.10, 14:47 WITAM JAK ZWYKLE PIERWSZEGO PISZĄCEGO REDAKTORKA (fanny5} Należy stać na straży właściwej lini politycznej nakreślonej przez Platformę. Jedynej właściwej. Odpowiedz Link Zgłoś
plusminus74 Tusk przed szczytem w USA: "Nie rozbroję Polski... 25.03.10, 14:49 no tak . mamy prezydenta, który aby utrzymać parcie na re(erekcję)nie może się zbytnio publicznie wypowiadać,pokazywać.....mamy lidera partii opozycyjnej(byłego premera),który aby nie zaszkodzić partii ,prezydenciowi również nie może się wypowiadać publicznie,pokazywać publicznie ...... mamy gosia(figurę hetmana,co się zowie,który również nie może się wypowiadać publicznie oraz występować publicznie,bo zaszkodzi paryjiiiiii. pisie otrząsnijcie się ................... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Tusk: broni atomowej jeszcze nie mamy... 25.03.10, 14:51 ==================== Dziękuję, nie mam pytań do tego cynika. To "jeszcze" wystarczy na setki doniesień medialnych i powieść historyczną dla następnych pokoleń (o ile takowe będą miały szansę zaistnieć). I POTuske nie za bardzo minął się z prawdą, bo budowa amerykańskich wyrzutni rakiet balistycznych dopiero rozpoczęta. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Tusk, podaj się do dymisji pętaku! 25.03.10, 14:51 Jedyne co dobrze potrafisz zrobić to pomalować komin robolu!!! :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk, podaj się do dymisji pętaku! 25.03.10, 16:04 profanum_vulgus napisał: > Jedyne co dobrze potrafisz zrobić to pomalować komin > robolu!!! > :DDDDDDDDDDDD Jezeli umiejetnosci Tuska w zakresie malowania kominow sa takie, jak twoje robienia z siebie infantylnego idioty, to Tusk jest takim kominowym Leonardo da Vinci...;DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 Chciałbym, aby Premier Polski był osobą poważną 25.03.10, 14:54 i aby nie zachowywał się jak błazen. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Chciałbym, aby Premier Polski był osobą poważ 25.03.10, 16:06 piotr110660 napisał: > i aby nie zachowywał się jak błazen. No tak, tylko blazen odpowiada na pytania blazna dotyczace polskich bomb atomowych...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś