erykzewsi 21.04.10, 17:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ted49 Wybory 2010. Kwaśniewski: Komorowski powinien p... 21.04.10, 17:41 Komorowski, pokaż, że masz jaja. PiS nie szanuje żałoby, jawnie kombinuje, jak najmniej stracić i zyskać coś na tej tragedii. Bądź pan twardzielem i działaj według swoich uprawnień. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan PISmatołki Z IPN już przebierją nóżkami 21.04.10, 17:58 No to mamy całą prawdę o PISowcach. Pan Komorowski chciał się spotkać z Kolegium IPN aby porozmawiać o nowej ustawie. I Co ? Ci go całkowicie zlekceważyli , wywalili swojego przewodniczącego, który chciał z Komorowskim rozmawiać i przystąpili do wybierani "swojego" na stanowisko szefa IPN. Gdyby coś takiego zrobiło PO to znane stacje i gazety ogłosiłyby skandaliczną obrazę Prezydenta. Zobaczymy co napiszą teraz takie Ziemkiewicze i s-ka. Nota bene ze strony tych mediów Marszałek jest ciągle pouczany aby nikogo za szybko nie powoływał bo nie ma takiej potrzeby. Jak teraz Ziemkiewicz uzasadni szybką potrzebę powołania szefa IPN przez PISowców ? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok po co ta dyskusja? 21.04.10, 18:44 poczekajmy na upublicznienie "black boxów". A później na kolejne procesy krewnych ofiar o odszkodowanie. Z czasem jedynie na starych gazetach wiszących w sławojkach będą wspominane pewne nazwiska......... Prawda, choć bolesna, będzie waszą wolnością. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 A skąd niby to pan były prezydent A.Kwaśniewski... 21.04.10, 19:47 A skąd niby to pan były prezydent A.Kwaśniewski ma takie wiadomości ze J.K nie byłby dobrym prezydentem. Pan A.Kwaśniewski wykazał się, i nie tylko on, brakiem taktu i minimum zrozumieniem zasad demokracji. I co to w ogóle ma znaczyć ze wyjechań i wyranżerowani byli politycy próbują wyborcom wmawiać kto będzie dobry a kto zły. Jeżeli PiS zdecyduje a JK zaakceptuje start w wyborach to będzie ich sprawa a nie pana Kwaśniewskiego. Wyborcy zdecydują kogo chcą za prezydenta RP a odeszli byli politycy powinni zrobić buzie w ciup i przestać się wypowiadać i agitować bo to naprawdę zakrawa na kpiny z demokracji i wolnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: A skąd niby to pan były prezydent A.Kwaśniews 21.04.10, 20:20 janek-007 napisał: > A skąd niby to pan były prezydent A.Kwaśniewski ma takie wiadomości ze J.K nie > byłby dobrym prezydentem. Pan A.Kwaśniewski wykazał się, i nie tylko on, brakie > m > taktu i minimum zrozumieniem zasad demokracji. I co to w ogóle ma znaczyć ze > wyjechań i wyranżerowani byli politycy próbują wyborcom wmawiać kto będzie dobr > y > a kto zły. Jeżeli PiS zdecyduje a JK zaakceptuje start w wyborach to będzie ich > sprawa a nie pana Kwaśniewskiego. Wyborcy zdecydują kogo chcą za prezydenta RP > a > odeszli byli politycy powinni zrobić buzie w ciup i przestać się wypowiadać i > agitować bo to naprawdę zakrawa na kpiny z demokracji i wolnego wyboru. A czy on ci matołku mówi na kogo masz głosować...? Zadano mu pytanie, to na nie odpowiedział...Wybór należy do ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Tak, zadano mu pytanie... 21.04.10, 20:40 Tak, zadano mu pytanie z kartki dostarczonej zadającemu. W żadnym innym kraju takie coś by nie przeszło a nawet i sam polityk a priori odrzuciłby takie właśnie pytanie czy sugestie. No ale nie można wymagać od pana Kwaśniewskiego standardów światowych bo to Polska właśnie gdzie wszystko jest do góry nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok janku, nie chwal słonca przed jego zachodem 21.04.10, 20:38 nie chwal słonca również przed jego wschodem. Zaczekaj, a dowiesz sie wszystkiego, wówczas sam odpowiesz sobie na pytanie, kto jest dobry, a kto jest zły. Kogo należy zapamiętać, a komu nie należy się nawet przecinek w encyklpedii świata! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: janku, nie chwal słonca przed jego zachodem 22.04.10, 06:29 1410_tenrok napisał: > nie chwal słonca również przed jego wschodem. > > Zaczekaj, a dowiesz sie wszystkiego, wówczas sam odpowiesz sobie na pytanie, kt > o > jest dobry, a kto jest zły. Kogo należy zapamiętać, a komu nie należy się nawet > przecinek w encyklpedii świata! Nas nie przekonają że białe jest białe a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: A skąd niby to pan były prezydent A.Kwaśniews 22.04.10, 01:56 Pan Kwaśniewski razem z panem Mazowieckim /gruba kreska/ i panem Balcerowiczem /wykończyć niezaradnych/ są twórcami obecnego kształtu RP. Komu on odpowiada ten będzie apologetą istniejącego stanu rzeczy, a komu nie odpowiada ten będzie krytykiem tego stanu. Rzecz sprowadza się do tego których jest więcej. A tak na marginesie to co pan Kwaśniewski powie o "goleni lewej", "filipińskiej chorobie", "drobnym krętaczu", czy niedawnej opinii Kataryny /guru blogersów/ na jego temat? Osobiście uważam byłego prezydenta za ogromnego szkodnika, który zabetonował status quo z 1989 roku na 30 kolejnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
hamizawa znane stacje i gazety... 21.04.10, 19:57 Jasne, PiS ma swoje znane stacje i gazety ale każda inna partia też ma tylko o tym już się głośno nie mówi, albo nie stanowi to dla "obiektywnych" dziennikarzy wielkiego problemu. Prawda jest taka że TokFM jest lewicowe, a przynajmniej znaczna część prowadzących ma lewicowe zapatrywania. Słyszałem ten wywiad na żywo i postawa prowadzącego była co najmniej śmieszna - do studia wszedł Bóg-Kwaśniewski i a niegodny redaktorek mógł sobie go posłuchać. Ps, Od razu ogłaszam że nie jestem fanem PISu, tak więc darujcie sobie teksty o pisowszczykach :) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: znane stacje i gazety... 21.04.10, 20:22 hamizawa napisał: > Jasne, PiS ma swoje znane stacje i gazety ale każda inna partia też ma tylko o > tym już się głośno nie mówi, albo nie stanowi to dla "obiektywnych" dziennikarz > y > wielkiego problemu. > > Prawda jest taka że TokFM jest lewicowe, a przynajmniej znaczna część > prowadzących ma lewicowe zapatrywania. Słyszałem ten wywiad na żywo i postawa > prowadzącego była co najmniej śmieszna - do studia wszedł Bóg-Kwaśniewski i a > niegodny redaktorek mógł sobie go posłuchać. > > Ps, Od razu ogłaszam że nie jestem fanem PISu, tak więc darujcie sobie teksty o > pisowszczykach :) Cokolwiek byś o Kwaśniewskim nie powiedzial, to nie zaprzeczysz, że jego wywody są logiczne i pozbawione mlaskania... Odpowiedz Link Zgłoś
hamizawa Re: znane stacje i gazety... 21.04.10, 21:02 Jego wywody były tak bardzo logiczne że przekonał całą Polskę iż jest "socjalistą", a z komunizmem nie ma nic wspólnego. Jemu także zawdzięczamy interpretację słów konstytucji według której prezydent jest apolityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: znane stacje i gazety... 21.04.10, 21:11 hamizawa napisał: > Jego wywody były tak bardzo logiczne że przekonał całą Polskę iż jest > "socjalistą", a z komunizmem nie ma nic wspólnego. Jemu także zawdzięczamy > interpretację słów konstytucji według której prezydent jest apolityczny. No i...? A tak a'propos...Wyłuszcz mi proszę wykładnie komunizmu, skoro tak tym terminem szafujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz [...] 21.04.10, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
limw Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Komorowski powinien 21.04.10, 21:02 KWASNIEWSI NIEMA JAJ MA SKORUPKI PALANT ted49 napisał: > Komorowski, pokaż, że masz jaja. PiS nie szanuje żałoby, jawnie kombinuje, jak > najmniej stracić i zyskać coś na tej tragedii. > Bądź pan twardzielem i działaj według swoich uprawnień. Odpowiedz Link Zgłoś
hamizawa żałoba? 21.04.10, 21:15 Czy ktoś widział tę żałobę? Stacje telewizyjne (przekłamując jak zawsze) pokazywały kolejkę do pałacu prezydenckiego ale wystarczyło tylko obrócić kamerę o 180 stopni i cała Polska zobaczyła by ludzi siedzących w kawiarniach i restauracjach na Krakowskim Przedmieściu. Byłem na sobotnich uroczystościach w Warszawie i aż mnie zamurowało że nawet wtedy wszystko było otwarte. To było jak z surrealistycznego snu, z jednej strony żal, dziennikarze pytający ludzi "co czują" i mówiący o wielkiej żałobie nad Wisłą, a z drugiej ludzie w kawiarniach siedzący zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: żałoba? 21.04.10, 21:25 hamizawa napisał: > Czy ktoś widział tę żałobę? Stacje telewizyjne (przekłamując jak zawsze) pokazy > wały kolejkę do pałacu prezydenckiego ale wystarczyło tylko obrócić kamerę o 18 > 0 stopni i cała Polska zobaczyła by ludzi siedzących w kawiarniach i restauracj > ach na Krakowskim Przedmieściu. Byłem na sobotnich uroczystościach w Warszawie > i aż mnie zamurowało że nawet wtedy wszystko było otwarte. To było jak z surrea > listycznego snu, z jednej strony żal, dziennikarze pytający ludzi "co czują" i > mówiący o wielkiej żałobie nad Wisłą, a z drugiej ludzie w kawiarniach siedzący > zawsze. A co chciałeś, by samobiczowanie uprawiano w pokutnych szatach...? Odpowiedz Link Zgłoś
hamizawa Re: żałoba? 22.04.10, 00:24 Nie. Ale skoro już ogłoszono już żałobę narodową to chyba można się jakoś powstrzymać i stonować na ten czas życie publiczne. Czy teraz już nie ma dla ludzi żadnych świętości? Liczy się tylko kasa i własne ja? Po co odnosząc się do mojej wypowiedzi wpadasz w tony oburzenia? Twoja wypowiedz nie jest zupełnie związana z tym co napisałem.W którym miejscu mojego tekstu dopatrzyłeś się chęci urządzenia orgii żałoby??? W sobotę w Warszawie na Krakowskim Przedmieściu był po prostu jarmark i to mi się nie podobało, ale skoro nie widzisz w tym nic złego to raczej i tak nie zrozumiesz o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Piłsudski dziekuje za zimnego Lecha 21.04.10, 22:26 podanego w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
spoizna [...] 21.04.10, 18:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
daisyss Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 18:25 Chłopak z kolejki do pałacu prezydenckiego 15/16 kwietnia Brązowe oczy i ciemne włosy. Twoja mama tłumaczyła Ci z łaciny na polski napis z fasady kościoła Św. Anny. Jeśli przeczytasz tą wiadomość napisz: daisys@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Z uwagi na coraz częstsze wizyty znanego polityka 21.04.10, 18:26 alkoholika w różnych mediach, studia otwierają okolicznościowe izby wytrzeźwień. Dodatkowe zatrudnienie znajdują lekarze psychiatrzy i tłumacze bełkotów. Bardzo cenne w dobie kryzysu i bezrobocia. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky-lara Re: Kwachu ty nad grobami stales pijany!! Zamilcz 21.04.10, 20:50 A ty pisowczyku zapomniałeś jak L.Kaczyński po pijaku życzenia noworoczne bełgotał. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Z uwagi na coraz częstsze wizyty znanego poli 21.04.10, 20:28 awatar_sm napisał: > alkoholika w różnych mediach, studia otwierają okolicznościowe izby > wytrzeźwień. > Dodatkowe zatrudnienie znajdują lekarze psychiatrzy i tłumacze > bełkotów. Bardzo cenne w dobie kryzysu i bezrobocia. Nie będziesz musiał daleko szukać...Gdy to samo pisano o L.K, to szaty PiSuary na sobie darły...Czy on jeden "małpki" spożywał...? Za podobne teksty, Palikota świętojebliwi anatemą obłożyli...Ale tobie wolno więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 18:31 Przykro mi to powiedzieć, ale pan panie Kwasniewski był najgorszym prezydentem. niestety nie dorastał pan do pięt Kaczyńskiemu. Był pan... nijaki. Czyli nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
redakotr Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 18:38 Kwaśniewski był dość dobrym prezydentem chociaż miał wady - kto uważa inaczej ten nie ma pojęcia na czym polega polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.wwa Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 18:55 haha mierna marna żenująca prowokacja :D ale się usmiałem. Kwaśniewski najgorszym prezydentem?? haha no wiesz co?? do pięt to mu nie dorastają wszyscy dotychczasowi prezydenci od 1989 roku, i można się z Kwasem nie zgadzać ale taka jest prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 21:21 Kwasniewski to facet z klasa i takiz prezydent. NIE DLA PISU. Odpowiedz Link Zgłoś
one.kaszmir73 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 19:14 Jasne...zróbcie z Kaczyńskiego męczennika i wieszajcie jego portrety nad łóżkiem, róbcie ołtarze. Wybierzcie bliźniaka na prezydenta i żyjcie w tym zakłamaniu dalej! A może ktoś mi wreszcie da jakis argumet na obronę tej "świetnej" prezydentury?? Cóż takiego zrobił dla Polski Kaczyński?? Myślę, że śmierć w katastrofie lotniczej nie jest powodem do tego aby kogoś czcić. Opamietajcie się zwolennicy Rydzyka i Pisu!! Nasze dzieci zasługują żeby zyć w NORMALNYM kraju ! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 22.04.10, 06:43 one.kaszmir73 napisała: > Jasne...zróbcie z Kaczyńskiego męczennika i wieszajcie jego portrety nad > łóżkiem, róbcie ołtarze. Wybierzcie bliźniaka na prezydenta i żyjcie w tym > zakłamaniu dalej! A może ktoś mi wreszcie da jakis argumet na obronę tej > "świetnej" prezydentury?? Cóż takiego zrobił dla Polski Kaczyński?? Myślę, że > śmierć w katastrofie lotniczej nie jest powodem do tego aby kogoś czcić. > Opamietajcie się zwolennicy Rydzyka i Pisu!! Nasze dzieci zasługują żeby zyć w > NORMALNYM kraju ! No przecież zginął bohaterską śmiercią lecąc na Smoleńsk. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_77 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 19:25 altspringe napisał: > Przykro mi to powiedzieć, ale pan panie Kwasniewski był najgorszym > prezydentem. niestety nie dorastał pan do pięt Kaczyńskiemu. Był pan... > nijaki. Czyli nikim. hahaha oczywiście a w uzasadnieniu dodaj że Pan Kaczyński był takim patriotą że śpiewał hymn narodowy z ziemi włoskiej do włoskiej razem z uwczesnym trenerem Leo Benkłakierem A tak poważnie Pana Kaczyńskiego jako prezydenta nie było ani widać ani słychać jedyne co gdzieś się udało przeczytać to fakt że Vetował kolejną ustawę Jarek na prezydenta - Boże chroń Odpowiedz Link Zgłoś
krystka150 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 19:40 Pan Kwaśniewski był mężem swojej Żony.Gdyby wystartował z Żoną w wyborach,wygrałaby Żona to pewne.Pan Kwaśniewski był najgorszym Prezydentem Polski ,do tego w chwilach najtrudniejszych w kontaktach z Rosją był prorosyjski,a nie polski-niestety,No i ten NAŁÓG,który skompromitował Polskę w Katyniu ,w którym zginęli tak Wielcy Polacy.Czy nie oznacza to czegoś? Choćby to,że Pan Kwaśniewski nie ma prawa nawet wypowiadać się na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 22:04 krystka150 napisała: > Pan Kwaśniewski był mężem swojej Żony.Gdyby wystartował z Żoną w > wyborach,wygrałaby Żona to pewne.Pan Kwaśniewski był najgorszym Prezydentem > Polski ,do tego w chwilach najtrudniejszych w kontaktach z Rosją był > prorosyjski,a nie polski-niestety,No i ten NAŁÓG,który skompromitował Polskę w > Katyniu ,w którym zginęli tak Wielcy Polacy.Czy nie oznacza to czegoś? Choćby > to,że Pan Kwaśniewski nie ma prawa nawet wypowiadać się na ten temat??? Nie w Katyniu tylko w Charkowie jeśli już, bo widzisz ten pijaczyna przynajmniej nie robił sobie darmowej kampanii na poczet przyszłych wyborów i wybrał mało spektakularny Charków zamiast dublować w nieskończoność ten otrzaskany Katyń . Smutne, że inne mogiły naszych Wielkich Polaków byly dla Kaczorka mało spektakularne i niegodne jego najjasniejszej stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrinne Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 20:01 trzeba być slepym albo totalnie zindoktrynowanym przez jedynie sluszne radio zeby nie docenic prezydentury Kwaśniewskiego. nawet te alkoholowe ekscesy jestem w stanie mu wybaczyć ze względu na 10 lat naprawdę dobrej prezydentury. altspringe napisał: > Przykro mi to powiedzieć, ale pan panie Kwasniewski był najgorszym > prezydentem. niestety nie dorastał pan do pięt Kaczyńskiemu. Był pan... > nijaki. Czyli nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 20:29 altspringe napisał: > Przykro mi to powiedzieć, ale pan panie Kwasniewski był najgorszym > prezydentem. niestety nie dorastał pan do pięt Kaczyńskiemu. Był pan... > nijaki. Czyli nikim. I dlatego też przez dwie kadencje urząd ten sprawował... Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzioniunio Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 18:37 Odezwał się ekspert od bycia dobrym prezydentam. On dał przykład jak powinien zachować się Polski Prezydent na katyńskich grobach- kołysać się w pijackiej malignie... Zamilcz człowieku, nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 a Alik będzie naszą first lady ?? 21.04.10, 18:42 czy wreszcie Jarosław się ujawni ?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzioniunio Re: a Alik będzie naszą first lady ?? 21.04.10, 18:46 Mogła za damę robić Jolka, może równie dobrze Alik. Nie bedzie przynajmniej udawał kogoś, kim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Kto to jest Alik? 21.04.10, 19:11 dziadzioniunio napisał: > Mogła za damę robić Jolka, może równie dobrze Alik. Nie bedzie > przynajmniej udawał kogoś, kim nie jest. Kto to jest Alik? Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Kto to jest Alik? 21.04.10, 19:53 derfflinger1918 napisał: > Alik to kot Jarosława ;) > Ok, a juz myslalem, ze szykuje sie cos ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: a Alik będzie naszą first lady ?? 21.04.10, 20:35 dziadzioniunio napisał: > Mogła za damę robić Jolka, może równie dobrze Alik. Nie bedzie > przynajmniej udawał kogoś, kim nie jest. Jakieś konkretne zarzuty zawistniku...? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 20:34 dziadzioniunio napisał: > Odezwał się ekspert od bycia dobrym prezydentam. On dał przykład jak > powinien zachować się Polski Prezydent na katyńskich grobach- > kołysać się w pijackiej malignie... Zamilcz człowieku, nie ośmieszaj > się. No właśnie; "...Zamilcz człowieku, nie ośmieszaj się...". ale to ciebie się tyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 22.04.10, 06:46 dziadzioniunio napisał: > Odezwał się ekspert od bycia dobrym prezydentam. On dał przykład jak > powinien zachować się Polski Prezydent na katyńskich grobach- > kołysać się w pijackiej malignie... Zamilcz człowieku, nie ośmieszaj > się. A schlał go kapelan Wojska Polskiego.Tylko że on może z wiaderka pić. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Musi byc taki który by się chwiał nad grobami pomo 21.04.10, 18:46 pomordowanych rodaków. Dlatego pan Kaczyński odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
rush2112 Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 18:50 Booosz... co za wylew szczurów na forum. Ani chybi prawdziwi katolicy i wyznawcy kultu kaczek Sądząc po jakości wypowiedzi i sączącego się jadu. Uważajcie drodzy Państwo bo już Wam ścieka z kącików ust. Zabrudzi klawikordy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzioniunio Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 18:55 Ludzie dzielą się na tych, którzy popełniają błędy i potrafią z nich wyciągać wnioski, oraz tych, którzy rodzą się głupkami i umierają głupkami. Jak myślisz do której grupy należysz? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok niuniusiu, widzę, że założyłeś już 21.04.10, 20:41 adidaski, naciągnąłeś sportowe gacie i wygładzał koszulkę, aby naklejono na niej numerek. Zanim zaczniesz bieg, poczekać najpierw na sygnał startu! Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 20:41 dziadzioniunio napisał: > Ludzie dzielą się na tych, którzy popełniają błędy i potrafią z nich > wyciągać wnioski, oraz tych, którzy rodzą się głupkami i umierają > głupkami. Jak myślisz do której grupy należysz? No cóż ty nie powodujesz dylematu do której grupy cie przypisać... Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Olek niech ci ta twoja królowa pokroi bezę i poda 21.04.10, 18:50 lornetę, to może się uspokoisz koszerny alkoholiku! Odpowiedz Link Zgłoś
drasyr Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 18:52 Popieram słowa p.Kwaśniewskiego. Ustawę należy podpisać jak najszybciej bo nie skończy się piekło z wyciąganiem papierków przy każdej możliwej okazji aby tylko kogoś oczernić. Odpowiedz Link Zgłoś
mala999 Zgadzam się w zupełności ! 21.04.10, 18:54 Pan był najlepszym Prezydentem dla wszystkich Polaków. Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
0-rene68 Re: Zgadzam się w zupełności ! 21.04.10, 20:02 O tak a jak sie ten pijak zachowywal to polskie obiektywne i bezstronne media nawet o tym nie wspomnialy... do teraz widac jak na dloni obiektywnosc. to co Tusk wyprawia tez odpowiednio sie komentuje... No i prosze Irlandia jak obiecal... Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 18:56 Opinia takiego pijaka mnie nie obchodzi,dziwię się tylko mediom że go nadal tolerują.Przynosił tylko wstyd dla Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio1995 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 19:03 Mnie też opinia tego pana nie interesuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolona Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 19:21 to co tu robisz? sam sobie kłamiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 20:45 bodzio1995 napisał: > Mnie też opinia tego pana nie interesuje!!! Podobnie jak ty, on też ma prawo do wyrażania swoich... Odpowiedz Link Zgłoś
nina3030 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 19:18 Trochę szacunku dla byłego prezydenta dzięki niemu dziś jestesmy w Unii mozemy się rozwijac a PiS z naszego kraju zrobiłby zascianek Europy i tylko o historii by pamietal a my musimy 20.06.2010 wybrac przyszłosc i oby to nie był byle jaki wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 20:44 siwy19469 napisał: > Opinia takiego pijaka mnie nie obchodzi,dziwię się tylko mediom > że go nadal tolerują.Przynosił tylko wstyd dla Polaków. Masz monopol na bycie Polakiem...? Zresztą nieistotne...niedawno Dziwisz uczynił ze mnie margines... Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 21:16 Nie obrazaj Prezydenta RP, gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Kaczyński niedobry?najgorszy z możliwych. 21.04.10, 19:01 Kupa dziada na kaczych łapach. Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: Kaczyński niedobry?najgorszy z możliwych. 21.04.10, 19:17 jest taka zasada że jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej nic nie mów. Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: Kaczyński niedobry?najgorszy z możliwych. 21.04.10, 23:53 najgorszy z możliwych Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio1995 Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 19:02 A jakim prezydentem był pan Kwaśniewski?! Wszyscy pamiętamy... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 20:47 bodzio1995 napisał: > A jakim prezydentem był pan Kwaśniewski?! Wszyscy pamiętamy... Jak widać pamięć masz wybiórczą... Odpowiedz Link Zgłoś
lingus Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 20:50 Ano takim, że - jako jedyny, jak dotąd - został przez rodaków obdarowany zaszczytem reelekcji. A do tego nie wystarczy garstka forumowych krzykaczy, tylko przewidziana Konstytucją większość... Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 22.04.10, 06:52 bodzio1995 napisał: > A jakim prezydentem był pan Kwaśniewski?! Wszyscy pamiętamy... Nooo....Najlepszym. Dlatego 2 kadencje. Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera-live Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 19:09 to jak kwachu, golenie zdrowe i filipinka już przeszła? Odpowiedz Link Zgłoś
sobietaka Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 19:11 Dla mnie wlasnie byly prezydent Aleksander Kwasniewski byl tym Prezydentem,za ktorego nigdy nie musialam sie wstydzic !!!I to byl jeden,jedyny Prezydent Polski,ten najlepszy !! O Kaczynskim,nie chce mi sie nawet pisac,nie mowiac juz o Walesie. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 19:21 sobietaka napisała: > Dla mnie wlasnie byly prezydent Aleksander Kwasniewski byl tym > Prezydentem,za ktorego nigdy nie musialam sie wstydzic !!!I to byl > jeden,jedyny Prezydent Polski,ten najlepszy !! > O Kaczynskim,nie chce mi sie nawet pisac,nie mowiac juz o Walesie. -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 19:22 sobietaka napisała: > Dla mnie wlasnie byly prezydent Aleksander Kwasniewski byl tym > Prezydentem,za ktorego nigdy nie musialam sie wstydzic !!!I to byl > jeden,jedyny Prezydent Polski,ten najlepszy !! > O Kaczynskim,nie chce mi sie nawet pisac,nie mowiac juz o Walesie. Bo pewno też jesteś taki sam pijak ! I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 19:16 To wg A. Kwaśniewskiego lepszy kandydat, ten co chce "dorżnąć watahę" i który niestety żałuje, że jest "okres ochronny na kaczki" - czyli Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
absbls Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 19:16 pl 2512, Du bist ein Vollidiot. Odpowiedz Link Zgłoś
odpi Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 21.04.10, 19:25 zamiast snuć swoje wizjonerstwo, Olek dawaj w tany z Siwcem Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 22.04.10, 06:54 odpi napisał: > zamiast snuć swoje wizjonerstwo, Olek dawaj w tany z Siwcem Przynajmniej gościu wyluzowany a nie nadęty jak żaba w leju po bombie. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoc 22.04.10, 07:26 erg_samowzbudnik napisał: > odpi napisał: > > > zamiast snuć swoje wizjonerstwo, Olek dawaj w tany z Siwcem > > Przynajmniej gościu wyluzowany a nie nadęty jak żaba w leju po bombie. I oto chodzi...Należy być skutecznym, ale bez buffonady i z ludzką twarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
mrrek TW Alek, pijus i sowiecki sługus wyrocznią? 21.04.10, 19:17 chyba tylko dla wyskrobków z wyskrobczej Odpowiedz Link Zgłoś
zozo00 Re: TW Alek, pijus i sowiecki sługus wyrocznią? 21.04.10, 20:25 Jak sie niema merytorycznego argumentu to najlepiej rzucic blotem. Ot i cala dialektyka pseudo patriotow spod znaku IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: TW Alek, pijus i sowiecki sługus wyrocznią? 21.04.10, 20:50 mrrek napisał: > chyba tylko dla wyskrobków z wyskrobczej Więc z dumą przyznaję się do przynależności w wymienionej grupie... Odpowiedz Link Zgłoś
kolona Trudny sprawdzian 21.04.10, 19:18 właśnie Komorowski ma szansę pokazać, że będzie świetnym prezydentem. Jako Marszałek Sejmu, jako p. o. prezydenta i jako kandydat na to stanowisko, może udowodnić, że świetnie sobie radzi w trudnych sytuacjach. I o takiego Prezydenta nam chodzi ! Jeśli chce wygrać wybory, powinien podpisać wszystkie ustawy, które zostały skierowane do Kancelarii Prezydenta. W końcu sam je tam przesłał..... Odpowiedz Link Zgłoś
bombolot123 Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 19:25 Pewnie,że Jarosław pociągnie politykę brata,a nawet zaostrzy.Zaczęło układać się porozumienie pomiędzy Polską a Rosją, a jeżeli prezudentem zostanie Jaruś, to szlag to wszystko trafi.Już teraz można zauważyć fałszywe podejrzenia.Manipulowanie prz oświetleniu na lotnisku w Smoleńsku,odtajnienie całych arhiwów katyńskich.Jaruś to pociągnie po bandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystka150 Wybory 2010. Kwaśniewski: Kampania się rozpoczę... 21.04.10, 19:27 Najmniejsze prawo ma o tym mówić Pan Kwaśniewski,który w Katyniu nie mógł się utrzymać na nogach,bo był tak pijany.Po Panie Kaczyńskim możemy spodziewać się akurat wszystkiego co najlepsze.Napewno wprowadzi ład i porządek,czego panicznie boi się PO.Tylko Pan Jarosław Kaczyński powinien zostać PREZYDENTEM Pomóżmy mu zbierać podpisy Bracia Polacy-Żeby Polska Była Polską,bo PO ją sprzeda,a nas zagłodzi.ZBIERAJMY PODPISY PŁOCCZANIE-TO APEL I PROŚBA !!! Odpowiedz Link Zgłoś