diado 28.04.10, 10:36 teraz wyszło szydło z worka pospieszalski to manipulant Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyletant5 [...] 28.04.10, 10:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Chcesz grać w "Plebanii"? Musisz najpierw zagrać u 28.04.10, 10:45 Pospieszalskiego, tam będzie robiony kasting. Sprawdziszsię, będzie mógł grać w TVPiS, nie zechcesz, znajdzie się wiele dziwek, które za pieniądze zrobią wszystko. Kasa i ukłądy. Gratulujemy panu Pospieszalskiemu przyzwoitości. (w "Trybunie Ludu" też wypowiadali się prawdziwi Polacy w imieniu narodu) Ła ha ha ha ha Jerzy Urban IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 [...] 28.04.10, 11:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Re: Chcesz grać w "Plebanii"? Musisz najpierw zag 28.04.10, 14:46 mamara napisał: > Pospieszalskiego, tam będzie robiony kasting. Sprawdziszsię, będzie > mógł grać w TVPiS, nie zechcesz, znajdzie się wiele dziwek, które za > pieniądze zrobią wszystko. Kasa i ukłądy. Gratulujemy panu > Pospieszalskiemu przyzwoitości. (w "Trybunie Ludu" też wypowiadali > się prawdziwi Polacy w imieniu narodu) Ła ha ha ha ha Jerzy Urban IV > RP. jeszcze ma do dyspozycji Ojca Mateusza Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 czy belkot Olbrychskiego w TVNie rezyseruje Wajda? 29.04.10, 17:02 leszek.st37 napisał: > mamara napisał: > > > Pospieszalskiego, tam będzie robiony kasting. Sprawdziszsię, > będzie mógł grać w TVPiS, nie zechcesz, znajdzie się wiele dziwek, które za pieniądze zrobią wszystko. Kasa i ukłądy. Gratulujemy panu > > Pospieszalskiemu przyzwoitości. (w "Trybunie Ludu" też wypowiadali się prawdziwi Polacy w imieniu narodu) Ła ha ha ha ha Jerzy Urban IV RP. > > jeszcze ma do dyspozycji Ojca Mateusza M: Kto gwarantuje szmal dla ITI - WSI - TVN ? Okazuje sie, ze tylko "aktorzy" sponsorowani przez Sobiesiakow moga nie tylko miec swoje poglady ale bez ograniczen wypluwac swoje rzygowiny skierowane przeciw Prezydentowi Kaczynskiemu. Tow. Olbrychski jest zalosny ze swoja miloscia do satrapow Kremla ale to daje podstarzalemu atorzynie gwarancje nieograniczonego dostepu do kamer Tusk Vomiting Network Odpowiedz Link Zgłoś
slupikk Re: Chcesz grać w "Plebanii"? Musisz najpierw zag 28.04.10, 20:45 mnie też się przypomniały czasy PRLu, podczas oglądania tego... programu. Że też, pan Pospieszalski zapomniał jak Polacy reagują na takie "kreowanie rzeczywistości" to mu się szczerze dziwię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oleksander1 Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 12:22 dyletant5 napisał: > > noo, to nie byly korytarze govvno wartej,, tylko polska ulica ..to > trzeba szczuc gazeto ..taka wasza poprawnosc ..kiszczak czlowiekiem > honoru.. > > > > nn Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 12:36 dyletant5 napisał: > > noo, to nie byly korytarze govvno wartej,, tylko polska ulica ..to > trzeba szczuc gazeto ..taka wasza poprawnosc ..kiszczak czlowiekiem > honoru.. > > >a co, według takich jak Ty podobno "prawda wyzwala"...-zawsze i tylko innych, co nie? haha :) to z aktorem to akurat nie GW, tylko Dziennik - swojego czasu "rządowe pismo" PiSu (póki się na nim nie poznali) > Odpowiedz Link Zgłoś
jqu Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 12:56 dyletancie, jesli potrafisz policz prawdopodobienstwo, ze pan P. przypadkowo trafil na pana B wsrod kilkudziesieciu tysiecy osob. A potem pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
dansas Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 13:24 Wchodzisz na strone gazety ponieważ Cie interesuje czy by siac zamęt? ....szumowino marnej zreszta klasy:P Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 10:39 Męska odmiana Cugier - Kotki? Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Proponuję nowa zabawę: ilu aktorów TVPiS 28.04.10, 10:51 znajdziemy w filmie pana Urbana-Pospieszalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 12:41 koloratura1 napisała: > Męska odmiana Cugier - Kotki? łzy tej histeryczki przynajmniej były prawdziwe, a pochlipywanie tego gościa? Ktoś taki ukończył szkołę aktorską, u kogo? Widząc ten pokaz, ryczałem ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 10:39 w dniach żałoby jeden z krakowskich aktorów szedł do Ministerstwa Kultury i Sztuki i chciał się wypowiedzieć do kamery w tonie "stonowanym" - przepytano go, co chce powiedzieć i grzecznie podziękowano, z uwagą, że takie opinie "nas nie interesują" Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 10:40 Mariusz Bulski elitą PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 10:50 Właściciele naszego honoru i narodowej wyobraźni. Czym różnią się od peerelowskich siepaczy dyżurnych? Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Re: nie wiedziałem ze to aktor 28.04.10, 11:13 hi.hi...przejął się rolą i "zagrał na całego" dobrze wyszkolony w krakowskiej PWST - Odpowiedz Link Zgłoś
an1005 Re: nie wiedziałem ze to aktor 28.04.10, 12:13 > myślałem że wariat No coz jaki aktor takie granie. Ogladalam go przez chwile, ze wzgledu na zarzenowanie jakie we mnie wzbudzilo to wystapienie. Pomyslalam, ze chyba PiSowcy maja troche inteligentniejszych w swoich szeregach bo takie slinotoki tylko ich kompromituja. Puszczanie takich prymitywnych (pisze o formie a nie meritum czyli zalobie po smierci 96 osob) filmow, wypowiedzi tylko osmiesza partie (i jej fanow) ktorej chyba :-(( mialoby to sluzyc Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: nie wiedziałem ze to aktor 28.04.10, 12:30 Jedno nie wyklucza drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
t.drk zabolało GW? 28.04.10, 11:09 a cóz to?? aktor, to nie człowiek? nie moze wyrazić swoich poglądów, uczuć, opinii? nie moze być wsród osób oddających hołd zmarłym?? nie moze krytykowac? cóz to GW zabolała emisja programu??? a jesli GW krytykuje innych, to jest w porządku??? Odpowiedz Link Zgłoś
herflich Re: Ale tych aktorów tam było kilkoro "przypadkow 28.04.10, 11:34 Każdy ma prawo do krytyki wszystkich i wszystkiego - dzienikarzyna może i ma prawo do pokazywania jednostronnych komentarzy i tworzenia teorii spiskowych. Nie ważne zatem jest kto i co powiedział dziennnikarzynie bo każdy z nas ma swoje emocje - ważne jest które z naszych emocji ukazuje dziennikarzyna w emitowanym programie. Pamiętajcie że to tacy Pospieszalscy doprowadzają do skłócenia naszych ludzi, to jemu podobni "profesjonaliści" ukazują swój punkt widzenia a NIE punkt widzenia narodu czy zgromadzenia (mieszaninie emocji). Bo z filmu Pospieszalskiego wynika że po tragedii smoleńskiej przyszli pod pałac prezydencki tylko zwolennicy PISu a zwolennicy innych opcji to wrogowie narodu. Nadto znam odpowiedź na najbardziej skorumpowaną grupę zawodową - TO DZIENNIKARZE!!! nie skłócajcie nas do reszty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
freon Wszystko da sie wytlumaczyc 28.04.10, 13:54 Aktorow bylo wielu, bo akurat zorganizowano im wycieczke pod palac. Tak sie przypadkowo zlozylo, ze TVP dla swoich artystow zaaranzowala autokar i wszyscy spontanicznie pojechali oddawac hold. Podpisali liste obecnosci i wsiedli do autobusu. Przyjezdzaja na miejsce, a tam akurat Pospieszalski stoi z kamera. Byl troche zagubiony, bo nie wiedzial kogo z tego tlumu poprosic o refleksje, zeby mu ladny filmik wyszedl. Nie kazdy przeciez potrafi sie zachowac przed kamera. Na szczescie niektorzy nosili rozpoznawcze naklejki bialo-czerwone ze znaczkiem Polski Walczacej (czyli, ze podobnie jak cenzor Rajmund K. byli w AK). Nosiciele takich naklejek lepiej, kolorowiej, wygladali przed kamerami i to wlasnie ich odpytac chcial dzielny Jan Rzetelny. Szukal wiec redaktor obklejonych ludzi, az tu przypadkowo przed kamera przechodzi wycieczka aktorow, ktorzy calkiem spontanicznie chca podzielic sie swoimi przemysleniami. No przeciez ich nie przegoni. Tym bardziej, ze oni tak ladnie emocje potrafia wyrazic. Po zakonczeniu nagrania aktorzy spontanicznie pobiegli do kasy TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Wszystko da sie wytlumaczyc 28.04.10, 14:56 Tak, przechodziliśmy właśnie. Z TRAGARZAMI... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dark13 Re: Ale tych aktorów tam było kilkoro "przypadkow 28.04.10, 16:29 Tak przypadkowo ----------- Co... No ale... A ty skąd wiedziałaś, że mnie zastaniesz... przecież... wiedziałaś, że wyjeżdżam. Irena: Przechodziliśmy, po prostu i wpadliśmy. Miś: Jak to przechodziłaś? Z tragarzami? Minister: Taa! Przechodziliśmy, z tragarzami. Bardzo Cię polubiłem chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Bulski mowil tekst jaki dostal 28.04.10, 13:17 w koncu za to mu zaplacono. A tekst pewnie pisal poeta Wolski:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: zabolało GW? 28.04.10, 12:32 t.drk napisał: a cóz to?? aktor, to nie człowiek? nie moze wyrazić swoich poglądów, uczuć, opinii? nie moze być wsród osób oddających hołd zmarłym?? nie moze krytykowac? cóz to GW zabolała emisja programu??? a jesli GW krytykuje innych, to jest w porządku??? Tak,tak nikt wam nie wmówi że, białe jest białe. Obrzydliwi MANIPULANCI. Takim dziwnym trafem ,wsród tysięcy zebranych tam ludzi przypadkowo trafia sie w krótkim reportazu az dwóch aktorów ? Jakby to był najpopularniejszy zawód w Polsce. I na dodatek dziennikarze TV nie mieli kompletnie pojEcia ,ze to są aktorzy na dodatek wypowiedx Bulskiego jest smieszna, zbyt przejął się rolą. [ Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Re: zabolało GW? 28.04.10, 13:31 Jak taki głupi, to czegoż tam nie krzyczałeś co myślisz o Prezydencie i jego zwolennicy, czekałeś aż GW gazeta pozwoli ci szczekać. Gdzie twoja odwaga była 11-18 kwietnia, mogłeś zakrzyczeć zwolenników Prezydenta. rozterka47 napisała: > t.drk napisał: > a cóz to?? aktor, to nie człowiek? nie moze wyrazić swoich > poglądów, > uczuć, opinii? nie moze być wsród osób oddających hołd zmarłym?? > nie moze krytykowac? > cóz to GW zabolała emisja programu??? a jesli GW krytykuje innych, > to jest w porządku??? > > [b]Tak,tak nikt wam nie wmówi że, białe jest białe. Obrzydliwi > MANIPULANCI. > > Takim dziwnym trafem ,wsród tysięcy zebranych tam ludzi przypadkowo > trafia sie w krótkim reportazu az dwóch aktorów ? Jakby to był > najpopularniejszy zawód w Polsce. I na dodatek dziennikarze TV nie > mieli kompletnie pojEcia ,ze to są aktorzy > na dodatek wypowiedx Bulskiego jest smieszna, zbyt przejął się rolą. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: zabolało GW? 28.04.10, 15:01 Bo znaczna część ludzi potrafi uszanować żałobę i wyciszyć spory na czas żałoby. Ale taki Pospieszalski jak hiena lubi żerować na padlinie i wali z kamerą w tłum żałobników, z których cześć aż kipi z nienawiści. Oni mają w d.pie żałobę, oni chcą wykrzyczeć swoją nienawiść BO JEST OKAZJA, bo krytycy milczą, więc ich głos słychać BARDZIEJ. Więc nie pieprz bzdur o "pozwoleniu" GW. Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: zabolało GW? 28.04.10, 18:41 @ ondrij: Dodam coś od siebie, jako że płakałem, nie tylko po Kaczyńskich, ale po wszystkich ofiarach tej tragedii. Wyobraź sobie, że są na świecie ludzie, którzy mają zwykłe, właśnie ludzkie, uczucia. I smutno im kiedy ktoś, nie ważne kto, ginie w takich okolicznościach. Wyobraź sobie też, że są ludzie, którzy są obdarzeni empatią i kiedy telewizja pokazywała byłego premiera, brata nieżyjącego prezydenta i jego bratanicę, córkę pary prezydenckiej nad trumną Lecha Kaczyńskiego - ja widziałem Martę z wujkiem i po prostu było mi ich szkoda. Ale nie znaczy to, że nagle mam wynosić prezydenturę L.Kaczyńskiego pod niebiosa i głosować na Jarosława w wyborach. Nie zagłosuję, bo nie podobają mi się jego poglądy, nie podobał mi się sposób w jaki sprawował władzę jako premier i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: zabolało GW? 28.04.10, 12:33 Przytocz te słowa krytyki. W/g mnie to łajdackie słowa, nie mające z krytyką nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
t.drk Re: zabolało GW? 28.04.10, 15:09 a z GW zaden z dziennikarzy nie zbierał opinii wśrod zgromadzonych pod pałacem prezydenckim? moze waarto było...zawsze byłyby opinie zebrane przez kogos "bardziej wiarygodnego"? bo mam rozumiec ze to co napisałaby GW byłoby bardziej wiarygodne?? bo te zarzuty przeciw autorom filmu, są jakies...żadne... no cóz..GW zdązyła napisac ile to ton "śmieci" wywieziono spod pałacu i jakze to strasznie, ze parafina/wosk ze zniczy zniszczyły nawierzchnie Krakowskiego Przedm. bardzo nad tym ubolewam.... Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: zabolało GW? 28.04.10, 12:57 > a cóz to?? aktor, to nie człowiek? nie moze wyrazić swoich >poglądów, > uczuć, opinii? Może ale tylko te właściwe LOL. Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: zabolało GW? 28.04.10, 13:15 Właśicwe, czyli wytresowane opinie antyGW. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: zabolało GW? 28.04.10, 13:46 Tusk ma krew na rękach - co to jest ?. Krytyka, opinia, uczucie czy pogląd ?. A może wiedza ?. Może pan coś wie, czego nie wiemy my. Ja na miejscu premiera podałabym pana aktora do sądu. Jak mu tak tęskno do popularności, to pewnie ucieszyłby się, że sam premier mu ją zapewni. Odpowiedz Link Zgłoś
panbramkarz Re: zabolało GW? 28.04.10, 13:19 Owszem kazdy ma prawo do pogladow ale jezeli poglady zbiezne z pogladami stacji TV wyraza aktor zalezny od tej TV to jest conajmniej dziwne. Zakladajac ze dziennikarz nie wiedzial z kim ma doczynienia bo w sumie aktor "nieznany" to aktor doskonale wiedzial komu udziela wywiadu i kto go karmi. Kazdy taki reportarz da sie zmanipulowac wystarczy zapytac 1000 osob i wybrac 10 wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 11:28 Nie tylko ten Bulski, czy Łaniewska z Plebaniji, ale wypowiadała się tam też kolejna aktorka Halina Rowicka. Macie ją na zdjęciu górnym zdjęciu ilustrującym tę notkę. Brakuje jeszcze Cugier-Kotki. Odpowiedz Link Zgłoś
doremiko Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 19:10 konigin napisała: > Nie tylko ten Bulski, czy Łaniewska z Plebanii, ale wypowiadała się > tam też kolejna aktorka Halina Rowicka. Macie ją na zdjęciu górnym > zdjęciu ilustrującym tę notkę. Brakuje jeszcze Cugier-Kotki. Nie Halina, a HANNA ROWICKA, matka pani redaktor Anny Kalczyńskiej i teściowa M. Maciejowskiego z TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
doremiko Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 19:17 konigin napisała: > Nie tylko ten Bulski, czy Łaniewska z Plebaniji, ale wypowiadała się > tam też kolejna aktorka Halina Rowicka. Macie ją na zdjęciu górnym > zdjęciu ilustrującym tę notkę.... Nie Halina a Hanna Rowicka, matka pani red. A.K, i teściowa pana red, M.M. z TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Szukamy innych aktorów w tym reportażu 28.04.10, 11:40 W "zajawce" programu nadanej w niedzielę rozpoznałem aktorkę Halinę Rowicką (grała rolę Ewy Talarowej w serialu "Dom"). Nie wiem, czy występowała w reportażu, bo byłem w stanie oglądać ten program tylko przez 15 minut, potem wyłączyłem telewizor. Z tego co obejrzałem wynika, że ś.p. prezydenta przychodzili pożegnać tylko ludzie o zunifikowanych poglądach, albo źe ludzie o innych poglądach nie interesowali realizatorów. Mam tylko nadzieję, że prawdziwa jest ta druga teza. Zgadzam się, że aktor ma prawo do swoich osobistych poglądów i ujawniania ich przed kamerą, ale właśnie w celu uniknięcia podejrzeń, że odgrywa tylko swoją rolę (byc może za pieniądze), realizatorzy powinni przedstawić go widzom (podobnie, jak przedstawiliby inne osoby publiczne, z którymi rozmawiają). Odpowiedz Link Zgłoś
ajpitoajpi12 Re: Szukamy innych aktorów w tym reportażu 28.04.10, 12:06 Czy AKTOR to już taka ostatnia ......? Czy aktorzy muszą zarabiać na margarynę szmacąc się antyspołeczną postawą? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Szukamy innych aktorów w tym reportażu 28.04.10, 12:10 Pospieszalski NIGDY nie zrobił 10 obiektywnych minut programu - niezaleznie czy to program o wspólpracownikach UB czy o antykoncepcji. Zawsze Ci wspólpracownicy to wredne, nieludzkie, cyniczne oprychy, które zaprzedały własną matkę, a ojca wysłałay na 20 lat karceru ( Maleszka przy nich to najbielszy z białych) , a antykoncpecja to tak naparwde mordowanie jeszcze nie poczetych pzrez wredne wyrachowane i złe kobiety, które nie otwieraja się na zycie , tylko dawaj - prezerwtywa i mordować, mordować, mordować z ządzą zabicia w oczach. Jesli ktos miał tyle siły, aby po wystepach pt. " Warto rozmawiać" oglądac jeszcze reportaż robiony przez Pospieszalskiego, to doprawdy zdziwienie jest tu nie na miejscu... Najmądrzej jest po prostu wyrzucić telewizor, wtedy człowiekowi nie zbiera sie na wątrobie osad z takich "obiektwynych" reportaży z teżą Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Szukamy innych aktorów w tym reportażu 28.04.10, 16:02 no tak. zwlaszcza ze w warto rozmawiac czesto widzialem np. jaruge nowacką, środę a nawet raz sierakowskiego. czy JAKIKOLWIEK program lewicowy kiedykolwiek zaprosił redaktora o poglądach odmiennych niż lewicowe? prosze o przyklad! Odpowiedz Link Zgłoś
green_feldkurat_katz Re: Szukamy innych aktorów w tym reportażu 28.04.10, 16:41 A to w TVP są jakieś programy lewicowe? Jakoś nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Szukamy innych aktorów w tym reportażu 28.04.10, 12:19 jkdino49 napisał: > Zgadzam się, że aktor ma prawo do swoich osobistych poglądów i > ujawniania ich przed kamerą, ale właśnie w celu uniknięcia > podejrzeń, że odgrywa tylko swoją rolę (byc może za pieniądze), Jak łatwo jest opluć bliźniego o innych poglądach i odczuciach w przekonaniu ze to tylko my mamy racje i wiemy jak sie zachować. Wg tego, co napisał jkdino49 wynika iz ci, co stali kilkanaście godzin by oddać hołd poległemu prezydentowi (dla wielu to jest śmieszne i dziwaczne) musieli być opłacani a przynajmniej dostali zwrot za dojazd i diety nie mówiąc o wypowiedzi do kamery. Tylko ci, co tam byli mogą stwierdzić, iz nie był to piknik przedwyborczy z piwkiem i kiełbaskami na koszt organizatora, stąd wielu z was tam nie poszło, bo niebyło sie, na co załapać ani na darmowe chlanie ani obżarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
gintaras Re: Szukamy innych aktorów w tym reportażu 28.04.10, 12:30 No widzisz przedmówca przekazał coś zupełnie odwrotnego od tego co piszesz. Niestety jesteś zbyt zafiksowany na nienawistnym spojrzeniu My Oni w stylu pospieszalskiego, żeby to zauważyć. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: Szukamy innych aktorów w tym reportażu 28.04.10, 12:49 jkdino49 napisał: Zgadzam się, że aktor ma prawo do swoich osobistych poglądów i ujawniania ich przed kamerą, ale właśnie w celu uniknięcia podejrzeń, że odgrywa tylko swoją rolę (byc może za pieniądze), > rosol4 w odpowiedzi napisał: Jak łatwo jest opluć bliźniego o innych poglądach i odczuciach w przekonaniu ze to tylko my mamy racje i wiemy jak sie zachować. Wg tego, co napisał jkdino49 wynika iz ci, co stali kilkanaście godzin by oddać hołd poległemu prezydentowi (dla wielu to jest śmieszne i dziwaczne) musieli być opłacani a przynajmniej dostali zwrot za dojazd i diety nie mówiąc o wypowiedzi do kamery. Tylko ci, co tam byli mogą stwierdzić, iz nie był to piknik przedwyborczy z piwkiem i kiełbaskami na koszt organizatora, stąd wielu z was tam nie poszło, bo niebyło sie, na co załapać ani na darmowe chlanie ani obżarcie. I to jest znakomity przykład waszej narodowo-katolickiej, pisowskiej MANIPULACJI. Z wypowiedzi jkdino49 nic takiego nie wynika, wynika to tylko z twojej chorej wyobraxni manipulancie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jqu Re: Szukamy innych aktorów w tym reportażu 28.04.10, 13:06 > Jak łatwo jest opluć bliźniego o innych poglądach i odczuciach w > przekonaniu ze to tylko my mamy racje i wiemy jak sie zachować. Kto tu opluwa blizniego? Jezeli juz ktos, to pan P., który usiluje napluc telewidzom do mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Re: Szukamy innych aktorów w tym reportażu 28.04.10, 18:08 Mam wielki szacunek dla wszystkich tych, którzy stali po kilkanaście godzin, żeby oddać hołd zmarłej tragicznie parze prezydenckiej. Sam też bardzo przeżyłem tę tragedię, chociaż nie głosowałem na ś.p. Lecha Kaczyńskiego ani na PiS. Ale coś mnie trafia gdy widzę, jak na tej tragedii zbija się polityczny kapitał - począwszy od wyboru miejsca pochówku pary prezydenckiej (nikt do tej pory nie chce się przyznać do autorstwa tego pomysłu), poprzez reportaż pana Pośpieszalskiego, aż do oświadczenia kandydata PiS na prezydenta - Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
19790222x W tym filmie gada tez Łukasz Fabiański, ale jaja!! 28.04.10, 12:06 z Arsenal Londyn hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A Hanna Wujkowska-znajoma Jana Pospieszalskiego 28.04.10, 12:08 i częsty gość jego programów też trafila przed kamerę przypadkowo? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: A Hanna Wujkowska-znajoma Jana Pospieszalskie 28.04.10, 12:13 A masz co do tego jakieś watpliwosci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikatres Re: A Hanna Wujkowska-znajoma Jana Pospieszalskie 28.04.10, 12:18 Ależ gnida z tego Pospeiszalskiego... Na dodatek tępa - nie trzeba było brać twarzy z serialu... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: A Hanna Wujkowska-znajoma Jana Pospieszalskie 28.04.10, 12:42 Uwazam, ze zamiast sie tym bulwersować i przejmowć , nalezy olać to ciepłym moczem i nie ogladąc zadnych produkcji teog pana w TV. To najgorsze co mozna mu zrobić - zanizać oglądalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
krakower Aktorzy bohaterami reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 12:17 Serialowa miernota ma parcie na szkło, więc mogła nie wziąć od tej pary świrów kasy za rólkę. A jeśli wzięła, to się nazywa - aktorska prostytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
71c Psuedoaktorzy chałturzą w manipulacj "Solimarni" 28.04.10, 12:22 Rada Etyki Mediów powinna się zająć tymi pseudaktorami, którzy biorą pieniądze biednych emerytów i rencistów za chałtury w paszkwilach TVPiSowskich. Wartość tego reportażu jest żadna. Ten łysy ultra talibo-katolowski Pospieszalski kłamie, że nie wiedział, że to jest aktorzyna. Pospieszalski nie cofnie się przed niczym, żeby poprzeć swoją chorą, konserwatywną wizję swiata, która zakłada, że za wszystkim kryje się układ określonych sił, których nazwać nie potrafi, bo on nie istnieje. To mitoman. Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa PiSduchy zawsze miały kiepskich aktorów w kampania 28.04.10, 12:33 Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 12:36 Zaraz GW napisze że jak p.Pospieszalski był mały to sikał do chrzcielnicy i to go zdyskredytuje :) Oj boli prawda, boli - okazało się że są jeszcze zdrowo myślący ludzie w tym kraju, ludzie którym media nie wyżarły mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 12:48 Jaka prawda? Ten film nie miał nic wspólnego z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 16:04 bo na pewno byles tam i slyszales co ludzie mowili. boicie sie. to dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 16:22 Pospieszalski tam był a słyszał tylko głosy pasujące mu do tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka pisanie o sikaniu do chrzcielnicy 28.04.10, 13:51 to Wasza, pisowska metoda:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 16:51 ch3heg napisał: > Oj boli prawda, boli - okazało się że są jeszcze zdrowo myślący ludzie w tym > kraju, ludzie którym media nie wyżarły mózgów. Nie wyżarły bo nie było czego. A. Odpowiedz Link Zgłoś
misshyde A aktorzy, to nie maja prawa sie wypowiedziec?? 28.04.10, 12:39 No i co z tego, ze to byli aktorzy? Na bierzaco ogladalam wypowiedzi ludzi stojacych pod Palacem, tzn. 10-15 kwietnia i wtedy tez bylo paru aktorow. Oni sa gorsi? Odpowiedz Link Zgłoś
ulther manipulacja 28.04.10, 12:57 Wierzysz, ze premier Tusk kazal zamordowac prezydenta? Taka postawiono teze. A moze wszyscy, ktorzy czuja obrzydzenie z powodu tego filmu stoja tam gdzie ZOMO ? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: A aktorzy, to nie maja prawa sie wypowiedziec 28.04.10, 14:38 > No i co z tego, ze to byli aktorzy? Na bierzaco ogladalam wypowiedzi ludzi > stojacych pod Palacem, ale z ortografią to nie jesteś na bieżąco tłumoku Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Odrażający, wstrętny pisss 28.04.10, 12:49 Ta partyjka, ktora nawolywala do solidarnosci pierwsza zaczela produkcje agitek godnych pROPAGANY komunistycznej. Kempa cynicznie komentuje tego gniota wyprodukanego przez chorego psychicznzie Pospieszalskiego. Dlaczego w Polsce zawsze music byc grupa takich odrazajacych, wstretnych oszolomow? Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Re: Odrażający, wstrętny pisss 28.04.10, 13:27 Patrzyłeś na siebie, słuchałeś siebie - a ja ci powiem, jesteś wstrętny i odrażający oszołom! ulther napisał: > Ta partyjka, ktora nawolywala do solidarnosci pierwsza zaczela > produkcje agitek godnych pROPAGANY komunistycznej. Kempa cynicznie > komentuje tego gniota wyprodukanego przez chorego psychicznzie > Pospieszalskiego. Dlaczego w Polsce zawsze music byc grupa takich > odrazajacych, wstretnych oszolomow? Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Odrażający, wstrętny pisss 28.04.10, 13:35 Hmmm czy to ja zmontowalem agitke wg ktorej premier tego kraju zabil prezydenta? Debil. Odpowiedz Link Zgłoś
hellcat75 Aktorzy bohaterami reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 12:50 hahahahaha wyborczyny i michnik trzesa sie na sama mysl ze Jarek moze wygrac wybory, tylko nie wiedza jak ugryzsc wkoncu trwa zaloba i nie wypada, hehehehehe a gryzscie jak umieciecie i tak wygramy, jesli nie teraz to w krotkim czasie, odegramy sie, ale po nas bedzie bolalo. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Aktorzy bohaterami reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 14:49 poczytaj te swoje wypociny i naucz sie ortografii, kolejny tłumok z PiS - - - "Oszołomy i szowiniści nie mają narodowości, oni mają fobie" by igor_UK Odpowiedz Link Zgłoś
qantii Re: Aktorzy bohaterami reportażu "Solidarni 2010" 29.04.10, 03:18 Jakie "MY"? Ty sie odegrasz? Ty to mozesz sobie ewentualnie podłubac w nosie. Ty , to mozesz sobie potrollowac na forum GW i dalej snić sen o wygranej JarKacza. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 12:51 Faktycznie mega manipulacja - ta starsza Pani co gra "gosposie" w serialu "Plebania" zarobiła pewnie fortune u Pospieszalskiego :) a Pospieszalski wczesniej przygotował jej tekst :) co z brednie - ale daliście czadu - wśród osób wypowiadających się w filmie znaleźli się aktorzy to straszne - jeden aktor nikomu nieznany(zakażcie mu wykonywania zawodu:) ) druga aktorka starsza Pani (a ja co zlinczujecie podobnie) - bida G_W_o Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 13:19 Właśnie trafiła mu się okazja, aby zostać znanym aktorem, to z niej skorzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 15:14 maura4 napisała: > Właśnie trafiła mu się okazja, aby zostać znanym aktorem, to z niej > skorzystał. no właśnie to zupełnie podobnie jak ci co korzystają z okazji i fotografują się z podpisem "tęsknię za tobą Żydzie" czy tam również znajdują się zawodowi/zawodowe modele/modelki ? i jedni i drudzy żerują na śmierciach Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Lech Kaczyński w Katyniu: 28.04.10, 12:52 10 kwietnia 2006 r. - nieobecny 17 września 2006 r.- nieobecny 10 kwietnia 2007 r. - nieobecny 17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu) 10 kwietnia 2008 r. - nieobecny 17 września 2008 r. - nieobecny 10 kwietnia 2009 r. - nieobecny 10 września 2009 r. - nieobecny 2010 - .....................................(wybory prezydenckie i samorządowe) Odpowiedz Link Zgłoś
sandrinne Re: Lech Kaczyński w Katyniu: 28.04.10, 13:05 interesujące...:> kronopio77 napisał: > 10 kwietnia 2006 r. - nieobecny > 17 września 2006 r.- nieobecny > 10 kwietnia 2007 r. - nieobecny > 17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu) > 10 kwietnia 2008 r. - nieobecny > 17 września 2008 r. - nieobecny > 10 kwietnia 2009 r. - nieobecny > 10 września 2009 r. - nieobecny > 2010 - .....................................(wybory prezydenckie i samorządowe > ) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_mis_ochodzki casting do M jak Milość do Prezydenta Kaczyńskiego 28.04.10, 13:11 by Pospieszalski i spolka na cmentarzu 15min po pogrzebie wszystkich zainteresowanych zapraszamy TVPis Odpowiedz Link Zgłoś
koza_polska Szkoda że mają taką inwencję tylko do knowań a nie 28.04.10, 21:35 do jakiegoś pozytywnego działania. Dzieci szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Abonament TV 28.04.10, 23:32 Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, czy płacić abonament TV? Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Lech Kaczyński w Katyniu: 28.04.10, 13:14 lech bronil prawdy o katyniu tylko w latach wyborczych. w innych dawal szanse innym :D Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Kaczyński w Katyniu: 28.04.10, 13:28 W 2007 roku tak bronił prawdy o Katyniu, aż stwierdził że mord wydarzył się w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Dobrze że jest ktoś taki jak Pospieszalski 28.04.10, 15:00 Mohery i tak są megaotumamione, natomiast jest szansa ze po takim "obiektywnym" filmie część odurzona traumą trumnami, Wawelem i sancto subito ś.p. Kaczynskimi przypomni sobie dlaczego Komorowski czy ktokolwiek inny jest taki dobry - po prostu głosując na Komorowskiego jest szansa ze nie bedzie tam Kaczynskiego - to główny atut dość niewyrazistego kandydata PO. Odpowiedz Link Zgłoś
dassein Manipulacja GW: Aktorzy 28.04.10, 19:43 W tytule jest liczba mnoga: aktorzy. W tekscie mowa o jednym aktorze. Ale liczba mnoga wyglada lepiej. Przypadek? Nie, to standardowa manipulacja GW. Dla jej czytelnikow w zupelnosci wystarczy taki zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
leser.1 Re: Manipulacja GW: Aktorzy 28.04.10, 20:41 Baranie Boży! Ten pajac i p.Łaniewska to już dwoje. Gdy mowa o co najmniej dwojgu aktorach, używa się liczby mnogiej! Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Szczyt chamstwa - czyli gazetka manipuluje dalej! 28.04.10, 22:10 "Jeżeli doszło do manipulacji, to wtedy dyskredytowałoby całkowicie wartość tego filmu - uważa Jarosław Gowin z PO." Doszło do kolejnej manipulacji ze strony GW. "Bulski zapewnia, że jego występ miał charakter prywatny. Nie chciał jednak powiedzieć, czy powiedział realizatorom, że jest aktorem i czy wziął za udział w reportażu jakieś pieniądze" Manipulacja GW jest niesłychanie obrzydliwa. Na miejscu Bulskiego też bym nie chciał nic powiedzieć, bo na idiotyczne pytania, chamstwo i bezczelność reaguje się milczącą wzgardą. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak1 A czemu SBeku nie chcialbys powiedziec? 29.04.10, 08:12 Czy tak jak Pospieszalski, zwerbowany przez SB przy okazji wystepow w zaprzyjaznionych krajach b. bloku Wschodniego, tez sie raczej tym nie chce dzielic? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Szczyt chamstwa - czyli gazetka manipuluje da 29.04.10, 08:22 A Hania Wujkowska, koleżanka Pospieszalaskiego, też przechodziła tam z tragarzami? Czy też przypadkiem napatoczyła się Jankowi przed kamerę? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Masz jeden błąd w tabeli. 28.04.10, 13:09 w 2010 też był nieobecny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Donald Tuski w Katyniu: 28.04.10, 13:24 10 kwietnia 2006 r. - nieobecny 17 września 2006 r.- nieobecny 10 kwietnia 2007 r. - nieobecny 17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu) 10 kwietnia 2008 r. - nieobecny 17 września 2008 r. - nieobecny 10 kwietnia 2009 r. - nieobecny 10 września 2009 r. - nieobecny \ 5 kwietnia 2010 r. -(wybory prezydenckie i samorządowe) Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Donald Tusk w Katyniu: 28.04.10, 13:25 ondrij napisał: > 10 kwietnia 2006 r. - nieobecny > 17 września 2006 r.- nieobecny > 10 kwietnia 2007 r. - nieobecny > 17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu) > 10 kwietnia 2008 r. - nieobecny > 17 września 2008 r. - nieobecny > 10 kwietnia 2009 r. - nieobecny > 10 września 2009 r. - nieobecny \ > 5 kwietnia 2010 r. -(wybory prezydenckie i samorządowe) Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Donald Tusk w Katyniu: 28.04.10, 13:30 a od kiedy tusk jest jedynym wielkim narodowym pomnikiem walki o prawde katynska??? widac kaczynski o katyn wolal walczyc z warszawy a jeszcze lepiej z juraty... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_baran Re: Donald Tusk w Katyniu: 28.04.10, 21:12 Nie tylko w katyniu gineli ludzie na terenie Polski są dziesiątki miejsc gdzie obecnie tylko piesek przejdzie i trawa porasta obeliska np. miejsca męczeństwa ofiar obozu Gros-Rosen. Proszę przestańcie licytowac czyja śmierć była ważniejsza każda jest tragedią dla kogoś bliskiego. PiS niech przestanie kupczyć trumnami tymi sprzed 70 lat jak i tymi sprzed 2 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_trolli_online Re: ondrij w szpitalu psychiatrycznym 28.04.10, 14:01 > > 10 kwietnia 2006 r. - obecny > > 17 września 2006 r. - obecny > > 10 kwietnia 2007 r. - obecny > > 17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu) > > 10 kwietnia 2008 r. - obecny > > 17 września 2008 r. - obecny > > 10 kwietnia 2009 r. - obecny > > 10 września 2009 r. - obecny > > 5 kwietnia 2010 r. - NIEOBECNY(wybory prezydenckie i samorządowe) no to juz se pospamowales pocytowales samego siebie a teraz trollu wracaj tam skad uciekles Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Donald Tusk w Katyniu: 30.04.10, 21:00 ondrij napisał: > ondrij napisał: > > > 10 kwietnia 2006 r. - nieobecny > > 17 września 2006 r.- nieobecny > > 10 kwietnia 2007 r. - nieobecny > > 17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu) > > 10 kwietnia 2008 r. - nieobecny > > 17 września 2008 r. - nieobecny > > 10 kwietnia 2009 r. - nieobecny > > 10 września 2009 r. - nieobecny \ > > 5 kwietnia 2010 r. -(wybory prezydenckie i samorządowe) Czemu kłamiesz, szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Donald Tuski w Katyniu: 28.04.10, 13:29 No ale Tusk to menda, nie to "walczak o prawdę historyczną o Katyniu" L. Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
maria20 Re: Donald Tuski w Katyniu: 28.04.10, 16:18 Matołeczki to nie wybory to Putin był gospodarzem i zaprosił Tuska bo tak to jest, że premier zaprasza premiera, a waszego matołki predzia nikt nie zapraszał sam się pchał bezwzględu czy można czy nie lądować! Frajerzy nikt go nie chciał nigdzie widzieć oprócz gruzina i ukraina ale to takie same @@@@@@ są!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: Lech Kaczyński w Katyniu: 28.04.10, 13:25 kronopio77 napisał: 10 kwietnia 2006 r. - nieobecny 17 września 2006 r.- nieobecny 10 kwietnia 2007 r. - nieobecny 17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu) 10 kwietnia 2008 r. - nieobecny 17 września 2008 r. - nieobecny 10 kwietnia 2009 r. - nieobecny 10 września 2009 r. - nieobecny 2010 - .....................................(wybory prezydenckie i samorządowe jJk widac ze statystyki p. Kaczyńskiemu katyń przypominał sie jedynie w okresach przedwyborczych ? Taka pre-kampania wyborcza :) Żenada ! Odpowiedz Link Zgłoś