28grzegorz 20.07.06, 21:16 Używałem WMP10 i zachciało mi się zciągnąc nowszą wersję WMP11, która mi się nie podoba. Chciałem wrócic do poprzedniej wersji, ale system mi "krzyczy, że nie można zainstalowac bo jest już nowsza wersja. Jak to przejśc? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: copill Re: Widows Media Player? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.07.06, 21:21 28grzegorz napisał: > Używałem WMP10 i zachciało mi się zciągnąc nowszą wersję WMP11, która mi się > nie podoba. Chciałem wrócic do poprzedniej wersji, ale system mi "krzyczy, że > nie można zainstalowac bo jest już nowsza wersja. Jak to przejśc? To znaczy,rozumiem,że przed instalacją WMP11 został utworzony punkt przywracania systemu i wydawałoby się,że wystarczy odinstalować WMP11 i przywrócić do punktu przywracania przed zainstalowaniem? Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Widows Media Player? IP: 212.76.40.* 20.07.06, 21:22 Nie tędy droga - musisz odinstalować to 11, a nie próbować "nałożyć" 10 na 11, bo to się nie uda. WMP11 znajdziesz w Dodaj/Usuń Programy, w aktualizacjach (musisz najpierw włączyć ich pokazywanie przez zaznaczenie pola w nagłówku tego okna). Link Zgłoś