ewa194510 Aktorzy wśród bohaterów reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 19:34 Pospieszalski= Wstydżcie się Polacy, nawet żałoba narodowa jest dobra do podburzania !!!!! nie oglądam programów tego pana bo są tendencyjne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sky2010 Aktorzy wśród bohaterów reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 19:48 A pamiętacie o tych aktorach którzy nie chcieli popierać stanu wojennego w Polsce , czy im też płacili czy robili to z potrzeby serca . Aktor to także człowiek , obywatel , każdy ma prawo do wypowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: Aktorzy wśród bohaterów reportażu "Solidarni 29.04.10, 14:50 Byli też tacy co za pieniądze się zeszmacili... Odpowiedz Link Zgłoś
rita.1 Aktorzy wśród bohaterów reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 20:06 To były role ich życia! Lepszych nie zagrali i pewnie już nie zagrają. Odpowiedz Link Zgłoś
create Z tylu ludzi akurat trafili się aktorzy 28.04.10, 20:15 Coż za przypadek! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa3214 Aktorzy wśród bohaterów reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 20:31 Jezeli byli nauczyciele to nie ja.Proszę mówićz swojego imenia.Manipulacja w tak podły sposó to niestety telko przez Pospiesalskiego.Najpierw spiewał z dziecmi potem grał katolika a teraz po prostu szuja .Wstyd Polsko Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Re: Aktor bohaterem reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 20:39 czym sie oburzacie? ida wybory, a to byl spot wyboczy PiS Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn Za okupacji też byli sprzedajni aktorzy..Życie. 28.04.10, 21:07 TVP-PIS płaci i to dobrze, zawsze znajdą sie szuje... Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach k1985 ..Może kilka przykładów,łajdaku ? 28.04.10, 21:09 Wajda zapewne w "Katyń" ? A Kutz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Wajda wykorzystuje śmierć prezydenta 28.04.10, 22:43 "Powinniśmy się dowiedzieć, w czym pomogą nam czarne skrzynki, czy decyzję o lądowaniu podjęto na jego [Lecha Kaczyńskiego] rozkaz. Czy to prezydent zaryzykował życie wszystkich pasażerów?" – tak wypowiedział się Andrzej Wajda w "Le Monde" 22 kwietnia" www.rp.pl/artykul/9157,468410.html Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: Wajda wykorzystuje śmierć prezydenta 29.04.10, 14:53 No mądry facet... Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernik Towarzyszka sekretarz Łaniewska. 28.04.10, 21:08 Towarzyszka sekretarz Łaniewska ma wybitne zasługi w kablowaniu na kolegów i propagowaniu socjalizmu a teraz kaczyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kontemplator07 Aktorzy wśród bohaterów reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 21:50 Oczywiście Kempa wie, ze to jakaś bzdura. Gowin mówi "jesli to prawda". I to jest właśnie cała prawda - czym się różni PiS i Platforma Odpowiedz Link Zgłoś
niewiecki Serialowe szmaty !!!!!!!!!!!!!!!!!1 28.04.10, 21:53 to hołota nie aktorzy serialowe szmaty Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Szczyt chamstwa - czyli gazetka manipuluje dalej 28.04.10, 22:10 "Jeżeli doszło do manipulacji, to wtedy dyskredytowałoby całkowicie wartość tego filmu - uważa Jarosław Gowin z PO." Doszło do kolejnej manipulacji ze strony GW. "Bulski zapewnia, że jego występ miał charakter prywatny. Nie chciał jednak powiedzieć, czy powiedział realizatorom, że jest aktorem i czy wziął za udział w reportażu jakieś pieniądze" Manipulacja GW jest niesłychanie obrzydliwa. Na miejscu Bulskiego też bym nie chciał nic powiedzieć, bo na idiotyczne pytania, chamstwo i bezczelność reaguje się milczącą wzgardą. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Szczyt chamstwa - czyli representation1 29.04.10, 08:24 manipuluje jak zwykle. Przede wszystkim to jest artykuł Dziennika. No ale tresura antyGW i brak samodzielnego myślenia u representation1 całkowicie go zaślepia. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Szczyt chamstwa - czyli representation1 29.04.10, 08:52 obraza.uczuc.religijnych napisał: > manipuluje jak zwykle. Przede wszystkim to jest artykuł Dziennika. > No ale tresura antyGW i brak samodzielnego myślenia u > representation1 całkowicie go zaślepia. Moim zdaniem, zgodnie z tym co napisał sam representation aka agent SB Lesław Wajdzik, należy do zignorować i nie karmić trolla. Na chamstwo reagować wzgardą:) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Szczyt chamstwa - czyli representation1 29.04.10, 09:02 To nie jest Wajdzik. To zupełnie inna osoba, ale podobnie jak Wajdzik skutecznie wytresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Dalczego obraza... napawa mnie odrazą? 29.04.10, 11:08 Czuję odrazę, bo obraza.uczuc.religijnych nie powstrzymał się w trakcie trwania żałoby od pisania komentarzy szkalujących tragicznie zmarłego prezydenta. Chciał być pierwszym, który wykorzysta jego śmierć do antypisowskiej kampanii. To haniebne. Z kimś takim jak obraza... nie ma sensu prowadzić dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Dalczego obraza... napawa mnie odrazą? 29.04.10, 14:43 A to prezydent był w jakiś sposób związany z PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Dalczego obraza... napawa mnie odrazą? 29.04.10, 16:29 > A to prezydent był w jakiś sposób związany z PiS? Poczytaj swoje własne komentarze. Tam jest odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Czy obrazie nie wstyd za te słowa? 29.04.10, 17:03 Tak obraza obrażał pamięć prezydenta Lecha Kaczyńskiego w dniach żałoby: "Wygrał bo okłamał i zmanipulował ogłupiałe społeczeństwo. To był zwyczajny oszust." "Lewak, marksista i polonofob Kaczyński nie powinien leżeć obok polskich i kapitalistycznych królów." "Wybory sprzed 5 lat się nie liczą, bo kaczyński wygrał je ordynarnymi kłamstwami i manipulowaniem opinią publiczną." Czy obrazie nie wstyd za te słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Czy obrazie nie wstyd za te słowa? 05.10.10, 09:29 Nie, nie wstyd mi za te politycznie niepoprawne słowa prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Przytulanie się mężczyzn na codzień 28.04.10, 22:30 Dziwnie rzeczy mówi Pan Bulski. Normalni heteroseksualni mężczyźni raczej nie przytulają się do siebie na codzień, gdy nic się nie dzieje. P.S. Jednak jest to zaskakujące że pod Pałacem Namiestnikowskim w rzeczonym filmiku "losowo" wychwycono aktorów z telenowel nadawanych w TVP1. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo303 Aktorzy wśród bohaterów reportażu "Solidarni 2010" 28.04.10, 22:46 Ten Bulski w tym filmie to strzał w stopę. Jego monologi, sztuczne i deklamowane łamiącym się głosem (momentami zupełnie niepotrzebnie) zwracały uwagę od samego początku, bo jak się porządnie nad tym zastanowić, to takie przeżywanie tego typu kwestii jak przytulanie putin - tusk byłoby oznaką poważnych zaburzeń, a tak okazało się jedynie pr-ową wtopą dziesięciolecia. Dla mnie cała ta kampania dobrze pokazuje, że elektorat o który walczy piss to ludzie bardzo podatni na manipulację, emocje (nawet udawane), martyrologię i patos. Myślę, że pissiory dobrze przestudiowali słowa prezia po przegranych ostatnich wyborach parlamentarnych: Szef PiS powiedział na konferencji w Szczecinie, że celami kampanii jego partii były: zwycięstwo na wsi, w małych miastach i zdobycie ponad 5 mln głosów. - Wszystkie te trzy założenia zostały spełnione w stu procentach. Tylko wybory żeśmy przegrali - to trochę żartem mówiąc, ale tak w życiu bywa. Krótko mówiąc operacja się udała, tylko pacjent umarł - stwierdził szef PiS. Dlatego manipulują jak mogą, szczególnie tych, którzy są na te manipulacje podatni, reszta ich nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 nie płaćcie abonamentu na PiSową tvp 28.04.10, 23:23 niech ta PiSbolszewia sama się wyżywi Wildsteinowi z abonamentów płaconych przez durniów 500 tysiecy odprawy dali, to teraz szczeka jak mu każą, a Pospieszalski hiena cmentarna marnym grajkiem była, a teraz sowicie opłacanym przez pis Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend czy tow. Król z "Wprost" dostanie jakiś program? 28.04.10, 23:46 prawy lud prosi Naczalstwo tefałpe. ------------------- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaszubmen Aktorzy wśród bohaterów reportażu "Solidarni 2010" 29.04.10, 00:01 Jednym z "przypadkowych" bohaterów dzieła Jana P. jest Waldemar B. radny sejmiku z pod Kościerzyny.Z działalnością tego pana mozna sie zapoznać wpisujac na Google - "niepokorny radny". Odpowiedz Link Zgłoś
magic3 Obrzydzenie 29.04.10, 00:07 Bierze mnie obrzydzenie patrząc na ostatnie programy Pospieszalskiego. Mam centroprawicowe poglądy. To informacja dla pisowców i radiomaryjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
chu-go Marionetki wśród "dziennikarzy" "wyborczej" 29.04.10, 00:22 "ONI" teraz mówią o pojednaniu. "ONI" to Ci sami z rozwidlonymi językami. Jedna część języka mówi o pojednaniu, druga przemyca po cichu "postawmy grubą kreskę. Oddzielmy to co było od przyszłości. Nie rozdrapujmy ran. Przejdźmy teraz do zwykłego porządku dziennego. Wracajcie do domów spać...". Polacy wyrwani z błogiego sny hukiem eksplozji samolotu, podnieśli groźne spojrzenie ku niebu. "ONI"- Targowiczanie zamarli. Tusk się schował. Lisowczycy- Palikot i Niesiołowski wpełznęli do swych nor. Zostali tylko nieliczni, którzy po cichu nucą Polakom obłudną kołysankę. Idźcie spać. Pozwólcie konfederacji Targowickiej działać. A kiedy już się obudzicie, nie będzie to już Polska. Stało się jednak coś, co wyjawiło prawdziwą postawę "ICH". Zdradzili się oni bowiem, że potwornie boją się narodu Polskiego. Przeraził ich bowiem "demon polskiego patriotyzmu". Cóż. Dla wszystkich uczciwych ludzi, patriotyzm to cecha szlachetna, której bliżej do świętości niż do demonicznych konotacji. Tymi oto słowami: "demon polskiego patriotyzmu", "ONI" ukazali swe prawdziwe oblicze. Dla mnie to akt wojny. Z mojej strony nie mam mowy o żadnym pojednaniu. Będę robił wszystko, tu na tym forum i poza nim, w internecie i w życiu prywatnym, będę robił wszystko, by ukazać ludziom "ICH" prawdziwe oblicze. Kto chce dać odpór tym Lisowczykom, niech robi co może. Ich bronią jest podzielenie i skłócanie nas. Ich metoda to kraść i oskarżać o kradzież. Prześladować i lamentować, że jest się prześladowanym. Szykanować i udawać szykanowanego. Każdy niech robi co może, by usunąć odebrać im Polskę. By pokazać im do kogo Polska naprawdę należy. Do nich? Nie. Oni jej nawet nie szanują, a część z nich ją nawet nienawidzi. Polska należy do narodu Polskiego. Czas podjąć wyzwanie jakie rzucono nam już dawno. Czas zdjąć białe rękawiczki i pokazać im z czego prawdziwi Polacy są zrobieni. Albo... możecie wrócić spać. Wszak to stan przyjemny i błogi, a co najlepsze nie zmusza do myślenia. Tym, którzy chcą "IM" dać jasny, czysty i celny odpór namawiam do działania, bo wbrew pozorom oni są słabi. Dlatego tak się NAS boją. Możecie działać sami, lub przyłączyć się do mnie. Mam już kilka dobrych pomysłów, które powoli wprowadzam w życie. Zainteresowani PM do mnie. A to koniecznie zobaczcie. Wyobraźcie sobie jaka w okół tego filmu wytworzyła się histeria. Że to aktorzy, którzy po prostu grali, że to tylko niereprezentatywna grupa oszołomów etc. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Marionetki wśród "dziennikarzy" "wyborczej" 29.04.10, 08:50 Kolejny co zapomniał pastylek i bredzi na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Jak najbardziej powinni się przytulać i całować 29.04.10, 00:56 Jak się spotykał Gierek z Breżniewem, czy Jaruzelski z Andropowem to zawsze się przytulali i całowali w policzki 3 razy na powitanie. To piękna tradycja do której należy wrócić jak się będą spotykać prezydent z premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Re: Jak najbardziej powinni się przytulać i całow 29.04.10, 01:02 pashow.von napisał: pashow.von napisał: > Jak się spotykał [...] Jaruzelski z Andropowem Andropow długo nie porządził. Tak samo Jaruzelski całował się z Gorbaczowem. W ogóle wszyscy ci pierwsi sekretarze się całowali i przytulali. Odpowiedz Link Zgłoś
maderic "Solidarni 2010" jezeli tyle szumu to chyba dobre? 29.04.10, 00:59 Czy zna ktos jakiegos linka? Musze to obejrzec skoro GW poswieca temu filmowi tyle czsu. Odpowiedz Link Zgłoś
lieft Aktorzy wśród bohaterów reportażu "Solidarni 2010" 29.04.10, 01:25 kempa, łaniewska, pośpieszalski - to jest właśnie polska i polaczki, głupi naród, w genach ma idiotyzm, zabobon, księdzą z członem w zębach i krzyż na ścianie, poza tym polacy nie mają nic, kraj biedny, ludzie ułomni....wystarczy to poczytać i popatrzeć na nich w tv. Polecam, dobra rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Aktorzy wśród bohaterów reportażu "Solidarni 2010" 29.04.10, 05:49 Po katastrofie przeszła mi myśl kto na tym zyskał. Czy to na pewno wypadek. Pewnie nie tylko mi. Odrzuciłem Jarosława, bo nie rwał się do wyborów. Jednak okazuje się, że do wyborów przygotował się wcześniej zaczął wcześniej przez przypadek czy coś wiedział? może to zbieg okoliczności, oby później dziwna kampania teraz aktorzy w ważnym strategicznie filmie też jakoby przypadkiem Mam nadzieję, że Jarosław prezydentem nie zostanie. Obym się mylił, ale jak historia pokazuje od starożytności takie cuda się zdarzają. Żałoba się nie skończyła a ten już ruchy wykonał. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos a ta z "plebanii to mowila ze jest z plebanii? lol 29.04.10, 06:18 wyborcza mowi o manipulacji sama manipulujac lol oczywiscie kobieta z plebanii mowila w filmie ze zerwala kontakty z wieloma aktorami, ze wzgledu na ich (ze sparafrazuje swoimi slowami) poglady zgodne z wyborcza. a dokladnie mowila o braku pogladow co wychodzi na to samo lol jedno pytanie (retoryczne oczywiscie, bo dyskusji nie oczekuje, a nawet nie chce, bo szkoda na nia tutaj czasu lol), czy tworcy przedstawili ktoregokolwiek z wypowiadajacych sie na tym filmie? czy wspomnieli jaka kolwiek grupe zawodowa w swoim dokumencie? bo ja odnioslem wrazenie, ze nie bylo to zupelnie istotne. no ale pewnie musze ten film ogladnac kilkanascie razy, bo intelygencja i spostrzegawczoscia nie moge rownac sie z tutejszym czytelnikiem lol nie musze chyba mowic ze to kolejny przyklad hipokryzji tutejszego pisemka lol i nie musze chyba dodawac, ze jak zwykle pozostawiam odpowiedzi bez komentarza lol Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Zwykłemu zdrajcy udostępniono TV1 29.04.10, 09:03 Zdrajców w Rzplitej nigdy nie brakowało, szczególnie wśród bpów. Pana Pospieszalskiego widzę wśród tych śmierdzących zdrajców. Taka jest moja opinia i mam do niej pełne prawo obywatelskie. Odpowiedz Link Zgłoś
baryla_walczymy Aktorzy wśród bohaterów reportażu "Solidarni 2010" 29.04.10, 16:40 Jeśli pan Mariusz Bulski wziął za udział w tym reportażu jakiekolwiek honorarium, to na pewno występ miał charakter prywatny, a jego szczera wypowiedź płynęła z głębi serca. Swoją drogą, dziwne, że pan Mariusz Bulski nie brzydził się grać milicjanta w filmie "Popiełuszko: Wolność jest w nas". Odpowiedz Link Zgłoś