po_stach 28.04.10, 21:15 To styl Rydzyka ! Jarkacz brał u niego lekcje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlomas1 Re: Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczyns 28.04.10, 21:27 To jeszcze ktos sie nabiera na "nigieryjski przekret"? Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczyns 29.04.10, 00:04 zzzawsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
pensioner63 Naiwnych ludzi jest mnóstwo na świecie 29.04.10, 04:17 zlomas1 napisał: > To jeszcze ktos sie nabiera na "nigieryjski przekret"? Oszuści z Nigerii zarabiają na tym miliardy dolarów. Gdyby nie zarabiali to nie wysyłaliby milionów emaili. Obecnie również wielu oszustów działa z Chin, Rosji, Ukrainy itd. Jeszcze lepszym interesem jest przedstawiać się jako pośrednik wszechmogącego Pana Boga, który może załatwić szczęście wieczne, dobrą pogodę, a nawet uzdrowienie z nieuleczalnej choroby. Ta metoda jest z powodzeniem stosowana od tysięcy lat w najprzeróżniejszych wersjach. W wielu krajach prawo chroni takich "pośredników", bo wspomagają oni rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_mis_ochodzki nazwiska tego małżeństwa proszę i zdjęcia 29.04.10, 07:47 na główną stronę inaczej nikogo nie ustrzeżemy Odpowiedz Link Zgłoś
kocis1 Ci ludzie po prostu nie istnieja 29.04.10, 07:59 w przeciwieństwie do panicznego strachu panów i pań z GW ze nadchodzą wybory i mleko sie rozleje. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ci ludzie po prostu nie istnieja 29.04.10, 08:12 Istnieją, istnieją. Bo inaczej byłoby trudno wytłumaczyć ilość oszołomów i przymuleńców popierających PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
starynietoperz Re: To styl Bielana 30.04.10, 08:35 albo rydzyka -- starynietoperz.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karpiniuk To tak jak Rydzyk zbieral na stocznie 28.04.10, 21:50 i stocznia tyle widziala tej kasy co Yaro zobaczy 35 M dolcow. Nigdy wiecej haczyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
peppito Re: To tak jak Rydzyk zbieral na stocznie 28.04.10, 22:19 Pieniądze były zbierane na zakup stoczni, a nie na pomoc dla stoczni. Ponieważ stocznię kupił jednak ktoś inny, to wpłacający mogli się zwrócić o zwrot tych pieniędzy. Dobrze to pamiętam, bo sam wpłacałem na ten cel, a później nie chciałem zwrotu. Wolałem by te pieniądze Radio Maryja wykorzystało według swego uznania. Jeżeli jednak ktoś wpłacił, zażądał zwrotu i go nie dostał, to mógł zwrócić się do sądu. Proszę pokazać wyrok sądu w takiej sprawie albo zaprzestać oczerniania Ojca Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: To tak jak Rydzyk zbieral na stocznie 28.04.10, 23:22 peppito napisał: > Pieniądze były zbierane na zakup stoczni, a nie na pomoc dla > stoczni. Ponieważ stocznię kupił jednak ktoś inny, to wpłacający > mogli się zwrócić o zwrot tych pieniędzy. Dobrze to pamiętam, bo sam > wpłacałem na ten cel, a później nie chciałem zwrotu. Wolałem by te > pieniądze Radio Maryja wykorzystało według swego uznania. Jeżeli > jednak ktoś wpłacił, zażądał zwrotu i go nie dostał, > to mógł zwrócić się do sądu. Proszę pokazać wyrok sądu w takiej > sprawie albo zaprzestać oczerniania Ojca Rydzyka! > O ty naiwniaku :P Wiesz co się stało z tymi pieniędzmi? Zostały przegrane na giełdzie. Poszły w pizdu. Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Scambaiting 28.04.10, 23:49 Polecam zajrzeć sobie tu: www.419eater.com/ www 419eater com Kolesie opisują tam jak naciągają Nigeryjczyków wysyłających takie listy. Oszuści wysyłają im swoje fotki, rzezby, wiersze itp. Można się ze śmiechu zesunąć. Z fotela oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
dj8000 Ojca Rydzyka???? 28.04.10, 23:46 Z niego taki Ojciec, jak ze mnie kozia trąba. Toż to zwykły, cwaniakowaty klecha. Przez takich ludzi jak ten oszołom wielu młodych ludzi odwraca się od kościoła. Bo widzi, co się tak naprawdę jedynie liczy - kasa, kasa, kasa... Rydzo bez skrupułów sępi kasę od babinek, które często nie mają kapusty na wykupienie lekarstw, ale cwaniakowi z piernikowego miasta przelew puszczą. DJ Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Ojca Rydzyka???? 29.04.10, 01:10 czekam kiedy Rydzyk wpadnie na pomysl i zacznie przedsprzedarz ,,, BILETOW DO N I E B A,,,!!! ZA JEDYNE 5,000 zl ,mozna bedzie wplacac w ratach po 500 zl na miesiac,tak ze z renty juz tylko na znaczek pocztowy zostanie..;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
peppito Re: To tak jak Rydzyk zbieral na stocznie 28.04.10, 22:26 Pieniądze były zbierane na zakup stoczni, a nie na pomoc dla stoczni. Ponieważ stocznię kupił jednak ktoś inny, to wpłacający mogli się zwrócić o zwrot tych pieniędzy. Dobrze to pamiętam, bo sam wpłacałem na ten cel, a później nie chciałem zwrotu. Wolałem by te pieniądze Radio Maryja wykorzystało według swego uznania. Jeżeli jednak ktoś wpłacił, zażądał zwrotu i go nie dostał, to mógł zwrócić się do sądu. Proszę pokazać wyrok sądu w takiej sprawie albo zaprzestać oczerniania Ojca Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
onepiotrek Re: To tak jak Rydzyk zbieral na stocznie 28.04.10, 22:36 i dlatego za m.in. twoje pieniądze Rydzyk jeździ mercem lata do Am. Płd. w business class za ponad 30.000 złotych... i zieje z radia nienawiścią i kłamstwami.... Odpowiedz Link Zgłoś
panbramkarz Re: To tak jak Rydzyk zbieral na stocznie 28.04.10, 23:24 To ty mi pokaz taki sad ktory sie odwazy zadrzec z rydzykiem. Dlatego nie ma takich wyrokow. Pozwow tez nie ma z tego samego powodu strachu przed linczem mocherow gdyby ktos osobiscie i z imienia i nazwiska sie upomial. Odpowiedz Link Zgłoś
panbramkarz Re: To tak jak Rydzyk zbieral na stocznie 28.04.10, 23:26 Acha jeszcze jedno do zakupu stoczni mogl przystapic kazdy jakos nie bylo slychac zeby ten zlodziej rydzyk stanol chociaz do licytacji. Odpowiedz Link Zgłoś
leoweg Re: To tak jak Rydzyk zbieral na stocznie 28.04.10, 23:35 Taa... zwracali się o zwrot i słyszeli, że tatuś rydzyk nie da im tej kasy na przeżarcie, hehe... Przecież on najlepiej wie, co z mamoną zrobić. Przes.rał ją na giełdzie i po zawodach. Łatwo przyszło, łatwo poszło. Zasilaj go dalej, "Zagłobo". Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: To tak jak Rydzyk zbieral na stocznie 29.04.10, 01:15 jeden z jego klechow zaufany ,przepuscil kasse na gieldzie,Rydzyk zbieral na pomoc ale chcial sie na gieldzie oblowic i przechlapali miliony Odpowiedz Link Zgłoś
y.y @ pepito 29.04.10, 00:13 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3170824.html były również emitowane telewizyjne reportaże o ludziach, którzy wpłacali pieniądze na stocznię do RM, a kiedy chcieli je odzyskać nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: To tak jak Rydzyk zbieral na stocznie 29.04.10, 01:12 a co ze zbieraniem zlota,nikomu nie oddali,moja babcia nie dostala zpowrotem zlotej bransoletki.a podobno bylo tego na kilogramy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczynski... 28.04.10, 22:21 zaden wyksztalciuch nie da sie nabrac na takie prymitywne bzdety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczyns 29.04.10, 00:06 o, komentarz na temat ! Odpowiedz Link Zgłoś
onepiotrek Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczynski... 28.04.10, 22:29 a może to teraz robi jakiś zaufany Rydzyka... "DOPÓKI NIE ZACZĄŁEM KORZYSTAĆ Z INTERNETU, TO NIE WIEDZIAŁEM, ŻE NA ŚWIECIE JEST TYLU IDIOTÓW..." - S. LEM Odpowiedz Link Zgłoś
4v Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczynski... 28.04.10, 22:58 Niestety, ludzie dają się skusić na takie okazje. Zgłosiło się do mnie małżeństwo dobrze wykształconych osób, które wpłaciło w ten sposób 850 tys. zł. Kiedy nie otrzymali obiecanej kwoty, przyszli spytać, co dalej robić: czekać czy jeszcze raz zapłacić wykształcenie to jeszcze nie wszystko. warto być jeszcze inteligentnym, tak przy okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
lala1949 Re: Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczyns 28.04.10, 23:09 Mój Boże jacy ludzie są naiwni! Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Re: Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczyns 28.04.10, 23:23 Czyli mieli 850 tys x 2? Wooow! Odpowiedz Link Zgłoś
amor83 Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczynski... 28.04.10, 23:24 > Zgłosiło się do mnie małżeństwo dobrze wykształconych osób, które wpłaciło w ten sposób 850 tys. zł. Dobrze wykształconych?! Chyba w Wyższej Szkole Taneczno-Mięsnej > Kiedy nie otrzymali obiecanej kwoty, przyszli spytać, co dalej robić: czekać czy jeszcze raz zapłacić Boże, co za debile. Ci naciągacze to mają rację: ludzie którzy są tak durni, nie są godni takich pieniędzy i lepiej im je po prostu zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
leoweg Re: Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczyns 28.04.10, 23:38 amor83 napisał: > > Zgłosiło się do mnie małżeństwo dobrze wykształconych osób, które wpłaci > ło w ten sposób 850 tys. zł. > > Dobrze wykształconych?! Chyba w Wyższej Szkole Taneczno-Mięsnej > Raczej "kształconych" w szkole toruńskiej. Chcieli zarobić na czesne. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczyns 29.04.10, 00:08 > Boże, co za debile. Ci naciągacze to mają rację: ludzie którzy są tak durni, ni > e są godni takich pieniędzy i lepiej im je po prostu zabrać to nie racja naciągaczy, ale natury. jak widać znajduje furtkę do selekcji naturalnej nawet w środowisku niejako przeczącemu tej idei Odpowiedz Link Zgłoś
inwestor_z_kataru Nie kaczynski - tyko kacznski 28.04.10, 23:26 Autorzy artykuliku nie potrafili nawet prawidłowo przepisać nazwiska z maila. Czy w ramach oszczędności Gazeta zatrudnia teraz niewidomych dziennikarzy z refundacją z PFRON? Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: Nie kaczynski - tyko kacznski 28.04.10, 23:32 niestety taniej wyszedł twój ojciec. dostał wiecej za pisanie niz dostał by w skupie za butelki. inwestor_z_kataru napisał: > Autorzy artykuliku nie potrafili nawet prawidłowo przepisać nazwiska > z maila. Czy w ramach oszczędności Gazeta zatrudnia teraz > niewidomych dziennikarzy z refundacją z PFRON? Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczynski... 28.04.10, 23:40 Ciekawe ile kłótni, sporów, spraw wymyślą same media żeby podgrzać atmosferę bo o czymś trzeba pisać, mówić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polacco2 Niech tracą chciwe debile Lech był uczciwy ! 28.04.10, 23:42 Selekcja naturalna ! Odpowiedz Link Zgłoś
krejzi_dejzi Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczynski... 28.04.10, 23:45 O Boże.... to on ma już konto? I to w Chinach? i to tajne? Wow..... no w Polsce na to że J. ma konto chyba by się nikt nie nabrał. Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpajacewicz kolejna prowokacja Gazety a może WSI? 28.04.10, 23:52 a może tego koleżki?To jest dopiero kozak! teczki.obserwowani.pl/9606.html W końcu najważniejsza jest władza i kasa( nie mylić z CASĄ-samolotem którego pasażerów spotkał ten sam los co rządowego "Tutka")A jak ktoś ma wątpliwości "Po co?" polecam zajrzec tu merkuryusz.pl/polska/830-transakcja-na-290-miliardow-pln-tem- katastrofy-pod-smoleskiem.html Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.bugala Ten sam syf... inne nazwisko 29.04.10, 00:03 To jest dokladnie ten sam e-mail, ktory krazy od dawna po hotmailach i yahoo. Tutaj pojawia sie tylko nazwisko Kaczynski w poprzednich pojawiali sie czlonkowie rodzin bylych afrykanskich przywodcow. Te maile dostaja uzytkownicy poczt Hotmail.com i Yahoo! na biezaco. Nie wiem jak mozna nazwac ludzi, ktorzy w to wierza i inwestuja?! Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Uwazne czytanie sie klania nie tylko na egzaminie 29.04.10, 00:14 Ten skam wielokrotnie uzywa nazwiska Kacznski. Poniewaz ta odmiennosc czyni wszystko opisane fikcja, to nie ma legalnego problemu. Tylko ze gazeta i polactwo od razu nieuwaznie widza "Kaczynski" i sie od razu hecuja. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Uwazne czytanie sie klania nie tylko na egzam 29.04.10, 08:59 Ta literówka nie ma - rzecz oczywista - żadnego znaczenia dla kwalifikacji prawnej tego czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
lieft polak=debil, to proste jak drut 29.04.10, 00:49 dobre, ale się ubawiłem, polacy to jednak idioci do potęgi ::)), tylu w małopolsce, a ilu w całej rp? na oko 20 mln to polacy-kretyni trzymajcie tak dalej, żeby było z kogo lać :) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Uwaga 29.04.10, 01:06 cyt; Nabrani według podobnego schematu mieszkańcy Małopolski stracili 850 tys. zł. pan Bog musial miec slabosc do idiotow ,inaczej by ich tylu nie stworzyl Odpowiedz Link Zgłoś
kloceklego Uwaga na fałszywe maile od "Jarosława Kaczynski... 29.04.10, 02:27 trzeba byc naprawdę debilem czystej krwi, żeby sie nabrac na coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa ha ha murzynasy z Nigerii w akcji :) 29.04.10, 05:53 dla wszystkich tzw;politycznie poprawnych, zamiast murzynasow z Nigerii, wstawiam ; "nasi bracia afrykanie wykorzystywani wiecznie przez nas bialych" :) Powinnismy ich przeprosic, za wszystkie nasze winy, wtym za to ze naiwnie dajemy sie im naciagnac na miliony w przekretach jak to, i oczywiscie kazdy z nas Polakow powinien przeprosic za to ze murzyni byli naszymi niewolnikami... :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 Naszą odpowiedzią na te prowokacje będzie 29.04.10, 06:35 głosowanie na Jarosława Kaczyńskiego i jego zwycięstwo w I turze wyborów prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
kocis1 Wybory blisko ... 29.04.10, 06:58 krwawy trud i wytęzona praca polskojezycznych oszustów ... paniczny strach w oczach ... Polska zaczyna się budzić ... kazdy numer bedzie dobry jesli uratuje nam dupe ... ludzie nie moga dowiedzieć się kim tak naprawdę jesteśmy .. cel uswięca srodki ... Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany-olowek-jest-moj To trzeba być niezłym młotkiem .... 29.04.10, 07:11 aby dać się nabrać na takie maile. Odpowiedz Link Zgłoś
arek_47 Ale pomysl 29.04.10, 07:18 Kompletny idiotyzm jesli ktos daje sie nabrac na taki list powinno sie go zbadac czy jest wpelni wladzy umyslowej i czy nie nalezy go leczyc psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mircos jak zgłosi sie na policje jakiś naiwniak to .. 29.04.10, 07:48 koszty śledztwa powinien ponieść z wlasnej kieszeni i pare pałek na dupe za naiwność. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn Fałszywe ? Jarkacz i jego ekipa potrafią... 29.04.10, 08:54 nie takie numery już robili... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Tak zwane "oszustwo nigeryjskie" 29.04.10, 08:57 Tak zwane "oszustwo nigeryjskie" albo "oszustwo 419" - w klasycznej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek czemu sie dziwicie? 29.04.10, 09:00 Skoro są nadal chętni do głosowania na Jarosława Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich, tym bardziej znajdą się naiwni, których można nabrać na równie prymitywne oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś