dobredowcipy 01.05.10, 20:15 Grzesiek, fajnie że się zaprzyjaźniliśmy:) Może skoczymy na piwko? Tylko nie mów że po wyborach bo podejrzewam że wtedy nasza przyjaźń się skończy i nie będziesz już o mnie pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superbartek Napieralski to kandydat młodych ludzi 01.05.10, 20:22 Już dość tych wapniaków. Gęby od 20 lat te same, tasują się tylko raz na cztery lata. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Nie osmieszaj sie razem z tym błaznem ! 01.05.10, 23:32 To przecież kolega pisowskich poltruków z TVPIS jak Pospieszalski, Krasnodębski, Karnowski, Ziemkiewicz czy Wildstein. To tylko dzieki niemu ta swołocz przywlaszczyła sobie publiczne media. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l A nieudolnemu PO do dzisiaj TVP żal... 02.05.10, 08:01 Chcieli za dużo i się zakrztusili. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Idzie Grześ przez sieć, worek spamu niesie 01.05.10, 20:27 a przez dziurkę bzdety ciurkiem sypią się za Grzesiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.duk Re: Idzie Grześ przez sieć, worek spamu niesie 01.05.10, 20:39 jonwol napisał: ja Ci dam spam:) Sam sobie zgotowałem ten los followując Boskiego Grześka:) Na całe szczęście Grzechu74 nie wpadł jeszcze na pomysł, żeby rozsyłać spamm przez nigeryjskie serwisy:) > a przez dziurkę bzdety ciurkiem sypią się za Grzesiem. Nie tylko Grzegorz The Net twituje - mam jeszcze Bielana, Jurka, Kamińskiego jednego i chudego oraz kibica Polonii Warszawa Poncyliusza Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.duk uwielbiam być online w Internecie 01.05.10, 20:31 pewnie, być offline w internecie to już nie to samo...:) z opisu Grzecha ze Szczecina - mojego nowego kolegi - na blipie Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.duk uwielbiam oglądać filmy . 01.05.10, 20:34 no to dokładnie jak mój szwagier z Pasikurowic. Ciekawe czy woli oglądać online Xhamstera czy jak wszyscy lamerzy redtube? Odpowiedz Link Zgłoś
mitko32 Cześć Aniu, tu Wojtek. Też mam 12 lat. 01.05.10, 20:35 Nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Zrezygnuj i sKończ idioto ten żałosny spektakl ! 01.05.10, 20:39 Morze Bronkowi koledze z WSI troszke pomożesz tym Napieralski tak jak jaruzel POmaga naszemu Litewskiemu Hrabiemu ! chorujac na czas wspólnych konsultacji z szefostwam w Moskwie 9 maja Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.duk Prawdziwi Polanie 01.05.10, 20:53 .... nie robią błędów ortograficznych! Zły to ptak co gniazdo polańskiej świętej mowy kala, nawet komucha postponując.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: Zrezygnuj i sKończ idioto ten żałosny spektak 01.05.10, 21:03 > Morze Bronkowi koledze z WSI troszke pomożesz tym Napieralski Oj gapciu, to nie wiesz że Grzesiek z Jarkiem trzyma sztamę? Kręcą lody w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Zrezygnuj i sKończ idioto ten żałosny spektak 01.05.10, 21:32 swojak11 napisał: > Morze Bronkowi koledze z WSI troszke pomożesz tym Napieralski tak > jak jaruzel POmaga naszemu Litewskiemu Hrabiemu ! chorujac na czas > wspólnych konsultacji z szefostwam w Moskwie 9 maja SLD + PIS = PZPR BIS Trollu, nie pluj tak na koalicjanta telewizyjnego. . Odpowiedz Link Zgłoś
madiba Wyznanie na Twitterze: Grzegorz jestem i lubię ... 01.05.10, 20:44 czesc, aparatczyk rodem z peerelu jestem i lubie krecic... Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Co za składnia... Jak z p. Lindy... 01.05.10, 20:59 Z orzeczeniem na końcu... (Bo chyba nawet nie wie, że tak jest w łacinie. Podpowiedzieli mu zapewne "doradcy od wizerunku"...) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Witaj, Grzegorz! Zdobędziesz choćby 01.05.10, 21:05 minimalny szacunek społeczny, jeśli w wyborach prezydenckich odbierzesz "Jarkowi" połowę elektoratu, to znaczy ten socjalny, a nie "narodowo-patriotyczny", i utrwalisz swój stan posiadania w wyborach samorządowych i parlamentarnych. Niestety, nie wierzymy, że to potrafisz, bo najpierw musiałbyś zerwać medialną koalicję z "Jarkiem" i otwarcie przeciwko niemu wystąpić, a tego nie zrobisz. W efekcie SLD przepadnie, a lwią część elektoratu PiS-u przejmie w kolejnych wyborach jakiś cywilizowany lider prawicy. Summa summarum Ty i "Jarek" w krótkim czasie odejdziecie na emeryturę polityczną i Polska odetchnie pełną piersią. Ale być może kiedyś będzie tu premierem S. Sierakowski. Czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l A głupirmu PO ciągle TVP żal... 02.05.10, 08:05 Mieli mieć TVP tylko dla siebie a tu wtopa... Odpowiedz Link Zgłoś
michal1990able kilkaset powodów dla których nie zagłosuję na 01.05.10, 21:28 kandydata platformy markd.pl/afery-po/ www.youtube.com/watch?v=fUjV6DLXrdQ&feature=PlayList&p=56B85A10847A746B&playnext_from=PL&in dex=0 przesyłajcie znajomym link do tej playlisty (oraz blogu), nie możemy pozwolić aby pełnia władzy spoczęła w rekach PO. miłego oglądania (czytania) :) Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: kilkaset powodów dla których nie zagłosuję na 01.05.10, 21:35 . To już twój dziesiąty login gazeta.pl, a jeszcze durna kobieto nie nauczyłaś się wklejać linków! Pisuarowa premia cofnięta! . Odpowiedz Link Zgłoś
nina3030 Re: kilkaset powodów dla których nie zagłosuję na 01.05.10, 21:36 żałosna propaganda! Odpowiedz Link Zgłoś
krakower Wyznanie na Twitterze: Grzegorz jestem i lubię ... 01.05.10, 21:43 A w małżeństwie Grzesio też robi za surfera? Kogut, nie gensek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wlomat1 Cześć Grzesiu - Jestem słuchaczem Radia Maryja 01.05.10, 22:02 Wpadnij kiedyś do Torunia - Ojciec Dyrektor się ucieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny-wybor To bardzo ważne dla Polski :) 01.05.10, 22:31 Wybierz sam skutecznego prezydenta, nie kieruj się wyglądem i uprzedzeniami - wpisz w wyszukiwarkę Google Wolny Sondaż Prezydencki, wyszukaj lub kliknij i zagłosuj. Wyniki głosowania przez internatów są zupełnie inne od oficjalnie prezentowanych, już w sondażu zebrało się 38022 głosów Polaków i ciągle ich przybywa. Drogi wyborco pamiętaj, jaka jest różnica pomiędzy obietnicą, a jej realizacją, czym się różni obiecanie pieniędzy od dania pieniędzy, czym odróżnia się mówienie od robienia. Ile warte są gesty, a ile fakty i działanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal101 Wyznanie na Twitterze: Grzegorz jestem i lubię ... 01.05.10, 23:03 Przecież te teksty na twiterze piszą typy od marketingu. Napieralski nawet nie zbliża się do komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-nty12 Wyznanie na Twitterze: Grzegorz jestem i lubię ... 01.05.10, 23:07 Pamiętam jak bolszewicy zwracali się do kogoś WY teraz proponują na TY. Towarzysz Grzegorz stara się odciąć od historii i proponuje mówić tylko o przyszłości. Obserwując jak bolszewicy uwłaszczyli się na polskim majątku nie rozumiem po co pchają się jeszcze do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Z twórcą haniebnej koalicji z PIS w TVPIS na ty ? 01.05.10, 23:29 Nie mógłbym sobie spojrzec w twarz. Ze szmatami na "ty" sie nie przechodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Spisek Smoleński jak Targowica 02.05.10, 00:02 Spisek Smoleński jak Targowica oświetla zdrajców ojczyzny świeca w kandelabrach mamiąca Kremlowscy poplecznicy straszą Polską Straszą IV Rzeczypospolitą Polskie ćmy nad świecą trzepocą Pieniądze liczą i liczą i liczą Odpowiedz Link Zgłoś
szmul.bender Wyznanie na Twitterze: Grzegorz jestem i lubię ... 02.05.10, 02:02 Przepraszam bardzo PANA, ale nie zycze sobie aby ktos taki jak pan zwracal sie do mnie po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Hehe... fajny Grześ na prezydenta... 02.05.10, 04:59 Niech sobie chłopak pójdzie do Pałacu Pod Żyrandolem, będzie miał dużo czasu na surfowanie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzx Napieralski - beztalencie bez szans na wybór... 02.05.10, 07:48 Napieralski - Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Wesoły Grześ nie załapał się na spisek Smoleński 02.05.10, 07:57 i bawi się w internecie porzucone przez Kreml dziecię. Spisek Smoleński jak Targowica oświetla zdrajców ojczyzny świeca w kandelabrach mamiąca kremlowscy poplecznicy straszą Polską straszą IV Rzeczypospolitą ćmy nad świecami trzepocą pieniądze liczą i liczą i liczą Targowiczan wesołek dla uciechy gawiedzi skalał narodu nagrobek nie dba, że skalał siebie ćmy nad świecami trzepocą pieniądze liczą i liczą i liczą sprzedawczyków sznur ciągnie do pałacu wokół pałacu tworzy mur pilnują swoich knotów ćmy nad świecami trzepocą pieniądze liczą i liczą i liczą znicze powoli gasną coraz mniej światła w ciemnościach szelest ciem i kradzionych banknotów pieniądze liczą i liczą i liczą Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Młody Napieralski kontra dwóch ramoli: Tuskomo- 02.05.10, 07:59 rowski i Kaczyński-bis, którzy tylko co i raz okładają się laskami w politycznym parku osobliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: Młody Napieralski kontra dwóch ramoli: Tuskom 02.05.10, 14:48 Jak chcesz prostaczku pisac tu o przyrastaniu długu to musisz mieć elementarna wiedze o ekonomii i zasadach na jakich funkcjonuje panstwo. Pisząc farmazony, sugerujace, ze to Tusk jest przyczyna narastania długu, wydajesz o sobie swiadectwo, żes młot, dyletant i nieuk, który nie ma o tym zielonego pojęcia. Rzad nie moze zaciągać długu wiekszego niz deficyt budzetowy, a ten jak na megakryzys w porównaniu z deficytem w czasie szczytu koniunktury nie jest duzo większy (mowie o realnym). Sama wielkość zadłuzenia (obsługa odsetek) zaciaganego przez PRL i ostatnie 20 lat, powoduje to narastanie, reszta to oslabienie kursu zlotego wobec kursu z 2008r. Zreszta tłumaczenie ci czegokolwiek to rzucanie pereł miedzy wieprze. Odpowiedz Link Zgłoś