prezesik007 a później bedzie narzekańsko... sam się nie wybrał 04.05.10, 09:34 Później pretensje sami do siebie. Ja do wyborów pójdę zagłosować tylko po to, żeby nie został nim Jaro. Zwyczajnie będzie mi za niego wstyd, jeżeli byłby pre... tfu, tak być nie bedzie! Ani to wykształcone (taaak, wiem wiem..., ale jak dla mnie wcale nie lepszy niż dr Andrzej Lepper), języków nie zna, reprezentacyjnej postawy również nie ma... cały świat będzie się z nas śmiał. Wyborcze gierki, mydlenie oczu i inne zabiegi tuningowe, który kupi ciemny naród. Naprawdę, tak trudno się od nich uwolnić? "od świni przy korycie nie odróżnisz" normalnie przyspawani. Dopiero jak już nic nie pozostanie do sprywatyzowania w PL, podział warstw społecznych uwypukli się na poziomie Rosji, to wtedy chętnych aż tak wielu do kradziejstwa nie będzie. MASAKRON Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tacy jak ty głosowali w sejmie 1772.1793,1795... 04.05.10, 09:43 za rozbiorami.Bo byli ..poprawni politycznie jak ich praprawnuczek z PO -:))) prezesik007 napisał: > Później pretensje sami do siebie. > Ja do wyborów pójdę zagłosować tylko po to, żeby nie został nim Jaro. > Zwyczajnie będzie mi za niego wstyd, jeżeli byłby pre... tfu, tak być nie bedzi > e! > Ani to wykształcone (taaak, wiem wiem..., ale jak dla mnie wcale nie lepszy > niż dr Andrzej Lepper), języków nie zna, reprezentacyjnej postawy również nie > ma... cały świat będzie się z nas śmiał. > Wyborcze gierki, mydlenie oczu i inne zabiegi tuningowe, który kupi ciemny > naród. Naprawdę, tak trudno się od nich uwolnić? "od świni przy korycie nie > odróżnisz" normalnie przyspawani. Dopiero jak już nic nie pozostanie do > sprywatyzowania w PL, podział warstw społecznych uwypukli się na poziomie > Rosji, to wtedy chętnych aż tak wielu do kradziejstwa nie będzie. MASAKRON Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: Tacy jak ty głosowali w sejmie 1772.1793,1795 04.05.10, 10:10 tacy jak ty ryczeli veto od poczatku stworzenia tego potworka. Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Re: Tacy jak ty głosowali w sejmie 1772.1793,1795 04.05.10, 11:57 Mówiąc brutalnie acz dosadnie: amanasunta - a ty głupia pipa jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: a później bedzie narzekańsko-cały świat:) 04.05.10, 09:48 prezesik007 napisał: > Zwyczajnie będzie mi za niego wstyd, jeżeli byłby pre... tfu, tak być nie bedzi Ani to wykształcone (taaak, wiem wiem..., ale jak dla mnie wcale nie lepszy niż dr Andrzej Lepper), języków nie zna, reprezentacyjnej postawy również nie ... cały świat będzie się z nas śmiał. CAŁY ŚWIAT...to była komunistyczna propaganda, którą wyssałeś z mlekiem mamusi. Ale skoro jestes inteligentniejszy od Jaro, to wejdz na obce sajty i przeczytaj o czym tam napisali i z czego smieje sie Twoj Swiat. Polski tam nie ma, niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Wybory 2010. Rodzina Marty Kaczyńskiej w fotore... 04.05.10, 09:36 Pojęcie nepotyzmu kaczyńskim zawsze było obce;D qrfffa!pis is dead! Odpowiedz Link Zgłoś
g_m11 Re: Wybory 2010. Rodzina Marty Kaczyńskiej w foto 04.05.10, 09:37 Raczej z lewicy do lewicy.PIS ma tyle z prawicy , ze częśc z nich chodzi do koscioła. Gdyby to była prawdziwa prawica to nie mieliby poparcia zwiazków zawodowych.Nie jest przypadkiem ,ze SLD i PiS maja poparcie central zwiazkowych.Lewica marzy o Grecji 1zorro-bis napisał: > z lewicy do prawicy? No, niezly przeskok. Ale, to chyba raczej "lewizna" byla.. > .. Odpowiedz Link Zgłoś
pankrata Wybory 2010. Rodzina Marty Kaczyńskiej w fotore... 04.05.10, 09:37 ej ruscy! mamy backup! piitm.com/?39875 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
halibg Połączenie czerwonego z czarnym? 04.05.10, 09:37 Połączenie czerwonego z czarnym? To daje kolor brunatny. Skąd to znam? No tak, był już jeden taki. Też krzyczał o silnym, jednolitym narodzie. Jeden wódz, jeden naród, jedna myśl...To ja już wolę być tym lewym Polakiem z gorszej części samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku oba są czerwone 04.05.10, 10:59 socjalistyczni centraliści, populistyczni psuje budżetu, miłośnicy rozdawania "bidnym" kosztem pracujących Odpowiedz Link Zgłoś
rpyzel Na ślub nie przyszedł, a teraz razem? 04.05.10, 09:37 Jarosław Kaczyński olał ślub bratanicy Nie pomogły prośby, namowy i negocjacje. - Lech Kaczyński próbował przekonać brata do przyjazdu ponad godzinę - mówi informator "SE" z bliskiego otoczenia braci Kaczyńskich. - Premier był jednak nieugięty - dodaje. Jednak według informacji "Super Expressu", Jarosław Kaczyński odmówił bratu ze względu na osobę zięcia i jego powiązania z SLD. Marcin, nowy mąż Marty, pięć lat temu startował z listy lewicy w wyborach samorządowych w rodzinnym Kwidzynie. Jego ojciec Marek Dubieniecki jest pomorskim działaczem Sojuszu, szefem regionalnego sądu partyjnego i ciągle aktywnym politykiem. A zdjęcie tak samo obłudne, jak przedwyborcze fotki Lecha Kaczyńskiego,cała rodzina z zięciem, którego wtedy już tak naprawdę nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Odpowiedzcie na to kundle forumowe 04.05.10, 10:06 rpyzel napisał: > Jarosław Kaczyński olał ślub bratanicy > > Nie pomogły prośby, namowy i negocjacje. - Lech Kaczyński próbował przekonać br > ata do przyjazdu ponad godzinę - mówi informator "SE" z bliskiego otoczenia bra > ci Kaczyńskich. - Premier był jednak nieugięty - dodaje. > > Jednak według informacji "Super Expressu", Jarosław Kaczyński odmówił bratu ze > względu na osobę zięcia i jego powiązania z SLD. Marcin, nowy mąż Marty, pięć l > at temu startował z listy lewicy w wyborach samorządowych w rodzinnym Kwidzynie > . Jego ojciec Marek Dubieniecki jest pomorskim działaczem Sojuszu, szefem regio > nalnego sądu partyjnego i ciągle aktywnym politykiem. > > > A zdjęcie tak samo obłudne, jak przedwyborcze fotki Lecha Kaczyńskiego,cała rod > zina z zięciem, którego wtedy już tak naprawdę nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
yan.nick Wybory 2010. Rodzina Marty Kaczyńskiej w fotore... 04.05.10, 09:38 Ja to biorę za kaczkę, ale dziennikarską, czyli wiadomości wyssane z palca (niekoniecznie brudnego). Kto za? Odpowiedz Link Zgłoś
sick_chicken Zeby sie nie okazalo tydzien przed wyborami... 04.05.10, 09:40 to lepiej poczytać zawczasu i na chłodno ocenić. www.poczciarz.eu/Biografie/Marta_Kaczynska-Dubaniecka.php Odpowiedz Link Zgłoś
darek_baran Wybory 2010. Rodzina Marty Kaczyńskiej w fotore... 04.05.10, 09:40 pani Marta zapomniała, że stryj nie zjawił się na jej ślubie z "czerwonym"? od kogo jak od kogo, ale od niego "wybaczania" się nie nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_au Wybory 2010. Rodzina Marty Kaczyńskiej w fotore... 04.05.10, 09:40 Jarek rozpoczal w ten sposb swa kampanie wyborcza zdaje sie ze nie wiele go zobaczymy bedzie siedzial cicho aby nieuwaznym otworzeniem ust nie zrazic sobie jeszcze bardziej spoleczenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Wybory 2010. Rodzina Marty Kaczyńskiej w fotore... 04.05.10, 09:40 Co takiego zrobił? Po za tym, że jest mężem "młodej" Kaczyńskiej. Jak to sąsiadka powiedziała "... ich swędzą". kasę jakoś trzeba robić Zagłosuję jak pokażą, że warci są dużo więcej niż rodzice, bo na Lecha K. nie głosowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Aj waj Kaczyński z wnuczka zmarłego brata 04.05.10, 09:45 Tabloid pokazał a G..no komentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
salgold ej ty prezesik007 04.05.10, 09:47 ej ty gamoniu prezesiku007! ciemny to jesteś ty i cieszysz się tym co oferuje ci plastikowa, niebieskooka POlitykiernia.twoją moądrością jest skóra,fura i komóra i to ma ci do zaoferowania donaldinio za sprawą michnikowskiego brukowca i walterowskiej telewizji! Nie dla żydokomuny w Polsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szokez 'Dziadek" Dubieniecki był etatowym UB-olem... 04.05.10, 09:51 drugi "dziadek" Kaczynski był katolem...Ale sie dobrali !! Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy patriotyczne wychowanie w rodzinie Kaczyńskich 04.05.10, 09:51 pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
szokez Bratanie sie z rodziną UBoli, to patriotyzm ? 04.05.10, 10:00 podkanclerzy, ty też tak masz w rodzinie "patrioto" z SB ? Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy robolu Tuskejugen masz złodziei i aferzystów za.. 04.05.10, 10:24 szefów a może sam liżesz kości rzucane ci POd stół i co ty mi możesz POwiedzieć leszczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: robolu Tuskejugen masz złodziei i aferzystów 04.05.10, 10:30 He, he, he coś Ci podkanclerzy te literackie metafory kiepsko wychodzą szczególnie w kontekscie Art-B Cargo Modlin i spółki "Srebrna"... A może masz kłopoty z pamięcią? Ginkofar łykasz? Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: patriotyczne wychowanie w rodzinie Kaczyńskic 04.05.10, 10:09 Masz na myśli wychowanie w duchu stalinowskim, jakie przekazał swoim synom stalinowiec Rajmund Kaczyński? podkanclerzy napisał: > pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy spytaj swegu ryżego guru dlaczego ukrywa swoją 04.05.10, 10:26 przynależność etniczną .. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: spytaj swegu ryżego guru dlaczego ukrywa swoj 04.05.10, 12:59 Wcale nie ukrywa; otwarcie mówi, że jest Kaszubem. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy chcesz żebym napisał ? niech zrobi to ktoś inny... 04.05.10, 13:05 komu nieznani sprawcy nie zrobią kuku.. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: chcesz żebym napisał ? niech zrobi to ktoś in 04.05.10, 19:10 Zacząłeś, więc taktownie byłoby abyś dokończył. Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Niebawem 04.05.10, 09:53 o przynależności partyjnej będzie decydowało DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
pj.pj Wybory 2010. Rodzina Marty Kaczyńskiej w fotore... 04.05.10, 09:54 A to ich było mi najbardziej żal po katastrofie - skłóconej przez męża z rodzicami Marty i jej męża... Jeśli teraz okaże się, że zięć prezydenta przejdzie do PiS-u, żeby zdyskontować tragedię rodzinną, to uznam, że cała rodzinka jest siebie warta: jeden w drugiego cyniczni karierowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
zamany Wybory 2010. Rodzina Marty Kaczyńskiej w fotore... 04.05.10, 09:54 Reporterem ,który uchwycił sielską scenę był zapewne Bielan.On nosi aparat tam gdzie normalny człowiek nie pomyśli o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
b52h SE to zbyt intelektualna gazeta dla POwalonych 04.05.10, 09:54 błąd cadyków z Trybuny oczywisty.... Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Marta,Marcin odbierzcie Polske mordercom ! 04.05.10, 09:55 i oddajcie ja Polakom ! Pani Marto cała patriotyczna polska na Panią liczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
szokez swojak11 ,ty UB-scki chwaście... 04.05.10, 09:58 Dubieniecki,także dziadek dziecka Marty, był etatowym bandytą UB-SB.. Synuś był wychowany w tym samym duchu..Wnuki zapewne też... Odpowiedz Link Zgłoś
szakez po_stasiu - Ty albo pracujesz w "G*wnianej" 04.05.10, 10:04 albo jesteś poważnie chory - wystarczy wpisać Twoje liczne nicki w wyszukiwarkę - jesteś wszędzie, w tym samym prymitywnym stylu i o każdej porze dnia Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Módlmy się do Pana Boga naszego 04.05.10, 10:03 aby takim jak Ty wrócił rozum teraz i na wieki wieków Amen. swojak11 napisał: > i oddajcie ja Polakom ! > > Pani Marto cała patriotyczna polska na Panią liczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
kreatynina Wybory 2010. Rodzina Marty Kaczyńskiej w fotore... 04.05.10, 09:56 Od jakiegoś czasu prześladuje mnie sen. Hm, co on może oznaczać? - zastanawiam się. Nie daje mi on spokoju.:) W śnie jak na jawie, widzę ogromny bilbord, a na nim ja, mężczyzna (podobny do pana Jarosława) i moje dzieci. Po moje lewej stronie syn, po prawej stronie mężczyzny moja córeczka, a u naszych stóp, trzy malutkie, słodziutkie, niebieskookie dziewuszki (trojaczki). Dziewczynki ubrane są w bialutkie sukieneczki, na główkach mają słomkowe kapelusiki, a w rączkach wiklinowe koszyczki z biało-czerwonymi płatkami róż. Ich malutkie rączki podrzucają płateczki go góry, i tworzy się z nich taka piękna biało-czerwona tęcza. Sen niby piękny, ale za każdym razem budzę się z jakimś dziwnym lękiem. Nie wiem dlaczego.;) Odpowiedz Link Zgłoś
profesorbeton Jak dlugo jeszcze Jarek... 04.05.10, 09:59 ... bedzie ukrywac swe preferencje seksualne? Odpowiedz Link Zgłoś
salgold ej ty szokez 04.05.10, 10:00 ale przynajmniej wszyscy wiedzą kim byli kim są i na co ich stać.Gorzej z twoimi przywódcami bo myślą co innego i robią co innego i to pod zmienionymi nazwiskami.do walki wykorzystują jak się okazuje naiwnych i po osiągnięciu celu wypinają na nich ......... dupy.proponuje rzuć w Google hasło szechter!!!!!!!!!!!pa.pa Odpowiedz Link Zgłoś
szokez salgold ,przypominasz psią kupę ... 04.05.10, 10:09 zalegającą na chodnikach... Twoje sugestie, to typowe pomówienia w stylu SB.."Dajcie mi człowieka, a my coś na niego znajdziemy" tak brzmi twój paszkwil, świnio... Wracaj do chlewu, to twoje naturalne środowisko... Odpowiedz Link Zgłoś