flat-ower 06.05.10, 10:05 Wejście smoka? Już się boję !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mineyko Jarosław Kaczyński rozpoczyna kampanię 06.05.10, 10:11 Teatrzyk "Zielona Gęś" ma zaszczyt przedstawić dramat pt: "Dziennikarskie osły" Kurtyna: 1.Dziś o godz.13 wystąpi oficjalnie Ukochany Przywódca PIS-u! 2.Godz.13? Przywódca nie wystąpił? 3.Konsternacja w mediach!? 4.Trzy dni dyskusji dlaczego nie wystąpił? 5.Po trzech dniach komunikat: "mamusia się źle poczuła" Kometarz: Oj durni dzienikarze ale Was ten Ukochany Przywódca wodzi za nosy i wymusza darmową kampanię w mediach! O wy osły dardanelskie!! Kurtyna opada ze zgrozą! Odpowiedz Link Zgłoś
husyta1 Kaczyński nie dopełnił męskiego obowiązku 06.05.10, 13:32 Kaczyński nie spełnił męskiego obowiązku nadanego przez Boga - założenia rodziny i wychowania dzieci. Czyżby nie był do tego zdolny fizycznie, psychicznie i społecznie? Kaczyński nie ma pojęcia o rodzinie, podobnie jak katoliccy księża, którzy go popierają. Nie spełnił swojego męskiego i obywatelskiego obowiązku, aby założyć rodzinę, spłodzić dzieci wychować i wychować je w bogobojności i patriotyzmie. Chciałby uczyć patriotyzmu innych, podczas gdy sam nie spełnił swojej roli jako mężczyzna. Główną jego charyzmą jest buta, zarozumiałość, złośliwy i oszczerczy język pod adresem adwersarzy politycznych. Tutaj nie ma sobie równych, (chyba że weźmiemy pod uwagę innych PiSuitów, jak Kurskiego czy Ziobrę). Czy głosowanie inaczej niż polecają księża będzie grzechem? Odpowiedz Link Zgłoś
twiej Nie będzie żadnych pytań, to pewne. 06.05.10, 10:20 To znaczy pytania będą ale bez odpowiedzi. Tylko oświadczenie, że dziękuje za poparcie. I spowrotem do dziury, schować się, żeby ludzie nie przypomnieli sobie kto to jest Jarosław Kaczyński. Podobno w tej kampanii ludzie mają wreszcie zobaczyć prawdziwe oblicze Kaczyńskiego. Dziwne, że udało mu się je tak skutecznie ukrywać przez tyle, tyle lat... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekd47 Jarosław Kaczyński rozpoczyna kampanię 06.05.10, 10:30 OTWORZY GEBE I BEDZIE SMROD NA CALY KRAJ A BYLO TAK MILO Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Jarosław Kaczyński rozpoczyna kampanię 06.05.10, 10:52 ..to dobra wiadomosc,J.Kaczynski zacznie mowic to zacznie spadac poparcie dla PIS. W tym czlowieku skupiona jest cala nienawisc do no wlasnie do czego??????????to skutek zdobycia Tronu,chec pokazania siebie jako zbawiciela polski,to ja przyniose wam prawde,i wielkosc polski...a to jest juz PYCHA Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Panie Kuczyński 06.05.10, 11:40 Panie Mistrzu Kuczyński! Teraz ma Pan Mistrz okazję napisać tekst, że kot w żałobnym worku już znany, co jest taką samą ohydą, jak nieznany kot w żałobnym worku. Ps. Bardzo lubię teksty Pana Mistrza. Panu Mistrzowi, uczonemu polskiemu, wybitnemu empiryście, najlepiej wychodzi wróżenie z fusów. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 Jarosław Kaczyński rozpoczyna kampanię 06.05.10, 11:48 Koniecznie niech "zainstaluje" wąsik,to ostatnio "bierze".Odpowiednia fryzura,skrzeczący głos,machanie raczkami i ...... efekt gotowy.No,ciekawe jak sie zaprezentuje:>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Jarosław Kaczyński rozpoczyna kampanię 06.05.10, 11:59 Wąsik? O, wąsik! Wąsik już ma: Komorowski, dlatego na niego głosuję. Głosuję na wąsik Komorowskiego, a ponadto skrzeczący głos tegoż Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Jarosław Kaczyński rozpoczyna kampanię 06.05.10, 12:14 Marszalek Komorowski ma wasy i klamiesz ,ze ma skrzeczacy glos.Kaczynskiemu ten wasik pasowalby do postury i charakteru/wrednego,podlego i zlosliwego/skrzeczacy glos adekwatny do osoby/odpychajacy/ Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Jarosław Kaczyński rozpoczyna kampanię 06.05.10, 14:00 Hm, przyjrzałem się uważniej, istotnie, ten wąsik można uznać za wąsy, sumiaste, ozdobne. Odpowiedz Link Zgłoś
siedmiolatek Boj sie Polaku, boj sie 06.05.10, 12:03 [Studio w redakcji Urbana, ruska balajka gra w tle, dwoch podtarzalych w czapkach uszatkach-sybryjskich na glowie] Boj sie Polaku, boj sie Wraca PRL, hau, Boj sie Polaku, boj sie, hau Wraca PRLllll, hail Cieszyli sie na Czeskiej Cieszyli sie w NIE Lgarstwem do celu Lgarstwem do celu Nie wierzyl nikt, Watpilo wielu A Urban na to: Lgarstwem do celu Lgarstwem do celu Boj sie Polaku, boj sie, hau Wraca PRL, da, [Ten glupszy cos sepleni] Na czele gangsterow Lgarstwem do celu Lgarstwem do celu aaa, aaa (dzwiek analny) Urban, Urban uboli zna wielu Kazdy z nich chcialby rzadzic na Wawelu Michnik, Michnik przyjaciol ma wielu Kazdy z nich chcialby jadem osmieszac itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower Re: Boj sie Polaku, boj sie 06.05.10, 12:14 Wy w PISie nawet wierszyka sklecić nie umiecie. Brak wykształciuchów daje sie we znaki? Jak ktoś się chamem urodził to i chamem umrze i salwa honorowa inteligenta z niego nie zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Boj sie Polaku, boj sie 06.05.10, 13:03 siedmiolatek napisała: > Boj sie Polaku, boj sie > Wraca PRL, hau, Masz rację, wraca PRL - ten IV z lat 2005-2007. Jego twórca i entuzjasta tego dawnego PRL-u już przebiera kaczymi łapkami na myśl o fotelu prezydenckim... Odpowiedz Link Zgłoś
mer-llink Kaczyński rozpoczyna - a Platforma śpi? 06.05.10, 12:11 Czy wobec up-startu kampanii PiSu, z J. Kaczyńskim i całym smoleńskim samolotem na sztandarach, Platforma nadal bedzie tkwiła w błogim nieróbstwie? I ogłaszała, że w żadnym, ale to w żadnym razie sie nie zaktywizuje? Ze nie użyje za żadne skarby bilbordów? Że bedzie stac ładnie w kaciku, w białym giezłeczku? Wygląda na to, że PO ma życzenie przegrac wybory. Prezydenckie. I nastepne. Powodzenia, niezguły..... Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Jarosław Kaczyński rozpoczyna kampanię 06.05.10, 12:21 Niech gada i pokazuje się, jak najwięcej. Przypomni się ludziom i zaraz mu poparcie spadnie. Chociaż do niektórych "inteligentnych inaczej" nigdy nie dotrze, że on się nie nadaje nawet na sołtysa... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: i tylu też na niego zagłosuje w wyborach...: 06.05.10, 14:03 Zagłosuje 4X WIĘCEJ, a to już wystarczy. A wam pozostaje toczyć tylko pianę, na wzór wieprzów Pawłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisów? 06.05.10, 13:11 1.5 miliona podpisow. Wyzebranych i wyludzonych pod kosciolem. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisó 06.05.10, 13:27 No i kupionych za zdjęcia brata i bratowej... Odpowiedz Link Zgłoś
cmoscmos Re: Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisó 06.05.10, 13:59 @flyb52 "Wyzebranych i wyludzonych pod kosciolem." @antropoid "No i kupionych za zdjęcia brata i bratowej..." To nie tak się robi, oni mają w tym znacznie większe doświadczenie niż sobie wyobrażacie. Już w początku lat 90-tych, jeszcze jako Porozumienie Centrum, fałszowali listy z podpisami, ślady wskazywały na wykorzystanie baz PESEL-u (wszystkie dane poprawne poza numerem mieszkania, którego akurat w bazie PESEL-u nie ma). Nie wydałoby się, gdyby nie przysłali mi listu z podziękowaniem za podpis :-) Niestety prokuratura umorzyła postępowanie ze względu na niską szkodliwość społeczną. A gdyby to już wtedy gonić pewnie byłoby w kraju znacznie mniej problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisó 06.05.10, 13:28 flyb52 napisał: > 1.5 miliona podpisow. Wyzebranych i wyludzonych pod kosciolem. ------------------------------------------------------------------ I co z tego wynika ? Właśnie pod kościołem podpisałem listę na p.Komorowskiego. Czyżby był to podpis nieważny? Odpowiedz Link Zgłoś
the_call_of_cthulhu Jarosław Kaczyński może wygrać. 06.05.10, 13:49 Ludzie mogą w sondażach mówić głosuje na Komorowskiego a zagłosują na Kaczyńskiego. Kaczyński ma ponad 1.6 mln głosów. Sporo. Moim zdaniem jest już w II turze. Tym bardziej że tabloidy se i fakt jakoś ciepło o nim "mówią". A gazety GW i RP chyba nie są już najważniejsze. Tabloidy opanowały rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
telefon70 Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisów? 06.05.10, 13:59 Az poltora miljona Polakow chorych psychicznych??? Nie wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio53 Re: Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisó 06.05.10, 14:05 telefon70 napisała: Az poltora miljona Polakow chorych psychicznych??? Nie wierze... Nawet 1 650 000. Nie chorych psychicznie. Zaczynają się obelgi jak nie staje argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
telefon70 Re: Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisó 06.05.10, 20:29 Nie obelgi, ale stwierdzenie faktu. Argumentow to i tak nie rozumiecie. Poczytaj sobie zagraniczne relacje (o ile znasz jakis obcy jezyk, albo tak jak Kaczynski...) o kandydaturze PiSowca. Wstyd mi za Polske.. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio53 Re: Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisó 06.05.10, 20:43 telefon70 napisała: Nie obelgi, ale stwierdzenie faktu. Argumentow to i tak nie rozumiecie. Poczytaj sobie zagraniczne relacje (o ile znasz jakis obcy jezyk, albo tak jak Kaczynski...) o kandydaturze PiSowca. Wstyd mi za Polske.. Wciąż to samo: buta, arogancja i zwykłe chamstwo. Mnie wstyd za takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
telefon70 Re: Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisó 07.05.10, 09:34 A Ty jakim pieknym jezykiem przemawiasz.... Dlaczego w ogole czytasz GW? Przeciez to nie Twoje poglady ona reprezentuje, a jednak czytasz i komentujesz. Ja np. do "Rzeczpospolitej" nie zagladam... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna600066 Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisów? 06.05.10, 14:07 Abstrahując od tematu, co to za paskudna maniera pisania zdania twierdzącego z pytajnikiem. Rozpleniło się toto na portalach, szczególnie WP, ale Gazeta chyba inny poziom reprezentuje. Jeszcze tylko brakuje, żeby w GW zaczęli używać 'tak' przy na koniec każdego zdania. To dla odmiany kretyńska 'mówiona' moda-kalka z angielskiego-" Czytała Pani artykuł", tak?, lub inne temu podobne. Kiedyś, ktoś kto nazywał się dziennikarzem, raczej poprawnie po polsku mówił i pisał, no i korekta była. Pilnujcie się, bo poziom łatwo się traci! Odpowiedz Link Zgłoś
061445h Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisów? 06.05.10, 14:11 Moze jednak Pan Kaczynski opublikuje o czym rozmawial z bratem tuz przed wypadkiem. Amerykanie przechwycili te rozmowe i chyba niedlugo ja opublikuja. Mysle ze i Rosjanie i Polacy tez ja maja. To tylko kwestia czasu zebysmy sie dowiedzieli o czym blizniacy rozmawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio53 Nowa teoria GW- Kaczyński Jarosław kazał lądować 06.05.10, 14:45 061445h napisał: > Moze jednak Pan Kaczynski opublikuje o czym rozmawial z bratem tuz przed wypadkiem. Amerykanie przechwycili te rozmowe i chyba niedlugo ja opublikuja. Mysle ze i Rosjanie i Polacy tez ja maja. To tylko kwestia czasu zebysmy sie dowiedzieli o czym blizniacy rozmawiali. Jesteś żałosny ! Ale czgo się spodziewać po czytelniku GW Odpowiedz Link Zgłoś
mariolinka.d Re: Nowa teoria GW- Kaczyński Jarosław kazał lądo 06.05.10, 18:12 Z pewnością można spodziewać się więcej po czytelniku GW niż po sympatyku PiS-u. Jacy są zwolennicy PiS-u nikomu nie trzeba tłumaczyć, to po prostu widać i słychać. Anglicy mówią "Boże chroń Królową", a ja mówię "Boże chroń mnie i mój kraj przed kolejnym Kaczyńskim jako prezydentem i PiS-em u steru władzy". Odpowiedz Link Zgłoś
telefon70 Re: Nowa teoria GW- Kaczyński Jarosław kazał lądo 06.05.10, 20:35 "Zaczynaja sie obelgi jak nie staje argumentow". Twoje slowa rysiopysio53, a jak odpowiadasz na to co napisal 061445h? Ale argumentujesz... Niech cie... Sam jestes zalosny. Dlaczego czytasz GW, tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
061445h Re: Nowa teoria GW- Kaczyński Jarosław kazał lądo 06.05.10, 20:38 Pokaz mi w ktorym miejscu napisalem ze Jaroslaw kazal ladowac. Dziwi mnie tylko ze PIS i zreszta nikt nie upomina sie o publikacje tresci tej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio53 Re: Nowa teoria GW- Kaczyński Jarosław kazał lądo 06.05.10, 20:48 Nie rżnij głupa. Twoja sugestia jest aż nadto jednoznaczna. To wasze stare metody. A GW nie czytam. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
telefon70 Re: Nowa teoria GW- Kaczyński Jarosław kazał lądo 07.05.10, 09:40 jak nie czytasz, skoro jestes na forum? Chyba ze nie czytasz artykolow, tylko od razu na forum klocic sie lubisz... Taka wasza stara metoda; nie doczytac, nie przeanalizowac, tak od razu "huzia na Jozia".... Odpowiedz Link Zgłoś
slamdunker Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisów? 06.05.10, 22:26 Hej serdeczni wrogowie, chamscy liberałowie! Założyłem sobie konto na tym zakłamanym, antypisowskim i antykaczyńskim portalu, żeby móc poczytać wasze obraźliwe komentarze pod adresem wszystkiego co związane z Pisem. Przy okazji dodaję swój komentarz do tekstu: ŻAL WAM DU*Y ŚCISKA, TYLKO NA TYM ZNACIE SIĘ BIEGLE (no i jeszcze na obrażaniu, kłamaniu i wyśmiewaniu). Ale ja wierzę, że Kaczyński wygra te wybory i mołdzi ludzie nie będą myśleli tylko o tym żeby podążać za trendami i głosować na liberałów, nie będą sugerowali się głosami pajaców (wojewódzki) i sklerotyków (bartoszewski). Peace for all! :D Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisó 11.05.10, 21:22 slamdunker napisał: > Hej serdeczni wrogowie, chamscy liberałowie! Założyłem sobie konto na tym > zakłamanym, antypisowskim i antykaczyńskim portalu, żeby móc poczytać wasze > obraźliwe komentarze pod adresem wszystkiego co związane z Pisem. Przy okazji > dodaję swój komentarz do tekstu: ŻAL WAM DU*Y ŚCISKA, TYLKO NA TYM ZNACIE SIĘ > BIEGLE (no i jeszcze na obrażaniu, kłamaniu i wyśmiewaniu). Ale ja wierzę, że > Kaczyński wygra te wybory i mołdzi ludzie nie będą myśleli tylko o tym żeby > podążać za trendami i głosować na liberałów, nie będą sugerowali się głosami > pajaców (wojewódzki) i sklerotyków (bartoszewski). Peace for all! :D ----------------------------------------------------------------- I jeszcze znają się na intrygach / sprawa Cimoszewicza/ i organizowaniu napadów i włamań. Dzisiaj, nieznani sprawcy, dokonali włamania do biura J. Kaczyńskiego, zrobili demolkę i zniszczyli osobisty laptop Prezesa. Pytanie za 2 punkty, kto za tym stoi? Czy to aby nie przyjaciel i obrońca WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_militariusz Jarosław Kaczyński ma półtora miliona podpisów? 06.05.10, 22:34 www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8 Ta Babcia i jej kura co pitoli głodne kanary na pewno już wie bo przewiduje przyszłość i wróży z patyków :| Odpowiedz Link Zgłoś