januszz4 Pojękiwania 25.05.10, 21:09 Oceniając trwającą kampanię wyborczą, powiedział, że "kampanii żadnej nie ma, są pojękiwania". Raczej nie pojękiwania a PiSki Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Chodzi o Chrystusa i jego Matkę? 25.05.10, 21:11 To najbardziej znani Żydzi [pisuar to on jest do tela durny co cud] Odpowiedz Link Zgłoś
kotloskot Bartoszewski ganie 25.05.10, 21:11 Jestes Wieszczu zmeczacy ! Idz juz dziadzie do Skolimowa i odpocznij ! TO sie jakos bez Ciebie potoczy Odpowiedz Link Zgłoś
johny171953 Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło pocz... 25.05.10, 21:13 czy go emerytura nie obejmuje?ODEIDŻ STARCZE MŁODZI CZEKAJĄ' Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Katolyckie durnie maja nowego swietego i szczekaja 25.05.10, 21:16 jak ktokolwiek sie z niego nasmiewa. Dziwiszojebcy i kurwy watykanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
monia_ko Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło pocz... 25.05.10, 21:16 ostatnio przy każdym politycznym artykule rozpoczyna się polityczna kłótnia, nikogo nie powinno dziwić zachowanie polityków skoro obywatele zachowują sie tak samo, ludzie, opanujcie się !! w Polsce zgasło poczucie kultury :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek123123123 Re: Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło po 26.05.10, 01:01 Przykład idzie - jak zwykle - z góry.. Odpowiedz Link Zgłoś
liczdo10 ironia i dowcip się rozpala 25.05.10, 21:20 Panie Profesorze! ironia i dowcip się rozpala w Narodzie! Skonstatowałem to po lekturze kilku komentarzy pisopodobnych. A teraz moja ironia - Ciemny Lud czegoś się nauczył. Może czas na drugą lekcję Panie Profesorze? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekc1 Re: ironia i dowcip się rozpala 25.05.10, 21:30 liczdo10 napisał: > Panie Profesorze! ironia i dowcip się rozpala w Narodzie! Skonstatowałem to po > lekturze kilku komentarzy pisopodobnych. > A teraz moja ironia - Ciemny Lud czegoś się nauczył. Może czas na drugą lekcję > Panie Profesorze? Lepiej niech On nie daje kolejnej lekcji, bo ciemny lud tego nie zrozumie. To zbyt wysoki poziom. Lepiej niech tłumaczy tekst głuchoniemym w wiadomościach na srebrnym ekranie , rączkami świetnie macha Odpowiedz Link Zgłoś
i33il33 Re: ironia i dowcip się rozpala 25.05.10, 21:30 liczdo10 napisał: > Panie Profesorze! ironia i dowcip się rozpala w Narodzie! Skonstatowałem to po > lekturze kilku komentarzy pisopodobnych. > A teraz moja ironia - Ciemny Lud czegoś się nauczył. Może czas na drugą lekcję > Panie Profesorze? A ty jestes typowym przedstawicielem tego "Ciemnego Ludu".Wyjasnij mi,jakim profesorem jest pan Bartoszewski? Poza tym pan "profesor" naucza ciebie,bo do mnie nie trafia jego belkot. Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra JK prezydentem? W USA posikaliby się ze śmiechu. 25.05.10, 21:20 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
knightnoir Re: JK prezydentem? W USA posikaliby się ze śmiec 25.05.10, 21:40 USA znasz chyba tylko z obrazkow? Dobre i to! Zuch, od czegos trzeba zaczac! Ale jak juz bedziesz wiedzial co w USA naprawde smieszy to chyba zrobi ci sie smutno! Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra I to ma być odpowiedź? Inteligencją to wy 25.05.10, 21:53 nie grzeszycie. [uwielbiam pyskówki z pisuarem] Odpowiedz Link Zgłoś
mw4818 Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło pocz... 25.05.10, 21:21 Panie W.Bartoszewski nie chce mi sie pisac,ze jestes pan cham i masz pan niewyparzona gebe i ze szbciej pan gadasz jak myslisz.Te wszystkie epitety uwazaj pan za zart,ironie lub aluzje.Wybor pozostawiam panu.A tak na powaznie,nie lepiej nie obrazac ludzi,ktorzy choc nie zgadzaja sie z panem,darza pana szacunkiem i powazaniem.Przemysl pan to na spokojnie i bez emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
anasz Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło pocz... 25.05.10, 21:30 I nie tylko. Mysle, ze za słowa podczas zaloby, podczas powodzi, za slowa w tv, prasie i internecie, za słowa które słyszeliśmy, słyszymy i jeszcze bedziemy słyszeć, nazwisko Kaczynski i słowo PiS winno odejsc w niepamięć. Im szybciej tym lepiej dla nas i naszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło po 25.05.10, 21:48 anasz napisała: > I nie tylko. Mysle, ze za słowa podczas zaloby, podczas powodzi, za slowa w > tv, prasie i internecie, za słowa które słyszeliśmy, słyszymy i jeszcze > bedziemy słyszeć, nazwisko Kaczynski i słowo PiS winno odejsc w niepamięć. Im > szybciej tym lepiej dla nas i naszych dzieci. A co ty gamoniu za mnie mówisz? Mów za siebie,a nie "slyszymy,slyszelismy","naszych". Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło po 26.05.10, 00:34 Niech zyja durnie nad durniami PO Bartoszewski Wajda Palikot Tusk i inne Chamy. Odpowiedz Link Zgłoś
knightnoir czy to zawiódł język giętki czy glowa? 25.05.10, 21:35 No, to juz sie stalo zbyt zenujace. Niedowno profesor dowiodl, ze pojecia nie ma co to jest nekrofilia, pedofilia a nawet metafora. Teraz pokazuje, ze nie wie co to jest ironia.... "Kazdy ma prawo do własnych poglądów" - to oczywiste ale... Jezeli czlowiekowi brakuje inteligencji i kultury, zeby swoje poglady wyrazic w sposob parlamentarny i zrozumialy, to przynajmniej powinien miec tyle rozumu, zeby milczec! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 Jest różnica pomiędzy poczuciem ironii 25.05.10, 21:38 rozpasanym chamstwem, dla którego nie ma przyzwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło pocz... 25.05.10, 21:41 Pokazał pisoma...kom, co to jest i na czym polega mądrość i kultura osobista człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło po 25.05.10, 21:45 i213.photobucket.com/albums/cc154/amstern/byzuch12.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
shopenheim Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło pocz... 25.05.10, 21:50 a to dowcipniś, może etat w szkle kontaktowym? czekam ma dowcipy w stylu: jesteś chu*em Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Nie masz smrodu nad smród pisuaru! 25.05.10, 21:51 Najobrzydiwszy z obrzydliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek123123123 Re: Nie masz smrodu nad smród pisuaru! 26.05.10, 00:51 No czasem cuchnąc mogą także POmyje Odpowiedz Link Zgłoś
zbigan Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło pocz... 25.05.10, 21:54 Żeby nie było anonimowo: chcę zapytać pana pseudo-profesorze bez matury czy to, że pan uprawia stosunki seksualne na zwłokach i na dzieciach jest ironią czy obelgą ? bez szacunku Janusz Krzeski Odpowiedz Link Zgłoś
boshary Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło pocz... 25.05.10, 21:55 Szanowny Profesorze bardzo cenne spostrzeżenie. Przypadkowo ze znajomymi umówieni byliśmy w poprzednią sobotę umówieni na Lunchu na Moliera zupełnie nie mając wiedzy o jakimś wyborczym spotkaniu tego pana i to co zobaczyliśmy próbując się dostać do lokalu wprawiło nas w duże zakłopotanie i napędzając strachu-szok jaki poziom reprezentowali. Profesorze zgadzam się z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Aparatczyk PO i dresiarz-dziadek 25.05.10, 21:57 zorientowal sie, ze zaszkodzil Soltysowi swoim chamstwem i rznie glupa.Za pozno dziadku-dresiarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Nie spieprza tylko przypieprza. Tak trzymać panie 25.05.10, 22:18 Profesorze. Ja też pędzę endeka tak jak kazł dziadek Piłsudski. Odpowiedz Link Zgłoś
jaworowka Jakieś PO usuwa moje wpisy np. 25.05.10, 21:58 Przy Kaczyńskim Solidarność przy Tusku Sobiesiaki Odpowiedz Link Zgłoś
marysza Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło pocz... 25.05.10, 22:06 Panie Bartoszewski co pan kpisz sam z siebie?Myślę,że za parę lat nikt się panem nie będzie interesował,ani panem,ani pana mowami tronowymi.Trochę krytycyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigan Wybory 2010. Bartoszewski: w Polsce zgasło pocz... 25.05.10, 22:08 Pseudo-profesorze bez matury, ty "grobie pobielany" oczekuję od ciebie odpowiedzi ! bez poważania Janusz Krzeski Odpowiedz Link Zgłoś