witek_gdynia Jak mozna głosować na tego rózowego penisa ? 04.06.10, 21:14 Kolege palikota? Przeciez to skonczony kretyn, mówiący o odkrywkowym wydobyciu gazu z głebokosci 3 KM. Dziękuję, nie głosuję na idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jak mozna głosować na tego rózowego penisa ? 04.06.10, 21:18 jeden kopał wody termalne, drugi jebną się z gazem, o co ci chodzi. Nikt nie zna się na wszystkim :D prócz jarka cipki :) Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Jak mozna głosować na tego rózowego penisa ? 04.06.10, 21:42 Nie wierzę w żadne sondaże. mam gdzieś zarowno PO, jak i PiS. Z tym, że PiS głębiej. Niezdarek z Niezgułkiem już porządzili. Skończyło się dla jednego tragicznie. PO istnieje wyłącznie jako alternatywa dla Kaczyńskich - obecnie już jednego, świeć Panie nad jego duszą. Ale i tak wolę przewidywalnego Komorowskiego niż Kaczyńskiego, który obłudnie wycofuje się z IV RP i całego niby-programu PiS, a co ma za uszami, okaże się dopiero po ujawnieniu wszystkich materiałów o katastrofie w Smoleńsku. Podejrzeń co do Komorka nie mam, ale Kaczak i jego reakcje na stenogramy są żenujące: "Samolot nie poleciał do góry, bo się coś popsuło". A za dzielenie Polaków na "Prawdziwych Patriotów" i "nieprawdziwą" resztę - zapłaci. Hańbą i wstydem, bo nie będzie byle kto dzielić narodu Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Jak mozna głosować na tego rózowego penisa ? 04.06.10, 22:00 cillian1 napisał: > jeden kopał wody termalne, drugi jebną się z gazem, o co ci chodzi. Nikt nie zn > a > się na wszystkim :D prócz jarka cipki :) Ale Rydzol nigdzie nie kandyduje i jesli ma naiwnych,którzy sa gotowi finansowac jego doswiadczenia to ich sprawa.Ale jak ja slysze,ze Bronek gaz lupkowy chce wydobywac metoda odkrywkowa(ja nie slyszalem tego)to juz swiadczy o tym,ze facet jest z lekka tracony. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jak mozna głosować na tego rózowego penisa ? 04.06.10, 22:54 > Ale Rydzol nigdzie nie kandyduje czy na pewno????? Czy ty wiesz co klepiesz????? kto angażuje się w politykę????? Z księdzów??? Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Skonczony kretyn to ty wiciu! Szkoda, ze o tym 04.06.10, 21:43 jeszcze nie wiesz, ale wkrotce sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_problem Re: Jak mozna głosować na tego rózowego penisa ? 04.06.10, 21:51 Głosuj na wariata, co nienawidzi świata! Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 masz rację zagłosuj na psychopatę! 04.06.10, 23:53 homofobicznego kryptogeja, z chorym ego. bez doświadczeń rodzinnych, bez konta i bez sensu. A według mnie to każdy penis jest różowy i jest to normalne. Wy w pisie macie czarne? Zwiędłe albo zatrute nienawiścią? Odpowiedz Link Zgłoś
el_padre666 Re: masz rację zagłosuj na psychopatę! 05.06.10, 07:11 filut69 napisał: > homofobicznego kryptogeja, z chorym ego. bez doświadczeń rodzinnych, bez konta > i > bez sensu. > A według mnie to każdy penis jest różowy i jest to normalne. Wy w pisie macie > czarne? Zwiędłe albo zatrute nienawiścią? Niektorzy dorobili sie potomstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Pewnie moherowa babcia podmieniła strony w wiki 05.06.10, 01:14 No i sztabowcy dali Komorowskiemu do poczytania o łupkach, a nie gazie łupkowym. Ale że nikomu nie zapaliła się w głowie lampka ostrzegawcz"gaz metodą odkrywkową????" ??? Ja nie chcę, żeby tacy myślący inaczej rządzili. Odpowiedz Link Zgłoś
el_padre666 Re: Pewnie moherowa babcia podmieniła strony w wi 05.06.10, 07:06 Tak jak Julka na Ukrainie obiecywala tansza i lepsza benzyne z glonow w Morzu Czarnym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: koniecznie są katastr by POlacy zaczęli myśl 04.06.10, 21:46 bez jaj się tylko cieniej śpiewa, jak cały pis, z myśleniem nie ma to nic wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog a ja żałuję, że królik Roger nie jest oficjalnym 04.06.10, 22:12 kandydatem Odpowiedz Link Zgłoś
smyr_82 Wybory 2010. Sondaż: Komorowski i PO tracą popa... 04.06.10, 21:42 Ech, jak ja lubie te nagłówki. "Kaczyńskie w góre". Raptem o 1%, ludzie to jest w granicy błędu statystycznego. Znaczy to tylko tyle że Kaczyńskiemu ani drgnęło poparcie. I nie drgnie, bo to jest max które może zdobyć jak zbiorą się wszystkie mohery razem z różnej maści flustratami. Co do komorowskiego, jeszcze 2 dni temu miał 46% w badaniu tej samej firmy, teraz ma 42%, to nic nie znaczy. Zwykłe wahanie. A w innych ośrodkach ma około 50%, wiec zrozumcie że sondaż to jest tylko badanie tendencji, a nie konkretnego wyniku. A tendencje są takie, że na 100 sondaży kaczyński nawet sie nie zbliżył do komorowskiego, więc możecie się pocieszać (zwolennicy PiSu). I tworzyć kolejną teorię spiskową o zakłamywaniu sondaży, będziecie mieli drugą obok "zamachu w smoleńsku". Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernik Od kogo zależy wynik! 04.06.10, 21:49 Kościół jeszcze nie powiedział ostatniego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomass9 wielki łowczy 04.06.10, 21:50 musi miec duzo pracy. a to londyn, t to marszalek , a to" po" prezydenta. Boze takiego meza stanu to Rzczypospolita jesze nie miala! Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: wielki łowczy 04.06.10, 22:11 tomass9 napisał: > musi miec duzo pracy. a to londyn, t to marszalek , a to" po" > prezydenta. Boze takiego meza stanu > to Rzczypospolita jesze nie miala! Oj nie.Róznych idiotów mielismy na szcytach wladzy,ale takiego magika,który gaz lupkowy chce metoda odkrywkowa wydobywac to jeszcze nie bylo.Nie daj Bóg zeby pansto nasze mialo miec taka glowe,bo juz lepiej by bylo gdyby jej w ogóle nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
tomass9 Re: wielki łowczy 04.06.10, 22:30 zapmoniałem. jeszcze 20 bobrów odstrzeli i nie bedzie powodzi. Popłynie do Bałtyku on jest z całej Polski, wroci do Tatr zatrzyma lawine, potem na jez. Nidzkim zatrzyma fale. Odpowiedz Link Zgłoś
444a Jest szansa dla Komorowskiego 04.06.10, 22:01 Mówię to ze złośliwością, ale i oceniając realia: Komorowski żeby mu wzrosło poparcie musi przestać się odzywać! Lepiej niech nie chlapie tak, jak ostatnio w Londynie o wydobywaniu gazu z łupków przy pomocy kopalń odkrywkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
spider78 Oj zdziwią sie zdziwią 04.06.10, 22:16 polskie-partie-polityczne.appspot.com/president-election Odpowiedz Link Zgłoś
verytall Jedyny efekt polityki Kaczyńskich to .. 04.06.10, 22:20 skłócenie Polaków wręcz niebywałe w świecie , gdyby bezmyślni zwolennicy Kaczyńskiego przejrzeli na oczy zrozumieliby że to właśnie jest na rękę tym którzy Polsce nie życzą dobrze bądź mają zupełnie sprzeczne interesy...Dezinformacja , sabotaż socjotechniczny , skłócanie , napuszczanie jednych na drugich to są stare metody szpiegowskie komunistycznych służb specjalnych...Pan Rydzyk za swe zasługi w tym temacie dostałby wraz z Panem Kaczyńskim i paroma pomniejszymi najwyższe państwowe i resortowe odznaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman jak to małe poparcie - Dukaczewski poparł 04.06.10, 22:29 poparcie wsi dla dworu jest oczywiste i pełne - niech pan nie pęka panie hrabio, służby z panem Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Kaczyński i Radek Sikorski - duet neokonów 04.06.10, 22:29 Jeden będzie prezydentem , drugi będzie pilnował Tuska i wszystko pod kontrolą neokonów ? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Kaczyński i Radek Sikorski - duet neokonów 04.06.10, 22:49 jan3211 napisał: > Jeden będzie prezydentem , drugi będzie pilnował Tuska i wszystko > pod kontrolą neokonów ? No i widzisz jaki jestes dociekliwy? Nigdy bym na to nie wpadl.Ja zawsze myslalem,ze PiS-owi wlasnie zalezalo na tym,zeby PO wystawilo Komorowskiego ,malo tego robili wszystko,zeby nie byl kandydatem Sikorski bo z Sikorskim przegralby kazdy kandydat PiS-u,a ci panowie bez mózgu jak po sznureczku postepowali tak jak sobie zyczyl tego PiS.I do kogo moga miec teraz pretensje,a do wlasnych kiszek stolcowych jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Polski idiotyzm 04.06.10, 22:34 spogladając na wskaźnik poparcia dla PiS stwierdzam, że Polski naród iest jednym z najbardziej głupich w Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Polski idiotyzm 04.06.10, 22:40 12345janka napisał: > spogladając na wskaźnik poparcia dla PiS stwierdzam, że Polski naród > iest jednym z najbardziej głupich w Unii Europejskiej. To prawda,a swiadczy o tym twój tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
pesymista3 Re: Polski idiotyzm 05.06.10, 01:21 Janka! Chcesz iść na dno z Komorowskim? Wolny wybór ale nie ciągnij w dól całego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
uni25 Wybory 2010. Sondaż: Komorowski i PO tracą popa... 04.06.10, 22:37 Bo to mysliwy jest,jak czlowiek moze byc dobry skoro krzywdzi zwierzeta,zero empatii. Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Wybory 2010. Sondaż: Komorowski i PO tracą popa... 04.06.10, 22:44 Ludzi ogarnęła psychoza... Opamiętajcie się!!! Nie oddawajcie Polski w ręce frustrata, działającego wyłącznie z niskich pobudek, próbującego dla własnych chorych ambicji realizować szaleńcze zamysły ideologów IV RP, geniusza politycznego wygrywającego przez zaskoczenie - tzn. kopiąc w jaja partnera... Odpowiedz Link Zgłoś
i33il33 Re: Wybory 2010. Sondaż: Komorowski i PO tracą po 04.06.10, 22:54 j_mat napisał: > Ludzi ogarnęła psychoza... Opamiętajcie się!!! Nie oddawajcie Polski > w ręce frustrata, działającego wyłącznie z niskich pobudek, > próbującego dla własnych chorych ambicji realizować szaleńcze > zamysły ideologów IV RP, geniusza politycznego wygrywającego przez > zaskoczenie - tzn. kopiąc w jaja partnera... Wlasnie oddam na Jarusie glos,bo przynajmniej jak cos mówi to ma sens,a B.Komorowski pier..doli jak mój sasiad,który co pól roku chodzi do szpitala psychiatrycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Wybory 2010. Sondaż: Komorowski i PO tracą po 04.06.10, 23:20 j_mat napisał: > Ludzi ogarnęła psychoza... Opamiętajcie się!!! Nie oddawajcie Polski > w ręce frustrata, działającego wyłącznie z niskich pobudek, > próbującego dla własnych chorych ambicji realizować szaleńcze > zamysły ideologów IV RP, geniusza politycznego wygrywającego przez > zaskoczenie - tzn. kopiąc w jaja partnera... Tak towarzyszu, macie 100% racji w racji a nawet więcej. Ja wicie rozumicie jestem za a nawet przeciw żeby takie sondaże publikować cześciej i żeby te spadki Bronisława bardziej akcentować a zagrożenie leche...tfu Jarosławem jeszcze bardziej eksponować.Proponuje nastraszyć elektorata że Demoniczny nekrofil- Jarosław Samo Zło zbliża się do Bronisława Samo Dobro na niebezpieczną odległosc powiedzmy 2%. Nie sądzicie towarzysze że to zmobilizowałoby nasz aktyw do zmasowanego nalotu na urny? Nie krygujcie się tak z tymi sondazami. Nigdy za wiele ostrozności. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Naród trzeźwieje po GW. 04.06.10, 22:47 Dociera do obywateli że PO zmarnowała polakom dwa lata życia. Lenistwo i cwaniactwo poparte reżymowymi GWazetami długo nie pociągnie Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_problem Re: Naród trzeźwieje po GW. 04.06.10, 23:02 To sie nazywa merytoryczna i obiektywna analiza... Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Wybory 2010. Sondaż: Komorowski i PO tracą popa... 04.06.10, 23:20 Że też pijarowcy PO, nie wpadli jeszcze na ten pomysł? No bo nie wypada już powiedzieć, że lotnik Polski poleci na drzwiach od stodoły, z wiadomych względów, ale można pojechać na tereny zalane, z flintą oczywiście, bo nie trzeba się hobby wyrzekać jak się sarenki dla potrzeby zabijania, i widoku krwi zabijało, tylko trwać i nie kłamać ludzi. Ale ja nie o tym, proponuję, żeby Bronisław, tam dowcip walnął z grubej rury, coś w rodzaju szukania pozytywów tej powodzi, taki plus ujemny Wałęsy, np. a teraz przynajmniej Państwo ogródków nie muszą podlewać, i po tym następuje kótkie cha, cha, cha, klakierów najętych przez Palikota, dobre? Co? Na pewno dowcip w stylu Komorowskiego to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian.a.marchewka Komorowski czyli kto ? 05.06.10, 00:37 co mozna o tym czlowieku wiecej powiedziec, ze jest sekretarka pilnujaca wykonania planu lekcji w Sejmie ? Powazne sie pytam - co jeszcze o nim wiadomo....??? Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 no tak... 04.06.10, 23:27 nie powiem żeby mi było przykro z tego powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Wybory 2010. Sondaż: Komorowski i PO tracą popa... 04.06.10, 23:35 Nie wiem kto wygra. Ja będę głosował za J. Kaczyńskim. Oprócz argumentów p. prof. Staniszkis, które w większości mnie przekonują dodam: - PO po kilku latach rządów okazała się partią strasznie skorumpowaną: Rysie, Grzesie ... - W takiej sytuacji jest niebezpieczne by cała władza należała do jednej skorumpowanej partii - pracuję w nauce i na codzień doświadczam złego traktowania przez PO polskiej nauki przez obcinanie dotacji na badania statutowe - PO niszczy media publiczne; w zeszłym roku omal nie zniszczyli PR 2, najważniejszego programu kulturalnego - PO chce przekształcic Polskę w republikę footbalową; stadion Legii rośnie jak na drożdżach, a na kulturę i naukę pieniądze się obcina. Nie jest prawdą, że nasza ekonomia zawdzięcza prosperity PO; to zwykli ludzie harują ponad siły, bez weekendów ... Niestety GW staje sie gadzinowką PO :( Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Wybory 2010. Sondaż: Komorowski i PO tracą popa... 05.06.10, 00:21 Ja powiem więcej, Grzesiu Napieralski, ziomalu, młoda lewica typu, Arłukowicz, mnie przekonuje, ale przestań qrva walczyć z Bogiem i jego Kościołem! Bo widzę taką możliwość koalicji kiedyś z PiS, w imię dobra wspólnego, w celu odsunięcia złozieji, z wypranymi ideowo mózgami, co tylko kasa i kasa! Bo już lepsza każda ideologia niż żadna, oczywiście mówię o tych ideologiach, które chcą ludziom służyć, a nie ich zabijać i okradać. Odpowiedz Link Zgłoś
drugikraand Re: PiSduary i tak pojda w szambo! 05.06.10, 00:29 Nie bojmy sie, kaczor nie orzel i tak za wysoko nie poleci - powtorzy twarde ladowanie Lecha! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Komorowski ciągle niezagrożony 05.06.10, 00:30 Bez przesady z tymi wnioskami z sondażu. Nic tak bardzo nie zmieniło się. Głosy które stracł Komorowski nie przeszły do Kaczyńskiego a poza tym wszystkie zmiany poparcia są w granicach błędu statystycznego. Muszę przyznać tylko że kampania Komorowskiego nie jest imponująca i chyba sztab jego już celebruje zwycięstwo zamiast starać się lepiej wypromować swojego kandydata. Wkażdym razie można raczej powiedzieć że desperackie wysiłki Kaczyńskiego i jego sztabu nie przynoszą praktycznie żadnych rezultatów. Jest również mało prawdopodobne że przyniosą jesli nawet w tych warunkach raczej kiepskiej kampanii Komorowskiego nie może PiS za dużo zdziałać. W sumie ciągle nie mam wątpliwosci że Komorowski wygra czy to w pierwszej czy drugiej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
pesymista3 Komorowski przegra. To jest bezbarwny kandydat dla 05.06.10, 01:19 wiesniaków Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Komorowski przegra. To jest bezbarwny kandyda 05.06.10, 03:00 Nie obrażaj wieśniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Czy wam rozum odebrało? 05.06.10, 00:32 A ten sondaż to był robiony w Toruniu czy w okolicach Jasnej Góry? Bo z jednego, jak i z drugiego miejsca wieje wczesnym średniowieczem. Boże! Chyba nie pokarzesz Polski powrotem kaczyzmu? To już lepiej zrób potop! Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Re: Czy wam rozum odebrało? 05.06.10, 00:45 legrange napisał: > A ten sondaż to był robiony w Toruniu czy w okolicach Jasnej Góry? Bo z > jednego, jak i z drugiego miejsca wieje wczesnym średniowieczem. Boże! Chyba > nie pokarzesz Polski powrotem kaczyzmu? To już lepiej zrób potop! Nie był robiony rutynowo, tzn. jak zwykle wśród pracowników ITI, i "Agora" SA. Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: Czy wam rozum odebrało? 05.06.10, 00:45 Był robiony w Synagodze na Czerskiej. Obawiasz się recydywy Kristal nacht? Tak to bardzo prawdopodone, dlatego trzymajmy rękę na pulsie i nie dajmy sie zwiesc koncyliacyjnej frazeologii. Nie z nami te numery. Shalom Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Monopol władzy jest gorszy 05.06.10, 04:44 od kaczyzmu. Wystarczy przypomnieć sobie te, które były. Odpowiedz Link Zgłoś
el_padre666 Re: Czy wam rozum odebrało? 05.06.10, 07:15 legrange napisał: > A ten sondaż to był robiony w Toruniu czy w okolicach Jasnej Góry? Bo z > jednego, jak i z drugiego miejsca wieje wczesnym średniowieczem. Boże! Chyba > nie pokarzesz Polski powrotem kaczyzmu? To już lepiej zrób potop! To ostanie zyczenie juz cialem sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
kris1955 Wybory 2010. Sondaż: Komorowski i PO tracą popa... 05.06.10, 00:36 Traca nie traca . Zobaczymy po I turze. Ja wiem jedno prezydentem dosyc duzego kraju w centrum Europy w XXI wieku nie moze byc facet bez prawa jazdy, komputera z internetem, konta w banku, telefonu bezprzewodowego oraz bez rodziny. On jest po prostu totalnie zacofany i oderwany od rzeczywistosci.Pisze tu o kandydacie Kaczynskim jakby ktos mial watpliwosci. Jak on ma nominowac szefa NBP jezeli sam , ku... nie wie co to jest i na czym polega bank. Ze o braku prezencji(158 cm wzrostu)i nieznajomosci jezykow nie wspomne. Zaden z kandydatow nie jest idealny ale dwoch odpada w przedbiegach : Kaczor i Lepper. Moze by sie szanowni wyborcy wreszcie obudzili . Jeszce nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Re: Wybory 2010. Sondaż: Komorowski i PO tracą po 05.06.10, 02:00 kris1955 napisał: > Traca nie traca . Zobaczymy po I turze. Ja wiem jedno prezydentem > dosyc duzego kraju w centrum Europy w XXI wieku nie moze byc facet > bez prawa jazdy, komputera z internetem, konta w banku, telefonu > bezprzewodowego oraz bez rodziny. On jest po prostu totalnie > zacofany i oderwany od rzeczywistosci.Pisze tu o kandydacie > Kaczynskim jakby ktos mial watpliwosci. Jak on ma nominowac szefa > NBP jezeli sam , ku... nie wie co to jest i na czym polega bank. Ze > o braku prezencji(158 cm wzrostu)i nieznajomosci jezykow nie > wspomne. Zaden z kandydatow nie jest idealny ale dwoch odpada w > przedbiegach : Kaczor i Lepper. Moze by sie szanowni wyborcy > wreszcie obudzili . Jeszce nie jest za pozno. Po pierwsze Pan Kaczyński, czyli jak mniemam kaczor, bo tu chyba o niego chodzi, ma dokładnie taką samą prezencję, jak Napoleon I Bonaparte, po drugie, 99% polskich Sejmo-nautów, nie zna języków obcych, z wyjątkiem "grypsery", po drugie, lepiej mówić czysto po Polsku, np. Jak Putin, po Rosyjsku, w swoim narodowym, pomimo że zna biegle język Niemiecki, z racji tam rezydowania, a nie nauki jego gwoli ścisłości, a nie pajacować, np. Jak Tusk: ( łelkom mis sekretary, chałdu judu, chał chał, moja cara stoi pod chałsem i czeka, żeby Łorsoł wy zobaczyć), po trzecie Pan Kaczyśki czyli Kaczor, rodzinę ma, jak widać było na pogrzebie Prezydenta RP, a jeżeli chodzi o żonę i dzieci, to Wieliki Winston Churchil, też ich nie miał, ale miał kota, jedyna tu kontrowersja, że kot nie był dachowcem, i nie nazywał się Alik, no i Kaczor tyle wischy nie pije co Churchil, a poza tym nie widziałem żadnego Prezydnta, co by śmigał swoim samochodem po mieście, więc po co mowa, o prawie jazdy? A co do komputera, to wiedzę posiada w swojej głowie, i nie musi posiłkować się wikipedią, co to jest "Rada Bezpieczeństwa Narodowego" w której według prawie prezydęta, mieli by zasiadać: qrwiarz, który żonę i dzieci zostawił, dla zaspokojenia potrzeb własnej chuci, i współpracuje z bankiem Goldman Zax, i jest jego doradcą, który to bank celowo grał na osłabienie Poskiej waluty Narodowej!, Drugi chla wódę z niejakim Ałganowem, pałkownikiem KGB, a jaki jęzor długi ma po wódzie, to Państwo szanowni sami słyszeli, że towarzysze się go nawet wyrzekil rodzeni, trzeci były płemieł, znowu miliony do Maskwy wywoził, bez konsekwencji zresztą, że o Prezydętach typu za i przeciw nie wspomnę, ale ten paradoksalnie jest najlepszym członkiem rady, jak Taleyrand, który patrząc na barykady Paryża, mówił, i znowu nasi wygrywają! Oczywiście bez znaczenia było kto wygrywał. O Olku, nie wspomnę, bo to porażka Polski i wogóle nie wart! A co do konta w banku, no cóż, powiem tak Papież też nie ma konta w banku, bo wielcy tego świata pracują dla ideii, a nie dla konta, ale za to Bronek, ma i to dosyć spore, za walkę z "komuną" chyba? A telefon to sądzę że chyba ma, bo sam guru wasz poprzednio przez was opluwany, Wałęsa, zarządał opublikowania jego rozmów z Mietkiem Wachowskim przed ułaskawieniem mordercy "słowika" tfu, wróć co ja mówię, chodzi o rozmowę z bratem z pokładu nieszczęsnego TU 154 M, to jednak przez coś musiał rozmawiać, więc dedukuję że ma telefon bezprzewodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Wybory 2010. Sondaż: Komorowski i PO tracą po 05.06.10, 09:54 Pewnie, lepszy taki, który chce wykopywać gaz za pomocą łopatki. A po odkrywczym stwierdzeniu, że woda spływa, to wydawało się, że fizyki trochę umie. Odpowiedz Link Zgłoś