bodzio1995 DOŚĆ... !!! 05.06.10, 13:52 Dość ulegania muzułmanom! meczety to siedliska terroryzmu, o czym najlepiej przekonali się Brytyjczycy w 2005 r. Zamiast prowadzić modlitwy nawoływano do zniszczenia Zachodu! Co tu jeszcze dodać... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie zapomnij że islam, judaizm i chrześcijaństwo 05.06.10, 14:09 to religie z tego samego semickiego pnia i jak to w rodzinie, będą się dotąd zwalczać aż leśniczy się wkurzy i wygoni ich z leśniczówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Nie zapomnij że islam, judaizm i chrześcijańs 05.06.10, 18:34 guru133 napisał: > to religie z tego samego semickiego pnia i jak to w rodzinie, będą się dotąd > zwalczać aż leśniczy się wkurzy i wygoni ich z leśniczówki:) No i kiedyś "wszystkie beczki przerobimy na pałeczki". Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: DOŚĆ... !!! 05.06.10, 18:32 bodzio1995 napisał: > Dość ulegania katolikom! Kościoły to siedliska terroryzmu, o czym najlepiej > przekonali się Brytyjczycy w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat. Zamiast prowadzić modlitwy nawoływano do > wyrzucenia Brytyjczyków z Irlandii Północnej! Co tu jeszcze dodać... Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: DOŚĆ... !!! 05.06.10, 18:38 bodzio1995 napisał: Dość ulegania katolikom! Kościoły to siedliska terroryzmu, o czym najlepiej przekonali się Brytyjczycy w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat. Zamiast prowadzić modlitwy nawoływano do wyrzucenia Brytyjczyków z Irlandii Północnej! Co tu jeszcze dodać... Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: DOŚĆ... !!! 06.06.10, 06:30 bodzio1995 napisał: > Dość ulegania muzułmanom! meczety to siedliska terroryzmu, o czym najlepiej > przekonali się Brytyjczycy w 2005 r. Zamiast prowadzić modlitwy nawoływano do > zniszczenia Zachodu! Co tu jeszcze dodać... To kościoły,zwłaszcza katolickie są siedliskiem zła i nietolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z or 05.06.10, 13:55 3miastoorg napisał: > Wspieranie deklaratywne irackiego ruchu oporu, to już wspieranie terroryzmu. > Oj, to grubą jadą... moze dla ciebie wysadzanie sie na bazarach pelnych kobiet i dizeci to walka o niepodleglosc ale dla wiekszosci normalnych ludzi to zwykly terrroryzm taksie skalda maly lewaczku zenie kazdy kto walczy z "demonicznym" usa zasluguje na miano bohatera Odpowiedz Link Zgłoś
blondyn-3 kto to bydlo wogole wpuszcza do Polski 05.06.10, 13:55 przeciez zasyfia Polske jak francje Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Niestety, ale czytając wpisy takich jak ty 05.06.10, 14:12 matołków, którzy nawet nie są w stanie nauczyć się polskiej ortografii, dochodzę do wniosku iż sporo bydła w ludzkiej skórze rodzi się w Polsce. Chociaż czy ja wiem, może w tym momencie obraziłem poczciwe bydło? Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z orga... 05.06.10, 14:01 każdy muzułmanin jest powiązany z terroryzmem, bo wyznaje ideologię przemocy i terroru jaką jes islam. Wiekszkość z nich na szczęscie nie przestrzega wszytskich powinności muzułmanina, ale niektórzy tak- stosują dżihad. Odpowiedz Link Zgłoś
itsgettingcolder Re: Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z or 05.06.10, 14:04 Zobaczcie co się dzieje w postępowej Szwecji, jak teraz wygląda Malmo: www.youtube.com/watch?v=KzLECtFT4aU www.youtube.com/watch?v=wRnP-XzB_U0 Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Ja bym sie zdziwil 05.06.10, 14:04 gdyby on nie mial powiazan z organizacjami terrorystycznymi. A ze ma to normalka. Skad maja pieniadze na budowe. To tez trzeba dokladnie sprawdzic. Pewnie Arabia Saudyjska to finansuje a to jest panstwo terroryzm sponsorujace. Jeden meczet tu za jeden kosciol tam. Tak powinno byc. Odpowiedz Link Zgłoś
xeroxxx Dobrzy i źli islamscy terroryści 05.06.10, 14:08 Zanim napiszecie post przeciw islamskiemu terroryzmowi - wyspowiadajcie się przed sobą ze stosunku do Czeczenów - Ronda Basajewa, ośrodka informacyjnego w Krakowie itp... Jak się czujecie - wiem, wiem, to są dobrzy terrorysci - bo przeciw "ruskim" - ci źli są przeciw zachodowi - problem tylko z tym, że kasę biorą z jednego i tego samego źródełka - ale kiedy mordują w Moskwie to przykre - ale sami są sobie "ruscy" winni, kiedy budują meczet w Warszawie to skandal, a kiedy my ich zabijamy w Afganistanie to OK. No to uwierzcie mi 212.212.184, że są nam za pomoc Czeczenom bardzo tutaj wdzięczni. My też ich wspieramy - swoje chłopaki jesteśmy - komu to zawdzięczamy? Prezydentowi (świętej pamięci) Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Tylko pedofile popieraja islam. 05.06.10, 14:14 Kto popiera islam, popiera pedofilie! Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Tylko pedofile popieraja islam. 05.06.10, 18:41 Dziwne. Jakoś nie słyszałem, żeby ksieża katoliccy powszechnie deklarowali poparcie dla Islamu. Ale może jestem niedoinformowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Sam benek powiedzia, ze katolycy musza byc razem z 06.06.10, 02:49 muzulmanami w walce z 'relatywizmem'. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z orga... 05.06.10, 14:48 A niepotrzebne są zarówno te meczety jak i kościoły katolickie. Odpowiedz Link Zgłoś
itsgettingcolder Re: Dokladnie. :) 05.06.10, 14:58 Różnica jest taka, że z pana z kościoła możesz się co najwyżej pośmiać, a pan z meczetu odetnie ci głowę jak narysujesz mahometa na kartce. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Jak jestes lewakiem europejskim, to moze Ci odetni 05.06.10, 15:05 e. Ale jak jestes mezczyzna, to Ty odstrzelisz islamca. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Meczet nie jest niczym złym 05.06.10, 15:32 Natomiast inwestorzy i źródła finansowanie powinny być absolutnie przejrzyste i nie mogą pochodzić od osób czy instytucji powiązanych z terrorystami. Również środowisko budujące meczet powinno wydać oświadczenie potępiające wojujący Islam i odcinające się od jakichkolwiek z tym związków. Należy również domagać się publikacji statusu meczetu w którym jasno jest powiedziane że nie może być ośrodkiem działalności politycznej skierowanej przeciwko ludziom innych wyznań czy bezwyznaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 wojujacy islam 05.06.10, 23:20 Problemem jest aspirowanie wojującego islamu do stanowienia nie tylko religii, ale i porządku społecznego tejże religii podporządkowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
johny5678 Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z orga... 05.06.10, 22:03 Zatrzymajmy tą budowę, póki jeszcze można. Inaczej będziemy mieć w Polsce wylęgarnię terroryzmu, pralnię mózgów, tak jak ma to miejsce już dzisiaj w krajach zachodnich. A poza tym, arabki nie godzą się na budowę u nich kościołów katolickich. Więc dlaczego my mamy godzić się na ich meczet??? Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z or 06.06.10, 06:38 johny5678 napisał: > Zatrzymajmy tą budowę, póki jeszcze można. Inaczej będziemy mieć w Polsce wylęg > arnię terroryzmu, pralnię mózgów, tak jak ma to miejsce już dzisiaj w krajach z > achodnich. > A poza tym, arabki nie godzą się na budowę u nich kościołów katolickich. Więc d > laczego my mamy godzić się na ich meczet??? Ponieważ trzeba być tolerancyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z or 06.06.10, 10:21 Jestem "powiazany" z moja zona...-to , chyba,wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z orga... 06.06.10, 11:29 architektonicznie dobry jest,proste i jasne filary na froncie,jak droga i islam,5 filarów wiary i obowiązków piękno,prostota i siła Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z orga... 06.06.10, 13:48 Wlasnie obejrzalem , na TV5 Monde,reportarz o szwajcarskich meczetach,imamach i,co "znakomitszych" wyznawcach Allacha...- Muzulmanin ?-Klamstwo klamstwem pogania,pranie mozgow dzieciom,nienawisc do Europy...-przyszlosc ludzkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ara_net Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z orga... 07.06.10, 13:25 Liga Muzułmańska od samego poczatku opiera się na polityce klamstwa i dezinformacji. Śledzę ta historię uważnie i ręce opadają.... wiele jest tu niejasności a wręcz kłamst w zywe oczy- odsyłam m.in do wywiadu w programie Pospieszalskiego, w którym Abu Tabaq najpierw twierdzi że sponsor to szanowany człowiek z Arabii Saudyjskiej po czym mówi że nie wie kim on jest, po czym na komisji w Radzie Dzielnicy Ochota Samir Ismail wymawia szybko imię sponsora- przyciśnięty do muru, a nastepnie znów dowiadujemy się że nie możemy znac tożsamości owej osoby (przypomnę że w Arabii Saudyjskiej mamy najbardziej radykalną odmianę islamu i wlaśnie przez radykałów W europie przejmwoane są meczety, gdzie bynajmniej nie głosi się pokojowego islamu) kim jest sponsor? jakie sa jego poglądy? meczet czy centrum kultury myzułmańskiej? meczet- jak mówi liga mała sala modlitewna- czy meczet do 11tys warszawskich muzułman? Samir Ismail na komisji w Radzie Dzielnicy Ochota przyznaje się do związków z FIOE- jawnie! przedstem w programie Pospieszalskiego Abu Tabaq zaprzecza jakimkolwiek związkom Ligi z FIOE ... itd itp niesmaczne.... dlaczego? odsłyłam do poczytania o tagiji- prawie które pozwala muzułmanom na kłamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
1patriot Re: Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z or 07.06.10, 22:04 Zgadzam sie z Toba w 100%. Samir Ismail i cala ta reszta islamistow mataczy i oszukuje Polakow. Mam dosyc robienia z nas idiotow na kazdym kroku. Jego wypowiedzi sa obraza naszej inteligencji. Nie ma jednej rozmowy, by odpowiedzial wprost na "niewygodne" pytanie. Nie powinnismy im pozwolic na kontynuowanie tej kontrowersyjnej budowy meczetu. Odpowiedz Link Zgłoś
jonki80 Budowniczy meczetu w Warszawie powiązany z orga... 07.06.10, 15:31 Seville, Spain. A town agreed to sell land to a group of muslims for the construction of a mosque. A group of non-immigrant Spaniards who didn’t want a mosque in their neighborhood came up with an original solution. In the middle of the lot where the mosque was supposed to be built, they buried a big pig and made sure ...it became public knowledge. Since Islamic law forbids the construction of mosques on hog-soiled land, the muslims had to abandon the project. Odpowiedz Link Zgłoś