donpedro1968 08.06.10, 17:05 ŚWIR totalny, karze innym, by pokazali wyniki badań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechu733 Palikot szykuje UBecką prowokację 08.06.10, 17:42 Zwołuje swoich zadymiarzy na spotkanie z Kaczyńskim w Lublinie. Nie wiadomo czy kazał mu to tusk, czy on sam, ale chce doprowadzić do rozróby. I już teraz wam piszę. Gdy UBecka prowokacja się powiedzie i po wielu zaczepkach ze strony POzadymiarzy dojdzie do konfrontacji, POwskie media będą mogły napisać, że to PIS jest agresywny. Ciekawe czy ustala tż zagrywkę tylko z PO. Czy też z cynglami medialnymi PO Odpowiedz Link Zgłoś
thorn5 Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 18:00 Palikot powinien udzielać wywiadów we wszystkich telewizjach od rana do wieczora, aż do końca wyborów. To zatopi platformę na amen:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.czytelnik.wyborczej Re: Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 18:13 E tam. Palikot jest przyszłością Platformy. Jest bezczelny, inteligentny, nie do zatopienia. Jest materiałem na polskiego Berlusconiego. To przyszłość polskiej polityki, zobaczycie, jak Platforma opanuje życie polityczne tego umęczonego narodu, to skończymy z premierem Palikotem za parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
szmul.bender Re: Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 20:29 ex.czytelnik.wyborczej napisał: > E tam. Palikot jest przyszłością Platformy. Jest bezczelny, inteligentny, nie d > o > zatopienia. Jest materiałem na polskiego Berlusconiego. To przyszłość polskiej > polityki, zobaczycie, jak Platforma opanuje życie polityczne tego umęczonego > narodu, to skończymy z premierem Palikotem za parę lat. Jak przeczytalem o tym "umeczonym narodzie" to tak sie wzruszylem, ze przez kilkanascie minut nie moglem nic napisac bo mi lzy widzenie odebraly. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.czytelnik.wyborczej Re: Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 21:01 > Jak przeczytalem o tym "umeczonym narodzie" to tak sie wzruszylem, > ze przez kilkanascie minut nie moglem nic napisac bo mi lzy widzenie > odebraly. Noo, umęczonego pod Tuskim Donaldem. Co to, dowcip szwankuje i ironii się nie wczuwa? Niech będzie pochwalony Adam Michnik i Magdalena zawsze Środa! Odpowiedz Link Zgłoś
szmul.bender Re: Palikot: a który kandydat zdrowy? 09.06.10, 16:30 ex.czytelnik.wyborczej napisał: > > Jak przeczytalem o tym "umeczonym narodzie" to tak sie wzruszylem, > > ze przez kilkanascie minut nie moglem nic napisac bo mi lzy widzenie > > odebraly. > > Noo, umęczonego pod Tuskim Donaldem. Co to, dowcip szwankuje i ironii się nie w > czuwa? > > Niech będzie pochwalony Adam Michnik i Magdalena zawsze Środa! wyobraz sobie, ze ani ironii nie wyczulem, ani twego cietego dowcipu nie zrozumialem Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz promocja Palikota w GW trwa . Brawo ! 08.06.10, 18:08 a podobno to poważna gazeta ... smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz jeszcze pytanie : skąd Palikot o tym wie ? 08.06.10, 18:10 czyżby przypadkiem nie z informacji od swojego przyjaciela Komorowskiego , który opanował pałac prezydencki i jego dokumenty ? smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bedinio Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 18:11 Panie Palikocie myślę że każdy normalny Polak choruje, ma jakieś swoje schorzenia o których nie chce mówić bo się np wstydzi. Jednakże mimo tych dolegliwości ciężko pracują na utrzymanie rodziny, spłatę długów, dla lepszej Polski. Pan jest prowokatorem, który próbuje coś komuś udowodnić. Nie wiemy co. Jednak jest Pan mistrzem w robieniu zadymy wokół siebie. Mam nadzieję, że pański projekt ustawy nie wejdzie w życie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 18:17 donpedro1968 napisał: > ŚWIR totalny, karze innym, by pokazali wyniki badań. ****************************** To kogo ukarał? Odpowiedz Link Zgłoś
tuskolini.benito Re: Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 20:30 > To kogo ukarał? Nowak, dwa popierdujące dziadki: Zaślinionego i tego drugiego... Od tygodnia nikt ich nie widział... Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 18:37 Ma dużo kasy,poparcie partii oligarchów,poparcie skorumpowanego układu prokuratorów i dlatego chce zostać gwiazdorem i zapisać się w historii polski co byłoby haniebne!!!!!!!!!!!!PS.Ciekawa jest geneza powstania jego majątku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Moge wydac zaswiadczenie, ze Kaczynski 08.06.10, 18:38 nie wzenil sie w esbecki biznes spirytusowy. Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Kiełbasy i węgiel 08.06.10, 19:09 Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim, Upośledzenie umysłowe lekkie (dawniej debilizm) – poziom intelektualny charakterystyczny dla 12 roku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań. Osoby takie są samodzielne i zaradne społecznie, nie powinny jednak wykonywać zawodów wymagających podejmowania decyzji, ponieważ nie osiągnęły etapu myślenia abstrakcyjnego w rozwoju poznawczym. Życie rodzinne przebiega bez trudności. W socjalizacji mogą nabywać zaburzeń osobowościowych, ze względu na atmosferę otoczenia i stosunek innych. Obecnie istnieje tendencja do wprowadzania zajęć korekcyjnych, przy intensywniejszym treningu poznawczym w dłuższym czasie osoby z upośledzeniem w stopniu lekkim osiągają podobne wyniki co osoby z przeciętnym IQ. Do 12 roku życia brak różnic rozwojowych. Czy możemy czuć się zaniepokojeni jednym z kandydatów ? Czy nie powinniśmy pochylić się razem z Palikotem nad autorem sławnych już tekstów o długich kiełbasach, salcesonach, o kobietach kaszalotach. O tym że gazu nie powinno się wydobywać bo będzie brzydko za oknem tak jak w przypadku węgla brunatnego. O wodzie co jest złą wodą a potem spływa do morza... o przyjemności wizytowania powodzian. Czy możemy być tak nieczuli ? Zastanówmy się ! Odpowiedz Link Zgłoś
mimiska45 Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 19:23 A Palikot powinien zacząć modlić się o zdrowie ,bo o rozum za późno,nawet w najlepsze wyniki jego badań nie uwierzę,a co chce wiedzieć ,czy któryś kandydat ma raka ,czy aidsa?albo jakąś inną chorobę! do czego mu to potrzebne,bo zdrowie psychiczne to leczy taki doktor co się zowie psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa cham nad chamy 08.06.10, 19:26 Gdy tobie, Palikocie, zginą najbliżsi w niewyobrażalnej katastrofie, to będziesz w pełni poczytalny, boś cham nad chamy, jakiego chama jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Palikot mówi prawde i uderza celnie.. 08.06.10, 19:55 a prawda bywa bolesna... Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Palikot mówi prawde i uderza celnie.. 08.06.10, 19:58 Jaka prawda? Taka, że Palikot po utracie najbliższych byłby poczytalny, bo cham nad chamy? Odpowiedz Link Zgłoś
tuskolini.benito Re: Palikot mówi prawde i uderza celnie.. 08.06.10, 20:31 > a prawda bywa bolesna... zwłaszcza jak się ma pusto w głowie; to wtedy zwykły cham robi za autorytet Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Palikot mówi prawde i uderza celnie.. 09.06.10, 04:43 po_stach napisał: > a prawda bywa bolesna... Ze chamstwo klamstwo i insynuacja sa podstawa polityki PO . Dla GW -kto z kim przestaje takim sie staje. Odpowiedz Link Zgłoś
telefon70 Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 19:53 Dlaczego takie oburzenie? Uwazam, ze to bardzo dobry pomysl z tymi badaniami (szczegolnie dot. zdrowia psychicznego). Przeciez nie moze ubiegac sie o wladze czlowieczk, ktorego marzeniem jest "zabawa z zapalkami...." Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Palikot: a który kandydat zdrowy? 09.06.10, 04:32 Jak masz ochote zostac kandydatem tez sie przebadaj Palikot(wzor chamstwa) to twoja wyrocznia. Odpowiedz Link Zgłoś
benny_nihill Czyta się wiekszośc tych postów 08.06.10, 20:13 i widzi,że Palikot jest potrzebny, bo trafia celnie - w cechujący typowego debila z PiSu - absolutny brak poczucia humoru,defekt będący najczęściej oznaką niskiego współczynnika inteligencji... Debila z PiSu , jak wiele innych rzeczy , cecha ta łączy z dawnymi komuchami, bo to ta sama formacja mentalna i ich spadkobierczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 PO zróbcie coś z tym chłoptasiem 08.06.10, 21:08 przebadajcie go psychologicznie i opublikujcie diagnozę publicznie. Jak czytam wypowiedzi tego uzależnionego od jakiejkolwiek uwagi gościa to mi głupio, że jestem zwolennikiem PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: PO zróbcie coś z tym chłoptasiem 09.06.10, 04:25 mroowa49 napisała: > przebadajcie go psychologicznie i opublikujcie diagnozę publicznie. > Jak czytam wypowiedzi tego uzależnionego od jakiejkolwiek uwagi > gościa to mi głupio, że jestem zwolennikiem PO. Chamstwo za wszelka cene to forma debilizmu za ktory powinno sie sadzac debila na lateksowy penis - pomaga jak Tusk z Komorowskim popychaja. Odpowiedz Link Zgłoś
koala386 Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 21:32 To jest człowiek który zniszczy Polskę . To jest polityk na miarę oczekiwać oligarchii i mafii rosyjskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
gmc_real Palikot: a który kandydat zdrowy? 08.06.10, 22:59 Popieram !! Chcę wiedzieć, na jakiego "ktosia" będę głosował !! I koniecznie niech każdy z nich złoży oświadczenie majątkowe. Tak jak każdy na stanowisku kierowniczym. Jak zatrudniam pracownika to muszę to wiedzieć !!! A oczywistą oczywistością jest to, że Prezydent RP pracuje dla mnie i pozostałych OBYWATELI RP. MUSIMY WIEDZIEĆ KOGO ZATRUDNIAMY, jaką ten ktoś ma kondycję. Odpowiedz Link Zgłoś
spoko.0 Zmierzch Palikota 08.06.10, 23:47 Biedny Palikot próbuje udawać polityka "myślącego" i chyba niedługo będzie musiał przejść na przedwczesną emeryturę: www.rp.pl/artykul/9133,491242_Ziemkiewicz__Znaki_w_kioskach_i_w_sieci_.html Odpowiedz Link Zgłoś
fru_dziadu Palikot: a który kandydat zdrowy? 09.06.10, 00:02 Dziadu też nie dał się nabrać na ten pic: www.myspace.com/dziadumh Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Palikot: ma rację 09.06.10, 00:42 z życia publicznego wyeliminować chorych wogóle, a w przyszłości - po prostu - z życia... Palikot wie, co gada, chorzy są szkodliwi, niebezpieczni - roznoszą choroby i zanieczyszczają środowisko opakowaniami po lekach! Ziemia - planetą ludzi zdrowych Odpowiedz Link Zgłoś
kerrville To Palikot nie w Tworkach? 09.06.10, 01:00 Podobno byly czasy ze ludzi bez kultury nie wpuszczano na salony. A tu prosze; w telewizji wywiady ... Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: To Palikot nie w Tworkach? 09.06.10, 04:29 kerrville napisał: > Podobno byly czasy ze ludzi bez kultury nie wpuszczano na salony. > A tu prosze; w telewizji wywiady ... Chamstwo jest POdstawa PO to cala polityka Rzadu no moze jeszcze powielacze chamstwa na swiecie znane jako gadzinowki Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Palikot: a który kandydat zdrowy? 09.06.10, 04:14 Wywiad z Palikotem -swirem odjazdowym dowodzi jak zeszmacila sie GW- ja to pochwalam bo identyfikacja Palikota z PO i GW to dowodzi ze cham glowny Polski zaczol byc reprezentantem nie tylko Tuska Komorowskiego ale rowniez Michnika - taki chamski rzecznik prasowy dla prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
spoko.0 Endeckie metody Palikota 09.06.10, 07:24 Palikot wzywa na uliczne biciomordę na wiecu PiS-u dziś w Lublinie, no bo przecież tak to się skończy jeśli policja nie da rady przegonić zwolenników Palikota z Placu Litewskiego: www.dziennik.pl/polityka/wybory-prezydenckie-2010/article622682/Palikot_zrobi_zadyme_na_wiecu_szefa_PiS_.html Odpowiedz Link Zgłoś
joanka_a O zdrową politykę 09.06.10, 09:24 Po wczorajszych wystąpieniach przyjaciela marszałka Komorowskiego, pana Palikota, stwierdzam, że choćby nie wiem jak przytłaczająca większość głosowała na obecnego prezydenta p.o., moim prezydentem pan Komorowski nie będzie. Choćbym miała być jedyną osobą głosującą przeciwko tej kandydaturze, będę głosować przeciw. Z jednej strony Bronisław Komorowski demonstracyjnie deklaruje przyjaźń dla Kościoła a z drugiej przyjaźń z człowiekiem, którego zachowanie jest żywym zaprzeczeniem zasad chrześcijańskich i który z tymi zasadami otwarcie walczy. Czy to możliwe, żeby obie te przyjaźnie były szczere i prawdziwe? To jest absolutnie niemożliwe. Pan Komorowski ma święte prawo przyjaźnić się z kim zechce, ale jego przyjaźnie po prostu o nim świadczą. I akceptowanie takich form poparcia, jakie prezentuje pan Palikot, też o kandydacie PO odpowiednio świadczy. W kontekście tej formy poparcia hasło wyborcze tegoż kandydata „zgoda buduje” brzmi jak kpina. Nie chcę władzy, której przedstawiciele preferują styl polityki uprawiany przez pana Palikota. Nie chcę chamstwa i błazenady w życiu publicznym kraju. Stosowanie takich metod na tle rozgrywającej się obecnie tragedii, na tle rozpaczy i desperacji tysięcy powodzian i dramatycznej walki o ocalenie ich dobytku, jest otwartą kpiną z tych ludzi. Nie chcę władzy, która przyzwalając i promując takie zachowania, powoduje ich akceptację i upowszechnienie w coraz szerszych kręgach społeczeństwa i sprawia, że nasze życie publiczne coraz bardziej przypomina folwark zwierzęcy. Ja takiego stylu uprawiania polityki nie chcę. Ja tego zdecydowanie, kategorycznie nie chcę. Niniejszym udzielam kredytu zaufania prezesowi PiS i jego partii. Dopóki swoim zachowaniem będą potwierdzać, że ich przemiana jest prawdziwa, poparcie mojej pojedynczej, skromnej osoby mają. Bardzo podobała mi się wczorajsza debata w TVP INFO. Wszyscy kandydaci zachowali się kulturalnie i pokazali, że potrafią w normalny sposób wymieniać poglądy, pomimo dzielących ich różnic. Okazuje się, że nawet pan Lepper potrafi krytykować nie obrażając. Nie zauważyłam żadnej tendencyjności, żadnych niepokojących lub nieprzyjemnych elementów w sposobie prowadzenia programu. Jest dla mnie absolutnie niezrozumiałe, dlaczego część kandydatów odmówiła udziału w debatach zaproponowanych przez telewizję publiczną. Odpowiedz Link Zgłoś