jacmenos 08.06.10, 23:29 Migalski to, Migalski tamto... znowu dziennikarze kreują jakąś miernotę ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r WWW, Migalski poluje na Komorowskiego 08.06.10, 23:47 "by zadeklarował Pan swoją trwałą rezygnację z polowań" **************************** Polowania są legalne, więc może najpierw Migalski niech zacznie zbierać podpisy pod apelem o całkowity zakaz łowiectwa i rybołówstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 WWW, Migalski poluje na Komorowskiego 09.06.10, 00:15 Nie tylko Migalski poluje na Komorowskiego. Polują na niego wszyscy pozostali kandydaci i ich elektoraty. Nie przypominam sobie tak zajadłej i, w gruncie rzeczy, podłej i płyciutkiej kampanii. A to wyciąganie gaf, a to obrażanie na oczach milionowej widowni (jak czyni to z temperamentem przekupy pani Jakubiak), a to kwestionowanie jego pracy w Wolnej Polsce, a to podważanie "kombatanctwa". Jednym słowem polskie piekło w otmętach powodzi. Żaden z kandydatów nie dźwiga na barkach tak wielkiej odpowiedzialności za Państwo w tym konkretnym momencie jak Komorowski. Dlatego nie poskramiają swoich języków i mielą nimi na lewo i prawo. Bez żadnej odpowiedzialności i zwykłej, ludzkiej przyzwoitości. Pan Kaczyński, do tego, rozdaje powodzianom nie swoje pieniądze i ostatecznie zrzuca maskę dotkniętego tragedią człowieka. Jakie to wszystko małe, podłe, niskie...ale skoro jest przyzwolenie bossów to nie dziwota, że mendowaty europosełek popisuje się prymitywną "elokwencją". Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: WWW, Migalski poluje na Komorowskiego 09.06.10, 03:14 Na dodatek wiekszosc dziennikarzy dolacza sie do tych atakow. Czasem wydaje mi sie ze dziennikarze nie moga darowac PO ze od 2007 roku nie ma ciaglych sensacji. I jak rzad pracuje spokojnie dla dobra kraju, to dziennikarze wyszukuja ciagle cokolwiek byle bylo sensacyjne lub negatywne. Typowym przykladem spotkanie komitetu honorowego p. Komorowskiego. Kilka godzin spotkania wielkich postaci polskiej kultury a w telewizji 10 sekundowy wycinek z wypowiedzi prof. Bartoszewskiego (uprzedzam protestujacych co do tytulu p. Bartoszewskiego, ze ma dokladnie takie samo prawo do uzywania tego tytulu jak Lech Kaczynski!) Odpowiedz Link Zgłoś
ozjasz.szechter.szlangbaun Re: WWW, Migalski poluje na Komorowskiego 09.06.10, 08:46 Ale z ciebie miernota. zaraz sie rozpłaczesz, bo hrabiego atakują."Mendowaty europosełek" jak piszesz o Migalskim, tylko na tyle cię stać?To jest z twojej strony prymitywna "elokwencja"HRABIA von KOMOROWSKI jedyne co mówi, to "siedziałem,siedziałem, siedziałem" jakby miał odrobine pokory, to może sobie darować to częste przypominanie swojego internowania. POKORA to piękna cecha (królewska) Odpowiedz Link Zgłoś
przedwieczorny "Żaden z kandydatów nie dźwiga na barkach ... 09.06.10, 12:22 ... tak wielkiej odpowiedzialności za Państwo w tym konkretnym momencie jak Komorowski." Słusznie. Ale robi to tak nieudolnie, potykając się o własne nogi, że trzeba mu ulżyć i to jak najprędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ale wyszperał 09.06.10, 02:35 trajkotek ty mnie tez mozesz gdzies pocalowac ze swoim blogiem ,,,tylko najpierw sobie gebe wyparz w goracych zrodlach Rydzyka ,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek całować??? chłop chłopa??? 09.06.10, 08:17 sorry, ale nie będę Cię całował, nawet tam, gdzie pragniesz - może twoja mama lub tata zechcieją??? cytat: "tylko sobie..." - ładny, ale nie pamiętam, czyją wypowiedź powtarzasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Celny strzał Migalskiego 09.06.10, 02:30 MIGALSKI TY LEPIEJ UWAZAJ PODOBNO RAZ W ROKU MAJA CI MYSLIWI PRAWO ODSTRZELIC JEDNEGO ,,,,I D I O T E,,,,,masz szanse sie zalapac,a Komorowski podobno strzela celnie,,,,;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Celny strzał Migalskiego 09.06.10, 10:49 Może Komorowski i strzela celnie, ale również strzela dużo durnot i gaf. yanfhowah napisał: > MIGALSKI TY LEPIEJ UWAZAJ PODOBNO RAZ W ROKU MAJA CI MYSLIWI PRAWO > ODSTRZELIC JEDNEGO ,,,,I D I O T E,,,,,masz szanse sie zalapac,a > Komorowski podobno strzela celnie,,,,;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 WWW, Migalski poluje na Komorowskiego 09.06.10, 08:10 Wolę Komorowskiego który poluje na bezbronne zwierzęta niż Kaczyńskiego który ze swoją watahą: Ziobrów ,Kingów ,Macierewiczów ,Kempów i innych jak poluje na bezbronnych ludzi, tak było w przypadku Barbary Blidy,Aleksandra Kwaśniewskiego,Andrzeja Leppera i innych oskarżanych bezpodstawnie na podstawie sfałszowanych papierów lub wskazanych palcem przez Kaczyńskiego do odstrzału. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz genderowa Szczuka 09.06.10, 09:59 Wzruszyłem się... jak pięknie pani Szczuka wzbogaca polszczyznę różnymi genderowymi słówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch102 Do lasu - tylko z aparatem 09.06.10, 10:24 "Pierwszy Łowczy Rzeczpospolitej Bronek Komorowski podobno do lasu nie chodzi już z flintą ale z aparatem fotograficznym. Biedne sarenki pierwej mogły przy odrobinie szczęścia liczyć na szybką śmierć od Bronkowej kuli, teraz natomiast giną w cierpieniach, no bo nie uwierzę, że Bronek ma tyle siły aby jednym uderzeniem aparatu fotograficznego pozbawić sarenkę życia." Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Ciekawe jak lewaki sobie przetłumaczą 09.06.10, 10:24 beztroskie zabijanie zwierząt czy niechęć Komorowskiego do kaszalotów. W dodatku katolik. Chańba! Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: Ciekawe jak lewaki sobie przetłumaczą 09.06.10, 10:50 sharn1 napisał: > W dodatku katolik. > > Chańba! Ty też niechcący potężnie się "schańbiłeś" ;) Kolejny dowód na to, że prawactwo i genetyczni patrioci z uwiądem umysłowym kochają i szanują język ojczysty. Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Palikot to cham i tyle! 09.06.10, 10:47 Jeżeli Komorowski i Tusk popierają chamstwo Palikota to znaczy, że tacy są! Czy to prawda, że cham Palikot jest członkiem PO? Czy to prawda, że Donald Tusk jest szefem partii i rządu w którym jest miejsce na chamstwo Palikota? Czy to prawda, że chamski Palikot jest dobrym przyjacielem Komorowskiego, jak się mów, powiedz kto jest twoim przyjacielem, a ja powiem kim jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake WWW, Migalski poluje na Komorowskiego 09.06.10, 10:55 A swoją drogą ten komentowany tekst to żednada. Mierzi mnie już to walenie w Bronka jak w bęben, widać, że sfora dziennikarska poluje na sensacyjne newsy - Wpadka! Kompromitacja! - i będzie wmawiała ludziom wszelkie bzdury, żeby tylko cel swój osiągnąć. Nie pojmuję, jak po prezydenturze Lecha Gafy Kaczyńskiego można się podniecać "gafami" Bronka, ja tam nic szczególnego nie widzę. Przy odrobinie złej woli można się przyczepić do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś