henryk-sikora 27.06.10, 16:55 Można i debate i mecz, ja będę przełączał na mecz jak Kaczyński będzie kłamał, a że kłamie zawsze to sporo meczu też zobacze:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorgus737 Re: Polacy wolą debatę od meczu 27.06.10, 17:59 henryk-sikora napisał: > Można i debate i mecz, ja będę przełączał na mecz jak Kaczyński > będzie kłamał, a że kłamie zawsze to sporo meczu też zobacze:). jako naczelny POyeb i tak wszystko wiesz,lepiej idź na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora odpowiedż dla "jorgus737" 27.06.10, 18:20 jorgus dlaczego mnie obrażasz, ja jestem bezpartyjny, od zawsze i tak już pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Re: odpowiedż dla "jorgus737" 27.06.10, 18:43 henryk-sikora napisał: > jorgus dlaczego mnie obrażasz, ja jestem bezpartyjny, od zawsze i > tak już pozostanie. ja też jestem bezpartyjny,uważnie czytam od pewnego czasu Twoje posty na różnych wątkach GW i wiem co piszę,przykro mi że czujesz się obrażony za prawdę, sam wielokrotnie obrażasz innych,więc nie dziw się że i na Ciebie padło Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora Re: odpowiedż dla "jorgus737" 27.06.10, 19:39 Ja Ciebie nie obraziłem, a Ty powiadasz, że na mnie padło tym razem, więc rozumiem, że Ty tylko obrażasz ludzi tutaj, gratuluje bo to zgodne z linią jaką prezentuje PiS - kłamać, obrażać, szkalować, judzić. Niemniej pozdarawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Re: odpowiedż dla "jorgus737" 27.06.10, 21:22 henryk-sikora napisał: > Ja Ciebie nie obraziłem, a Ty powiadasz, że na mnie padło tym razem, > więc rozumiem, że Ty tylko obrażasz ludzi tutaj, gratuluje bo to > zgodne z linią jaką prezentuje PiS - kłamać, obrażać, szkalować, > judzić. Niemniej pozdarawiam. czytaj ze zrozumieniem,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Polacy wolą debatę od meczu 27.06.10, 18:16 henryk-sikora napisał: > Można i debate i mecz, ja będę przełączał na mecz jak Kaczyński > będzie kłamał, a że kłamie zawsze to sporo meczu też zobacze:). ******************************* Gdyby Kaczyński nie skłamał, to byłaby to rewelacja na miarę zwycięstwa Meksyku nad Argentyną. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Polacy wolą debatę od meczu 27.06.10, 19:00 To jeszcze za słabo. Raczej na miarę zdobycia tytułu przez Koreę Północną. A tym 44 procentom życzę miłego wieczoru... Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Meksyk w wydaniu Maradony bardziej podnieca... 27.06.10, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś