demonix86 28.06.10, 12:05 To już wiem na rzecz czego p Migalski olał ponad 200 studentów. Niech się pan zdecyduje albo polityka, albo uczelnia, ciekawe że nie przychodzi panu do głowy że studenci na tym cierpią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuzzybear Debata Kaczyński-Komorowski: hipisi i dopłaty d... 28.06.10, 12:25 Oczyma wyobraźni widzę kaczora z włosami do ramion i wiankiem na głowie na festiwalu Woodstock, jak bawi się w błocie (jego ulubione zajęcie)i posuwa panienki przy dźwiękach gitary Jimmiego Hendricksa grającego hymn Stanów Zjednoczych. Mam wzwód.... idę głosować Odpowiedz Link Zgłoś
freon I wyszlo szydlo z worka 28.06.10, 12:25 Zdjecia najlepiej chyba pokazuja wartosc "przemiany" jaroslawa i calego pisu. To wszystko jest jedna wielka przebieranka. Dzisiaj bedziemy udawac hippisow, jutro lewakow, pojutrze przyjaciol Rosji, w weekend jej wrogow, a po weekendzie bedziemy moherami. Byle na nas ciemny lud zaglosowal. Migalskie, Poncyliusze i Jakubiaki rozhahane na maksa - taki swietny dowcip wymyslili, tak sie super przebrali... Zenada i autentyczny policzek dla osob (jak ja) majacych w sobie hippisowska dusze. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Debata Kaczyński-Komorowski: hipisi i dopłaty 28.06.10, 12:46 demonix86 napisał: > To już wiem na rzecz czego p Migalski olał ponad 200 studentów. Niech się pan > zdecyduje albo polityka, albo uczelnia, ciekawe że nie przychodzi panu do > głowy że studenci na tym cierpią. to on jeszcze jest na usiu?? Odpowiedz Link Zgłoś
lowcamgly Debata Kaczyński-Komorowski: hipisi i dopłaty d... 28.06.10, 12:47 oto całe pisiorki, poprzebierane kukiełki. Strój "na każdą okazję"! Odpowiedz Link Zgłoś
sydio Rydzykowi hippisi 28.06.10, 13:31 Przebieranka to już norma w PIS, czekamy na crossdressing prezesa (myślę, że najstosowniejszy byłby styl królowej lewicowego kiczu Joan Senyszyn) Odpowiedz Link Zgłoś
tarn zdecydowanie nie taki strój dla p.Poncyljusza, 28.06.10, 13:31 wyjatkowo strój hippisowski nie pasuje do tego pana. Dobrze że gazeta poinformowała że to hippisowskie stroje, gdyz na nim ta suknia wyglada jak suknia dostojnika z głębokiej Afryki. Tam maja dokładnie takie same suknie. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Szczyt obciachu został właśnie zdobyty 28.06.10, 14:39 przez panów Migalskiego i Poncyliusza. Wstydzę się jak się na nich patrzę. A przecież to niej ja jestem na tych zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś