rs_gazeta_forum 16.07.10, 16:17 Heh, piękne, w zasadzie w tych komentarzach nie znalazłem nic, z czym bym się nie zgodził. A przede wszystkim zgoda na to, że PO to taka tchórzliwa wersja PiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miro-24 Dlaczego Kościół walczy z Palikotem ? 22.07.10, 18:39 Janusz Palikot to społeczeństwo obywatelskie,liberalne a nacjo-prawica i Kościół potrzebuje aparatu policyjnego do realizacji antyliberalnych tzn.antydemokratycznych, celów. Przykład: projekt PiS w ustawie "in vitro" do 3lat więzienia. Słowo boże z ambony nie działa? Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch102 Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 18:49 wiocha znalazła rzecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 19:25 tzw.wiocha głosowała na Kaczyńskiego / sprawdż wyniki wyborów z podziałem na miejsce zamieszkania /. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 19:48 No dlaczego piszesz takie bzdury.Zobacz, ty głosowałeś na głupka z PO, pochodzisz ze wsi i nie masz wykształcenia.Ja głosowałem na Kaczyńskiego, mam wyższe wykształcenie i mieszkam we Wrocławiu.I widzisz, wyszedłeś na durnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kr-ok Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 20:51 Nie masz się co chwalić tym swoim wyższym wykształceniem,bo po stylu w jakim piszesz widzę,że nie wiele na tych studiach się nauczyłeś. Jest takie powiedzenie "I w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu" świetnie do Ciebie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 21:21 Biedaku! Ty czytać nie umiesz ze zrozumieniem.Ja tylko stwierdziłem fakt.Chodzi o to, że miłośnicy Śmierdzikota, Niesioła, Kucca, Wajdowskiego, Sekulińskiego są marnie wykształceni i ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
miro-24 odmiana nazwisk już była,1933 III Rzesza 22.07.10, 21:33 mcjarell napisał: > Biedaku! Ty czytać nie umiesz ze zrozumieniem.Ja tylko stwierdziłem fakt.Chodzi > o to, że miłośnicy Śmierdzikota, Niesioła, Kucca, Wajdowskiego, Sekulińskiego s > ą > marnie wykształceni i ze wsi. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Elita III Rzeszy piła markową kawę i wyborowe trunki. A nazwiska,no tak... Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: odmiana nazwisk już była,1933 III Rzesza 22.07.10, 21:41 Jestem w szoku! To wy jesteście i komuchami i faszystami? Odpowiedz Link Zgłoś
kaziuniek Re: mcjarell 22.07.10, 22:00 Czy ze swoim wykształceniem umiesz się posługiwać logiką i argumentami, czy bawi Cię przekręcanie np. nazwisk i robienie z nich przezwisk jak dziecko z przedszkola? a wypowiedzią: > Jestem w szoku! To wy jesteście i komuchami i faszystami? sam siebie deprecjonujesz w oczach innych i nikt Ci w tym nie musi pomagać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: mcjarell 22.07.10, 22:13 Ja tylko chciałem napisać jacy ludzie popierają Palikłota. Tak samo pokręceni nienawiścią do Polaków, jak on. Niesiołowski,Sekuła,Bartoszewski, Kutz czy Wajda nienawidzą Polaków.To właśnie Polacy zginęli w Katyniu i pod Smoleńskiem.Ja po prostu z tym się nie zgadzam, aby jacyś wieśniacy lepperopodobni narzucali mi jak mam myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
miro-24 a papiery na prawdziwego Polaka maję ??? 22.07.10, 22:50 mcjarell napisał: > Ja tylko chciałem napisać jacy ludzie popierają Palikłota. Tak samo pokręceni > nienawiścią do Polaków, jak on. Niesiołowski,Sekuła,Bartoszewski, Kutz czy Wajd > a > nienawidzą Polaków. """""""""""""""""""""""""""""""""" Kto? boże to oni nie prawdziwi, na papierach Polacy ??? boże coś Polską przez tak liczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: a papiery na prawdziwego Polaka maję ??? 23.07.10, 10:30 miro-24 napisał: > Kto? boże to oni nie prawdziwi, > na papierach Polacy ??? > > > boże coś Polską przez tak liczne.... > > Wiesz, biały Polak Boże pisze z dużej litery, to o czym mamy gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
miro-24 pan bóg,pani bóg itd. 23.07.10, 10:38 "biali Polacy" zaatakowali "czarnych Polaków" łoyjezu Odpowiedz Link Zgłoś
miro-24 1933 III Rzesza i "prawo boże" 22.07.10, 22:09 mcjarell napisał: > Jestem w szoku! To wy jesteście i komuchami i faszystami? """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""" III Rzesza i Polska 2010 Adolf Hitler - całkowity zakaz aborcji, "pedały" -obozy koncentracyjne, ---- Sejm 2010 projekt in vitro PiS "tylko" do 3 lat więzienia. Obozy koncentracyjne to bardzo problematyczna sprawa. Katolickie Radio Maryja prof.Bender: "Oświęcim był obozem pracy" "z endeckim pozdrowieniem" miro-24 Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: 1933 III Rzesza i "prawo boże" 22.07.10, 22:28 Jesteś młody, czy masz świadomą amnezję.To twoi przyjaciele z PZPR-u dostarczali Polakom cierpień.Współczesna prawica Polska nigdy nie miała krwi na rękach.To o czym ty bajdurzysz.Dzisiaj PO zachowuje się podobnie do komuchów.Prawdę,honor,patriotyzm ma za nic. Byle kasiory nabrać.Tacy jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
debergerac Re: 1933 III Rzesza i "prawo boże" 22.07.10, 22:37 Jak to? To PZPR nie jest już zbiorem "działaczy lewicowych sredniego pokolenia"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: 1933 III Rzesza i "prawo boże" 22.07.10, 22:48 debergerac napisał: > Jak to? To PZPR nie jest już zbiorem "działaczy lewicowych sredniego pokolenia" > ? ;) Nie, proszę pana.PZPR to jedna ze zbrodniczych organizacji istniejących na ziemiach polskich w latach 1948-1990.Do końca lat 80-tych przeciwnicy PZPR byli skrytobójczo zabijani, podobnie jak teraz na Białorusi i w Rosji (wielka przyjaciółka Tuska i Elekta).Dzisiaj PO właśnie próbuje pójść drogą komunistów, niszcząc każdego, kto ma inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
www.malibu.lublin.pl Re: 1933 III Rzesza i "prawo boże" 22.07.10, 23:44 Przeczytawszy wypowiedzi komentatora o nicku "mcjarell" chciałbym dać radę oponentom jego "złotych" myśli, przytaczając krążące na forach porzekadła "Nie dyskutuj z głupcem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" "Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś może nie zauważyć różnicy" Stefan Odój www.malibu.lublin.pl Aktywny adres e-mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
nigero Re: 1933 III Rzesza i "prawo boże" 22.07.10, 22:51 Nigdy nie była ś*ieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: 1933 III Rzesza i "prawo boże" 22.07.10, 23:04 nigero napisał: > Nigdy nie była ś*ieciu. Jak to nie była.Polska Zjednoczona Partia Robotnicza była w Polsce, ale ciebie nie było wtedy na świecie albo w Polsce.Ruskie do końca świata będą twierdzić, że Lenin, Stalin i Putin są cacy. A ty nie jesteś ruski, bo tak dziwnie zaciągasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikarz_sledczy Re: 1933 III Rzesza i "prawo boże" 23.07.10, 10:30 Przecież zdaniem führerka Kaczyńskiego o zmarłych można tylko dobrze albo wcale, więc jakakolwiek krytyka Lenina, Stalina, Hitlera, Nerona i tylu innych jest moralnie naganna! Trzymaj się pisowskich standartów. Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 23:15 Do mcjarell: Statystki pokazaly dobitnie, ze na Kaczynskiego glosowali przede wszystkim ludzie ze wsi, starsi, z wyksztalceniem podstawowym (czyli ci zastraszeni przez Kosciol "grzechem smiertelnym"), zas na Komorowskiego ludzie z wyksztalceniem wyzszym. To, ze Ty sie tez wystraszyles, nie swiadczy o Tobie najlepiej. Znieksztalcanie nazwisk, to prymitywna zabawa dzieci ze szkol podstawowych. Nie wierze w Twe wyzsze wyksztalcenie; Twoj poziom intelektualny i kulturalny jest zbyt niski. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy na Komorowskiego glosowali przestepcy circa 90% 23.07.10, 08:45 i absolwenci roznych wyzszych szkol gotowania na gazie, gdzie za 100 PLN miesiecznie mozna kupic magisterke. Nie jest przypadkiem poparcie 90%+ osadzonych w zakladach karnych jakie otrzymal Komorowski - przestepcy poparli swojaka..... Odpowiedz Link Zgłoś
big_zyd Re: na Komorowskiego glosowali przestepcy circa 9 23.07.10, 17:46 Kaczyński wygrał w szpitalach psychiatrycznych - pacjenci poparli swojaka... Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 23.07.10, 10:09 A to ciekawe.Szympans a potrafi pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_zyd Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 23.07.10, 01:12 Mimo solennych wysiłków kaczych słowa wciąż jeszcze mają swoje znaczenia - więc swych zaśmierdłych urojeń FAKTAMI nie nazywaj, pier.dolcu pastewny. Tak się śmiesznie składa, że dzięki (Trudne Słowo) cywilizacji PRAWDZIWE DANE o FAKTACH na temat elektoratów obu kandydatów są powszechnie dostępne, możesz się z nimi zapoznać ot, choćby tutaj: fakty.interia.pl/raport/wybory-2010/news/struktura- elektoratow-komorowskiego-i-kaczynskiego,1502074,6587 . Walnij ze 3 małpki i lulu - niech Ci się przyśnią Ruskie Żydy z Wehrmachtu mordujące Prezydenta Tysiąclecia sztuczną Mgłą Śmierci z Kosmosu z poduszczenia Szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
rita.1 Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 23.07.10, 18:39 mcjarell napisał: > Biedaku! Ty czytać nie umiesz ze zrozumieniem.Ja tylko stwierdziłem fakt.Chodzi > o to, że miłośnicy Śmierdzikota, Niesioła, Kucca, Wajdowskiego, Sekulińskiego s > ą > marnie wykształceni i ze wsi. Nie ma większego chama, od indywiduum żartującego z cudzego nazwiska. Z twojej wypowiedzi jasno wynika, że nie ma żadnego znaczenia to, skąd kto pochodzi i jakie ma wykształcenie. I w mieście i na wsi, po studiach i bez studiów - chamstwo ma się dobrze i szerzy się jak zaraza. Odpowiedz Link Zgłoś
aaannemarie Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 21:20 Och, mam wyższe kształcenie, mieszkam we Wrocławiu i głosowałam przeciwko Kaczyńskiemu. Moja mama kazała się zanieść do lokalu wyborczego aby zagłosować przeciw Kaczyńskiemu. Moja rodzina (wyższe) też przeciw onemuż. Moi znajomi wrocławianie (wyższe) nie wzięli kart do głosowania i pędem grzali znad morza aby zdążyć przed 20-tą oddać głosy przeciw J.K.(zobaczyli w sondażach, że kandydat PIS zwyżkuje). Dużo ludzi głosowało przeciw Kaczyńskiemu a nie za PO. Nie damy sobie wmówić, że Wrocław jest PIS-owski. Za wesołe to miasto, pełne życia.Nawet w upał : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kaziuniek Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 21:28 Rzeczywiście się zastanawiam kto Ci dałte wyższe wykształcenie? W artykule są naprawdę logiczne argumenty, podane w sposób wyważony, rozsądny. Na "za" Palikotem jest porównanie zachowań PiS. Masz tylko wykształcenie, ale myśleć Cię nikt nie nauczył? Odpowiedz Link Zgłoś
aaannemarie Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 21:43 Nie "te wyższe wykształcenie", ale "to wyższe wykształcenie". Jak Pan Szanowny nie wie zapewne, w wolnej Polsce na wykształcenie trzeba sobie zapracować, nikt go nie daje, na szczęście. Sama wybieram ludzi, z którymi jestem na "ty". Trzeba umieć odpowiadać na posty, które nie obrażają, nie obrażając samemu. To nie jest trudne.Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaziuniek Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 21:56 Przepraszam, ale ciąg wypowiedzi spowodował, że odebrałaś to do siebie. A moja wypowiedź odnosi się (zgodnie z wcięciami wyrażającymi strukturę drzewiastą) do wypowiedzi: mcjarell napisał: > No dlaczego piszesz takie bzdury.Zobacz, ty głosowałeś na głupka z PO, > pochodzisz ze wsi i nie masz wykształcenia.Ja głosowałem na Kaczyńskiego, mam > wyższe wykształcenie i mieszkam we Wrocławiu.I widzisz, wyszedłeś na durnia. Nie jestem zwolennikiem działań Palikota, ale go popieram. Jego działanie jest efektem działań PiS a nie odwrotnie. On jest jak lustro - swoim postępowaniem odbija tylko postępowanie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
pzgr Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 23:06 a skąd pochodzi szanowna rodzina? z poleskich błot? miastowi byli z breslau, potem przyjechali nowi. wrocławiści. Odpowiedz Link Zgłoś
miro-24 wrocławiści ,hupka,czaja i inna inszość 22.07.10, 23:31 pzgr napisał: > a skąd pochodzi szanowna rodzina? > z poleskich błot? > miastowi byli z breslau, potem przyjechali nowi. > wrocławiści. """""""""""""""""""""""""""""""" boskie pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Palikot - króll półinteligentów GWno i TVNów. 23.07.10, 09:35 Masz rację na Komorowskiego głosowali kryminaliści (pedofile, wszelkiej maści zboczeńcy gwałcicieli, mordercy i złodzieje)! Może niech będzie prezydentem w więzieniu, a nie mojego kraju. mariuszelwood napisał: > tzw.wiocha głosowała na Kaczyńskiego / sprawdż wyniki wyborów z podziałem na > miejsce zamieszkania /. Odpowiedz Link Zgłoś
andriejrublow Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 22.07.10, 19:26 To ciekawe i symptomatyczne. Ludzie uargumentowali swój pogląd na temat Palikota w długich i składnych wypowiedziach. Leniuch dał radę sklecić trzy słowa. I jednym z nich nazwał powyższych ludzi - wiochą. Na tym polega także problem PiSu. Nie dość, że mówi od rzeczy, to jeszcze kierują swoje uwagi w złą stronę. Bo przecież gdyby Leniuch to samo, co napisał, napisał o sobie i swoim guru - miałby stuprocentową rację. Błysnąłby inteligencją, a na tym, zdaje się, mu zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek.bejach Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 23.07.10, 11:20 leniuch102 napisał: > wiocha znalazła rzecznika. A może by tak wyrzucić z polskiego języka słowo "wiocha". Tam też mieszkają ludzie, którym należy się godność. Poza tym 2/3 obecnego społeczeństwa jeżeli nie w pierwszym to na pewno w drugim pokoleniu pochodzi ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
endriu666 Re: Palikot - idol półinteligentów. I GW. 23.07.10, 12:21 Ja bym nie wyrzucał, z tym że należy pamiętać, że wiocha to stan umysłu - niezależny od miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Dziarscy Chłopcy 22.07.10, 19:00 "Ludzie mają już dość tych wszystkich politycznych rozmazańców: kombinatorów z SLD, skoczków z PO, przechrztów z PiS czy gamoni z PSL. Chcą kogoś zdecydowanego i twardego. Ja taki jestem i za takiego mnie uważają." - Lepper/Palikot/Puczymorda Jakżeż oni kochają Lepperów, Kurskich, Palikotów, Kutzów, Kuczyńskich, wszystkich Puczymordów... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze czy... 22.07.10, 19:20 Popieram J.Palikota. Jest jedynym politykiem ,który daje zdecydowany odpór chamom,pozerom i oszustom. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze c 22.07.10, 19:51 mariuszelwood napisał: > Popieram J.Palikota. > Jest jedynym politykiem ,który daje zdecydowany odpór chamom,pozerom i oszusto > m. Taki głupiutki byłeś od urodzenia czy od jakiegoś czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
kaziuniek Re: Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze c 22.07.10, 21:33 mcjarell napisał: > Taki głupiutki byłeś od urodzenia czy od jakiegoś czasu? Wykształcenie Ci nie pomaga w uzywaniu rozumu, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze c 22.07.10, 20:14 I jedynym, który porozumiewa się z PiS-em zrozumiałym dla nich językiem. Ten sam poziom agresji, czasem absurdu, czasem głupoty. Palikot robi to po to aby PiS powstrzymać, wytrącić mu z rąk argumenty, za pomocą których ogłupia mniej rozgarniętą, a za to bardzo fanatyczną część naszego narodu. Nie pozwala im budować mitu prezydenta, na którym mogliby wrócić do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze c 22.07.10, 21:24 maura4 napisała: > I jedynym, który porozumiewa się z PiS-em zrozumiałym dla nich > językiem. Ten sam poziom agresji, czasem absurdu, czasem głupoty. > Palikot robi to po to aby PiS powstrzymać, wytrącić mu z rąk > argumenty, za pomocą których ogłupia mniej rozgarniętą, a za to > bardzo fanatyczną część naszego narodu. Nie pozwala im budować mitu > prezydenta, na którym mogliby wrócić do władzy. No co ty piszesz? Przecież ja tylko prawdę piszę.Każdy normalny, biały człowiek ze mną się zgodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaziuniek Re: Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze c 22.07.10, 21:42 mcjarell napisał: > No co ty piszesz? Przecież ja tylko prawdę piszę.Każdy normalny, biały człowiek ze mną się zgodzi. A co Ty piszesz? Zanim napiszesz - pomyśl, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze c 22.07.10, 21:55 kaziuniek napisał: > mcjarell napisał: > > No co ty piszesz? Przecież ja tylko prawdę piszę.Każdy normalny, > biały człowiek ze mną się zgodzi. > > A co Ty piszesz? Zanim napiszesz - pomyśl, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze c 22.07.10, 21:57 > A co Ty piszesz? Zanim napiszesz - pomyśl, a nie odwrotnie. Jak nie rozumiesz przeczytaj jeszcze raz, a jeśli dalej nie rozumiesz, no cóż nic na to nie poradzę biedaku. Odpowiedz Link Zgłoś
www.malibu.lublin.pl Re: Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze c 22.07.10, 23:49 Przytoczę jeszcze raz swojego wcześniejszego posta Czytając wypowiedzi komentatora o nicku "mcjarell" chciałbym dać radę oponentom jego "złotych" myśli, przytaczając krążące na forach porzekadła "Nie dyskutuj z głupcem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" "Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś może nie zauważyć różnicy" Stefan Odój www.malibu.lublin.pl Aktywny adres e-mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze czy... 22.07.10, 19:22 w 100% podpisuje sie pod trescia artykulu. Jednoczesnie chcialbym dodac to, ze PO powinna oczyscic swoje szeregi z zakamuflowanej tam V kolumny pis. Jest to latwe bo ostatatnio, dzieki Panu Januszowi Palikotowi widac ja tam bardzo wyraznie. Po powinna takze oczyscic swoje szeregi takze z tzw. politykow golodupcow ktorzy dbnaja tylko owlasne interesy lub nic nie robia zamiast dbac o rozwoj Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
snowbird1 Dzieki Bogu za Janusza Palikota 22.07.10, 20:28 porzadni ludzie musza miec mozliwosc obrony przed nawiedzonymi. Dzieki panie Januszu. Niech Bog pana blogoslawi. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowa.lux Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze czy... 22.07.10, 21:33 Super napisany artykuł.Zwięzły,merytoryczny i na temat.No,proszę są jeszcze media ,które potrafią być obiektywne.Pan Palikot wypowiada się dosadnie,ale nie drastycznie.Drastycznie,to wypowiedziała się pani Jakubiak na drugi dzień po wyborach,gdy określiła,jaka też to nędzna,miałka i byle jaka będzie prezydentura pana Komorowskiego.Oczywiście,ja i osoby z mojego otoczenia są za panem Palikotem.Dziwię,się,że PO nie potrafi stanąć w obronie p.Palikota.Już nawet zastanawiam się,dlaczego?Też się czegoś boją? Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Ci co popierają Palikota.... 22.07.10, 21:34 niczym intelektualnie nie różnią się od Kaczyńskiego, Brudzińskiego, Kurskiego tylko bazę /zresztą skromną/ mają na drugim biegunie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaziuniek Re: Ci co popierają Palikota.... 22.07.10, 21:51 alakyr napisał: > niczym intelektualnie nie różnią się od Kaczyńskiego, Brudzińskiego, > Kurskiego tylko bazę /zresztą skromną/ mają na drugim biegunie. A nie jest tak, że ci którzy popierają Palikota wcale nie chcą tego języka wypowiedzi, ale rozumieją ironię i przeciwstawianie się kłamstwom, fałszom i manipulowaniem ralizowanym przez PiS. To PiS stworzył Palikota a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaannemarie Re: Ci co popierają Palikota.... 22.07.10, 22:42 3 lata temu Jacek Żakowski w odpowiedzi na opinie, że J.Kaczyńscy jest taki charyzmatyczny a Tusk taki słaby, napisał, że Tusk zachowuje się normalnie, zachowując standardy, natomiast J.Kaczyński fauluje i kopie w kostki. Co zrobić temu co kopie? - pytał Żakowski w "Polityce". No i mamy odpowiedź. PIS zachowuje się jak złodziej, który wyjąwszy komuś portfel krzyczy "Łapać złodzieja". Następuje ogólna wrzawa i nie wiadomo już kto kradnie. Palikot to odpowiedź, to nożyce na stole. PIS już za długo wali w stół. Odpowiedz Link Zgłoś
nigero Że jak? Że ten ś*ieć ma w 100% rację? 22.07.10, 22:48 Już ten insynuator mówił, że ś.p. pan prezydent Lech Kaczyński był napier*olony w samolocie. Oczywiście ta ka*lia, pan P. kłamał. Kiedy ten ś*ieć przeprosi? Odpowiedz Link Zgłoś
pzgr Re: Że jak? Że ten ś*ieć ma w 100% rację? 22.07.10, 23:13 och, on tylko zadał pytanie, zgodne z zasadami działania komisji śledczych i ś.p. Wassermana. robi się to tak: nie lubisz Palikota, więc: zapisujesz się do PiS. manifestujesz wierność wodzowi. manifestujesz wierność wodzowi. manifestujesz wierność wodzowi. dostajesz się do Sejmu. wchodzisz na mównicę i pytasz: czy prawdą jest iż Palikot ma grzybicę stóp. i po pięciu latach masz satysfakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Że jak? Że ten ś*ieć ma w 100% rację? 22.07.10, 23:56 nie klamal, zadal pytanie, byly prezio to nie jest swiety, zeby nie moc zapytac, czy przypadkiem nie wypil, ale prezio mogl byc pokacowany, co jeszcze gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
matrioszka25 takie zaskugi, jacy goscie na pogrzebie 22.07.10, 22:54 oczywiscie readaktor ma racje - majac na wzgledzie, ze prawie 50% potencjalnych wyborcow nie korzysta z prawa do wyboru -nowa partia Palikota ma duze szanse na glosy ludzi, ktorzy nie akceptuja atrybutow pokory religijnej wszystkich dzsiejszych partii rzadzacych. Moze sie wydawac, ze w kraju nie ma silnych na bezkarnosc kleru i proby konstytuowania monarchii watykanskiej. W sumie ludziom, ktorzy dzsiaj udzielaja Palikotowi nagan, nie chodzi o cala awanture smolenska, ktora przybiera rozmiary walk lobbystow katynskich z lobbystami smolenskimi - ale wyrazne sygnaly Palikota krytyki KK i jego miejsca w zyciu kraju. Stad krytyka Senyszyn z SLD porownujaca Palikota do skrajnego nacjonalisty i taibana religijnego Maciarewicza, stad krecia robota Gowina przeciwko Palikotowi. Palikot ma niesamowiata chryzme, jest inteligentny, medialny, wygadany - idealny idol dla studenciakow i calego mieszczanstwa, ktore jest bogate i nie chodzi do kosciola, ale nie chce miec nalepki wspolnika miernot pokomunistycznych jak Napieralski, czy Olejniczak. Mysle ze przyszla partia Palikota - zaprzeczenie bezapelacyjnego oddania KK z sensownym programem lewicowo-centrowym ma szanse powaznego zaistnienia. Palikot wsadza dzsiaj kij w mrowisko splesnialego establishmentu wyboru miedzy dzuma a cholera PO i PiS - boja sie Palkota, bo lamie stare i wygodne zycie animatorow sceny politycznej. Wlasciwie na dzsiaj animatorow w sensie tanich i nieudolnych klownow. PO tez nie wroze dlugiej kariery politycznej -dzielo przypadku i eletorat negatywny wobec PiS przygnalo ta partie do niespodziewanej hegemonii, z ktora tak naprawde nie wiedza co robic i czym sie to je. W kazdym razie pozytywnie zabiegaja o poparcie na zachodzie, probuja budowac wizerunek rzadu i partii o wartosciach zblizonych do demokracji i przestrzegania praw czlowieka - czy wzbudza zaufanie, czy beda lepsi - niz Kaczynski, na pogrzeb ktorego nikt z zachodu nie przyjechal ? Ano poczekajmy. Fatalny obraz pieniactwa polskiego, ktorego to wartoscu bracia Kaczynscy chcieli eksprtowac do wszystkich osciennych krajow i Unii Europejskiej, pozostawily tragiczny obraz wiarygodnosci i zaufania politycznego, co do zdolnosci parlamentaryzmu w kraju. Moim zdniem dopuki takim ludzie jak Maciarewicz, Brudzynksi i im podobni -bedzie udzielany gos w mediach -Polska pozostanie nadal krajem zacofanym, antyeuropejskim, krajem w faktycznej izolacji miedzynarodowej. m25 Odpowiedz Link Zgłoś
antenka_beretowa Re: Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze c 22.07.10, 23:30 rs_gazeta_forum napisał: > Heh, piękne, w zasadzie w tych komentarzach nie znalazłem nic, z czym bym się > nie zgodził. A przede wszystkim zgoda na to, że PO to taka tchórzliwa wersja Pi > S. ____________________________ Niewatpliwy i zadziwiający -chociaż , jak na Polskę, nie taki znowu zaskakujący -"sukces" Jarkacza i przewaga nad Po polega na tym,że narzucił w polskiej polityce, zamiast dyskursu - nikczemną grypserę szemranego półświatka z Pragi i dresiarzy. Znajdźcie mi dresiarza ,złapanego za rękę na przestępstwie , który się do tego przyzna.Taki jest Kaczyńki -dresiarz , albo się wyprze, albo się zaklnie na własną matkę,... albo obieca dintojrę...Palikot jedynie nie daje się sterroryzować politycznym dresiarzom, jak daje PO,on ich kompromituje , ośmiesza i parioduje ... i to cała jego "wina". Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i I ani jednego glosu protestu wobec Palikota? 22.07.10, 23:34 I redakcja Gazety Wyboerczej nie odnotowala ani jednego glosu sprzeciwu wobec postawy Palikota? Coz, wypada sie tylko cieszyc ze najwyrazniej mamy niezmiernie jednorodne w pogladach i zupelnie niepodzielone spoleczenstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze czy... 22.07.10, 23:44 ze wszystkimi wypowiedzami w artykule sie zgadzam i wszystkie popieram, Jesli PO wyrzuci Palikota, strzeli sobie w stope, bo wiele glosow pojdzie za nim, moj tez. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrville Chamstwa Palikota 23.07.10, 04:06 nikt naprawde nie zauwaza?? Juz kiedys napisalem ze kazdym cywilizowanym kraju polityk uzywajac takich sformulowan natychmiast przestaje byc politykiem. Albowiem czym innym jest roznica pogladow czy tez wyartykuowanie swoich, a czym innym chamskie wypowiedzi. W tym wszystkim nie jest istotne kto jaka partie popiera. Normy zachowan obowiazuja wszystkich, a juz szczegolnie tych co mienia sie byc reprezentantami. Niezmiernie dziwie sie wszystkim, ktorzy udaja jak mniemam, iz nie widza obrzydliwego chamstwa ktorego motywy, chocby i najszlachetniejsze, w zadnym wypadku nie moga usprawiedliwiac formy. A poza tym uwazam, ze cala ta sprawa jest sztucznie nadmuchiwana przez "wyborcza", byle tylko nie mowic o tym co rzad zrobil dla Polski a czego nie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Chamstwa Bredzińskiego, Kurskiego, Maciarewicz 23.07.10, 23:27 nikt naprawde nie zauwaza?? Juz kiedys napisalem ze kazdym cywilizowanym kraju polityk uzywajac takich sformulowan natychmiast przestaje byc politykiem. Albowiem czym innym jest roznica pogladow czy tez wyartykuowanie swoich, a czym innym chamskie wypowiedzi. W tym wszystkim nie jest istotne kto jaka partie popiera. Normy zachowan obowiazuja wszystkich, a juz szczegolnie tych co mienia sie byc reprezentantami. Niezmiernie dziwie sie wszystkim, ktorzy udaja jak mniemam, iz nie widza obrzydliwego chamstwa ktorego motywy, chocby i najszlachetniejsze, w zadnym wypadku nie moga usprawiedliwiac formy. A poza tym uwazam, ze cała ta sprawa jest sztucznie pomijana przez "wyborczą" i "Nasz Dziennik", byle tylko nie mowic o tym, że Kaczyński podpala nasz ojczysty dom Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze czy... 23.07.10, 08:40 ..Dlaczego pan Palikot jest nie lubiany przez PIS ?? BO MOWI PRAWDE, Prowokuje politykow PIS ,zadaje niewygodne pytania na ktore jak narazie PIS nie umie albo nie chce odpowiedac.J.Kaczynski zostal zaskoczony dzialanimi Palikota,to przeszkadza jego plana niszczenia zostal rozszyfrowany i osmieszony prze Palikota.Sposob dzialania polityka PO moze denerwowac ale jak pokazac glupote nie udajac glupiego. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze c 23.07.10, 08:54 to ja poprosze o przyklady - kiedy ten kmiot z Bilgoraja mowil prawde Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Palikot to taka Doda w polskiej polityce 23.07.10, 08:53 blazen o twarzy fornala urzadza igrzyska dla motlochu sympatyzujacego z PO. Przekaz Palikota skierowany jest do kretynow i cwiercinteligentow - by skupic ich uwage potrzebne sa gadzety takie jak swinski ryj czy dildo. Czlek inteligentny od Palikota odwraca wzrok z obrzydzeniem. Palikot wykorzystuje ludzi uposledzonych ( glupich i ograniczonych ) - co gorsze robi to na zimno..... Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Polacy najmniej ufaja Palikotowi 23.07.10, 09:04 Polacy nie ufaja Palikotowi to chyba najlepszy komentarz do tego 'spontanicznego' artykulu GW. Najkrocej komentujac publikacje GW - 'GWno wybilo raz jeszcze' Odpowiedz Link Zgłoś
terkli56 Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze czy... 23.07.10, 09:17 To sa stwierdzenia z którymi w 100% sie zgadzam.Jezyk PiS jest bardziej agresywny i wypowiadane słowa przez wiekszość PiSowców jest poprostu chamska bo brak im kultury osobistej.Wypowiedż Palikota jest ostra ale ten człowiek jest inteligentny w przeciwieństwie do przdstawicieli Pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
noel1 Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze czy... 23.07.10, 09:18 Panie Januszu załóż p. swoją partię będę głosował na pana. Dość mam poprawności politycznej partii Gowina i jemu podobnych. PO przypomina naród niemiecki sprzed II - gie wojny światowej, wiemy do czego to doprowadziło. Ciągłe ogłupianie ludzi przez PIS przy spolegliwości PO doprowadzi w konsekwencji do zmiany nastawień Polaków do swojej historii i prawdy. Prawda stanie się fałszem. Skutki takiego zaniechania będą w dalszych latach do przewidzenia.Jeden wielki marazm i zwycięstwo PIS - u. Panie Januszu stawiaj pan proste pytania jak dotychczas aż do bólu. Wytrwałości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albo-albo Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze czy... 23.07.10, 09:22 na przyszłym pomniku inskrypcje winno zaczynac: POLEGŁY MĘCZENNIK ... Odpowiedz Link Zgłoś
albo-albo Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze czy... 23.07.10, 09:27 Stosunek PO do J.Palikota tłumaczy skrót partyjnej nazwy "PLATFORMA OBŁUDY" Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Palikot to zwykły cham z Bilgoraja! 23.07.10, 09:32 Palikot jak całe PO jest chamem i jedynie agresję, pieniactwo i obłudę niesie partia PO. Niestety po latach dzieci spytają się ojców, dziadków, jak mogliście oddać kraj PO i zejść do poziomu zera moralnego i co wtedy powiecie im, że dali się wrobić zaprzyjaźnionym mediom i ekipie z afery hazardowej. Zał mi zwolenników PO, bo będą musieli opowiedzieć swoim wnukom o swojej głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Palikot to zwykły cham z Bilgoraja! 23.07.10, 10:41 ondrij napisał: > Palikot jak całe PO jest chamem i jedynie agresję, pieniactwo i obłudę niesie > partia PO. Niestety po latach dzieci spytają się ojców, dziadków, jak > mogliście oddać kraj PO i zejść do poziomu zera moralnego i co wtedy powiecie > im, że dali się wrobić zaprzyjaźnionym mediom i ekipie z afery hazardowej. Zał > mi zwolenników PO, bo będą musieli opowiedzieć swoim wnukom o swojej głupocie. Czysty żal z przegranej, ale żadnych argumentów. Masz cokolwiek przeciwko Palikotowi? Odpowiedz Link Zgłoś
aaannemarie Re: Palikot to zwykły cham z Bilgoraja! 23.07.10, 10:52 Po latach dzieci spytają rodziców, jak mogliście pozwolić zajść tak daleko PIS-owi i pozwolić lansować idiotyczną teorię o męczeńskiej śmierci L.K. czy - jeszcze gorzej- zamachu? Absurdom trzeba przeciwstawić się w porę. Odpowiedz Link Zgłoś
kakule Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze czy... 23.07.10, 10:42 Brawo BRAWO i tak nikt nie zechce z rozsądkiem tego zkomentować Odpowiedz Link Zgłoś
kakule Drastyczne wypowiedzi Palikota - w odbiorze czy... 23.07.10, 10:47 Wielu uważa , tak jak Ty tylko jak nie będzie PO to tylko PiS . Odpowiedz Link Zgłoś