l_zaraza_l 24.07.10, 17:03 "...W idącą chodnikiem 45-letnią kobietę uderzył samochód osobowy. ..." "...46-latka zmarła na miejscu. ..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omertahistoriamafii Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobił ... 24.07.10, 17:38 Na sosnę z nim. Szkoda kuli na takiego śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobił ... 24.07.10, 19:39 Zupa była za słona ? Odpowiedz Link Zgłoś
fugi63 Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobił ... 24.07.10, 19:44 Ja się pytam: czemu go nie zastrzelili? Teraz proces, wizje, odwołania.. To masa pieniędzy które mogłyby trafić na np. konto pomocy dla normalnych ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobi 24.07.10, 21:15 fugi63 napisał: > Ja się pytam: czemu go nie zastrzelili? Bo jak go łapali to jeszcze nie mieli pewności że to on zrobił. Rozbrajają mnie tacy ludzie jak ty. Wszystkich zastrzel tak profilaktycznie a później pytaj czy im się należało. Najlepiej zacznij od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobi 24.07.10, 23:18 asmok6 napisał: > fugi63 napisał: > Bo jak go łapali to jeszcze nie mieli pewności że to on zrobił. Oczywiście to dobrze, że go nie zastrzelili bo nie na tym rola policji polega żeby zabijać podejrzanych. Ale strzelać powinni dlatego, że uciekał po strzałach ostrzegawczych. Chwała im za to, że mimo iż mogli go postrzelić (być może śmiertelnie - broń to nie skalpel), to chciało im się go dopaść bezkrwawo. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor_wbydlo moze jest z PO ?? Musieli znalezc swiadkow ze to 28.07.10, 05:21 zona pierwsza zaatakowala o on tylko sie bronil Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online POlska to nie tylko dziki kraj 24.07.10, 23:54 POlnus to chory psychicznie czlowiek ktory kupuje wszystko co mo Mas-oglupialych MEDIA POd nos POdadza. Wy bidoto POlska dajecie wiare we wszystko,kompletnie we wszystko co wam POlskojezyczni napisza,gorzej jak menelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: POlska to nie tylko dziki kraj 25.07.10, 00:07 pandora-online napisał: > POlnus to chory psychicznie czlowiek ktory kupuje wszystko co mo > Mas-oglupialych MEDIA POd nos POdadza. > Wy bidoto POlska dajecie wiare we wszystko,kompletnie we wszystko co wam > POlskojezyczni napisza,gorzej jak menelstwo. Jeśli twój lekarz rozumie twoje przekazy, to poproś go żeby pisał za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tess.1 Re: POlska to nie tylko dziki kraj 25.07.10, 03:38 pandora-online napisał: > POlnus to chory psychicznie czlowiek ktory kupuje wszystko co mo > Mas-oglupialych MEDIA POd nos POdadza. > Wy bidoto POlska dajecie wiare we wszystko,kompletnie we wszystko co wam > POlskojezyczni napisza,gorzej jak menelstwo. Nie napisali POlnus czy Pis-oszolom.. taki sam pewno nawiedzony jak ty ... wyprany mozg, ciemnota i zacofanie.. do kastracij takich kroic i solic i czekac jak zdechna Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: POlska to nie tylko dziki kraj 25.07.10, 11:23 @pandora-online to chory psychicznie "człowiek", który gdzie nie wejdzie to nasra w poczuciu własnej mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: POlska to nie tylko dziki kraj 25.07.10, 23:56 jesteś PiSdzielczo głupie stworzenie, ze takie wredne teksty walisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobi 25.07.10, 00:48 l_zaraza_l napisała: > "...W idącą chodnikiem 45-letnią kobietę uderzył samochód osobowy. ..." > "...46-latka zmarła na miejscu. ..." przeskoczyła w czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
kingstonny Dobił ? Naprawde? Gdzie buzia i nazwisko? 25.07.10, 01:47 Gazata juz go obwiescila winnym, zanim mial szanse pokazania sie w sadzie. A jednak, pozostaje anonimowy. Pozostanie anonimowy takze po skazaniu. Tak zwariowanego i wypaczonego systemu prawnego nie ma w zadnym demokratycznym kraju na swiecie. I potem, ludzie sie dziwia ze na swiecie kursuja tzw. "polack jokes" Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Dobił ? Naprawde? Gdzie buzia i nazwisko? 25.07.10, 09:34 kingstonny napisał: > Pozostanie anonimowy takze po > skazaniu. Skąd ten kuriozalny pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Dobił ? Naprawde? Gdzie buzia i nazwisko? 26.07.10, 00:00 kingstonny napisał: > Pozostanie anonimowy takze po > skazaniu. Widzisz, podanie nazwiska tobie nic nie da, a my tutaj wszyscy znamy tego oprawce z imienia i nazwiska oraz wyglądu. Ma na imię Janek CH. Pochodzi z Kolechowic, choć ostatnie miejsce jego zamieszkania to Ostrów Lubelski. Bardzo dobrze znałam tego zabójcę, znałem bo od tego dnia już on u mnie do żywych nie należy. Janek, zrobiłeś z siebie zwyrodnialca,życzę ci abyś do końca życia rozpamiętywał swoją bydlęca postawę. do końca życia..... Pomyśl jaką krzywdę wyrządziłeś trojgu swoim dzieciom i czy wiesz,ze dwuch z nich jest tez zatrzymanych??? Odpowiedz Link Zgłoś
kingstonny Re: Dobił ? Naprawde? Gdzie buzia i nazwisko? 26.07.10, 01:26 Podanie nazwiska i pokazanie buzi mnie nic nie da. Ale, moze odstraszy innych od podobnych czynow. Tak jest w calym demokratycznym swiecie. Imie i buzia jest do publicznego wgladu w momencie oficjalnego oskarzenia. W Polsce, natomiast, nawet straszliwi bandyci odsiadujacy juz kare pozostaja anonimowi. Komu taki system sluzy? Poza bandytami, to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lucjuszfere Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobił ... 25.07.10, 02:03 a dlaczego qrwa nikt sobie nie zadal pytania: a z jakiego powodu to zrobil??? no sorka...albo gosc jest nienormalny jak jarokaczynski i sie nadaje do wariatkowa, albo ta kobita sobie niezle nagrabila....... nikt bez powodu nikogo nie taranuje i nie rozjezdza ..a pozniej nie usiluje dobic narzedziem tepokrawedziastym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobi 26.07.10, 00:03 lucjuszfere napisał: > albo ta kobita sobie niezle nagrabila. Nie pisz o NIEJ tak, nie pisz bo JEJ nie znałeś, nie znałeś też mordercy, a ja znałem i wiem. Nie pisz o niej nic złego. O nim pisz co chcesz, on zasługuje na najgorsze słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Re: Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobi 25.07.10, 02:24 l_zaraza_l napisała: > "...W idącą chodnikiem 45-letnią kobietę uderzył samochód osobowy. ..." > "...46-latka zmarła na miejscu. ..." > > moze byla tak gruba ze obejmowala soba dwie strefy czasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
discovolante1 Re: Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobi 25.07.10, 08:31 Na pewno 100%-owy katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Re: Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobi 28.07.10, 00:31 discovolante1 napisała: > Na pewno 100%-owy katolik. kto? ja? wypluj te slowa ty kaszalocie, ty. Zyd, komuch, mason, na dodatek z rosji jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
3w3l Najpierw potrącił żonę samochodem, potem dobił ... 25.07.10, 10:59 Co za gnój! Odpowiedz Link Zgłoś
trupyirobaki dobrze że GW daje takie wiadomości 25.07.10, 12:10 dzięki temu możemy sie dowiedzieć jakie jest to społeczeństwo i zastanowić dlaczego takie jest ? GW pracuje nad podniesieniem poziomu polaków i nad większą ich integracją i patriotyzmem ale niestety jej wrogowiey to psują i naród jest jaki widać na GW. Gazeto nie poddawaj się. Łącz i buduj tak jak do tej pory a w końcu wygramy i Polska będzie nasza. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Gdzie tu widzisz GW? 25.07.10, 12:24 trupyirobaki napisał: > dzięki temu możemy sie dowiedzieć jakie jest to społeczeństwo i zastanowić > dlaczego takie jest ? GW pracuje nad podniesieniem poziomu polaków Wiadomość pochodzi z portalu "policyjni" a została zamieszczona na portalu "gazeta.pl". Gdzie tu widzisz GW? Odpowiedz Link Zgłoś
trupyirobaki Re: Gdzie tu widzisz GW? 25.07.10, 12:33 no na portalu Gazety ja widzę i piszę i chwalę ? A Ty gdzie ją widzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Gdzie tu widzisz GW? 25.07.10, 12:45 trupyirobaki napisał: > no na portalu Gazety ja widzę Widzisz na portalu gazeta.pl. Portal Gazety Wyborczej znajdziesz pod adresem wyborcza.pl zaś GW papierową - w kioskach. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Bo to zła kobieta była ? 26.07.10, 00:05 jan.urbaniak1 napisał: > Pewnie z LPRu ? żeby was curwa h*j strzelił jak o zamordowanej tak piszecie, gnoje jedne Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: dobrze że GW daje takie wiadomości 25.07.10, 23:53 Tak ci się popierd**ło,że zaciemniło ci łepetynę. Sprawa rozdmuchana przez wszystkie media lubelskie,a ty ciemnioku do GW się przypier**sz, Wal się i do waszego nocnika się przyśsij Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero to przecież Bóg tak chciał! On był tylko 26.07.10, 11:16 wykonawcą jego woli, więc czego? Odpowiedz Link Zgłoś