Dodaj do ulubionych

Palikot w TOK FM: O 15.00 złożę rezygnację z fu...

04.10.10, 09:02
POLITYKA TO NIE ARYTMETYKA ! Niekoniecznie - jak sądzi większość komentatorow sceny politycznej - 5% czy 10% poparcia Palikota, to 5 czy 10 procent ubytku poparcia PO czy SLD - około połowa Polaków jest zdegustowana sceną polityczną i jej aktorami; to ich może przyciągnąć "powiew świeżości" Palikota
Obserwuj wątek
    • ajakzupa przyzwoitość i wypasione brzuchy 04.10.10, 09:59
      Co pan, Panie Palikocie, robił przez trzy lata w Sejmie, zajmując wysokie stanowiska, aby położyć kres pasieniu brzuchów, chyba nielegalnie paśli te brzuchy? Dlaczego tylko biskupi? Czy w Polsce nie ma rabinów, pastorów itp? Czy oni nie wypaśli brzuchów? A co posłami i senatorami o wypasionych brzuchach?

A jeśli niektórzy mają wypasione brzuchy, bo są chorzy, np. na cukrzycę? Co pan robił, aby nie łamano prawa, pasąc brzuchy?

Jestem dumny, że w Polsce, w państwie prawa, bardzo wysoki dostojnik państwowy bezkarnie nie przywołuje paragrafu, jaki złamali ci o wypasionych brzuchach, lecz oskarża o pasienie brzuchów i grozi.

Tu Michnik, tu Zoll, tu autorytety o ustach zawsze pełnych pięknych słów o prawie milczą.

Milczcie i łudźcie się, że wam Palikot nie spojrzy na wasze brzuchy, łysiny, kręgosłupy czy gacie. Cieszcie się, że jeszcze was nie dotknął i dajcie mu władzę, piszcie peany na jego cześć. Dziś atakuje innych, może do waszych gardeł nie skoczy, gdy będziecie przed nim pełzać. Bardzo płasko pełzać.
      • vice_papiez Re: przyzwoitość i wypasione brzuchy 04.10.10, 10:40
        ajakzupa napisał:

> Co pan, Panie Palikocie, robił przez trzy lata w Sejmie, zajmując wysokie stano
        > wiska, aby położyć kres pasieniu brzuchów, chyba nielegalnie paśli te brzuchy?
        > Dlaczego tylko biskupi? Czy w Polsce nie ma rabinów, pastorów itp? Czy oni nie
        > wypaśli brzuchów? A co posłami i senatorami o wypasionych brzuchach?
        >
        > A jeśli niektórzy mają wypasione brzuchy, bo są chorzy, np. na cukrzycę? Co pan
        > robił, aby nie łamano prawa, pasąc brzuchy?
        >
        > Jestem dumny, że w Polsce, w państwie prawa, bardzo wysoki dostojnik państwowy
        > bezkarnie nie przywołuje p
        • ajakzupa Re: przyzwoitość i wypasione brzuchy 04.10.10, 12:06
          Ale ty nie ignorujesz i nie masz w d..., chyba że sam jesteś d...

Nie żrę mortadeli, lecz objadam się tym, co wysika kot ewentualnie pies.

Za rady dziękuję, nie skorzystam, bo ty mniej dla mnie znaczysz, niż ja dla ciebie.
      • 1234qwerty Re: przyzwoitość i wypasione brzuchy 04.10.10, 11:58
        Gówno można zrobić jeśli nie ma takiej woli w kierownictwie partii aq takiej nie byłóo ani w Po ani PIS czy PSL. Co może zrobić Kluzik u Yarka bez jego akceptacji ano nic i dlatego Palikot chce być na tzw. swoim i decydować i wtedy też można Go rozliczać z działania. Jak w firmie szef nie pozwala to co możesz zrobić dokładnie nic.
      • zbyszek.bejach Re: przyzwoitość i wypasione brzuchy 04.10.10, 13:34
        Witam Cię ajakdupa. I tyle.
    • posener17 Palikot w TOK FM: O 15.00 złożę rezygnację z fu... 04.10.10, 12:46
      "15.00 złożę rezygnację z funkcji szefa regionu"
      - to będzie przed obiadem czy po?
    • franek-k-imono Błazenada 04.10.10, 14:30
      Peniso-świniowata partia to jest to co nam potrzeba Polakom .
      I kto się na to nabierze 2 w jednym w PO.
      Nie trzeba być za bardzo bystrym, żeby zrozumieć o co w tym chodzi..
      www.youtube.com/watch?v=jtKXz3soRkk&feature=related
    • troll.jebus Re: Palikot w TOK FM: O 15.00 złożę rezygnację z 04.10.10, 18:46
      Jest 18.45, a ja nie mogę znaleźć potwierdzenia rezygnacji:(
      Coś cienko z tą wiarygodnością:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka