sop3 12.10.10, 09:06 Komu przeszkadzało-8(7) klas+technikum ew liceum ew szkoła zawodowa,matura normalne studia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
q-ku mi przeszkadzały 8-klasówki 12.10.10, 11:15 byłem wtedy dyrektorem szkoły i widziałem co się dzieje z siódmoklasistami chodzącymi po jednym korytarzu z czwartoklasistami zabranie nastolatków z SP to był znakomity pomysł, ale zabrakło wcielenia gimnazjów do LO gimnazjaliści w starszej szkole chodzą grzecznie jak trusie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Szkolny ścisk 12.10.10, 11:54 Może już dosyć tego mącenia smarkatej Tuskowej eksperymentatorki ! Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Szkolny ścisk 12.10.10, 12:53 Trzeba coś zrobić bo te dzieci jakieś takie niedopalone. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Proponuję powrót do pierwocin 13.10.10, 00:52 ... czyli 1+8+4 i matura Co ta centrala tak się uwzięła na te samorządy, czy to z lenistwa czy z braku prawdziwych sensownych koncepcji. Coś mi się zdaje, że p. Hall chce wyjść tanim sposobem z cienia na cokół. Bałaganić to każdy potrafi. Znowu cała para pójdzie w gwizd. Odpowiedz Link Zgłoś