Dodaj do ulubionych

Następca Ziobro odchodzi z PiS

23.11.10, 12:40
Bajki o głebokim wzruszeniu spowodowanym wylaniem Jakubiak...
Rok 2010 spowodował wypuszczenie na rynek pracy całych watah "wiernych" PC i PiS... Przedwczesne rozpuszczenie zaplecza Lecha Kaczyńskiego (wszak planowali poszukiwania pracy dopiero po sezonie urlopowym...). Teraz samorządy poszły w diabły... Rokowania na przyszły rok jak najgorsze.
Wygra ten, który w miarę wcześnie przytuli się do partii mającej szanse w przyszłorocznych wyborach. Z piętnem "PiS" ciężko będzie znaleźć pracę na normalnym rynku.
Ot i cała tajemnica skoków z szalupy do szalupy.
Obserwuj wątek
    • kier58 Re: Następca Ziobro odchodzi z PiS 23.11.10, 13:20
      Serdecznie gratuluję odwagi kolejnym posłom którzy gotowi są poprzeć inicjatywę Pań wyrzuconych z PISU ŻYCZĘ POWODZENIA W REALIZACJI PLANÓW
      • strikemaster Re: Następca Ziobro odchodzi z PiS 23.11.10, 13:25
        A jakie te panie mają plany?
    • 6.smiech Następca Ziobro odchodzi z PiS 23.11.10, 13:23
      To teraz zero bedzie musial sam podcierac i zmieniac pieluche prezesuniowi. Splaszczak
      jest od zmiany sliniaczka.
    • anders76 Następca Ziobro odchodzi z PiS 23.11.10, 13:23
      A po co wiecej ludzi w PiS-ie ? Do tego co faktycznie robia wystarczy prezes do wyglaszania oredzi, Ziobro i Kurski jako wierni klakierzy i moze jeszcze tych dwu podroznikow co teraz przez Atlantyk podrozowali. Reszta tylko bedzie spiskowala wiec jest niepotrzebna.
      • pogodny100 Re: Następca Ziobro odchodzi z PiS 23.11.10, 14:07
        a kto czytac bedzie bajki kotu alikowi o potedze pis-u.? szczypinska ? ona nie umie czytac,ona potrafi tylko gupie miny robic.
        • koloratura1 Re: Następca Ziobro odchodzi z PiS 23.11.10, 14:56
          pogodny100 napisał:

> a kto czytac bedzie bajki kotu alikowi o potedze pis-u.? szczypinska ? ona
          > nie umie czytac,ona potrafi tylko gupie miny robic.

Mówić umie, może będzie opowiadać.
          Kotu wszystko jedno.
    • szakprowda Re: Następca Ziobro odchodzi z PiS 23.11.10, 13:34
      Taka jest polska polityka; z kanapy na kanapę (nawet za cenę lizania tyłka tym, których się jeszcze przed miesiącem gryzło), byle na stołeczku. Co będzie jak "nie przyjmą", do innej partyjki, lub niespodziewanie PIS podniesie swoje notowania na "rynku oskubującym głupich
      naiwnych wyborców?"

"PARTIE NALEŻY ZLIKWIDOWAĆ, A AKTYWISTÓW PARTYJNYCH ZATRUDNIĆ DO ROBÓT PUBLICZNYCH"
    • josif47 Następca Ziobro odchodzi z PiS. Już dziś powsta... 23.11.10, 13:43
      Nigdy nie wybieram bylych pisowcow.To oni narobili tyle zamieszania w Polsce. Nie tylko kaczory. To oni sa wspolwinnyi Raz sie sparzysz, drugi raz reki do ognia nie wkladasz. Ciekawe gdzie przyklei sie pozostale robactwo pisowskie jak to wszystko runie. Mam nadzieje ze inne, znane partie, nie beda zasmiecac swych szeregow tymi odpadami..
    • tibnor Errata... 23.11.10, 14:19
      Możliwy jest też inny scenariusz, kolejny "przewał" w wykonaniu Prezes i spółka. PiS i PiS light udają rozłam, by zagospodarować "prawicę" hard i soft. Tak naprawdę to pozostałości po socjaliźmie, ale niech im będzie - "prawica". Czasy są ciężkie, i trzeba kombinować. To jedyny sposób, by się dorwać do rządów w 2011 roku.
      Nie zapominajmy, że kanapę zmienili obaj spece od mieszania w błocie - Kamiński i Bielan.
      Może się tak stać, że wyborcy zwiedzeni ujmującą delikatnością pań Jakubiak i Kluzik - ze zdumieniem zobaczą po wyborach Kongres Zjednoczeniowy.
      A Prezes znów pokaże braki w uzębieniu w radosnym uśmiechu.
      • q-ku Polska Zjednoczona Partia Rekonstrukcyjna? 23.11.10, 14:38
        możesz mieć rację: "przewał w wykonaniu Prezes i spółka. PiS i PiS light udają rozłam, by zagospodarować "prawicę" hard i soft."

a potem kongres zjednoczeniowy i łzy wzruszenia u córek marnotrawnych
      • imie_jaszczomp Re: Errata... 23.11.10, 16:43
        >A Prezes znów pokaże braki w uzębieniu w radosnym uśmiechu<
        Radosnym, mówisz... A widziałeś kiedyś prezesa uśmiechniętego NAPRAWDĘ radośnie?
    • esada ciekawa miara 23.11.10, 14:32
      Informację o ponownym konflikcie w Korei podano, jako jedną z wielu (zginęli ludzie, konflikt może się rozrosnąć...). Informacje o nowym klubie w Sejmie, właściwie rzecz o której i tak wszyscy wiedzieli, że wreszcie się stanie - rejestracja nowego klubu- podkreslono na czerwowo, jakby Bóg wie, jakie trzęsienie ziemi nastąpiło. Propouję Państwu dziennikarzom mocno puknąć się w główkę w celu nabrania odpowiedniego dystansu i proporcji...
      • q-ku miarą jest odległość 23.11.10, 14:39
        codziennie tysiak zmarłych z głodu dzieci w Afryce to nic w porównaniu z 4 ofiarami wypadku pod Mławą lub Pcimiem
        • koloratura1 Re: miarą jest odległość 23.11.10, 15:01
          q-ku napisał:

> codziennie tysiak zmarłych z głodu dzieci w Afryce to nic w porównaniu
          > z 4 ofiarami wypadku pod Mławą lub Pcimiem

Albo nawet z 96-cioma pod Smoleńskiem...
        • 0721x Re: miarą jest odległość 23.11.10, 17:12
          g qu a masz jakiś wpływ na afrykę?
          • q-ku ja? 24.11.10, 23:00
            nie za bardzo, choć mogę mieć wpływ na pojedyncze np dziecko

jednak nie robię tego bo jestem najedzonym Europejczykiem któremu się nie chce wysilić
            (pociesza mnie myśl, że sponsoruję pewną starszą panią na mazurach, która utrzymuje 30 psów i kotów mając na życie 400zł renty)
      • guru133 Wprawdzie świat to ponoć globalna wioska, ale 23.11.10, 14:58
        jednak bliższa ciału koszula a Polakom problemy Polaków a nie Koreańczyków. Znaj proporcję mocium pani:))
    • q-ku Utrzymanie Koryta Jest Najważniejsze 23.11.10, 14:35
      jak ktoś słusznie napisał "Wygra ten, który w miarę wcześnie przytuli się do partii mającej szanse w przyszłorocznych wyborach. Z piętnem "PiS" ciężko będzie znaleźć pracę na normalnym rynku. "
    • guru133 Brzydkie Kaczątko, jak to ma we zwyczaju zaczęło 23.11.10, 14:50
      burzyć zamki z piasku, które tak mozolnie budowało, bo obraziło się że niektóre dzieci w jego piaskownicy nie chcą się z nim bawić według jego reguł, więc coraz więcej dzieci zaczęło przechodzić do innej piaskownicy i zapewne niedługo z nim zostaną jedynie nie posiadające własnego kręgosłupa moralnego płaszczaki.
    • jarekzbydgoszczy Judasze 23.11.10, 14:52
      za 30 srebrników sprzedali swoje dusze. Jestem pewien, że za rok Polacy pokażą im gdzie ich miejsce ( na śmietniku) . Śmieszna jest ta zbieranina posłów. Dla mnie to ludzie bez honoru. W tej grupie jest np. Mojzesowicz, który był już chyba w 5 partiach oraz Walkowiak, który przed chwilą wrócił do PiS-u wraz z całą Polską Plus. Ciekawe co im oraz innym obiecała Kluzik - Rostowska, pierwsze miejsce na liście. Przecież za chwilę mogą oni przejść do innego klubu jak otrzymają lepszą ofertę. Żal mi tych ludzi. Wyraźnie pogubili się i nie wiedzą co robią
      • koloratura1 WOW! 23.11.10, 15:07
        jarekzbydgoszczy napisał:

> Judasze, za 30 srebrników sprzedali swoje dusze.

Skąd wiesz, że za 30? W dodatku - srebrników... Ile to będzie na euro?

> Jestem pewien, że za rok Polacy pokażą
        > im gdzie ich miejsce ( na śmietniku) .

Podobnie, jak i PiS-owi - matce...
      • art.usa Re: Judasze, dziady poskrojne, żmije narodu. 23.11.10, 22:08
        Faszystowskie dziady.
        Które chcą do władzy poza Jarusiem.
    • guru133 Jak przyjmowali Mojzesowicza do PiS-u, to 23.11.10, 15:01
      chociaz zbiegło się to z próbą przekupstwa Begerowej, jakoś ci to nie przeszkadzało, więc dlaczego teraz, kiedy pokazał Dominującemu Kaczorowi swój kuper, masz mu to za złe?:)))
    • andrzej.straszak Nowy klub w Sejmie. "Polska jest najważniejsza" 23.11.10, 15:03
      jestem z wami.sądzę że nareszcie powstaje formacja polityczna będąca konstruktywną opozycją.chcę dowas dołączyć
    • pregierz Nowy klub w Sejmie. "Polska jest najważniejsza" 23.11.10, 15:28
      Niedowierzam takim co to musza gęby wycierać Polską. Bardziej do mnie przemawia klika TKM -Teraz Kurwa My, albo Nasz Klika (bierze stołki i znika)... całą reszta to frazesy.
    • josif47 Nowy klub w Sejmie. "Polska jest najważniejsza" 23.11.10, 16:12
      Moze ten kaczor cos z tego zrozumie?..
    • zapora10 Nowy klub w Sejmie. "Polska jest najważniejsza" 23.11.10, 16:13
      Tam gdzie Mojzesowicz tam "sukces" murowany.. tylko patrzeć Jasia M.Rokity..
    • donpedro1968 Nowy klub w Sejmie. "Polska jest najważniejsza" 23.11.10, 16:30
      I bardzo dobrze,że wreszcie się zdecydowali (bo stary już do reszty zwariował) Mam nadzieję że obecnie więcej bedzię o polityce i o tym co robi rząd Tuska , a nie kto dobijał rannych albo o krzyżu
    • omastall Podział majątku partyjnego. 23.11.10, 16:36
      PJN powinien wystąpić o podział majątku partyjnego. Działacze tego nowego ugrupowania latami pracowali na sukces polityczny i wyborczy PiS-u, które przełożyły się na określone dotacje państwowe i majątek partii. Jakaś częśc tego majątku powstała z ich pracy i poświęcenia części swego życia osobistego na rzecz przekroczenia 5% progu wyborczego i uzyskania środków finansowych na działalność partyjną.
    • 0721x Nowy klub w Sejmie. "Polska jest najważniejsza" 23.11.10, 17:08
      klub KKK czyli klub kopniętych kundli z tą idolką kaczorów w roli głównej czysta paranoja!!!
      • ozjasz.szlangbaun Re: Nowy klub w Sejmie. "Polska jest najważniejsz 23.11.10, 17:24
        Kopnięty to ty jesteś łajzo posrana!!!
    • tadek-1 Polska jest najmniej wazna. 23.11.10, 17:15
      Moga mowic co tylko chca. To dalej jest sekta "PiS", i guru Kaczynski ma ich wszystkich w reku.
      Powstanie drugiej partii, to tez z polecenia Kaczynskiego. Polska dla nich, nic nie znaczy. Guru Kaczynski dazy tylko do wladzy. W nastepnych wyborach sekta "PiS"bedzie miala tyle %co teraz, drugie tyle "PiS" podrobka. W tych wyborach guru Kaczynski, przehandlowal, zamienil na wyborcze procenty, wlasnego brata.
    • jurber1 Nowy klub w Sejmie. "Polska jest najważniejsza" 23.11.10, 17:45
      Wśród wymienionych nie ma Poncyliusza...?
    • jurber1 Nowy klub w Sejmie. "Polska jest najważniejsza" 23.11.10, 18:15
      Na razie wszystko wskazuje, że będzie to PiS-Bis - czyli jedyna różnica: bez Kaczyńskiego, który stracił zmysły... Czy to będzie cała różnica ? Bo udział Kamińskiego, Bielana, Migalskiego, Mojzesowicza, Jakubiak i innych "dzieci Lecha K." nie wróży wiele nowego (w porównaniu z pierwowzorem). Tylko brakuje Kempy i Kurskiego - i elita pyskatych propagandzistów będzie w komplecie... A stawiam "konia z rzędem", że ci z "15-tki" mają obiecane "jedynki" na listach wyborczych (sejmowych) i dlatego szybko zmienili "prim" na "bis"!
    • hen-live Nowy klub w Sejmie. "Polska jest najważniejsza" 23.11.10, 18:58
      Oby Mojzesowicz nie byl 5 kolumna od Prezesa. Jak on przeszedl to nie zdziwie sie jak za jakis czas gdy ta iniciatywa wypali nie dobije do nich Czarnecki tez dobry slizgacz.
      • imie_jaszczomp Re: Nowy klub w Sejmie. "Polska jest najważniejsz 23.11.10, 19:29
        >Jak on przeszedl to nie zdziwie sie jak za jakis czas gdy ta iniciatywa wypali nie dobije do nich Czarnecki tez dobry slizgacz.<
        Hehehehe, właśnie, brakuje mi w tym towarzystwie Richarda. Jemu chyba wszystko jedno , o czyje ideały walczy, byle tylko dobrze płacili.
    • helguera jak wyborcza zacznie ich krytykowac 23.11.10, 19:10
      to bedzie znaczylo że można na nich stawiac.,że Polska jest dla nich najwazniejsza.Ze nie bedą zajmować się tylko krytykowaniem kaczora,że nie przyloczą się do antyklerykalnej lewackiej dziczy,że normy moralne bedą dla nich dalej wazne,czyli że nie zmienia swych pogladów.Zmienią jedynie partie czy nazwe ale nie pojda drogą platformy i w celu zyskania na popularnosci nie bedą lizali siew z lewackim środowiskiem.
    • trajkotek szklana kula 23.11.10, 20:19
      mówi, że co dobrego z tego bedzie ...
      a za rok pogodzą się, wrócą, zwyciężą - zobaczycie ...
      pozostaną gwizdki Ojca Seweryna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka