antropoid Świąteczny Kevin ocalony 03.12.10, 11:53 Pod wpływem fanów? To chyba w niejednym domu ten film zastępuje wieczerzę wigilijną... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Cos o tym słyszałem 03.12.10, 12:29 Podobno do redakcji dotarło 1600 maili, by po raz setnych to filmidło wyemitować. Ilu pracowników ma Polsat? Odpowiedz Link Zgłoś
maska23 Re: Cos o tym słyszałem 03.12.10, 12:33 Tempota Panów Redaktorów nie zna granic... Może już zapomnieli o ubiegłorocznej akcji na Facebooku, aby zdjąć Kevina z anteny?...? Odpowiedz Link Zgłoś
northyorkshire A dlaczego to wg Ciebie porażka? 03.12.10, 12:37 Wolałbyś oglądać transmisję homilii Prymusa RP, albo jak Biełyj Papa wlecze się udając Chrystusa: Stacja 1256! Pan jezus idzie do wojska! Wszyscy śpiewamy: Przyjedź mamo na przysięgę, zaproszenie wysłał Szef...? Mnie cieszy to że, ludkowie zebrali się i coś załatwili, czyżby zaczynała się epoka społeczeństwa obywatelskiego w Polsce? Jestem pełen nadziei i brawa dla inicjatorów akcji zachowania Kevina! Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Kiepski nie kiep? 03.12.10, 15:06 Kevin? A kto to jest? Wybór z wpisów forumian: ...Tempota... ...po raz setnych ... ...epoka społeczeństwa obywatelskiego... Wyczekiwane połączenie wysiłków koncernu Agora z Polsatem i Telewizją Nową w tworzeniu społeczności pożeraczy telewizyjnej bezmyślnej papki nasila się. Duża część widowni, niechętna hamerykanizacji kultury i zdebileniu przed ekranem - na fali likwidowania kanału Polsat na liście w odbiornikach [po zlekceważeniu widzów siatkówki w czas ostatnich mistrzostw] - zaczyna myśleć samodzielnie. Nie jest im do tego potrzebny żaden Polsat, żaden śmiech z offu. Nawet ten, jak mu tam - fejsbuk. --- Przegryzanie się poziomu brukowców z portalu gazeta.pl ku wyborcza.pl osiąga wartość krytyczną, Redakcjo! Odpowiedz Link Zgłoś