oloros 27.01.11, 14:41 to proste - Pan jest skonczony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donek.reformator Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 14:42 Wstydź się pan panie Schetyna, chcesz pan żeby Donkowi słupki w dół poleciały? Prawdę będziesz pan mówił na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 14:47 Nie jestem zwolenniczką PO, ale Pana Schetynę darzę sympatią. Wyczuwam w nim łagodność i ciepło. Tusk natomiast to w moich oczach zimny drań, rafinowany krętacz chory na żądzę władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
stalob3 Re: Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 16:23 Zapytaj Wrocławian co sądzą o p. Schetynie. W porównaniu z p. Zdrojewskim to równe zero,człowiek bez dorobku typowy karierowicz. Od początku budziło zdziwienie , że Premier forował właśnie jego a nie p. Zdrojewskiego , który uzyskał w wyborach największą ilośc głosów wsród posłów. Gdyby p. Schetyna wykołował ,co zaczyna czynic, p. Tuska byłby to definitywny koniec PO. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Ja odwrotnie: wg mnie Tusk jest prostolinijny, a 27.01.11, 18:51 Schetyna śliski. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 20:23 Tylko na tyle cie stac? Odpowiedz Link Zgłoś
je2bny Re: Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 20:50 si-si2 Tusk natomiast to w moich oczach zimny drań, rafinowany kręt > acz chory na żądzę władzy. =============================== Wcale się nie mylisz. Ciągle się śmieje z "głupoli", którzy na PO głosowali. Zamieszczam małą próbkę tego, co go "rajcuje" i głosujcie dalej na niego. >>>Donald Tusk: Polskość to nienormalność - takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać. Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski. ............................ W czasie obrad II Kongresu Kaszubskiego w dniach 12 - 14 czerwca 1992r w Gdańsku, w Domu Technika przy ul. Rajskiej 6, Donald Tusk, jako wiceprzewodniczący Zrzeszenia Kaszubsko - Pomorskiego, 13 czerwca wygłosił programowe przemówienie p.t. "Pomorska idea regionalna jako zadanie polityczne". Przedstawił w nim program pełnej autonomii Pomorza i Kaszub, które powinny zdaniem D.Tuska posiadać własny rząd, własny pieniądz i własne wojsko.<<< I jego jako ""cara"". ==================================== Kościół katolicki artykułem pierwszej potrzeby w Polsce, aby oszustom żyło się dostatnio --------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
2mimoza Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 14:53 Tusk o Zero Millerze : "Przegnaliśmy polityka, który gardził ludźmi obiecując gruszki na wierzbie " Ty, Tusk obiecałeś znacznie więcej od niego i nie dość, ze nie dotrzymałeś obietnic, to permanentnie up.... "zwykłych Polaków" jak o nas mawiałeś, zabierając im kasę z OFE, podnosząc podatki i rozp....perełki polskiego majatku. Za to pięknie nagradzasz znajomków swoich kolesiów, zatrudniając ich w swoich urzędach za nasze podatki, jeździsz po wycieczkach a nas masz głęboko w d..... Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Piskorski, Płażyński, Gilowska a teraz Schetyna? 27.01.11, 14:57 Nie zdziwiłbym się, gdyby Schetyna prędzej czy później podzielił los Piskorskiego, Płażyńskiego czy Gilowskiej. Donald Tusk jest twardym wodzem i nie toleruje silnych liderów wewnątrz PO. Przekonał się również o tym Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Silny człowiek? Raczej głupi, podcina gałąź, 27.01.11, 15:12 na której siedzi. Nie ma nawet części tej charyzmy, jaką ma Tusk. Przekona się jeszcze. A brak lojalności w takiej szczególnej sytuacji - niesprawiedliwego, brutalnego ataku - jest szczególnie obrzydliwy i powoduje, że jeszcze bardziej go nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Re: Silny człowiek? Raczej głupi, podcina gałąź, 27.01.11, 18:57 nie tylko nie ma charyzmy ,ale tez wdzieku tuska ,jego pieknych przemowien i aparycji .uwazam ,zw schetyna sie skompromitowal ,bo bardzo ucieszyl przeciwnikow i rozradowal szalonego jara .to niewybaczalne -marszalku zdrajco! Odpowiedz Link Zgłoś
2mimoza Re: Piskorski, Płażyński, Gilowska a teraz Schety 27.01.11, 15:59 artur74 napisał: > ........ Donald Tusk jest twardym wodzem i nie toleruje silnych liderów wewnątrz PO. > Przekonał się również o tym Palikot. Byli za inteligentni . Tusk woli wokół siebie stado baranów. Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog-2 W s t y d mi za takiego premiera !!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.11, 15:10 S p o k o : W GW Nr 168 z 20 lipca 2001 r. Stefan Niesiołowski powiedział : PO spaja CYNIZM, HIPOKRYZJA i KONFORMIZM. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 A ja jestem z Niego dumna. Znakomicie się zachował 27.01.11, 15:14 w tym niełatwym czasie. Bardzo urósł w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
bemada2 Re: A ja jestem z Niego dumna. Znakomicie się zac 27.01.11, 15:55 Oznacza to, że ślepia masz większe od wilka! Do tego i z rozumem nietęgo! Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 To jest typowy poziom kultury zwolenników PiS? 27.01.11, 23:49 Bardzo współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
2mimoza Re: A ja jestem z Niego dumna. Znakomicie się zac 27.01.11, 16:04 mt7 napisała: > w tym niełatwym czasie. ( Tusk ) Bardzo urósł w moich oczach. On tak potrafi publicznie wam do ciasnych głów napi....ć że Ty dostajesz permanentnych orgazmów ? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 To jest typowy poziom zwolenników PiS? 27.01.11, 23:52 Piszesz do starej kobiety. Ale ciebie przecież to nie obchodzi. Robisz to w ramach wolontariatu, czy odpłatnie? Jak tak nabluzgasz na blogach, lepiej się czujesz? Dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa zast 27.01.11, 15:55 Tusk: Zastrzegam sobie prawo pierwszej nocy po wstąpieniu do PiS-u. Schetyna: A ja skorzystam z okazji, aby wykorzystać chody u Michnika, by napisał, iż PiS była tak samo dziewicza, jak i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
samhawkins POzagryzajcie się POmatoły! 27.01.11, 16:01 Polska tylko na tym zyska! Serdecznie mam dośc tych tępcyh, przygłupich matołków Odpowiedz Link Zgłoś
heresy Re: POzagryzajcie się POmatoły! 27.01.11, 17:25 Nie rozumiem tylko jednego. Chciałbyś, aby PIS wygrał wybory? Programowo narzekamy na każdą partię rządząca i zwykle żadna nie utrzymała się dłużej, niż jedną kadencję. Wszyscy nadają, to na PIS, to na PO, ale jaka jest alternatywa? Co ma wnieść ten komentarz? Chcesz, aby PO się rozwiązało i pozostał tylko PIS i SLD, trudno w ogóle rozmawiać o PJN i PSL z minimalnym poparciem? Serio pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_po_berlinsku dlaczego nie piszecie już o kolesiach Grabarczyka? 27.01.11, 16:12 prawda w oczy kole, po co rozgrzebywać temat kolesi Grabarczyka, lepiej zapełnić strony czymś innym Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx a może do cholery panowie posłowie skoncentrują 27.01.11, 16:15 się na PRAWDZIE i JAWNOŚCI "Schetyna mówi w rozmowie z "Gazetą": - Źle się stało, że dałem satysfakcję PiS." ...a nie, kwa, kto komu ma dać satysfakcę. Odpowiedz Link Zgłoś
nik-er Re: ciebie już dawno kaczyński osrał 27.01.11, 16:17 jak wchodzisz na forum to tylko smród gów.a sie rozchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 16:24 "...powiedział mi niedźwiedź przysłowie niedźwiedzie: PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ POZNAJE SIĘ W BIEDZIE". I lepiej że Shrek-Schetyna pokazuje swoją prawdziwą twarz (skrywaną za dobrodusznym, głupawym uśmiechem) teraz. Jeszcze kilku członków zarządu PO ma szansę odstąpić od niego - tylko głupi wprowadza ferment do drużyny, gdy zaczyna się ważny mecz ! Tyle powinien rozumieć b. prezes Śląska Wrocław ! Odpowiedz Link Zgłoś
szczypopasku Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 16:24 Schetynie potrzeba dużo doświadczenia i pracy,żeby dorównać Tuskowi.D.Tusk to lokomotywa dla całej platformy.Tak samo małostką jest Kaczyński do Tuska.. Odpowiedz Link Zgłoś
s.im.123 Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 17:09 Uważam,że p.Schetyna zachowuje się nielojalnie wobec premiera Tuska.A w ogóle pan Schetyna nie ma żadnej charyzmy do piastownia stanowisk państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek ale mnie nabraliście! 27.01.11, 17:25 po przeczytaniu tytułu, myślałem, że chodzi o "zły dotyk" ... a tu znowu Smoleńsk ... zatem - skórka za wyprawkę! (czy we mnie jest sex?) Odpowiedz Link Zgłoś
kadruaw PO ma juz oczywiscie TVP 27.01.11, 18:01 Antoni Macierewicz totalnie miazdzy Nawrockiego, pokazujac mu jaki jest malenki. NAPRAWDE SUPER ZOBACZ VIDEO .... www.youtube.com/watch?v=ngX27KNBwUg&feature=player_embedded# Odpowiedz Link Zgłoś
kadruaw Re: PO ma juz oczywiscie TVP 27.01.11, 18:53 prawda rzadowa: www.youtube.com/watch?v=iQ65RTxLZJY Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: PO ma juz oczywiscie TVP 27.01.11, 23:15 gadał dziad do obrazu ... piękna rozmowa - można by powiedzieć, gdyby nie fakt, że to pan redaktor reprezentuje dla szerokich mas pracujących miast i wsi "normalność" Odpowiedz Link Zgłoś
pyra-dk Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 18:07 Pan Schetyna wyglada na pospoliteg kretyna! Kiedy Polacy sie od nich uwolnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Za dawanie żeru PiSuarom GS powinien beknąć. 27.01.11, 18:56 Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 19:33 Ale właściwie co się stało? Myślę, ze dziennikarze rozdmuchują sprawę, której nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 20:07 Dla mnie nie ważne Tusk czy Schetyna obaj Pochodzą z jednego młyna. Z tej samej mąki są ulepieni,razem dotrwają aż do jesieni. Wybory dla nich sprawą nadrzędną,a wszystko inne sprawą podrzędną. Potem za łby się pewno chwycą i wnet do prasy haki przemycą. O rządy w partii cała ta draka,a wszystko inne to niepoznaka. Schetyna pewno będzie na czele,bo elektorat Tuska oleje. Odpowiedz Link Zgłoś
kkapiotrek Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 20:17 Panowie odwagi ! Jeżeli trzeba przeprowadzić reformy to je róbmy. Wybory wygrywają odważni albo proste chamy, które kłamią i oszukują prostych ludzi. Odważnie mówcie prawdę i pracujcie a wygracie Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik-0 Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 20:29 Tusk pozbędzie się Schetyny jeszcze zwali nań swe winy. Wcześniej Tusk się już wykazał,czerwień kartek już pokazał. Zobaczyli założyciele - mówił do nich "przyjaciele" To Olechowski,Piskorski,Rokita - no i "siostra" jego Zyta. "Bracie" kochany mówiła - teraz wiemy jak skończyła. Myślę że Schetyna wcześniej siędzie - zanim Tusk się go pozbędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 22:27 Kolega musowo z okolic Częstochowy po rymach sądząc;) Odpowiedz Link Zgłoś
yrbgqhvp Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 21:15 Taki polityk jak Pan Schetyna powinien ważyć słowa. Gorzej, jeżeli robi to z premedytacją. Premier Tusk ma klasę. Ucz się Panie Marszałku, bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Tusk do Schetyny: Czemu ty mi to robisz 27.01.11, 21:47 Nie ma to jak wyczucie czasu - jak pierdnąć w filharmonii! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo_99 PO obieca obniżkę VATu. LiberoChołota to kupi :) 27.01.11, 22:28 Nie jeden kit POpaprańców liberochołota kupiła i dalej kupuje. W Orwellu tak było, że jeden z bohaterów cieszył się jak dziecko, gdy ogłoszono, że przydział czekolady WZRÓSŁ z 200 do 100 gramów na tydzień. Tak samo liberochołota - głupawy elektorat ścierwoliberałów - ślepo gapi się w liberałów i cieszy się, że VAT spadł do 23% zgodnie z obietnicą, że będzie 15%. Normalnie to w Chinach społeczeństwo nie jest tak wymóżdżone jak w Polsce. Tragedia i wstyd na świecie, że Tunezja i Egipt rozpiździa rządy za duperele a tu daje się liberochołota grzmocić w odbyt aż swiszczy. No chyba, że tak lubicie. Odpowiedz Link Zgłoś