babka-jaga 06.02.11, 20:36 To ogromna strata!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anty65 Gary Moore nie żyje 06.02.11, 21:05 Smutna wiadomość. Każdy kto pamięta Thin Lizzy przypomniał sobie ich przeboje. I solowe Garego też. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Gary Moore nie żyje 06.02.11, 21:42 nie wazne ile masz lat,ale jesli kochasz rocka to jego smierc jest bolesna strata. Ostatnio wlasnie slucham jego skladanki the best of.. taki kawalek jak ' wishinng well '/znany z wykonania free i innych grup/ czy ' empty rooms' pierwszy piekne gitarowe solo a drugi to nostalgiczny wyciskacz lez.. Odchodza ostatni najlepsi co tak pieknie na gibsonkach zasuwali..niech Bog cie prowadzi po tamtej stronie Garry! Odpowiedz Link Zgłoś
niemoher Gary Moore nie żyje 06.02.11, 22:53 Jeszcze dzis rano zgralem sobie na kompa Jego " The best of..." - uwielbiam jego muzyke, wychowalem sie na niej, lubie Jego solowki i klimat Jego piosenek. Teraz bedziesz mial juz wiecej czasu na swoje granie... Jeszcze jeden wielki muzyk, ktorego bedzie brakowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
yamata Gary Moore nie żyje 07.02.11, 00:04 O qu...! Taka wiadomość na koniec weekendu... Szlag, poniedziałek będzie naprawdę przejebany, chyba się jeszcze zdążę skuć troszeczkę... Szkoda człowieka. Naprawdę mógł jeszcze trochę dla nas pograć... Mam nadzieję, że tam dokąd poszedł, można posiadać gitarę... I jest ją do czego podłączyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mobrebski Aaaaj! 07.02.11, 00:45 Jakiś czas temu Cozy Powell, niespełna rok temu Ronnie James Dio, a teraz Gary Moore... Rock ubożeje. Bardzo to smutne. Aaaaj!! Wieczny odpoczynek racz Gary'emu dać Panie... Michał Obrębski Odpowiedz Link Zgłoś
kakanek81 Gary Moore nie żyje 07.02.11, 09:22 Ale się chłopisko szybko zwinął.Ja jestem kapkę starszy od niego.Teraz to już za późno ale chętnie zająłbym jego miejsce za to,ażeby ten gościu jeszcze trochę ludziom pograł.Ja,kompletne zero,który ma serdecznie dosyć tego bytowania na podobno najlepszym ze światów żyję,chociaż kompletnie nie wiadomo po jaką cholerę,a tu sensowny człowiek dający ludziom wiele dobrych emocji,zniknął. Czy to ma jakiś sens?Przypuszczam,że wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
yamata Re: Gary Moore nie żyje 12.02.11, 02:44 Wiesz, może sam fakt że sobie to uświadamiasz, czyni cię lepszym od takiego Kaczyńskiego czy Rydzyka. I może w tym właśnie jest sens ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mothermania Gary Moore nie żyje 07.02.11, 09:28 W lipcu 2002 roku dal kameralny koncert na stadionie w ...... Karpaczu. To byl wspanialy wieczor - pelnia ksiezyca nad gorami, milosnicy motorow Harleya Davidsona wokol i te dzwieki.... Szkoda, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
mukoki Gary Moore nie żyje 07.02.11, 20:20 w sobotę umówiłem się z kumplem. Zachwycaliśmy się instrumentalnym "Blues for narada" świętej pamięci Gary'ego. Szkoda, szkoda, szkoda. W sierpniu 2002 roku mogłem być na jego koncercie, ale tego dnia brałem ślub... pozdrawiam wszystkich wielka strata, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
grzes07 Gary Moore nie żyje 09.02.11, 13:13 swietny gitarzysta, to prawdziwa strata Odpowiedz Link Zgłoś
meloman21 Gary Moore nie żyje 25.04.11, 00:08 Gary Moore, to wspaniały muzyki i gitarzysta. Dla mnie to ogromny żal po Wielkim muzyku. Lubiłem słuchać jego błyskotliwej gry, a na Whisky in de Year(?)w Jego wykonaniu uczyłem się grać na gitarze. W hołdzie skomponuję i poświęcę Mu jeden z utworów na gitarę klasyczną. Spoczywaj w spokoju... Z M Odpowiedz Link Zgłoś