Dodaj do ulubionych

Za wcześnie na pogrzeb PO - listy

19.02.11, 09:58
CZYTAM I NIE WIERZE. CZLOWIEKU JAKI BUDZET , JAKIE AUTOSTRADY , JAKIE BASENY ??? KUP SE PIWO ZAPAL I PRZYZNAJ SIE - NIGDY NIE MIALEM TAK DOBRZE JAK TERAZ.
Obserwuj wątek
    • gumoleus Ja p******! 21.02.11, 13:45
      (NIE)Drodzy GWniarze- mogliście się bardziej postarać, bo te "listy" są jak bum, cyk, cyk- waszą pisaniną!
    • ajakzupa 777 21.02.11, 14:52
      Jest 777 powodów, dla których trzeba znów oddać władzę PO.

Dla mnie ważne to:

1. Krus - brak obiecanej reformy z powodu strachu przed utratą stołków to chyba ze 100 mld straty. Warto w kolejnej kadencji znów stracić następne 100 mld, aby różni, zwykle dobrze sytuowani kombinatorzy nie płacili podatków.

2. Ponad 60 % ustaw, które zakwestionował TK. Warto dla nowej porcji bubli dać władzę Tuskowi.

3. Powód najważniejszy: Gazeta nie musi patrzeć władzy na ręce. Może merdać chwostem przed władzą. Gdyby wygrał kto inny, musiałaby, bidulka, się przestawić i z propagandy prorządowej zajmować się propagandą antyrządową.
    • trajkotek czym różni się Tusk od Kaczyńskiego 21.02.11, 21:14
      "Reasumując: do tej pory mniej więcej było wiadomo, czym różni się Tusk od Kaczyńskiego, a teraz to już chyba wiadomo mniej albo w ogóle."
      podczas kampanii Tuskowi powiedziało się pod adresem Kaczyńskiego, że aby wygrać wybory, gotów nawet, by pójść na grób Blidy ...
      no i poszedł - Komorowski do domu Blidów, i wygrał wybory ...
      Tusk jest skuteczny, skutkiem czego mamy przed sobą radosną przyszłość i pogodną starość ...
      reasumując - zasłużyliśmy sobie na takiego premiera
    • escott Za wcześnie na pogrzeb PO - listy 22.02.11, 00:15
      Obłęd w ciapki... GW i autorzy listów... niech się tylko PO nie denerwuje, niech im tylko nie przyjdzie do głowy, że muszą się postarać trochę, bo wyborcy jednak, czysto teoretycznie rzecz biorąc, w odruchu jakiegoś niepojętego szału mogą zagłosować na kogoś innego niż Front Jedności Narodu...
    • koloratura1 Za wcześnie na pogrzeb PO - listy 22.02.11, 10:34
      Coś mi się widzi, że żarliwi przeciwnicy Platformy - obok szeregu fatalnych uwarunkowań, jak: trzyletnia obecność w Pałacu pisprezydenta, ogólnoświatowy kryzys, powodzie, katastrofa smoleńska i związane z nią olbrzymie, a nieplanowane, wydatki - nie zauważyli jeszcze jednego faktu, a mianowicie - że PO rządzi w nieszczęsnej koalicji z PSL-em, który - jak mało kto - wie gdzie stoją (jego!) konfitury i do perfekcji opanował sztukę kręcenia psem przez ogonek.

Koniecznie należy zagłosować na PO i to z taką siłą, żeby mogła rządzić samodzielnie.
      A wtedy na pewno zrealizuje maksimum własnych obietnic.
    • jan_dreptak Za wcześnie na pogrzeb PO - listy 22.02.11, 11:33
      Pan Prezes żywo się interesował czy Barbarze Blidzie założą czy nie założą kajdanek, ktoś nie do końca zrozumiał o co prezesowi chodziło i w efekcie na Blidzie popełniono samobójstwo. Jak dla mnie wystarczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka