neotehuana 24.02.11, 14:47 A nad czym tu plakac? Chyba, ze nad polska glupota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marian391 Zespół dyletantów 24.02.11, 15:04 nie majacych najmniejszego pojęcia nie tylko o podstawowych zasadach bezpieczenstwa lotów ale elementarnych prawach fizyki. Tylko patrzeć jak Maciarewicz sięgnie do "ekspertów" telepatii aby dowieść, że rosjanie telepatycznie zmusili załogę do lądowania. Odpowiedz Link Zgłoś
rozenek_taki Ale magnesy były? 24.02.11, 21:17 Tylko dobrze ukryte w krzakach ... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Czemu spadła tutka? 25.02.11, 08:15 rozenek_taki napisała: > Ale magnesy były? > Tylko dobrze ukryte w krzakach ... Co do magnesów - to nie wiem, ale na pewno Tusk z Putinem latali po lesie z siatkami na motyle... Odpowiedz Link Zgłoś
yamata Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 15:29 Najlepszy w tekście jest ten "lej jak po upadku meteorytu"... Ale głupi ci posłowie, jak dzieci... W życiu nie widzieli samolotu na oczy, a już na pewno katastrofy, nawet na filmie. I ci goście rozstrzygają o prawdzie. Nie rozróżniają aluminium od betonu. A to dziwne, bo myślałem że swój swojego zawsze pozna... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
as31 Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 15:49 Szczypińska, Krukówna, Macierewicz - spece od katastrof lotniczych - przesłuchują sumiennie, srogo, pytania dociekliwe, trafne... Cyrk/kabaret. Błazenada. Odpowiedz Link Zgłoś
sinhuesinhue Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 16:00 "A jakim samolotem przyleciał premier? - Dużym - odpowiedział Wiśniewski, a na sali rozległ się śmiech" - tak mi sie wydawało że dla posłów PiS katastrofa to szopka. Zakłamane s....yny Odpowiedz Link Zgłoś
prorock Paliwo lotnicze 24.02.11, 16:05 >I po raz kolejny dziwił się, że na miejscu nie wybuchło paliwo. - Płynne paliwo nigdy nie wybucha, wybuchają opary paliwa, a paliwo lotnicze to takie frakcje, które w normalnych warunkach słabo parują. W samolotach stosuje się takie paliwo jakie się stosuje, właśnie głównie po to żeby ograniczyć ryzyko wybuchu. >Części, których dotykałem nie śmierdziały paliwem. Tam było >co najmniej 109 ton paliwa, ten zapach powinien być Paliwo lotnicze ma prawie niezauważalny zapach, trochę jak wazelina techniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
darek4455 Re: Paliwo lotnicze 24.02.11, 16:22 prorock napisał: > > > Tam było > >co najmniej 109 ton paliwa, Z tego co wiem Tupolew 154 ma masę startową ok. 80 T. Gdzie oni upchali 109 ton paliwa?. Debilni dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Paliwo lotnicze 24.02.11, 19:33 darek4455 napisał: > prorock napisał: > > > > > > > Tam było > > >co najmniej 109 ton paliwa, > Z tego co wiem Tupolew 154 ma masę startową ok. 80 T. Gdzie oni upchali 109 ton > paliwa?. Debilni dziennikarze. > Jasne, ze to bzdura. Dokladnie masa wlasna to 55,3 t, zbiorniki paliwa w platach nosnych. Masa startowa 102 t. Wiec skad 109 ton paliwa. Tacy to eksperci. Chyba, ze ciagnal za soba cysterne. Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Paliwo lotnicze 24.02.11, 21:03 TU-154M nr 1 miał 19,5 ton paliwa w dniu startu, a maks. może zatankować niecałe 40 ton! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 16:10 No to chłopcze już masz przesrane u PiSdzielców, musisz zmienić zeznania, twierdzić że strzelano nawet byłeś ranny tylko się wykaraskałeś, mgła też była sztuczna, brzozę posadzili kacapy dzień wcześniej. Musisz stać się bardziej gadatliwy i podtwierdzać wszystkie wersje zamachu jaki przedstawia PiS i Pospieszalsko Radio-Maryjni, wtedy będziesz wiarygodnym świadkiem w innym wypadku prawicowo - kościółkowy motłoch może rzucić na ciebie klątwę oraz okrzyknąć ruskim agentem. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 16:20 No, 109 ton paliwa to tam raczej nie było - maksymalna masa startowa całego Tu-154 to nieco ponad 100 ton, a paliwa zabiera on maksymalnie niecałe 40 ton (a po dłuższym locie, musiało go być już zapewne znacznie mniej). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Paliwa, w momencie wypadku, było ok. 11 ton 24.02.11, 17:41 czyli gdzieś 13750 litrów Odpowiedz Link Zgłoś
miroskom Trzeba się było cieszyć 24.02.11, 16:21 Tylu PIS-owców w katastrofie - sama radość. Odpowiedz Link Zgłoś
szary-polak Widziałem głupią minę Macierewicza, na żywo ! 24.02.11, 17:03 Oglądałem ten spektakl PIS-u, pod przewodnictwem Macierewicza, na żywo w internecie.. Ha,ha,ha,ha ..Wiśniewski załatwił tych łobuzów na amen! Żadnej sztucznej mgły, żadnych strzałów. Żywa prawda, podparta autentycznym filmem i merytorycznym opisem miejsca i zdarzeń... Widok ogłupiałych min Macierewicza,Wróbel,Zielińskiego,Sikory i innych z PIS-u, wart był najwyższej ceny ! Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello I tu powstaje pytanie ... 24.02.11, 17:45 czyim agentem jest Wiśniewski, że wprowadza fałszywe informacje mające na celu wniesienie zwątpienia w szeregi wiernych teorii zamachowej i czy w ogóle jest patriotą, bo przecież gdyby był, to powinien się tam postrzelić z rosyjskiej bronii krzycząc głośno (by się na taśmie na grało) "Nie strylajtie, nie ubiwajtie !!!" by był dowód na zamach i usuwanie świadków !!! ;))) A to mu się na Salonie24 dostanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bmarq Re: I tu powstaje pytanie ... 24.02.11, 19:21 Nie bój żaby! Jak Yaro dorwie się do koryta, to tym panem zajmą się odpowiednie służby. Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Re: I tu powstaje pytanie ... 24.02.11, 20:06 Nie chcę, byś wykrakał/a. Próbki już mieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
pzgr Re: I tu powstaje pytanie ... 24.02.11, 19:43 to proste: montażysta Wiśniewski, to zamaskowany mason-żydysta WSI-niewski Odpowiedz Link Zgłoś
krokus24kr Re: Widziałem głupią minę Macierewicza, na żywo ! 24.02.11, 17:47 szary-polak napisał: > Oglądałem ten spektakl PIS-u, pod przewodnictwem Macierewicza, na żywo w inter > necie.. > Ha,ha,ha,ha ..Wiśniewski załatwił tych łobuzów na amen! Żadnej sztucznej mgły, > żadnych strzałów. Żywa prawda, podparta autentycznym filmem i merytorycznym opi > sem miejsca i zdarzeń... Widok ogłupiałych min Macierewicza,Wróbel,Zielińskiego > ,Sikory i innych z PIS-u, wart > był najwyższej ceny ! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< też się ubawiłem.. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_polak Re: Widziałem głupią minę Macierewicza, na żywo ! 24.02.11, 19:08 Gdzie mozna to zobaczyc na internecie? Bardzo chcialbym poogladac te czarna komedie... szary-polak napisał: > Oglądałem ten spektakl PIS-u, pod przewodnictwem Macierewicza, na żywo w inter > necie.. > Ha,ha,ha,ha ..Wiśniewski załatwił tych łobuzów na amen! Żadnej sztucznej mgły, > żadnych strzałów. Żywa prawda, podparta autentycznym filmem i merytorycznym opi > sem miejsca i zdarzeń... Widok ogłupiałych min Macierewicza,Wróbel,Zielińskiego > ,Sikory i innych z PIS-u, wart > był najwyższej ceny ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_polak Re: Widziałem głupią minę Macierewicza, na żywo ! 24.02.11, 19:09 Dajcie innym sie tez ubawic...Gdzie to mozna zobaczyc? Przeciez to historyczne wydarzenie. wolny_polak napisał: > Gdzie mozna to zobaczyc na internecie? Bardzo chcialbym poogladac te czarna kom > edie... > > szary-polak napisał: > > > Oglądałem ten spektakl PIS-u, pod przewodnictwem Macierewicza, na żywo w > inter > > necie.. > > Ha,ha,ha,ha ..Wiśniewski załatwił tych łobuzów na amen! Żadnej sztucznej > mgły, > > żadnych strzałów. Żywa prawda, podparta autentycznym filmem i merytoryczn > ym opi > > sem miejsca i zdarzeń... Widok ogłupiałych min Macierewicza,Wróbel,Zieliń > skiego > > ,Sikory i innych z PIS-u, wart > > był najwyższej ceny ! Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Widziałem głupią minę Macierewicza, na żywo ! 24.02.11, 21:13 Nie do końca "załatwił", bo pan Wiśniewski podchodził od zupełnie innej strony, niż ta (bliżej zabudowań lotniska) - gdzie leżała kabina pilotów, podwozie i większość ciał - i gdzie strzelano 4 razy. Film Rosjanina, krążący w necie, na którym słychać m.in. cztery strzały i dwukrotnie te słynne słówka "Ni chu.. siebie" - był drugim filmowym dowodem nakręconym kilka minut po katastrofie. Film Wiśniewskiego, prawie cały pokazano w TVP juz 10-4-2010, kilka godzin po katastrofie, nie było tylko tych końcowych utarczek słownych z miejscowymi ludźmi, ochroną?, strażakami na lotnisku. W pierwszej wersji Internetowej tego filmu, tez tego nie było, a za to było przekleństwo Wiśniewskiego : "Ja pier.., to nasz samolot" Odpowiedz Link Zgłoś
perfect.samsara Re: Trzeba się było cieszyć 24.02.11, 17:22 i z czego tu się cieszyć ? 100 osób zginęło, w tym wielu zasłużonych, kombatantów, społeczników ... zupełnie niepotrzebnie ... Że duży % z pisu? i tak by odeszli w odstawkę, a tak to kabaret trwa dalej ... i ich miejsce szybko się wypełniło nowymi bystrzakami ... Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 17:23 A co z tymi BUTELKAMI po BIMBRZE kturego chlano w tym Samolocie w kabinie tego malego Prezydenta tez zapewne zostaly sfilmofane ale przez tego Agenta wywiadu TU 154 M ocenione, ze byly to nie Butelki a Rosyjskie Granty kturymi Putin zucajac spowodowal rozbicie sie tego Tupolewa takie prawdziewe pokazanie jest dowodem ze GRANATEM po Bimbrze polskiego wyrobu po rozpuszczalniku do Farb mozna rozbic Samolot tego dowiud Agent Antek 154 M Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 17:31 Dobrze, ze nie bylo przy tym ziobry. ten kazalby Wisniewskiego zakuc i zmusic do przyznania sie, ze strzelano do niego i pogoda byla sloneczna. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus24kr Montażysta TVP zawiódł oczekiwania PIS-u... 24.02.11, 17:52 Powiedział prawde,a to dyskwalifikuje w oczach Kaczyńskiego i jego parobków, zwanych PIS. Wiśniewski miał mówić o zamachu, strzelaniu do rannych w tył głowy, jak sugerowała towarzyszka Kempa... Macierewicz mu tego nie daruje.... Odpowiedz Link Zgłoś
d-dedimery Re: Montażysta TVP zawiódł oczekiwania PIS-u... 24.02.11, 18:01 krokus24kr napisał: > Powiedział prawde,a to dyskwalifikuje w oczach Kaczyńskiego i jego parobków, z > wanych PIS. > Wiśniewski miał mówić o zamachu, strzelaniu do rannych w tył głowy, jak sugerow > ała towarzyszka Kempa... Macierewicz mu tego nie daruje.... ---------..........------- Montażysta zawiódł PIS na całej linii....Oni mu to zapamiętają ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_polak Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 19:06 Maciolek, glowny szpicel IV RP wciaz weszy i weszy, zeby sie czegos uczepic i jak sep krazy nad Smolenskiem. Ten facet to naprawde bardzo smutny pan, doskonaly bylby z niego glowny inkwizytor.... Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 wolny_polak... Transmitowali to w internecie.. 24.02.11, 19:18 Poszukaj na portalach TVN24 i podobnych . Może jest też na portalu PIS.pl ? Chociaż wątpię.... Odpowiedz Link Zgłoś
szczypopasku Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 19:20 tak głupich pytań nie mających żadnych podstaw do wyjaśnienia katastrofy samolotowej ,to można spodziewać się tylko od posłow pis.Za co ci ludzie biorą pieniądze wypracowane cięzko przez podatników.Najbliższe wybory nie powtórzą członków tej komisji.,isna żenada,kompromitacja,pajacowanie.Ludzie opamiętajcie się ,kompromitacja polski i narodu przez grupę oszołomów.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asraz Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 19:40 Montażysta TVP mija się z prawdą, gdyż wcześniej opowiadał jak "Ruskie Strażaki" odpalili trzy motopompy i wytwarzali sztuczną mgłę, a buźnili bo czwarta motopompa nie chciała odpalić. Ponoć jednak "" Rumcajs z Gargamelem "" sprawdzali czy ktoś przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 20:31 Ciekawe co teraz ten slynny Rogalski powie bo przeciez ma dowody o sztucznej mgle , gdzie sie Jarus schowal ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 20:42 Q*wa Antoś, czemuś ty nie kazał dokręcić do tego filmu sztucznej mgły, serii z kaemów i wybuchów granatów? Miałbyś hit, a tak tylko znowu na idiotę wyszedłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 20:46 "Miała być sensacja..." Wyszła głupków desperacja. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Montażysta TVP: Nikt do mnie nie strzelał, mgła... 24.02.11, 21:32 Macior, i znow wyszedles na glupka, ekspercie zas......y. Odpowiedz Link Zgłoś