ambl 02.03.11, 08:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurber1 Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:25 Dubieniecki z Kaczyńskim - "ZERO DO ZERA I BĘDZIE KARIERA !" Odpowiedz Link Zgłoś
czernobyl2 [...] 02.03.11, 08:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:44 czernobyl2 napisał: > teraz p. Dubienicki dowie sie co mu może zrobić rozżalony pismak, i jak długo b > ędzie się mścił. Ale to nie żaden pan, tylko cwaniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
roc_kloc Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 09:42 No właśnie, popatrzcie na szelmowski wyraz twarzy. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
lk10 Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 13:24 wygląda na podłego małego cwaniaczka i pewnie jest taki - szelmowski wyraz twarzy to zbyt pozytywne określenie, zdecydowanie zbyt........ roc_kloc napisał: > No właśnie, popatrzcie na szelmowski wyraz twarzy. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 A dla palesty splendor to i chwała 02.03.11, 09:48 mieć miedzy sobą bandyckiego wała ? Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku siemrana rodzinka, ale żeby z Żoliborza? 02.03.11, 09:39 z Żoliborza a nie Pragi? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: siemrana rodzinka, ale żeby z Żoliborza? 02.03.11, 10:44 q-ku napisał: > z Żoliborza a nie Pragi? Ty się odczep! ;) Ja się urodziłam i wychowałam na Pradze, o! (Ale ciocię miałam na Żoliborzu; nawet ks. Popiełuszkę znała osobiście i w domu przyjmowała.) Odpowiedz Link Zgłoś
apatryda_ateista Re: siemrana rodzinka, ale żeby z Żoliborza? 02.03.11, 14:06 Znać Popiełuszkę i go przyjmować w domu to zaszczyt czy obciach? stawiam na to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 A ja myślałem, że Ty mądra na babcię... 02.03.11, 16:44 koloratura1 napisała: > q-ku napisał: > > > z Żoliborza a nie Pragi? > > Ty się odczep! ;) > > Ja się urodziłam i wychowałam na Pradze, o! > (Ale ciocię miałam na Żoliborzu; nawet ks. Popiełuszkę znała osobiście i w domu > przyjmowała.) Odpowiedz Link Zgłoś
hristoforos Dubieniecki winny za Smoleńsk! 02.03.11, 09:11 Po ukazaniu się tego artykułu,stryj Jarek może wysnuć kolejną hipotezę zamachu. 3 miliony odszkodowania , nowe Porsche..... Swoją drogą nie zdziwię się widząc niebawem artykuł o zatrzymaniu Marcina D. za prowadzenie nieczystych interesów. Jego wygląd mówi sam za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 No właśnie. 10 za sam wygląd! Daleko zajdzie... 02.03.11, 09:43 hristoforos napisał: > Po ukazaniu się tego artykułu,stryj Jarek może wysnuć kolejną hipotezę zamachu. > 3 miliony odszkodowania , nowe Porsche..... Swoją drogą nie zdziwię się widząc > niebawem artykuł o zatrzymaniu Marcina D. za prowadzenie nieczystych interesów > . Jego wygląd mówi sam za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Dobrzy jesteście. Ledwie M. Kaczyńska skrytykowała 02.03.11, 10:45 W. Bartoszewskiego, a już GW wyciąga kwity na jej męża. :D Rewelacyjna zagrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobrzy jesteście. Ledwie M. Kaczyńska skrytyk 02.03.11, 10:50 oelefante napisał: > W. Bartoszewskiego, a już GW wyciąga kwity na jej męża. :D Rewelacyjna zagrywka > . Zdecydujcie się. Dubieniecki to na pewno kryształowy człowiek ale ja tu czytam, że kwity poszły za to, że Dubieniecki się niegrzecznie do dziennikarza odezwał. A teraz ty piszesz, że to kwity za Bartoszewskiego. Mogliby go wiesz, za to i za to? No sobie nagrabił. Mafia Michnika mu nie przepuści. Ale Dubieniecki ślicznie ich może załatwić - wystarczy podać ich do sądu. I mafia Michnika pójdzie na dno. Tak więc czekamy na pozew i wreszcie usłużne cyngle z wyborczej dostaną po łapach. Jak już przecież tyle razy dostali. No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Dobrzy jesteście. Ledwie M. Kaczyńska skrytyk 02.03.11, 12:06 Dubienieckiego sprawę bada Prokuratura od kilku dobrych miesięcy. Dlatego Marcin chciał powalczyć szybko o immunitet poselski.Jarek szybko wyniuchał problem rodzinki Martuni i odseparował Marcinka i Martę od koryta PiS.Czekamy na dalszy rozwój wypadków... Odpowiedz Link Zgłoś
tobas1 Re: Dobrzy jesteście. Ledwie M. Kaczyńska skrytyk 02.03.11, 12:16 Oj dopiekła wam wyborcza jak brudności w świetej rodzinie wyciąga. Niby tylko zieciu ale jednak rodzina a tu wychodzi nagle że kasa za śmierć teścia nie dla wnuczków na edukacje czy przyszłe ich mieszkanie poszła ale na nowe porshe. no cóż krytykować i tak nie mozna bo przecie nie wypada - w końcu straszna strata, tragedia itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobrzy jesteście. Ledwie M. Kaczyńska skrytyk 02.03.11, 13:38 tobas1 napisał: > Oj dopiekła wam wyborcza jak brudności w świetej rodzinie wyciąga. Oj dopiekła :D Jesteśmy dobrze wypieczeni i czekamy aż, na pewno uczciwy, pan Dubieniecki pozwie Wyborczą, żeby cyngle do wynajęcia ponieśli karę. I wyborcza na pewno przegra, bo przecież, jak wszystkim wiadomo, kłamie jak z nut i przegrywa proces za procesem. Znaczy się kłamie, opluwa, zohydza. I tylko Prawdziwi Polacy ze środowisk RM, ND i GP mają monopol na rację. No dobrzy są po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
occam Re: Dobrzy jesteście. Ledwie M. Kaczyńska skrytyk 02.03.11, 15:51 Zapewne ja jak i bardzo wielu czytelników czeka na ten pozew z niecierpliwością taką samą z jaką czekamy na wnioski prokuratury w opisywanej sprawie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink polskojęzyczni rządzą, niestety 02.03.11, 17:04 "I tylko Prawdziwi Polacy ze środowisk RM, ND i GP mają monopol na rację. No dobrzy są po prostu." I nie wymyślają tez fizycznie niemożliwych, ani nie opierają wniosków na pogłoskach i insynuacjach, jak ta niedobra, najlepiej się sprzedająca (choć im jakoś spadło chyba niedawno, to do Rzepy jeszcze daleko) Wyborcza. Niestety, za dużo jest polskojęzycznych w Polsce, dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: polskojęzyczni rządzą, niestety 02.03.11, 20:07 martin.slenderlink napisał: > Niestety, za dużo > jest polskojęzycznych w Polsce, dramat. Kto to "polskojęzyczni"? Ja na przykład jestem polskojęzyczny. To źle? Wolałbyś, żeby mniej ludzi w Polsce mówiło po polsku, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.epoki Re: Dobrzy jesteście. Ledwie M. Kaczyńska skrytyk 02.03.11, 14:13 zafascynowala mnie twoja sygnaturka: wiesz moze, co stalo sie z 660 tysiacami PLN reszty, bo przeciez wiecej niz 12 kawalkow nie moglo to kosztowac? chcialbym wiedziec, dokad trafiaja moje podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobrzy jesteście. Ledwie M. Kaczyńska skrytyk 02.03.11, 20:14 czlowiek.epoki napisał: > zafascynowala mnie twoja sygnaturka: wiesz moze, co stalo sie z 660 tysiacami P > LN reszty, bo przeciez wiecej niz 12 kawalkow nie moglo to kosztowac? chcialbym > wiedziec, dokad trafiaja moje podatki. To co widać teraz to zajawka. Prawdziwy serwis za 600 koła ujrzy światło dzienne w czerwcu. I daję sobie kosmyk z brody uciąć, choć nie mam brody, że wszystko będzie pięknie rozliczone. Bo musi. Niestety - mechanizm dotowania takich przedsięwzięć jest chory. To czysta patologia. Ale najmniej winię tutaj autora serwisu, bo on się po prostu zgłosił z pomysłem po kasę i był w odpowiednim miejscu kolejki. Jak dają to czemu nie brać? Ale oczywiście bez względu na to, czy ten serwis kosztowałby pięć tysięcy czy pięć milionów, to kasa jest wyrzucona w błoto. Z definicji :) Odpowiedz Link Zgłoś
qdlatainc Re: Dobrzy jesteście. Ledwie M. Kaczyńska skrytyk 02.03.11, 12:21 A może to M. Kaczyńska pisała na blogu o prof. Bartoszewskim by odwrócić uwagę od (jakże kulturalnych) słów swojego męża do dziennikarza? Odpowiedz Link Zgłoś
krystin9 Re: Dobrzy jesteście. Ledwie M. Kaczyńska skrytyk 02.03.11, 16:37 oelefante napisał: > W. Bartoszewskiego, a już GW wyciąga kwity na jej męża. :D Rewelacyjna zagrywka > . Facet w końcu się wkurzy i poda "dziennikarzy" GW do sądu za publiczne szkalowanie.Tym bardziej, że nie wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Dobrzy jesteście. Ledwie M. Kaczyńska skrytyk 02.03.11, 19:48 krystin9 napisała: > oelefante napisał: > > > W. Bartoszewskiego, a już GW wyciąga kwity na jej męża. :D Rewelacyjna za > grywka > > . > Facet w końcu się wkurzy i poda "dziennikarzy" GW do sądu za publiczne szkalowa > nie.Tym bardziej, że nie wiadomo o co chodzi. Wiadomo,wiadomo chodzi o pieniadze. > Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:25 Właściwie idealne dossier na działacza PiSu.Kuchciński, Kaczyński i reszta robią za słupy, frajerzy głosują .....no i dolce vita !! :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:52 > Kuchciński, Kaczyński i reszta robią za słupy, frajerzy głosują .....no i dolce vita !! :-DD No rzeczywiście. :-))) Instytucja pożytecznych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kedzier47 Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 09:06 TO dossier PASUJE DO WIĘKSZOŚCI POLITYKÓW ,TYCH Z PO RÓWNIEŻ ,A NIE ZAPOMINAJ ŻE DUBIENIECKI NIE JEST POLITYKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 09:48 kedzier47 napisał: > TO dossier PASUJE DO WIĘKSZOŚCI POLITYKÓW ,TYCH Z PO RÓWNIEŻ ,A NIE ZAPOMINAJ > ŻE DUBIENIECKI NIE JEST POLITYKIEM ______________________________________________________________ To prawda, co do polityków. Co do Dubanieckiego też - jest tylko hobbystą politycznym :-D Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 10:29 kedzier47 napisał: > TO dossier PASUJE DO WIĘKSZOŚCI POLITYKÓW ,TYCH Z PO RÓWNIEŻ ,A NIE ZAPOMINAJ > ŻE DUBIENIECKI NIE JEST POLITYKIEM Fakt, jeszcze nie jest, ale ma zadatki. Umie juz krasc. Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:26 I tak oto powoli a systematycznie zaczyna wychodzić szydło z worka... Odpowiedz Link Zgłoś
rosomak9 Jednym slowem nieciekawy gosc... 02.03.11, 08:29 Zreszta cala ta rodzinka lacznie ze stryjem jest jakas taka pokrecona! Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:30 "Matucha" ma obszerne kontakty z ludźmi znanymi, ale "Wybiórcza" wybiórczo informuje tylko o kontakcie z kimś kto jest związany rodzinnie z Kaczyńskimi. "Wybiórczo" - przecież Dubieniecki to wasz człowiek z SLD. A co sądzicie o odpowiedzialności zbiorowej (dziadek w Wehrmachcie też jest sprawą naganną)? Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:38 i to wasz człowiek z SLD Jaki wasz z SLD? To przecież Michnik odstawił SLD od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiadyrman Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 09:10 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink Michnik teh Almighty 02.03.11, 10:16 Hehehehe. Michnik, teh Almighty. Pismacze asy z prawej, by chcieli przeforsować swoją wersję rzeczywistości historii społeczno-politycznej, ale nie mogą. Michnik rozdaje karty. Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink Przecinek 02.03.11, 10:18 Błe. Oczywiście tak powinno być: Hehehehe. Michnik, teh Almighty. Pismacze asy z prawej by chcieli przeforsować swoją wersję rzeczywistości historii społeczno-politycznej, ale nie mogą. Michnik rozdaje karty. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Przecinek 02.03.11, 10:59 martin.slenderlink napisał: > Hehehehe. Michnik, teh Almighty. Pismacze asy z prawej by chcieli przeforsować > swoją wersję rzeczywistości historii społeczno-politycznej, ale nie mogą. > Michnik rozdaje karty. Michnik jeszcze za komuny przyzwyczaił się mówić prawdę i inaczej nie potrafi. I stąd ta różnica między nim a pismaczymi asami z prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna Czy Michnik kiedyś powiedział prawdę ? 03.03.11, 03:33 koloratura1 napisała: > Michnik jeszcze za komuny przyzwyczaił się mówić prawdę i inaczej nie potrafi. Czy mogłabyś podać jakiś przykład potwierdzający to, że Michnik (chociaż raz w życiu) napisał prawdę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
01zefka Re: Czy Michnik kiedyś powiedział prawdę ? 03.03.11, 06:16 kaczka dziwaczka - z tych kaczątek co kurdupel i zdybaniecki? nie dorośniesz jak nie spróbujesz kaczki na zimno z zimną wódeczką.koty na ciepło to specjalność kurdupla.Panu Michnikowi to możesz powiedzieć dzień dobry,pozdrów swojego ojca z Torunia,też należy do tego samego gatunku gangsterów.amen Odpowiedz Link Zgłoś
jk1962 Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:41 juesej napisała: przecież Dubieniecki to wasz człowiek z SLD ....................... O nie! To wasz człowiek i wasz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.epoki Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 10:14 z SLD to jest jego stary, cwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 10:52 juesej napisała: > "Matucha" ma obszerne kontakty z ludźmi znanymi, ale "Wybiórcza" wybiórczo info > rmuje tylko o kontakcie z kimś kto jest związany rodzinnie z Kaczyńskimi. "Wybi > órczo" - przecież Dubieniecki to wasz człowiek z SLD. A co sądzicie o odpowiedz > ialności zbiorowej (dziadek w Wehrmachcie też jest sprawą naganną)? Nie zauważyłeś? Tytuł artykułu (nawet nie musisz czytać całego, żeby się nie wygłupić), brzmi: Dubieniecki i gangsterzy. Czyli - nie chodzi o kontakty Matucha (Matuchy?), tylko o kontakty Dubienieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
potpurka Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:30 Tomasz M i Marcin D - stąd nazwa MD Invest Group, więc nie mówcie, że Dupieniecki na siebie zarejestrował cudzą spółkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:45 potpurka napisała: > Tomasz M i Marcin D - stąd nazwa MD Invest Group, więc nie > mówcie, że Dupieniecki na siebie zarejestrował cudzą spółkę. a MD to marcin dubieniecki, tylko co z tego ? jakie ma znaczenie nazwa wydmuszki ? Odpowiedz Link Zgłoś
potpurka Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 14:01 > > potpurka napisała: > > > Tomasz M i Marcin D - stąd nazwa MD Invest Group, wi > ęc nie > > mówcie, że Dupieniecki na siebie zarejestrował cudzą spółkę. > > > a MD to marcin dubieniecki, tylko co z tego ? jakie ma znaczenie nazwa wydmuszk > i Nadal uważam, że spółka od początku należała do obydwu panów, a MD to skrót od dwu nazwisk, a nie inicjały Dupienieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 14:08 To co uwazasz niewiele znaczy. To co jest w KRS znaczy sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
yeyq Dubieniecki 02.03.11, 08:30 już dawno zauważyłem że temu człowiekowi źle z oczu patrzy... jego wzrok ma coś w sobie bynajmniej nie z pozytywnej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
y.y ambl na polecenie prezia odrwacasz uwagę? 02.03.11, 08:31 Czy kłamiesz tak na własny rachubek?:) ------------------ Forum przeprasza za Palestrinę, Galbę, Poszeklu, wet3 i innych szczekaczy na żołdzie pisiorków Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:34 Dubieniecki - kazałeś dziennikarzom sie odpier.do.lić - to masz pozamiatane... jesli kiedykowliek zrobiłeś cokolwiek dwuznacznego - prezczytamy o tym - a ty wylecisz z palestry :D tak kończą frajerzy Odpowiedz Link Zgłoś
gregory433 Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:57 Jak by był czysty to i dziennikarze nie mieliby o czym pisać a on wytoczyć im poważny proces,przecież jest "prawnikiem" i zna dużo innych prawników. Ale jakoś siedzi cicho ,żadnego procesu,nic,bo wie że proces byłby przegrany a podczas procesu jeszcze więcej by wyciekło. Teraz się martwi jak najszybciej z Martą z Polski zwiać ale wcześniej jeszcze ukraść 4 miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis A jaka bedzie rola Jarka w tym "ukladzie"? 02.03.11, 09:01 Don Corleone.....? Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Dubieniecki to najnormalniejszy żul 02.03.11, 09:25 jego wypowiedzi o zamachu pod Smoleńskiem , chęci bycia premierem albo w ostateczności ministrem , powiązania z przestępcami to i inne - jednoznacznie świadczy o tym ,że jest po prostu kretynem . O kwalifikacjach moralnych się nie wypowiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
wqb hm 02.03.11, 11:17 tak całkiem psów na jego intelekcie bym nie wieszał - obraca sporymi pieniędzmi, mądrze się wżenił, a groźby wobec dziennkarza przezornie sformułował w trybie przypuszczającym..... ma głowę na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Re: hm 02.03.11, 17:55 głowę to on ma ! ale intelekt ? gdyby miał więcej IQ niż kilo marchewki to nie gadał by takich idiotyzmów i nie zadawał się z kryminalistami ! dla mnie , kto zarabia 'brudną " forsę jest idiotą ! dla ciebie nie musi ... Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:34 [b] "Tomasz M. to niejedyny były kryminalista, z którym łączą Dubienieckiego interesy. Tydzień temu "Polityka" pisała o jego wspólniku Jacku M., warszawskim radcy aresztowanym za oszustwa i fałszerstwo" Mam nadzieję, że GW wie co pisze i są to rzeczy na 101% sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:36 xsawer napisał: > [b] > "Tomasz M. to niejedyny były kryminalista, z którym łączą Dubienieckiego intere > sy. Tydzień temu "Polityka" pisała o jego wspólniku Jacku M., warszawskim radcy > aresztowanym za oszustwa i fałszerstwo" > Mam nadzieję, że GW wie co pisze i są to rzeczy na 101% sprawdzone. > www.polityka.pl/kraj/analizy/1513364,1,zdolny-wspolnik-marcina-dubienieckiego.read Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:39 Jak to zwykla byla kiedys mowic mlodziez ? Fajny facet pi....dzi , beka. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:48 xsawer napisał: > Mam nadzieję, że GW wie co pisze i są to rzeczy na 101% sprawdzone. dość łatwo sprawdzić, co było w przedostatnim numerze tygodnika :-) Odpowiedz Link Zgłoś
antypis-pl jarek i adam G. dali im kase z FOZZ 02.03.11, 08:36 trzeba nieco sie odkuc Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz8519 Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:36 to było pewne, ten koleś za szybko się dorabia, wiadaomo że muszą w tym brać jakieś siły nieczyste, co w rodzinie to nie zginie Odpowiedz Link Zgłoś
enow4 Gazeta i TVN w swoim żywiole!!!!!! 02.03.11, 08:38 Dubieniecki..Dubieniecki i o kim tu pisać? Temat zastępczy. Dubieniecki powiedział spie......... i wielkie halo!!! a moze by tak TVN pogrzebała w archiwach i poszukała nagrania jak pani minister Fedak krzyczała do kolegi Marka Sawiskiego s............! Wtedy TVN to bawiło a Dubienieckiego za takie słowa unicestwić. I mówią że Gazeta i TVN nie manipuluje opinią publiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmucha Re: Gazeta i TVN w swoim żywiole!!!!!! 02.03.11, 08:48 tak jest...tanie zagrania wybiórczej i ITI.....ale wiadomo jak powstały i z czego sie wywodza. Dziwię się tylko, że znależli sobie rzeszę głupków (bez urazy) i nimi manipulują. Szkoda mi tej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
potykacz Re: Gazeta i TVN w swoim żywiole!!!!!! 02.03.11, 13:47 Widzisz kolego,jak się wąsko pojmuje to się wychodzi na konia z klapkami.Bo nie idzie o pochodzenie, ale o temat.Czy to pisze "Gazeta Polska",czy "Gazeta Wyborcza" ważne jest żeby o czymś konkretnym a nie o "dupie marynie". Samym pyskowaniem na komuchów świata nie zbawisz. Ale jak się dobierzesz do dupy cwaniakowi który wyciera sobie gębę wielkimi słowami to może to przynieść jakiś efekt. Bo takich Dubienieckich niestety w świecie naszej nowej klasy politycznej jest sporo.A już na dole, w samorządach lokalnych to epidemia.I jedno mnie tylko dziwi, dla czego głupota nie boli? Bo wycie nad tym krajem powinno rozlegać się od rana do wieczora, a czasem i późną nocą , tak jak działalność wybrańców narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis I taki tani cwaniaczek ma reklame gratis.... 02.03.11, 13:54 i ja sie pytam, po co? Przeciez to gowno na kilometr smierdzi....PISem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin9 Re: Gazeta i TVN w swoim żywiole!!!!!! 02.03.11, 16:53 mmmucha napisała: > tak jest...tanie zagrania wybiórczej i ITI.....ale wiadomo jak powstały i z cze > go sie wywodza. Dziwię się tylko, że znależli sobie rzeszę głupków (bez urazy) > i nimi manipulują. Szkoda mi tej Polski. Święta prawda. I jak tu nie wierzyć politykom uważającym, że "80% OBYWATELI TO PÓŁINTELIGENCI, KTÓRYM MOŻNA KAŻDY KIT WCISNĄĆ"...... Odpowiedz Link Zgłoś
jk1962 Re: Gazeta i TVN w swoim żywiole!!!!!! 02.03.11, 08:48 enow4 napisała: Dubieniecki i o kim tu pisać? ............................. A co, wstyd? A pewnie ze wstyd. Ja na waszem miejscu zapadłbym się pod ziemię. Facet utuczył się na śmierci waszego idola a teraz tuczy się w cieniu waszego kolejnego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Brawo! 02.03.11, 12:17 enow4 napisała: > a moze by tak TVN pogrzebała w archiwach i > poszukała nagrania jak pani minister Fedak krzyczała do kolegi Marka Sawiskiego > s............! Nie ma to jak zauważyć, że ktoś tam Murzynów bije! Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:38 coz za wybiorczosc panie ambi. jak pis tropi spiski w po to cacy, ja gazeta wykryje zlodziejstwo w pisowskim otoczeniu to zdrada... Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Szemrany zięciunio 02.03.11, 08:41 Zdaje się, że rodzina Kaczyńskich w sposób dla siebie fatalny związała swe losy z quasi-gangsterem. Typek wygląda na dość bezwzględnego, cynicznego gracza, który idzie "po trupach do celu". Ta wiecznie nagwożdżona morda synalka SLD-wskiego kacyka, który zmienił kabot i cynicznie gra tym zidiociałym towarzystwem. Czyżby alter ego Pawełka Piskorskiego? Wszystko to w sumie jest dość obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Re: Szemrany zięciunio 02.03.11, 08:50 Marta powinna się z nim rozwieść...i wejśc do polityki...marnuje sie dziewczyna przy takim buraku Odpowiedz Link Zgłoś
gregory433 Re: Szemrany zięciunio 02.03.11, 09:05 Przecież ona jest taka sama jak on.Ostro dowaliłeś,"marnuje się dziewczyna",myślisz że ona nic o tym nie wie?To dlaczego chce razem z nim uciekać z Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Swój swego znajdzie zawsze... 02.03.11, 09:58 ...A i nic nie jednoczy lepiej od zła. gregory433 napisał: > Przecież ona jest taka sama jak on.Ostro dowaliłeś,"marnuje się dziewczyna",myś > lisz że ona nic o tym nie wie?To dlaczego chce razem z nim uciekać z Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Szemrany zięciunio 02.03.11, 09:10 > Marta powinna się z nim rozwieść...i wejśc do polityki...marnuje sie dziewczyna > przy takim buraku pasuja do siebie. Ona dwoje dzieci pierwsze nie wiadomo z kim drugie z Dubienieckim za kadencji poprzedniego męża. On bucowaty krętacz - wspólnik kryminalistów. Piekna rodzinka - modelowa rodzina PIS oparta na solidnych moralnych fundamentach o których ciągle mówi prezes. Dubieniecki może posuwac panny na aplikacjach , pracować ze złodziejami ale pewnie w rękę damy całuje i niańczy dzieci przed kamerami więc wszystko dla prezesa jest chyba OK. Bidaka jest sam więc musi liczyć na ta wyrodną bratanicę którą powinien z rodzinny annihilowac prawnie i moralnie bo parafrazując klasyka "jakby moja dała się tak zdjąć" jak martusia dała się zdjąć dziennikarzom w ciągu ostatnich tygodni to bym po prostu taką bratanicę kijem przegonił Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Re: Szemrany zięciunio 02.03.11, 11:09 Ona dwoje dzieci pierwsze nie wiadomo z kim drugie z Dubien > ieckim za kadencji poprzedniego męża pierwsze ma z pierwszym mężem, drugie z tym całym Dubienieckim...ok, mozna Marty nie lubiec, ale nie dorabiajmy teorii o puszczalskiej Marcie... zreszta to jest jej prywatna sprawa z kim sypia...ale jak się z tym bucem nie rozwiedzie i pitnie z kraju ma u mnie duzy minus...poczekajmy na reakcję RZepy, gdyż warto popatrzyć na sprawę w sposob wielostronny.. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_basia Szemrana sprawa 02.03.11, 11:42 Dwoje dzieci z dwu związków to nie jest jakaś niezwykła sprawa i zdarza się zarówno kobietom, jak mężczyznom. Ale pani Marta K. skutecznie udowodniła w sądzie, że pierwsza córka nie jest biologicznym dzieckiem pierwszego partnera - i zrobiła to już po rozwodzie, czyli po kilku latach utrzymywania pierwszego męża w błędzie. Jak Ci się to podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Re: Szemrana sprawa 02.03.11, 13:02 > Dwoje dzieci z dwu związków to nie jest jakaś niezwykła sprawa i zdarza się zar > ówno kobietom, jak mężczyznom. Ale pani Marta K. skutecznie udowodniła w sądzie > , że pierwsza córka nie jest biologicznym dzieckiem pierwszego partnera - i zro > biła to już po rozwodzie, czyli po kilku latach utrzymywania pierwszego męża w > błędzie. Jak Ci się to podoba? nic mi o tym nie było wiadome, ale jesli to prawda...to straszna kaszana..wspołczucia dla pierwszego męża... Odpowiedz Link Zgłoś
krystin9 Re: Szemrana sprawa 02.03.11, 16:58 pani_basia napisała: > Dwoje dzieci z dwu związków to nie jest jakaś niezwykła sprawa i zdarza się zar > ówno kobietom, jak mężczyznom. Ale pani Marta K. skutecznie udowodniła w sądzie > , że pierwsza córka nie jest biologicznym dzieckiem pierwszego partnera - i zro > biła to już po rozwodzie, czyli po kilku latach utrzymywania pierwszego męża w > błędzie. Jak Ci się to podoba? I CÓŻ Z TEGO!!!!!!!!!!! MARTA NIE JEST ANI PREMIEREM, ANI MINISTREM. A MOŻE TAK PRZEANALIZOWAĆ ŻYCIORYSY (I ŁÓŻKA) NASZYCH RZĄDZĄCYCH, zamiast zajmować się osobami prywatnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
sargawska Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:43 Nie na darmo sw.pamieci pani prezydntowa mowila w wywiadzie w TVN, ze bardzo by chciala, aby sprawy Martusi ulozyly sie wreszcie pomyslnie. To nie znaczy,ze laczyla to ze sprawkami ziecia byc moze.Niemniej jednak przecieki z prasy o podejrzanych traqnsakcjach tego pana sugeruja pewien klopot.Dziwie sie tylko, ze srodowisko PIS-u tak niewiele o tym mowi.Jak zwykle, gdy u Nich cos smierdzi to polityczna nagonka.Rodacy pomyslcie spokojnie , bez emocji.Nie warto narazac nas wszystkich na wstyd i ponizenie oddajac tym ludziom nasze zaufanie.Cynicznie to wykorzystali w latach rzadzenia.Teraz maja jeszcze wieksze powody do zemsty.Tylko dlaczego mialoby to sie odbywac naszym kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 12:30 sargawska napisała: > Dziwie sie tylko, ze > srodowisko PIS-u tak niewiele o tym mowi. Dziwisz się?! Jest się czym chwalić... Odpowiedz Link Zgłoś
lilia55 Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:43 Grunt to określić właściwą drogę kariery, wejść do odpowiedniej rodziny a można przy odrobinie szczęścia wejść na szczyty władzy. Pani Marto trzeba przetrzeć oczęta! Odpowiedz Link Zgłoś
mmmucha wybiórcza się mści... 02.03.11, 08:45 żałosne są ruchy wybiórczej....mscić się, oczerniać, próbować zniszczyć.... to za blog Marty Kaczyńskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
wmc-33 Dziewica zabita gazetą 02.03.11, 09:03 Dobra, zdolna, wykształcona, kulturalna, cnotliwa i piękna córka poległego prezydenta jest niszczona z powodu negatywnej oceny wywiadu udzielonego przez pewnego staruszka. Interesy jej męża nie mają z tym nic wspólnego. On przecież tylko reprezentuje klientów, taki ma zawód. Zresztą Matucha się zresocjalizował. Cała sprawa jest żałosna i śmieszna jednocześnie, ale najśmieszniejsze jest oburzenie palestry słownictwem Marcina D. Ktoś to kupił? Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku "oburzeniem palestry" 02.03.11, 10:37 palestra jest raczej oswojona ze słownictwem;-) ale "oburzenie" słownictwem często czytuję na tym forum internauci są jakby w ogóle nie znali słów na rożne litery, dziewice jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Dziewica zabita gazetą 02.03.11, 11:05 wmc-33 napisała: > Dobra, zdolna, wykształcona, kulturalna, cnotliwa i piękna córka poległego prez > ydenta jest niszczona z powodu negatywnej oceny wywiadu udzielonego przez pewne > go staruszka. Interesy jej męża nie mają z tym nic wspólnego. On przecież tylko > reprezentuje klientów, taki ma zawód. Zresztą Matucha się zresocjalizował. Droga wmc-33 twoja wypowiedz zwala z nog to tak ma wygladac cnota kobiety jak Marty ?dzieki ona nie jest dla nikogo przykladem bo o zachowaniu nie wspomne i jak juz to Kaczynski zginal a nie polegl(male sprostowanie) Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Dziewica zabita gazetą 02.03.11, 11:16 wmc-33 napisała: > Interesy jej męża nie mają z tym nic wspólnego. On przecież tylko > reprezentuje klientów, taki ma zawód. No jasne, interesy meza. A scczegolnie jeden interes. Odpowiedz Link Zgłoś
rsfox Re: wybiórcza się mści... 02.03.11, 09:11 mmmucha napisała: > żałosne są ruchy wybiórczej....mscić się, oczerniać, próbować zniszczyć.... > to za blog Marty Kaczyńskiej? Jezeli ktos zaczyna funkcjonowac w przestrzeni publicznej i to na zasadzie moralnej wyzszosci to chyba obowiazkiem dziennikarzy jest powiedzenie:"sprawdzamy".Po drugie jezeli to sa oszczerstwa a MD jest adwokatem to chyba doskonale zna sposob na powstrzymanie oszczercow,jezeli tego nie robi...wnioski pozostawiam tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna Czy Geremek zmarł w towarzystwie tirówki ? 03.03.11, 03:21 rsfox napisał: > mmmucha napisała: > > > żałosne są ruchy wybiórczej....mscić się, oczerniać, próbować zniszczyć.. > .. > > to za blog Marty Kaczyńskiej? > Jezeli ktos zaczyna funkcjonowac w przestrzeni publicznej i to na zasadzie mora > lnej wyzszosci to chyba obowiazkiem dziennikarzy jest powiedzenie:"sprawdzamy". > Po drugie jezeli to sa oszczerstwa a MD jest adwokatem to chyba doskonale zna s > posob na powstrzymanie oszczercow,jezeli tego nie robi...wnioski pozostawiam to > bie. Dziennikarze nie wszystko sprawdzają - może kurza ślepota w środowisku dziennikarzy jest tak częsta jak ptasia grypa na oddziale zakaźnym w azjatyckim szpitalu? Anonimowa towarzyszka (ostatniej) podróży Bronisława Geremka, pasażerka jego mercedesa, nie tylko przeżyła, ale mogła udzielić wywiadów wspominając ostatnie chwile bohatera żydowskiej opozycji. Nie podzieliła się jednak ani jednym słowem... Może nie umiała mówić po polsku ? Może jej ojczystym językiem jest Ukraiński lub Białoruski ? Rosyjski ? Może jej twarz nie mogła zostać pokazana w TV z obawy, że zbyt wielu ludzi rozpozna w niej tirówkę wyczekująca przy szosie na okazję, żeby jakiś kierowca podwiózł ją za parę złotych ? To przykład wątku, którego żaden dziennikarz nie sprawdzi obawiając się narazić rządzącemu żydowskiemu lobby - bo to przecież kompromitujące (nawet dla tak szacownego Żyda jak Bronisław Geremek) - kopnąć w kalendarz podwożąc tirówkę... SĄ FAKTY, O KTÓRYCH DZIENNIKARZE NIE CHCĄ WIEDZIEĆ Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku no nawet jesli się mszczą ale piszą prawdę.. 02.03.11, 09:41 nawet jeśli się mszczą a artykuł opisuje prawdę, to niestety zemsta jest celna a opisane towarzystwo mocno gangsterskie Odpowiedz Link Zgłoś
arek-online Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:49 widać twarz rodem z "ojca chrzestnego" Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Kaczyński lepszy od Sobiesiaka. 02.03.11, 08:51 Rodzinę też urządza skuteczniej, potrafi ja chronić przed Kamińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
sekstylion Pani M. Kaczyńska, proszę patrzeć na ręce.... 02.03.11, 08:51 mężowi,a nie głupoty o prof. Bartoszewskim pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
eleszek Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:51 Może Martunia zajmie się tym tematem na swoim blogu. Sprawy ludzi inteligentnych i prawych może nie za bardzo pasują do jej "wykształcenia". Odpowiedz Link Zgłoś
poppers68 No...i co tu dewagować... 02.03.11, 08:51 Sprawa generalnie na tyle prosta,że pewnie żadna z gazet nie podejmie konkluzji. Otóż Drodzy Forumowicze : 1. Dosyć przystojny chłopina mizia się do córki ówczesnego prezydenta L.Kaczyńskiego 2. Dziewczyna o dyskusyjnych walorach zewnętrznych, mężatka niezbyt chyba udanego małżeństwa - dodatkowo z berbeciem daje się uwieść. Tak bywa. 3. Chłopina dobrze kalkulując ( potężna ochrona teścia) wraca do swoich podstawowych zainteresowań związanych z łatwym przepływem gotówki ,niekoniecznie własnej. ( a kto nie chciałby poprawić sobie życia,prawda?) 4. Problemy zaczynają się w momencie transferu potężnej kasy na konto tatusia Pana Marcina ( to ten temat przelania kasy rozwiązanych pomorskich SKOKÓW). Oczywiście, kasa zanika. 5. W międzyczasie giną teściowie Pana Marcina. Zaczyna się "Karnawał Smoleński". 6. Porkuratura zaczyna się interesować Panem Marcinem w sposób wykluczający żarty. 7. Pan Marcin oraz Pani Marta uznają ,że najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie kandydowanie Pana Marcina do Sejmu z listy PIS - co immunitet, to immunitet. Każdy z nas by tak zrobił,prawda? 8. Jednocześnie, Pan Marcin jako wybitny gracz polityczno-businessowy udziela się mocno w mediach (nie zawsze z klasą ). Cel : być rozpoznawalnym przed wyborami. 9. Lecz jak mówią business is business i Pan Marcin ( będąc pewnym nietykalności -a ma już pewne do tego podstawy) powraca do głównych swoich zainteresowań i znajomości. A miał je już przedtem - prokuraturę bardzo interesuje ułaskawienie przez św.teścia jednego z "ustosunkowanych w mieście ludzi" na wniosek....swojego zięcia. 10. Poczucie bezpieczeństwa jest już tak silne,że zakłada spółkę z jednym ze znajomych, będących w tarapatach prawnych - ot, taka tam przysługa. 11. I wszystko byłoby cacy, gdyby nie ta cholerna GW....... I co tu dewagować i szarpać chłopaka - zaradny jest ,a co..... Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: No...i co tu dewagować... 02.03.11, 08:56 > prokuraturę bardzo interesuje ułaskawienie przez św.teścia > jednego z "ustosunkowanych w mieście ludzi" na wniosek....swojego zięcia. O, ciekawe. A kto to taki był? Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: No...i co tu dewagować... 02.03.11, 09:03 www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/261746,Krzysztof-S-niech-Dubieniecki-odda-pieniadze Ale przecież do ułaskawienia nie doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: No...i co tu dewagować... 04.03.11, 11:28 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/261746,Krzysztof-S-niech-Dubieniecki-odda-pieniadze > Ale przecież do ułaskawienia nie doszło. A tutaj doszło: www.tvn24.pl/-1,1694763,0,1,wspolnik-dubienieckiego-ulaskawiony-przez-prezydenta,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
jk1962 Re: No...i co tu dewagować... 02.03.11, 09:12 poppers68 napisał: W międzyczasie giną teściowie Pana Marcina. Zaczyna się "Karnawał Smoleński" .............................. Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Ale jednak, GW popełniła błąd strategiczny... 02.03.11, 10:14 ...bo, wiedząc o tym wszystkim, zrezygnowała z podpuszczenia faceta do wpadki. Przecież jemu brakował jeszcze tylko jeden krok. Cierpliwości nie starczyło? Czyżby to miało być wyłącznie ostrzeżenie, wysłane jemu i jego kumplom? GW przechodzi na stronę PIS-u? poppers68 napisał: > Sprawa generalnie na tyle prosta,że pewnie żadna z gazet nie podejmie konkluzji > . > Otóż Drodzy Forumowicze : > 1. Dosyć przystojny chłopina mizia się do córki ówczesnego prezydenta L.Kaczyńs > kiego > 2. Dziewczyna o dyskusyjnych walorach zewnętrznych, mężatka niezbyt chyba > udanego małżeństwa - dodatkowo z berbeciem daje się uwieść. Tak bywa. > 3. Chłopina dobrze kalkulując ( potężna ochrona teścia) wraca do swoich podstaw > owych > zainteresowań związanych z łatwym przepływem gotówki ,niekoniecznie własnej. > ( a kto nie chciałby poprawić sobie życia,prawda?) > 4. Problemy zaczynają się w momencie transferu potężnej kasy na konto tatusia P > ana > Marcina ( to ten temat przelania kasy rozwiązanych pomorskich SKOKÓW). > Oczywiście, kasa zanika. > 5. W międzyczasie giną teściowie Pana Marcina. Zaczyna się "Karnawał Smoleński" .....................................itd Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 @poppers68 02.03.11, 11:24 Co to "dewagowac" czy to ma cos wspolnego z waga. O ile wiem to "dywagowac" od dywagacji (Doroszewski str. 141) Odpowiedz Link Zgłoś