paulhandyman 08.03.11, 13:39 Kościeł Katolycki jest najbogatrzy na świecie ale trzyma kase dla siebie i nie rozdaje swych miliardów jakimś nędzarzom czy innm odrażającym chorym w Afryce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antobojar I jeszcze capnie lwią część z tych ofiarowanych 08.03.11, 13:55 miliardów.. robiąc święte minki... paulhandyman napisał: > Kościeł Katolycki jest najbogatrzy na świecie ale trzyma kase dla siebie i nie > rozdaje swych miliardów jakimś nędzarzom czy innm odrażającym chorym w Afryce Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae Racja..jak z $$$ w Kalkucie..!!! 08.03.11, 14:45 No oczywiscie ze macie racje! To jak z ta forsa z datkow charytatywnych dla biednych przekazywanych tej suce z Kalkuty! Wszystko laduje w Watykanie...a sa liczni , naoczni swiadkowie tego przewalu..wliczjac w to kilka polskich siostr sanitariuszek i pielegniarek z Europy zachodniej. A ludzie choruja i umieraja w meczarniach bez pomocy. Ta baba z piekla rodem dostala ..nobla !!????? A i z Pawelkliem II sie sciskala w Watykanie. OdrazajaCE I PLUGAWE ! Ciekawe czy Krezusy tego swiata maja kontrole nad swoimi datkami ......Wiadomo , ze duzo $$$ " TOPI" SIE GDZIES PO DRODZE...ale i tak przyklad Bill'a Gates'a jest wspanialy. Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: Racja..jak z $$$ w Kalkucie..!!! 08.03.11, 16:11 proponuje udac sie to psychologa... moze cos poradzi na ta chora nienawisc do wiadomej instytucji. I radze ci to zyczliwie jakem ateista Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae Re: Racja..jak z $$$ w Kalkucie..!!! 08.03.11, 16:19 A ja rownierz jako ateistka ...proponuje ci zebys sie zapoznal z roznica pomiedzy ateista a antyklerykalem. A moja tzw.nienawisc jak to okresliles jest historycznie i empirycznie uzasadniona. Doksztalc sie zanim zaczniesz udzielac porad " lekarskich". Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: Racja..jak z $$$ w Kalkucie..!!! 08.03.11, 17:01 to moze ty sie zacznij doksztalcac ... proponuje zaczac od ortografii bo rownieRZ to wstyd. Nienawisc zawsze jest choroba... i nigdy nie jest uzasadniona. Zrozumialbys to, gdybys sprawdzil kiedys w slowniku definicje slowa "nienawisc" Odpowiedz Link Zgłoś
same.zalety Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiekie... 08.03.11, 14:38 można być bogatym i dobrym człowiekiem jednocześnie. ciekawe kiedy uświadomimy to sobie w Polsce;) bo u nas "jak ktoś ma pieniądze, to skądś je ma"... Odpowiedz Link Zgłoś
antekguma1 Re: Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiek 08.03.11, 14:52 Łatwo przyszło, łatwo poszło. Ciekawe tylko dlaczego ta sama fundacji Gatesów fundując komputery w niektórych krajach Afryki nie funduje oprogramowania i jednocześnie zastrzega, ze jedyne możliwe oprogramowanie to oczywiście microsoftu. Czyżby szlachetny największy cwaniak i złodziej cudzych pomysłów Bill G. w ten sposób dbał o ciągły wzrost dywidendy akcji microsoftu? Po za tym majątek miliarderów to nie żywa leżąca na kontach gotówka, tylko udziały i akcje ich firm, oraz wartość nieruchomości. Wiec to rozdawnictwo majątków na cele dobroczynne to raczej taki lekki pic na wodę pod publiczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae Re: Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiek 08.03.11, 15:35 Cos ci sie pokrecilo..albo jestes zazdrosny?LOL "....Od początku istnienia do czerwca 2009 Fundacja Bill & Melinda Gates Foundation wspomogła kwotą 20.456.135.554 dolarów..." Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiek 08.03.11, 16:07 moze.. ale niemniej ktos te pare miliardow dostal... ja wiem ze ty tego nie rozumiesz bo ty bys nawet nie dal 1 centa... Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae Re: Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiek 08.03.11, 16:22 robert6_666666 napisał: > moze.. ale niemniej ktos te pare miliardow dostal... > ja wiem ze ty tego nie rozumiesz bo ty bys nawet nie dal 1 centa... ____________________________________________________________________________ A ty tak cos wiesz konkretnego na temat moich darowizn charytatywnych ? No patrzcie panstwo..Ma agentow w CRA !!!!!...hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiek 08.03.11, 17:02 po prostu znam psychologie takich malych petakow jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiek 08.03.11, 17:07 a sorry , moj poprzedni post akurat nie byl do Ciebie... ale nie wiem czemu mnie atakujesz bo ten post do ktorego sie doczepiles tez nie byl do Ciebie... Bill Gates (niezaleznie od tego co o nim sadze) jednak te pieniadze na cele charytatywne dal.. no to chyba dobrze, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae @robert6_666666 08.03.11, 17:19 robert6_666666 napisał: > a sorry , moj poprzedni post akurat nie byl do Ciebie... ale nie wiem czemu mni > e atakujesz bo ten post do ktorego sie doczepiles tez nie byl do Ciebie... > Bill Gates (niezaleznie od tego co o nim sadze) jednak te pieniadze na cele cha > rytatywne dal.. no to chyba dobrze, nie? __________________________________________________________________________beRobert..wcale sie Ciebie nie czepiam..a byloby lepiej gdyby w dyskusji odnosic sie w naglowku do ID , zeby uniknac wlasnie takich nieporozumien .. Podzielam Twoja opinie ( w ostatnim zdaniu Twogo postu). Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: @robert6_666666 08.03.11, 17:25 altavitae napisała: __________________________________________________________________________beRob > ert..wcale sie Ciebie nie czepiam..a byloby lepiej gdyby w dyskusji odnosic sie > w naglowku do ID , zeby uniknac wlasnie takich nieporozumien .. > Podzielam Twoja opinie ( w ostatnim zdaniu Twogo postu). hehe, po mordzie daliście sobie chłopaki to teraz ręka na zgodę, i strzemiennego ! na zdrowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
bd-75 Re: Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiek 08.03.11, 15:00 > Kościeł Katolycki jest najbogatrzy na świecie ale trzyma kase dla siebie i nie > rozdaje swych miliardów jakimś nędzarzom czy innm odrażającym chorym w Afryce Oddaj najpierw swój majątek na cele dobroczynne, a później krytykuj. Łatwo być wielkodusznym za cudze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Rozmawiamy o nadwyżkach, bd75, szlachetny... 08.03.11, 15:17 katolibd75ie A tak przy okazji.. może ludzie mają prawo oczekiwać pewnych akceptowalnych form zagospodarowania pieniędzy, skoro majątek Kościoła powstał z pieniędzy wydartych podstępem od wielu pokoleń wiernych przez setki lat...? bd-75 napisał: > > Kościeł Katolycki jest najbogatrzy na świecie ale trzyma kase dla siebie > i nie > > rozdaje swych miliardów jakimś nędzarzom czy innm odrażającym chorym w Af > ryce > > Oddaj najpierw swój majątek na cele dobroczynne, a później krytykuj. Łatwo być > wielkodusznym za cudze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae Re: Rozmawiamy o nadwyżkach, bd75, szlachetny... 08.03.11, 15:40 antobojar napisał: > katolibd75ie > A tak przy okazji.. może ludzie mają prawo oczekiwać pewnych akceptowalnych fo > rm zagospodarowania pieniędzy, skoro majątek Kościoła powstał z pieniędzy wydar > tych podstępem od wielu pokoleń wiernych przez setki lat...? > > bd-75 napisał: > > > > Kościeł Katolycki jest najbogatrzy na świecie ale trzyma kase dla s > iebie > > i nie > > > rozdaje swych miliardów jakimś nędzarzom czy innm odrażającym chory > m w Af > > ryce > > > > Oddaj najpierw swój majątek na cele dobroczynne, a później krytykuj. Łatw > o być > > wielkodusznym za cudze pieniądze. ____________________________________________________________________________ Marzy ci sie ...NIEWYKONALNE. ! Tak samo niewykonalne jak w sprawie "funduszy" dla Kalkuty... Totalna MALWERSACJA , OT CO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae walniety jestes czy co? 08.03.11, 15:38 bd-75 napisał: > > Kościeł Katolycki jest najbogatrzy na świecie ale trzyma kase dla siebie > i nie > > rozdaje swych miliardów jakimś nędzarzom czy innm odrażającym chorym w Af > ryce > > Oddaj najpierw swój majątek na cele dobroczynne, a później krytykuj. Łatwo być > wielkodusznym za cudze pieniądze. ____________________________________________________________________________ Kosciolka bronisz katolu ???? Dales ostatnio cos " na tace" INNA NIZ KOSCIELNA ?! Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiek 08.03.11, 15:57 bd-75 napisał: > > Kościeł Katolycki jest najbogatrzy na świecie ale trzyma kase dla siebie > i nie > > rozdaje swych miliardów jakimś nędzarzom czy innm odrażającym chorym w Af > ryce > > Oddaj najpierw swój majątek na cele dobroczynne, a później krytykuj. Łatwo być > wielkodusznym za cudze pieniądze. Ja nie mam majątku liczonego w bilionach po pierwsze misio.... Po drugie to ja nikogo nie pouczam jak ma żyć, nie wpływam na niczyje życie, na politykę, nie krytykuję i nie mówię o sobie, że jestem święty i najzajebistrzy na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae Re: Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiek 08.03.11, 16:23 paulhandyman napisał: > bd-75 napisał: > > > > Kościeł Katolycki jest najbogatrzy na świecie ale trzyma kase dla s > iebie > > i nie > > > rozdaje swych miliardów jakimś nędzarzom czy innm odrażającym chory > m w Af > > ryce > > > > Oddaj najpierw swój majątek na cele dobroczynne, a później krytykuj. Łatw > o być > > wielkodusznym za cudze pieniądze. > > Ja nie mam majątku liczonego w bilionach po pierwsze misio.... > Po drugie to ja nikogo nie pouczam jak ma żyć, nie wpływam na niczyje życie, na > politykę, nie krytykuję i nie mówię o sobie, że jestem święty i najzajebistrzy > na świecie... ____________________________________________________________________________Swiete slowa (sic!)..ze tak powiem.Brawo za TE RIPOSTE ! Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa_0 Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiekie... 08.03.11, 18:32 Mając 50 mld nie miałbym oporów by przekazać połowę na dobre cele. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiekie... 08.03.11, 19:08 Nie jest i nigdy nie był. Najbogatsi ludzie tego świata nie są znani opinii publicznej jak i sferom finansowym. Ludzie ci obracają bilionami Odpowiedz Link Zgłoś