alamatygrysa Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 11:29 Za komuny nawet pijaczyna zarzygany przy kobiecie nie klął, BO WIEDZIAŁ, ŻE TO NIE WYPADA !!! Dzisiaj politycy PiS-u przeklinają nawet przy kobietach konsulach. Zgroza. wniosek: PiS to partia z rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś
niemainstream Jacek Świat www.jacekswiat.pl 03.04.11, 11:34 www.jacekswiat.salon24.pl Zwracam się do wszystkich ludzi dobrej woli o udział w obchodach pierwszej rocznicy katastrofy smoleńskiej – 10 kwietnia 2011 roku. Dalsza treść na blogu Odpowiedz Link Zgłoś
swietypentagram Intelekt Prezydenta, zaćmiony Katolicyzmem, doprow 03.04.11, 11:36 adził do katastrofy, a tutaj tuż po katastrofie o czym myśli pani konsul? O mszy, tragi komedia Polaków - że ta religia która tak Polskę oszukuje od 1000 lat jeszcze funkcjonuje. Obudźcie sie ludzie z tej zmory i zorganizujecie coś racjonalnego bo to już jest przestaje być śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
niemainstream APEL www.jacekswiat.pl 03.04.11, 11:40 www.jacekswiat.pl Zwracam się do wszystkich ludzi dobrej woli o udział w obchodach pierwszej rocznicy katastrofy smoleńskiej – 10 kwietnia 2011 roku. Dalsza treść na blogu www.jacekswiat.pl www.jacekswiat.salon24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nufatek Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 11:40 Po co pytam? Po co takie teksty? Jakie niecenzuralne slowa ? gdzie i kto powiedzial ? Nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 12:15 > Jakie niecenzuralne slowa ? < Chyba tu się nie dowiesz, bo one są niecenzuralne i nie można wydrukować. Ale idź pod budkę z piwem, może jakieś pojęcie ci to da. Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion chylę czoła 03.04.11, 11:41 wstrząsająca, ale i piękna relacja pani konsul - wyrazy najgłębszego szacunku i dziękuję też Teresie Torańskiej - ale to znana marka najwyższej próby, więc spodziewałam się że wywiad będzie świetny Odpowiedz Link Zgłoś
ujnakaczychlapkach Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 11:43 Oni logistycznie byli kilka kroków przed nami, w Smoleńsku i potem w Moskwie. Działali na włączenie światła, spełniali każdą prośbę, wręcz wyprzedzali nasze potrzeby. Zaraz jakaś Gorąca Głowa zacznie krzyczeć, że było tak bo Ros... ruscy zabili Jaśnieprezydenta! A ja powiem tak - to byla oficjalna wizyta głowy państwa. Rosjanie powinni być - i jak widać byli - gotowi na wszystko, nawet na to, że prezydent kichnie i nie będzie miał chusteczki i powinni mieć tam swojego człowieka z cholerną jedwabną chusteczką. No, ale konfabulujcie sobie, Prawdziwi Polacy, tyle wam zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek spoko, pani konsul ... (czysta fikcja) 03.04.11, 11:44 - Tyle niecenzuralnych i obrzydliwych słów chyba nigdy nie słyszałam. - A komentarze na forum wyborczej Pani czyta? - Nie. - Tam też znajdzie Pani i politykę,i obrzydliwe słowa. - Pisiory? - Tak, proszę Pani, ale spokojnie - są na szczęście też ludzie dobrzy i mądrzy, przyjaciele Tuska, jego elektorat ... ich słowa - zawsze wyważone, oni potrafią kontrolować emocje. - To był wielki dla nas wstyd, takie reakcje ... Wstydziłam się za nich. - Dobrze, że teraz Pani tak spokojnie, rzeczowo i dokładnie o tym opowiada. W chwili takiej tragedii, dla wielu - osobistych dramatów, należy zachować twarz. Wiadomo, że wszystko kiedyś wypłynie. Ktoś zapamięta, zapisze. - I dobrze, ważne jest, aby wypłynęło we właściwym momencie. - Tak, a jak się komuś nie spodoba, zawsze będzie można powiedzieć, że polscy dziennikarze, bardzo wielu, są nieodpowiedzialni. I zupełnie nie liczą się z uczuciami innych ludzi. - Nie rozumiałam wtedy, jak można tak bezceremonialnie włazić z kamerą na cierpiącego człowieka. Ale teraz wiem, że rejestrowanie zachowań w takiej chwili może być przydatne. Kiedy podsunie się ludziom te obrazy, nie będą mieli wątpliwości kim są potwory. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: spoko, pani konsul ... (czysta fikcja) 03.04.11, 11:58 Nie odpisales mi w innym watku, sprobuje tutaj, skoro zes sie pojawil, czy uwazasz ze ojciec Rydzyk klamal mowiac o sp. Lechu Kaczynskim per "oszust" ? Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: spoko, pani konsul ... (czysta fikcja) 03.04.11, 12:20 <Czy ojciec Rydzyk klamal mowiac o sp. Lechu Kaczynskim per "oszust" ?> Ojciec Rydzyk, jako osoba duchowna, nie może kłamać. Oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: spoko, pani konsul ... (czysta fikcja) 03.04.11, 15:22 o, nie - obawiałem się, że kiedyś to nastąpi ... Musisz ufać sobie bardziej niż mnie - poczytaj opinie różnych stron, zdecyduj sam! ______________________________ czy Palikot kłamał, kiedy mówił, że politycy oszukują? czy Palikot mówiąc, że Komorowski oszukał nas nazwał go przez to oszustem? - jeśli tak - czy Palikot kłamał nazywając Komorowskiego oszustem? A jednak - oszukał nas! Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: spoko, pani konsul ... (czysta fikcja) 03.04.11, 15:32 A widzisz, ja mam swoja opinie, ale chcialbym uslyszec Twoja. Bo sie tak zastanawiam, co to za dziwna logika, ktora nakazuje potepiac wszystkich, ktorzy ponoc szargaja dobre imie zmarlego brata, ale za drobnym wyjatkiem - ojciec Rydzyk moze sobie pluc do woli. Logika, ktora, jak odnioslem wrazenie - pochwalasz. Stad moje pytanie - czy w Twojej opinii ojciec Rydzyk mial racje nazywajac Lecha Kaczynskiego "oszustem" (chociaz sam nie uwazasz sp. Prezydenta za oszusta) ? Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: spoko, pani konsul ... (czysta fikcja) 03.04.11, 23:09 słuszne pytania ... co to za logika? komentujemy wywiad z p. konsul - o Rydzyku w nim nie ma, ani o tym, że nazwał M. K. czarownicą a L.K. kłamcą - w 2007 roku wyrażałem swą opinię nt.t. ... Nie powinien był tego mówić - postąpil niewłasciwie ... jesli to, co zrobił jest usprawiedliwieniem działania innych - tym bardziej niewłasciwie postąpil, ale ... ci, którzy usprawiedliwiają się za pomocą Rydzyka - nie są od niego lepsi, to powinni sami rozumieć, jeśli robią to, co on i uważają się za doskonalszych - jest to przejaw ich hipokryzji ... __________________________________ Przyjemne z pożytecznym Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: spoko, pani konsul ... (czysta fikcja) 04.04.11, 09:06 Dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: spoko, pani konsul ... (czysta fikcja) 03.04.11, 12:17 Nie pytam, czy u was bija murzynów... Odpowiedz Link Zgłoś
szokez Czy Rydzyk kłamał na temat L. Kaczyńskiego ? 03.04.11, 12:40 Czy Świtoń,Kobylański,Bender,Nowak, Sobecka , kłamali,kłamią ??? wyborcza.pl/1,75968,9349154,Wzgledy_Rydzyka_ponad_kultem_brata.html <<<<<<<<<<<<<<<<< www.youtube.com/watch?v=lJYNGulmblg <<<<<<<<<<<<<<<<<<< wyborcza.pl/1,75968,9354552,Senator_Bender_nie_pamieta__przeciw_czemu_protestowal_.html Odpowiedz Link Zgłoś
biorytmix Gdyby rząd Palestyny zginął w USA w wypadku 03.04.11, 11:47 to chyba wszyscy sprawdziliby tezę o celowym zepsuciu czegoś w samolocie TYSIĄC razy Odpowiedz Link Zgłoś
biorytmix A gdyby samolot rozbił się lądując w Moskwie ? 03.04.11, 11:52 przy lądowaniu na świetnym lotnisku i przy dobrej pogodzie ? Wrak samolot zostałby pocięty na części też tak szybciutko ? Tak tylko pytam nieśmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
szeregowy_agent Zafałszowywanie informacji 03.04.11, 11:53 Polacy są odpowiedzialni. Zwłaszcza w obliczu narodowych tragedii. Prowadzona przez rząd Tuska polityka limitowania dostępu do informacji o stanie państwa prowadzi do katastrofy. Odpowiedz Link Zgłoś
szeregowy_agent Każdy ma prawo do takiej stopki, jaka mu się podob 03.04.11, 15:14 Nie musisz klikać. Moje wypowiedzi na forum są merytoryczne. Czy należysz do ekipy Tuska, która chce cenzurować internet? Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Każdy ma prawo do takiej stopki, jaka mu się 03.04.11, 15:24 Przykro mi, ja odbieram twoje wypowiedzi jako nakrecanie sobie klientow. Zrezygnuj ze stopki to nikt nie bedzie cie o to scigal. Aha, przeczytaj sobie punkt 5 regulaminu tego forum i daj mi znac czy zrozumiales. PS. na temat twoich postow, nie bede sie wypowiadal, dosc, ze przydaloby sie abys przeczytal ze zrozumieniem artykul pod ktorym je umieszczasz Odpowiedz Link Zgłoś
stachanov Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 12:18 Do poczytania przed obiadem: polskiobciach.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 12:20 "Znowu podszedł do mnie pan Kowal: - Pani konsul, dlaczego tak powoli jedziemy? Podeszłam do kierowcy, na szybkościomierzu było 40 km. No, rzeczywiście dziwne. Była pusta droga. Poprosiłam kierowcę, żeby się zatrzymał. Natychmiast zatrzymała się kolumna samochodów przed nami. Wybiegłam z autokaru do samochodu milicyjnego, wyskoczył ktoś z samochodu urzędu gubernatora: - Pani konsul, co się stało? Pytam: - Dlaczego tak wolno jedziemy? Czy nie możemy szybciej? Na co milicjant mi odpowiedział: - Mam takie polecenie." Powyższy cytat wszystko tłumaczy. Premier Tusk chciał być pierwszy przy katastrofie, żeby pokazała to telewizja. To się nazywa PR. Słówko dobrze znane PO, dlatego, że wszystkie zachowania tego ugrupowania podporządkowane są przypodobaniu się opinii publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 12:31 <Powyższy cytat wszystko tłumaczy. Premier Tusk chciał być pierwszy przy katastrofie, żeby pokazała to telewizja.> Oczywiście, ze premier Tusk powinien być pierwszy, premier Putin już na niego czekał w Smoleńsku. Prywatne osoby, jak J. Kaczyński, nie maja pierwszeństwa przed przywódcami państw, czego się spodziewałeś? Manewr Kaczyńskiego, żeby premier Tusk na niego czekał w samolocie, a on przez ten czas załatwił sobie inny samolot, nic mu nie dał, pokazał tylko, jaka mała szuja to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pis-arka Re: Proszę spokojnie, pani konsul 04.04.11, 00:18 pn-ski napisał: > Oczywiście, ze premier Tusk powinien być pierwszy, premier Putin już na niego czekał w Smoleńsku. Prywatne osoby, jak J. Kaczyński, nie maja pierwszeństwa przed przywódcami państw, czego się spodziewałeś? Manewr Kaczyńskiego, żeby premier Tusk na niego czekał w samolocie, a on przez ten czas załatwił sobie inny samolot, nic mu nie dał, pokazał tylko, jaka mała szuja to jest. Szuja to ktoś, kto kłamie, byle udowodnić swoją rację (Tusk nie czekał na Kaczyńskiego w samolocie, podczas gdy ten załatwiał sobie inny samolot - gdyby tak było, Tusk przyleciałby przed Kaczyńskim). Po prostu nie skorzystał z propozycji wspólnego lotu. I co ma opóźnianie podróży Kaczyńskiego do tego, że Putin już czekał na Tuska? Uważasz może, że Kaczyński chciał wpaść w objęcia Putina przed Tuskiem? :) Jesteś nie tylko szują, ale i zwykłą, niezdolną do empatii gnidą, która usprawiedliwi - wbrew faktom i logice - każde sk........ twojej ulubionej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
amen-666 Re: Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 15:57 Gdyby Kaczyński dojechał pierwszy, to plułbyś się tutaj, że Tusk i Putin zlekceważyli Twojego prezydenta. Słyszałeś, tępaku, o czymś takim, jak procedury i protokół dyplomatyczny? Pewnie nie. To pojęcia zbyt trudne dla pisdzielskiego półmózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
pis-arka Re: Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 17:18 amen-666 napisał: > Słyszałeś, tępaku, o czymś takim, jak procedury i protokół dyplomatyczny? Pewni > e nie. To pojęcia zbyt trudne dla pisdzielskiego półmózgu. Co prawda nie jestem bezpośrednim adresatem tych słów, niemniej jednak proszę pełny PO-owski mózg o przytoczenie, jakie to procedury protokołu dyplomatycznego każą spowalniać jazdę zwykłego obywatela na miejsce tragedii tak długo, dopóki nie dogoni go i nie wyprzedzi samochód premiera. Jakie w ogóle procedury każą przybyć na miejsce narodowej tragedii premierowi przed zwykłym obywatelem, krewnym ofiar? > Gdyby Kaczyński dojechał pierwszy, to plułbyś się tutaj, że Tusk i Putin zlekce > ważyli Twojego prezydenta. Możesz uzasadnić? (tylko się nie zapluj...) Odpowiedz Link Zgłoś
halasja Re: Proszę spokojnie, pani konsul 05.04.11, 12:50 Jest faktem, że spowalniano tą kolumnę - tyle, że co z tego wynika? Dla Białorusi byłoby co najmniej kłopotliwe, gdyby pan Jaroslaw dojechał pierwszy, i... zachowałby się jakoś wobec już obecnych głow państw, w szczególności Putina. Premier Polski powinien być tam pierwszy, w szczególności pierwszy przed osobami, które mogłyby sprawiać wrażenie, że reprezentują Polskę, mimo że reprezentują tylko siebie. PR, o którym piszesz z niejaką pogardą, to podstawa w polityce - gdyby ktokolwiek z otoczenia Jarosława zdawał sobie z tego sprawę, to wsadziliby go do samolotu z Tuskiem; potrafię zrozumieć, że Prezes w takiej sytuacji mógł reagować emocjonalnie, śmierć brata, tragedia, etc - czego nie potrafię zrozumieć, to czemu jego piarowcy też reagowali emocjonalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forelle15 Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 12:23 Michnik z ta swoja banda jest juz obrzydliwy w nienawisci do Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
naleczow Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 12:24 Ta Longina to jak pani tramwajarzowa, a gazeta waborcza jak "Prawda", na zdarowie. pozdrowienia z cywilizowanego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Czyli od początku wymyślono, że to spisek 03.04.11, 12:27 Potem już wszystko dopasowywuje się do takiego schematu. Bardzo to przykre i krzywdzące dla wielu żyjących. Widać komuś to jednak pasuje do bezdusznych rozgrywek politycznych. Jarosław Kaczyński jest pustym w środku cyborgiem. Liczy się tylko władza. A tekst? Od czasu wywiadu z Jerzym Bahrem to najlepsza relacja z tamtych wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 12:28 wielcy nasi przyjaciele Rosjanie, chwała im za pomoc w naszej egzystencji. Za dostarczany gaz bez ograniczeń, za ropę, za stal i inne bogactwa naturalne. Nigdy im nie dziękowaliśmy nawet za nieboszki komuny, nas nie stać na taki prosty gest ! Polacy " lubią "Amerykę ( może teraz juz nieco mniej bo przekonali się co Ameryka może dać Polsce co najwyżej atrapy rakiet za miliardy dolarów !) ale Ameryka nigdy i nic nie dała Polsce, wręcz odwrotnie to my wypłaciliśmy Ameryce bardzo wysokie odszkodowania za II wojnę światową ! my im spłacamy długi z prawie stu procentowymi odsetkami, to my im pomagamy w pozyskaniu bogactw naturalnych innych krajów ( bez żadnej rekompensaty !). A okres po katastrofie pokazał nam ciepły Naród Rosyjski który okazał nam tyle bezcennej pomocy w tych ciężkich dla nas chwilach ! Odpowiedz Link Zgłoś
szokez Kobylański i Rydzyk ufundowali pomnik..... 03.04.11, 12:30 www.czasatrakcji.pl/uploads/pictures/11107c54dfa9dabac14f42f9f1bd4a75b0302dae.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
profesor_filutek Wreszcie dobry rzeczowy tekst 03.04.11, 12:33 Ten tekst jest swietny i szkoda ze takich nie bylo wczesniej. na marginesie i dla krytykow wszystkiego co robili Rosjanie: ciekaw jetem czy gdyby odwrocic sytuacje i katastrofa innego prezydenta zdarzyla sie np. w Rzeszowie to znalazloby sie tam wszystko na czas lacznie z tym "metalowym sitem".... Przyjme kazdy zakklad ze bylby wielki burdel przez 5 godzin z gromadami facetow z roznych sluzb latajacych z waznymi minami i telefonami bez ladu i skladu tu i tam. Poniewaz nie ma u nas porzadnych procedur a zawsze jest jedynie improwizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 12:41 Rzadko czytam ,dłuższe artykuły,ale ten jest niesamowity. Nie widze w nim polityki ani niedomówień. Same fakty ,opowiedziane z wielkim obiektywizmem i szacunkiem ala tego wydarzenia i dla tych ,którzy tam zginęli. Odpowiedz Link Zgłoś
danwrc1 Ruscy to zwykli mordercy 03.04.11, 12:42 pozdrowienia dla agenta kGB który teraz jest w rosji 2 osoba amoze pierwsza... Odpowiedz Link Zgłoś
nuvolari4 Dość tych Kłamstw ! 10 kwietnia B Ę D Z I E M Y ! 03.04.11, 12:43 Gdzie jest wrak, gdzie są skrzynki, gdzie jest raport, wobec kogo wyciągnięto konsekwencja , kto tak "zorganizował" te wizytę, gdzie są dokumenty .... Nigdy ich nie dostaniemy bo WY nawet ich nie żądacie, oddaliście POLSKĄ SUWERENNOŚĆ I HONOR w ręce ruskiego KGB. Można mówić co się chce ale to są fakty. PO TYM Z POLSKĄ MOŻNA ZROBIĆ WSZYSTKO i ONI juz wiedzą, że nikt palcem nie kiwnie. Wyborcza sieje nienawiść i kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Dość tych Kłamstw ! 10 kwietnia B Ę D Z I E M 03.04.11, 12:53 nuvolari4, wez cos na nerwy i idz sie wypac bo nie zdazysz na 10.4 Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Dość tych Kłamstw ! 10 kwietnia B Ę D Z I E M 03.04.11, 12:59 Włącz człowieczku choć jedną szarą komórkę(chyba jedną posiadasz?)Nasi prokuratorzy wszystko widzieli i mają pełny obraz tej katastrofy.Wrak nie jest potrzebny,chyba,że w charakterze pomnika ,ale to sporo kosztuje,aby wieżć ten złom do Kraju.Wolałabym pomnik ofiar,w postaci monumentu jakiegoś,a nie złomu,czy tez pary prezydenckiej ( chyba,że w łożu). Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Dla zwolenników PiS prawda jest kłamstwem, a ... 03.04.11, 13:20 kłamstwo prawdą. I tak jest już od momentu gdy Jarosław Kaczyński ogłosił PiSowski manifest ideowy, że nikt ich nie przekona, że czarne jest czarne a białe białe. Już nawet się nie chce poraz n-ty wyjaśniać jak to jest z wrakiem i czarnymi skrzynkami. Wszystkie słowa już padły, wszystkie argumenty, a ich nic nie przekona. Dla nich białe zawsze będzie czarnym, a prawda kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 12:52 Wywiad oddaje atmosferę tych kilku godzin po katastrofie.No i mam nadzieje,że spiskowcom rozjaśni w mózgownicach i dowiedzą sie, dlaczego Premier był tam pierwszy w Smoleńsku z Putinem,a nie Kaczyński z kolegami. Tak powinna wyglądać i wyglądała ceremonia spotkania ,szkoda,że Jarkowi zabrakło kindersztuby żoliborskiego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 12:55 cleryka napisała: > Wywiad oddaje atmosferę tych kilku godzin po katastrofie.No i mam nadzieje,że s > piskowcom rozjaśni w mózgownicach i dowiedzą sie, dlaczego Premier był tam pier > wszy w Smoleńsku z Putinem,a nie Kaczyński z kolegami. Tak powinna wyglądać i w > yglądała ceremonia spotkania ,szkoda,że Jarkowi zabrakło kindersztuby żoliborsk > iego domu. Prawda, ale niestety tego nigdy tym cementowym glowkom z pis szamba nie wyjasnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 16:45 cleryka napisała: dlaczego Premier był tam pier > wszy w Smoleńsku z Putinem,a nie Kaczyński z kolegami Nie trzeba wyjasniac to jasne Premierem jest Tusk a nie Kaczynski, i w takich momentach po Prezydencie wszystkim zajmuje sie Premier ale widze ze kolejnosc Jarkowi popieprzyla sie. Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl kolejna agitka rządowej gazety 03.04.11, 12:54 Mamy wspólczuć bo rządowy urzędnik tego dnia był głodny? Albo usłyszała kilka gorzkich słów na temat swojego szefa? Odpowiedz Link Zgłoś
majaroma Re: Proszę spokojnie, pani konsul 03.04.11, 12:55 Mam nadzieję, że to ostatni tekst o katastrofie smoleńskiej. mistrzwiedzy.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
juliaan L.Putka wyrzucona kiedyś z Nie Urbana 03.04.11, 12:57 absolutnie niekompetentna osoba...wstawiona do MSZ po linii dawnych prl-owskich znajomości, była dziennikarka NIE wyrzucona przez Urbana ...wnioski wyciągajcie sami Odpowiedz Link Zgłoś
juliaan wystarczy popytać, w kręgach msz 03.04.11, 13:24 wśród pracowników ambasady w Moskwie to na prawdę nie specjalnie trudne Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Konkrety, a nie "pani z magla powiedziała". 03.04.11, 13:41 Informacje o życiorysach ludzi nie są tajne, tak samo skład redakcji NIE. Jeśli podajesz takie informacje powołując się na "panią z magla" to wiarygodność tej informacji jest jednoznaczna. Jeżeli nie rozumiesz, że jest jednoznaczna, to i wiarygodność twoich wypowiedzi jest identyczna. Q.E.D. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: L.Putka wyrzucona kiedyś z Nie Urbana 03.04.11, 13:24 Akurat wyrzucenie z "Nie", jak dla mnie, dobrze o niej świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Jak na razie mamy plotkarza i nie potwierdzoną 03.04.11, 13:42 plotkę I człowieka który w nią wierzy bo idealnie mu pasuje do jego propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
juliaan głupiś, źródeł się nie ujawnia 03.04.11, 13:46 chcesz potwierdzenia zadzwoń do owej pani Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: głupiś, źródeł się nie ujawnia 03.04.11, 13:51 No tak, zrodel sie nie ujawnia, ale plotke puszcze. Dowodow nie ma, ale to dlatego ze zostaly zniszczone. Powtorzmy cos 1000 razy, to moze uwierza. Malo jestes wiarygodny, ale to klasyczna cecha zwolennikow teorii spiskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: głupiś, źródeł się nie ujawnia 03.04.11, 13:58 BTW. Pani Longina Putka dosc dlugo jest juz konsulem ds. Polonii, byla nim na pewno w grudniu 2005 r. www.wspolnota-polska.org.pl/index.php?id=p51211 czyli za rzadow PiS. Im pani konsul nie przeszkadzala - widze, ze chcesz byc swietszy od papieza ... Odpowiedz Link Zgłoś
juliaan owszem od 2005 konsul ds polonii 03.04.11, 14:15 wysłana jeszcze za czasów prezydenta Kwaśniewskiego ostatnia też zasłynęła jesienią ubiegłego roku , gdy dziennikarzom zatrzymanym na lotniskuy Siewiernyj powiedziała ,że "nie ma czasu i życzyła im miłego dnia" / była w Smoleńsku wówczas /. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: owszem od 2005 konsul ds polonii 03.04.11, 14:24 Czyli potwierdzasz, że PiSowi NIE przeszkadzała? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Czy to jest informacja tajna? 03.04.11, 13:54 Jeszcze raz. Podaj źródło (jednoznaczne i wiarygodne) tej informacji albo trzeba będzie traktować cię jako kłamcę. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Dokładnie, tak wyglądają tzw. autorytety 03.04.11, 13:47 Lepszy by byl Kobylanski jako konsul ? Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: L.Putka wyrzucona kiedyś z Nie Urbana 03.04.11, 14:06 A powiedz mi kiedy ona byla niby z tego NIE wyrzucona (podaj prosze rok) ? Odpowiedz Link Zgłoś