Dodaj do ulubionych

Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem

12.04.11, 09:34
To jakieś histeryczne obłąkanie. Ci ludzie żyją w jakimś świecie własnych fobii i schizofrenii. Nie można pozwolić, żeby to szaleństwo opanowało Krakowskie Przedmieście, jak za "obrońców krzyża". Dusić w zarodku zanim ruszy to chore "pospolite ruszenie" na nie wiadomo - właściwie na co?
Obserwuj wątek
    • cent Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 09:44
      coz...
      jak bog (celowo z malej litery) chce kogos pokarac odbiera mu rozum - dla mnie czlowieka niewierzacego - najpierw odbiera nam sie serce (uczucia) - a moze sie zamienia... milosc na nienawisc... przyjazn na nietolerancje... etc.
    • cent Re: Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pała 12.04.11, 09:46
      hej... mroowa49
      wlasnie reagujesz tak jak oni by chcieli
      wyluzuj
      psy szczekaja a karawana idzie dalej :)
      • 123jna Re: Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pała 12.04.11, 09:52
        cent - masz czesciowo racje, oni chca nas zastraszyc swa "racja" i UCISZYC. Jako typowi neofici (przynajmniej Pospieszalski i Joanna Burzynska) udaja pierwszych chrzescijan, a wiec meczennikow. Z Lecha tez czynia meczennika - tylko za co - za glupote? O ile wiem, to za glupote nagradzali w komunizmie i w PiS-ie. Ale nie w normalnym, europejskim kraju.
        Tak glupoty (i katastrof na zyczenie) sie wstydza. Ci z namiotow chca z nas zrobic glupich na swoj obraz. Wysmiejmy ich ale nie bierzmy powaznie.
      • mroowa49 Re: Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pała 12.04.11, 10:22
        W przypadku tych ludzi emocje mnie nie ponoszą. Jako niezaangażowany obserwator stwierdzam fakt, że kompletnie im odbiło.
        A służby mają zrobić z tym porządek, żeby nie doszło do cyrku jak z krzyżowcami, którzy się zasiedzieli, a media się tym pasły miesiącami ku uciesze gawiedzi.

• 123jna Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 09:47
      Ta oszolomka i jej pomocnik Pospieszalski szukaja sponsorow na nowy filmik, "tworcy".
      Sadza, ze jak nas sterroryzuja to dostana opieniadze. Zadaja okupu od nas, wiekszosci Polakow. Sluchajcie - to terrorysci i wrogowie Polski. Kto ich podpuszcza, ktory kraj?
      • khaczynski IV Rzesza 12.04.11, 09:49
        ""To jest test naszej sprawności i solidarności! Proszę o zmobilizowanie wszystkich sympatyków, wszystkie zaprzyjaźnione organizacje i kluby. Nie czekajmy nawet minuty!"

IV Rzesza zwiera pośladki
    • ju-li1 Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 09:50
      Straż miejska powinna dostać specjalne uprawnienia do usunięcia natychmiast tego wichrzycielskigo towarzystwa. Jeśli czuje się za słaba, niech wkroczy policja.
      Dla zakłócających uliczny porządek - wysokie kary!
      Dość cackania się z tą bandą.
      • ju-li1 Re: Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pała 12.04.11, 09:54
        Zdenerwowałam się, przepraszam.
        Ale "olewanie" tego zjawiska jest niebezpieczne. Oszołomstwo przybrało już takie rozmiary, że jest groźne dla państwa.
        • altavitae Re: Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pała 12.04.11, 19:12
          ju-li1 napisała:

> Zdenerwowałam się, przepraszam.
          > Ale "olewanie" tego zjawiska jest niebezpieczne. Oszołomstwo przybrało już taki
          > e rozmiary, że jest groźne dla państwa.

__________________________________________________________________________
          Ja tez tak uwazam.
          Olewanie, wysmiewanie, machanie reka z nadzieja ze sie sami "wypala" jest latwe ale nie konstruktywne.
          Tego typu zachowanai znane sa z historii...i musza byc zduszone w zarodku dla dobra ogolnego.
          Ich zrozumienie demokracji jest takie , ze ..wszystko wolno w imie wolnosci ekspresji i slowa.
          Otoz NIE !
          Sa granice przyzwoitosci, moralnosci i PRAWA !
          A sensu stricte dzialnosc na szkode panstwa i spoleczenstwa uznawanma jest za zdrade.
          i jest karalna.
          Jak chca jechac na jakis kamping pod namiot..to wolna droga.Tyle ze NIE W MIEJSCU PUBLICZNYM W CENTRU STOLICY PANSTWA~
    • padafas Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 09:54
      Desperaci fanatycznie zaślepieni jedną opcją, a jaką to wiadomo że czarne to czarne. A świat jest tak barwny i chce się oglądac jakie zachodzą w nim zmiany a oni tkwią tylko w miejscu ,to tak by byli nie tyka lnii trądem zarażeni
    • 6.smiech Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 09:57
      Czas juz zamknac ta debilke w Tworkach. A juz to znaczy natychmiast.
    • competent Nie mozna dopuscic do tego,by motloch rzadzil 12.04.11, 09:59
      stolica kraju.Jak tylko sie pojawia jakies namioty - rozpedzic te ekipe.Jak wroca - aresztowac za zaklocanie porzadku publicznego.A Stankiewicz zawiezc do Instytutu Neurologii i Psychiatrii na Sobieskiego.Niech ja zbadaje,bo juz dawno odleciala w schizofrenie..
    • padafas Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 10:01
      Stankiewicz zawczasu się lecz puki nie jest zapuzno
    • jula1mt Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 10:03
      Wczoraj pierszy raz widziałam i słyszałam p. E. Stankiewicz, ponoć jest reżyserką, od czego i czego, tego nie wiem. Zrobiła na mnie koszmarne wrażenie tłuka intelektualnego i jak komuś takiemu można było dawać publiczne pieniądze za kręcenie filmów podburzających do rokoszy. Pani Stankiewicz, niech sobie postawi ten namiot na swojej pustej głowie i obnosi się z tym po całej Warszawie. Ten przypadek jest nieuleczalny, ale nie należy takich ludzi eksponować w mediach publicznych.
    • ryszard-2 Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 10:05
      Cwana p. reżyser podpuszcza ludzi i zbiera materiał do następnego filmu .Proszę zwrócić uwagę iż w czasie bytu namiotu cały czas kręcony był "patriotyczny" materiał o jego mieszkańcach ,tych co domagają się prawdy.Myślę ,że cały ten cyrk ma na celu zrobienie kasy przzez panią Stankiewicz i zdobycie rozgłosu przez "Gazetę Polską".I to wszystko.
      • pn-ski Stankiewicz pozazdrościła Leni Riefenstahl 12.04.11, 10:35
        "Myślę ,że cały ten cyrk ma na celu zrobienie kasy przzez panią Stankiewicz i zdobycie rozgłosu przez "Gazetę Polską"

Pani Stankiewicz chce przede wszystkim zrobić karierę Leni Riefenstahl, która dostąpiła zaszczytu przebywania w bliskich kręgach wodza Adolfa. Używa tych samych metod podczas nakręcania swoich propagandówek, czyli aktywnie kreuje wydarzenia, wzywając do otwartego buntu przeciw demokratycznej władzy. Los tych ludzi jest jej obojętny, ona tylko chce uzyskać jak najmocniejszy efekt propagandowy. Dlatego szuka męczenników, którzy ładnie wypadną jako pokrzywdzeni (łamania przez nich prawa się nie nagra, tylko reakcje służb porządkowych) będą stawiani za wzór do naśladowania. A takich znajda wśród osobników zbierających się na Krakowskim, chętnych na piec minut sławy nie brakuje. Widzieliśmy to podczas hecy z krzyżem.
        Konieczne jest, żeby każda interwencja straży miejskiej i policji była filmowana, zapobiegnie to manipulowaniu prawda przez tę panią i będzie można jej i tym ludziom udowodnić przestępstwo przed sadem w razie potrzeby.

Józef Goebbels co prawda mawiał, że "prawda kłamstwa nie dogoni", ale sytuacja jest dziś inna, nie wszystkie media są na usługach PiS.
    • nutka57 Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 10:10
      PiS to partia wspierająca przestępów. Wzmożona moralnie qrwa pisowska namawia do przestępstwa - prokurator z URZĘDU powinien zająć sie tą qrwą, oddającą kał na moją Ojczyznę i demokratycznie wybrane władze mojego Państwa. Ogolić jej łeb, jak dziwce.
      Okres ochronny już się skończył!
      Wawelu nie daruję!
    • old_lodzer Stanowczo, zanim bedzie za późno ... 12.04.11, 10:13
      Kaczynski wypowiedział wojnę Państwu. Chce zrealizować swoją wizje i nie cofnie się przed niczym. Żądam od mojego Państwa, żeby okazało stanowczość i reagowało na wszelkie przypadki łamania prawa przez tych, którzy już otwarcie z nim walczą.
      • herbapol Re: Stanowczo, zanim bedzie za późno ... 12.04.11, 10:40
        To jedno krótkie zdanie jaie napisał "old_lodzer" oddaje istotę tego wszystkiego,co dzieje się w Polsce od roku.Kaczyński wypowiedział wojnę Polsce .Proces się nasila i dziesiaj już jawnie nawołuje i on i jego przyboczni do obalenia legalnego rządu.Chyba doszli już do przekonania,że na drodze demokratycznych wyborów do władzy nie dojdą,więc próbują "siłom" ale bez godności osobistej.
    • gajane4 Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 10:21
      Jak długo jeszcze organy porzadkowe będą tolerowały zakłócanie ruchu i spokoju ludzi na Krakowskim Przedmieściu ! Jeśli to towarzystwo uważa, że Lech Kaczyński jako prezydent wyróżnił się jakimiś znaczącymi, pozytywnymi dokonaniami, to niech złoży formalny wniosek do "magistratu" o wybudowanie mu pomnika, uzasadniając to wyliczeniem tych dokonań.
      • wels5 Re: Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pała 12.04.11, 10:41
        Całkowicie jestem za konsekwentnym pociąganiem do odpowiedzialności tej politycznej chuliganerii. Niech krzyczą, ale spore grzywny może niektórych by otrzeźwiły. A wychwalanie "zasług" L. Kaczyńskiego jest po prostu śmieszne. PIS-owi naprawdę się wydaje, że całe społeczeństwo to stado baranów.
      • pn-ski Chyba wnioseczek. 12.04.11, 10:48
        <Jeśli to towarzystwo uważa, że Lech Kaczyński jako prezydent wyróżnił się jakimiś znaczącymi, pozytywnymi dokonaniami, to niech złoży formalny wniosek do "magistratu" o wybudowanie mu pomnika, uzasadniając to wyliczeniem tych dokonań.>

Chyba wnioseczek.
        Jedna pozycja tam się może znajdować, Muzeum Powstania Warszawskiego. Hekatomba ofiar spowodowana błedną decyzją, no, ale powstańcom się należy, bohatersko spełnili swój obowiązek.
        A w załączniku z zasługami szczególnymi spowodowanie katastrofy samolotu i śmierć prawie setki pasażerów (dlaczego nie zaprosili jeszcze czterech osób do samolotu, lepiej by brzmiało "setka", po grecku hekatomba). Wiem, ze rabin nie poleciał (szabat), ale i tak trzech brakuje.
    • putuch1 Mamy dość psychopatów i oszołomów 12.04.11, 10:23
      na naszym pięknym Krakowskim Przedmieściu. Dlaczego tyle tolerancji dla nietolerancji i nienawiści? Jak można dopuszać do Pałacu Jarosława i jego akolitów, recydywistów szkalowania naszych demokratycznych władz? Czy społeczeństwo jest bezbronne wobec niebezpiecznych wariatów?
    • rozwado Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 10:29
      Celem tych ludzi jest przeszkadzanie innym, przeszkadzanie prezydentowi i Panstwu. 10.04 lazili z flagami tam i z powrotem blokujac ruch miejski. Musialem przedzierac sie na koncert i z powrotem. Wladze miejskie nie spisaly sie. Daje sie pozwolenie na przemarsz okreslona trasa w okreslonym przedziale czasu a potem jazda do domu. To byla chuliganeria. Naduzywali emblematow AK (choc urodzili sie wiele lat po wojnie) i solidarnosc (choc z ia nic wspolnego nie mieli, tak jak ich przywodca).
    • zero-cin Stankiewicz wzywa: 12.04.11, 10:45
      POLACY ! ŚWIĘTUJMY SUKOT !
    • wels5 Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 10:48
      A p. Stankiewicz niech stawia namioty na swojej działce, a nie blokuje centrum Warszawy.
    • wadwzr Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 10:49
      To jest jakiś pełzający ZAMACH STANU w wykonaniu gromady nieszczęśliwych, chorych z nienawiści ludzi :(

Bywało już w historii świata, że garstka obłąkańców dobierała się do władzy, ale nigdy nic dobrego z tego nie wynikło, zazwyczaj lała się krew, bądź płonęły stosy.
    • kamyk_wj Czy to doprawdy pora na Święto Kuczek? 12.04.11, 10:56
      Ale o takim święcie pewnie inicjatorzy nie słyszeli.
      Swoją drogą, starozakonni mogliby zgłosić:
      1. plagiat,
      2. obrazę uczuć religijnych.
      A właściwie to ja zgłaszam, w ich imieniu.
    • sybirak2 Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 11:01
      Zamykać za notoryczne zaśmiecanie miasta stołecznego. Wybić te pislamskie wszy.
    • mt7 Coś niedobrego dzieje z P.Stankiewicz 12.04.11, 11:08
      Słuchałam jej w niedzielę i z przerażeniem i smutkiem myślałam, że 'Joanna od krzyża' to ocean rozsądku i spokoju w porównaniu z Ewą Stankiewicz.
      Jakiś amok ogarnął niektórych, a może tylko się ujawnił pod wpływem silnych emocji.
      Dosyć to przerażające, muszę przyznać.
    • bodzio151 Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 11:09
      gdzie stankiewicz konczyla rezyserke
      • wels5 Re: Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pała 12.04.11, 11:44
        bodzio151 napisał:

> gdzie stankiewicz konczyla rezyserke
        Jak to gdzie? W Toruniu.
    • michal.b09 Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 11:19
      Wystarczy sobie wyobrazić co by się działo pod "Białym domem" gdyby szaleńcy próbowali go opanować. Trzeba iść tym tropem. Czy policja jest tylko od "zwijania" pijanych rowerzystów?
    • lileo Stankiewicz wzywa: stawiajmy namioty pod Pałacem 12.04.11, 11:45
      Niepoczytalni 2010...

Mam nadzieję, że chociaż na czas prezydencji zamkną Krakowskie Przedmieście dla demonstracji.Przecież strach pomyśleć, co tam się będzie działo przed wyborami :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka