robswoje 14.04.11, 14:52 JOJO - z byka mu mogłeś załadowac, jak za dawnych lat . Nie ma zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maljaw47 Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 14:57 Po takiej mendzie jak Brudziński gorszych rzeczy mozna się spodziewać. Ufam, że poniesie jakąś karę Odpowiedz Link Zgłoś
glowny_pasazer Jeżeli kazał to miał rację 14.04.11, 19:40 Jeżeli tak kazał to miał rację - jedyne do czego się nadają to wsuwanie mandatów za wycieraczki i ściganie babć handlujących pietruszką. Do właściciela sraj.ącego bulteriera, który nie sprzątnie gó.wna nie podejdą, bo się boją. Odpowiedz Link Zgłoś
7kozyr Re: Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejsk 15.04.11, 00:22 maljaw47 napisała: > Po takiej mendzie jak Brudziński gorszych rzeczy mozna się spodziewać. Ufam, że > poniesie jakąś karę _____________________________ Brud-Brudzio jest bezdennie glupi. Sam opowiada jak "bluzgal" miesem w pokoju Jarkacza w hotelu w Smolensku. Oprocz tego slyszala jego bluzgi (pare metrow od trupa Lecha na miejscu wypadku) konsul RP w Moskwie ktora towarzyszyla im sluzbowo z Witabska. Ale coz. W tym burdelu jakim byla Kancelaria L.K. to byl codzienny jezyk. Coraz wiecej dowiadujemy sie o obyczajach w Palacu i "wielkosci" Kaczynskich. Tak wiec bedac juz tak blisko Palacu - zapewne "zapomnial sie", ze juz nie jest w "domu". A ten "straznik miejski" to byl napewno POwiec. Odpowiedz Link Zgłoś
v-2-1 Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 14:58 To chamidło już samym wyglądem przypomina "kibola"i tak też się zachowuje.W myśl zasady mój wygląd świadczy o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszekocio Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 15:03 Wystarczy popatrzeć na buźkę tego pożal się Boże posła żeby wiedzieć że jest to prawda(wykształcenie nie pomoże schowaniu słomy w butach) Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Re: Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejsk 15.04.11, 05:52 Brudziński może i ma wyższe wykształcenie. Problem ... że nie otrzymał wykształcenia PODSTAWOWEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
padafas Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 15:04 Najlepiej jeszcze cztery pały Brudasowi Odpowiedz Link Zgłoś
rekmare Ale o co ten hałas? 14.04.11, 15:08 Nawet jeśli tak było to zwrot ten jest rozwiniętą formą "spi...aj dziadu" więc dziwić się nie należy, że uczeń stara się przerosnąć mistrza. Na marginesie: ja też używam słów uznanych powszechnie za obelżywe ale nie robie przy tym z siebie wzorca, ikony i źródła cnót wszelakich. Odpowiedz Link Zgłoś
zwf Re: Ale o co ten hałas? 14.04.11, 16:45 No właśnie, jak w każdej sekcie uczniowie naśladują swojego guru, a nawet starają sie go Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Ale o co ten hałas? 14.04.11, 19:05 zwf - to bylby patriotyczny gest z ich strony. Dalibysmy im miejsce obok szefa na Wawelu, bo to miejsce juz jest zbeszczeszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory502 Re: Ale o co ten hałas? 14.04.11, 19:06 Już posrany ze strachu używa tego samego języka co Macierewicz "wręcz odwrotnie to było tak jak ja mówię" A w Smoleńsku to mu zwieracz ze strachu puszczał że go Ruskie ukatrupią Mam jego zdjęcie opętanego ze strachu i jego wywiad w którym jeszcze pod wpływem strachu obnaża swój strach i fobie jak jakiś dewiant seksualny Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar A może gangster Jojo, pod wpływem ojdodyra Rydzyka 15.04.11, 09:34 przeszedł przemianę duchową i tylko mu się wypsnęło..? A wy zaraz że, czym skorupka za młodu .. itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid I bardzo dobrze. Szacunku łajzy już nie nauczą, 14.04.11, 15:15 ale niech przynajmniej za obrazę funkcjonariusza dobrze pociągną po kieszeni. Męta trzeba traktować jak męta. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: I bardzo dobrze. Szacunku łajzy już nie naucz 14.04.11, 16:56 Brudziński gwałtownie zaprzecza i grozi procesem komendantowi Straży Miejskiej. - To działania mające na celu zdyskredytowanie mojej osoby. Więcej... wyborcza.pl/1,76842,9435346,Czy_Brudzinski_kazal_sp____straznikowi_miejskiemu_.html#ixzz1JVeJostv Nie trzeba, sam się, Bredziński zdyskredytowałeś i to już dawno. "Czy te oczy mogą kłamać?" Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: I bardzo dobrze. Szacunku łajzy już nie naucz 15.04.11, 03:35 antropoid napisał: > ale niech przynajmniej za obrazę funkcjonariusza dobrze pociągną po kieszeni. M > ęta trzeba traktować jak męta. POjeb....... meta trzeba traktowac jak POjeb...... meta -masz racje .Tusk do sadu za klamstwa . Dupowaty do domu wariatow za glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: I bardzo dobrze. Szacunku łajzy już nie naucz 15.04.11, 12:43 kurelski napisał: > Dupowaty do domu wariatow za glupote. Brawo! Nareszcie zrozumiałeś kim jesteś i gdzie twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
niemoher Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 15:17 Jojo Brudzinski w akcji jak za starych, dawnych szczecinskich lat - opluc, pobic, zlelzyc, ponizyc - tak po pisowsku, chrzescijansku, po polsku... Pisowski cham pozbawiony jakichkolwiek umiejetnosci spolecznych... Genetyczny patriota, zawodowy obronca honoru i czci prezydenta 1000-lecia z 20% poparciem spolecznym , ktory wylecial jako nieudacznik, a wrocil na Wawel... Odpowiedz Link Zgłoś
varberg Re: Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejsk 14.04.11, 16:00 Zaciekawi mnie ten wpis i znalalazlem pare informacji o panu jojo www.forum.pieniadz.pl/jojo,brudzia,ski,wyleciaa,ze,szkoa,y,za,rozbalj,i,kradzie,t11204.html Odpowiedz Link Zgłoś
rozenek_taki Re: Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejsk 14.04.11, 18:04 Bardzo ciekawy artykuł i jak zwykle bardzo celny i rzeczowy opis oparty na faktach. Co ciekawe NIE przez lata opisywało wałki czarnych stonek i "komisji" majątkowej lecz mało kto w to wierzył ... pokolenie wychowane na "nauce" Obrońcy Pedofilii :) Odpowiedz Link Zgłoś
op_par Re: Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejsk 14.04.11, 18:36 Jojo sflaczał w W-wie! Za czasów Wolińskich pociągnął by bezczela z "bachy"! Teraz zamiast pieprznąć w siekacza straszy sądem? Ale wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 15:24 Immunitet poselski w Polsce dochodzi do granic absurdu. Za chwilę dojdzie do tego że jakiś Brudziński, Kogut czy inny Kurski kogoś pobije, przejedzie po pijaku na pasach czy wręcz wsadzi nóż pod żebra (a znając przeszłość "Jojo" można się tego spodziewać) - i nic. Powie taki - "Mam immunitet, możecie mnie w dupę pocałować". "Bo dobrze się jechało" - bezczelnie odpowie Kurski, a "07" przyłapany na jeździe pod prąd z oddechem od którego muchy padały prosto w nos powie że nie był pijany - bo nie można go było zbadać alkomatem. Zapewne trudno będzie udowodnić temu chamowi znieważenie strażnika na służbie - bo nie ma świadków ani nagrań. Ale wszyscy posłowie PiS którzy łamiąc zakaz wydany przez służby porządkowe siłą forsowali baarierki na Krakowskim - powinni być wzięci za dupę i postawieni przed Sąd Grodzki za wykroczenia. Bo immunitet nie może być parasolem ochronnym dla zachowań kibolskich, nie może stanowić osłony przed odpowiedzialnością za przestępstwa pospolite czy choćby wykroczenia. Od ludzi stanowiących prawo i obdarzonych zaufaniem społecznym można i trzeba wymagać więcej - również w dziedzinie przestrzegania prawa na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
abaddonchan Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 15:33 "I dodał, że było odwrotnie; to on zwracał się do uczestników uroczystości, by mimo emocji uszanowały funkcjonariuszy, którzy stoją tam "nie ze swojej woli, tylko wskutek rozkazu przełożonych". Dobre sobie, trzeba by być idiotą, żeby uwierzyć, że takie słowa wyszły z jego ust Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 15:36 Oczywiście, ze kazał! On nie zna kulturalnego języka. Prosze spytać panią konsul - jak zachowywał się w drodze do Smoleńska! Wstyd, że taki "człowiek" nosi legitymację poselską i śmie straszyć tych, którzy PILNUJĄ prawa, a nie szargają je w swojej nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
denus2009 Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 15:49 Szanowni Państwo,nie rozumiem irytacji, przecież ten człowiek znany jest z chamskich i pozbawionych kultury wypowiedzi. Nie pierwszy raz mija się z prawdą. Jest bezczelny i święcie przekonany o swojej wyższości i racji.Niestety takie ...reprezentuje społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
maryla02-2 Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 15:57 Napewno, to dyżurny cham PiS-u. Strażnik powinien mu odpalić w tej samej tonacji. Czepiają się Niesioła, Palikota, a ten prostak wali jak z armaty i Kurczak się śmieje. Niedoszła panna młoda Jolanda chce postawić Tuska przed Trybunał, jak powiedziała"za wszystko". Taka mądrala, prawie jak Beti. Same dziwolągi w tej sekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz W swym rozmówcy strażnik rozpoznał... 14.04.11, 16:06 Niezły "rozmówca" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktrollzaraza Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 16:19 To nie powiedział Brudziński do strażnika. To powiedział książę Poniatowski do Brudzińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Czego lepszego można się; 14.04.11, 16:33 Spodziewać po facecie wystrzyżonym na skina i na gębie ma wypisane IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 16:40 Byłaby to rzecz niebywała, gdyby Bredziński się przyznał. To stara szkoła byłego lotnika LK "Spieprzaj dziadu". Ja wierzę strażnikowi, nie temu koniakowemu żałobnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 16:49 Co chcieć od typa, którego IQ odpowiada odległości dziurek w jego pasku. Odpowiedz Link Zgłoś
zwf Brudziński i inni... 14.04.11, 16:50 A to słyszeliście? W sieci znalezione: Brudziński spotyka kolegów z PiSsu w żołądku Prezesa. Koledzy go pytają: -"Ciebie też Szef połknął?" -"Nie, ja wszedłem z drugiej strony." Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Brudziński i inni... 14.04.11, 19:32 zwf napisał: -"Ciebie też Szef połknął?" > -"Nie, ja wszedłem z drugiej strony." Dobre,dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Brudziński i inni... 14.04.11, 19:38 A to slyszales ? W PiS witają dzień słowami: "Niech Będzie Pochwalony Lech Kaczyński, Prezydent Najjaśniejszej Rzeczypospolitej i Brat Jego Jarosław - zawsze Dziewica" Odpowiedz Link Zgłoś
zwf Pochwa Lony 14.04.11, 19:51 Dobre:) Tylko dlaczego pochwa Lony? Z (mojego) życia wzięte. Słuchałem sobie właśnie I, Claudius na BBC kiedy zadzwoniła moja komórka. Fuck. Niechętnie zdjąłem słuchawki i sięgnąłem po telefon. Numer nieznany. Odebrałem: “Słucham.” „Niech będzie pochwa Lony!” Głos był twardy, pewny siebie, zdecydowanie męski. Zaniemówiłem. Jaka pochwa? Jakiej Lony? Może Ilony? Ale czemu pochwa? I dlaczego ma być? „Niech będzie pochwa Lony mówię.” Powtórzył zdecydowanie męski głos. Mętlik w głowie. Co robić? Po krótkim wahaniu wykrztusiłem: „Aaa. Dzień dobry.” „To nie ty, Piotruś?” Męski głos jakby stracił lekko na męskości i nabrał cech, hmm, kobiecych? „Nie, to nie Piotruś. Pomyłka. Chyba...” Rzuciłem niepewnie. Sekta jakaś czy co? Zboczki? Głos zniknął. Bez przeprosin i pożegnania. Pozostały wątpliwości. I natłok dziwnych, baaardzo niegrzecznych myśli. Czemu nie Doroty albo Barbary? I dlaczego pochwa, a nie cipka na przykład? Pochwa to takie medyczne i suche (Sic!) określenie. Czyż nie brzmiałoby lepiej: Niech będzie cipka Heleny? Albo, jeszcze lepiej: Niech będzie ciepła cipka Haliny? Albo: Niech będzie ciepła, wilgotna cipka Małgorzaty? I tu się chyba się trochę rozmarzyłem, biedny miś... Może i byłoby lepiej, ale trochę za długo, a język potoczny kieruje się w stronę skrótowości, niestety. Niedawno był fajny artykuł na ten temat na stronie GW, ciekawe dyskusje na Forum też co jakiś czas się toczą. Polecam... Słyszałem (czytałem?), że niektórzy księża na lekcjach religii, idąc z duchem czasów i chcąc przypodobać się młodzieży, na wzór "pozdro" i „spoko” rzucają samo "pochwa". W to akurat (jak i wiele innych rzeczy) nie wierzę. Czegoż to bowiem ludzie nie wymyślą zeby dokuczyć sukienkowym? PS Dlaczego żaden góral z Podhala nie nazywa się np. Jan Cycuś-Cipecka? Beats me... Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Pochwa Lony 14.04.11, 23:22 Teraz to jestes nie do pobicia,ubawilam sie .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae Re: Pochwa Lony 15.04.11, 03:55 OMG! Powinienes to opublikowac ! No kidding! What fun !!!!!!! :0) Odpowiedz Link Zgłoś
zwf Re: Pochwa Lony 15.04.11, 07:21 Thanks:) Rozmowa jest autentyczna, komentarze już moje... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis PISuarowa menda.... 15.04.11, 07:26 czego innego po nich mozna sie spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis PISuarowa menda.... 15.04.11, 10:30 czego innego po nich mozna sie spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Brudziński i inni... 15.04.11, 03:29 zdybka napisała: > A to slyszales ? > > W PiS witają dzień słowami: > "Niech Będzie Pochwalony Lech Kaczyński, Prezydent Najjaśniejszej Rzeczypospoli > tej i Brat Jego Jarosław - zawsze Dziewica" POjeb...... witaja dzien slowami Niech Zyje Dupowaty Gajowy Zawsze Bredzacy i Klamliwy Niech Zyje Tusk-Klamca i Oszust -my chcemy klamstwa- my oczadzeni, zawsze bezmyslni ,zawsze skolowani ,zawsze wpatrzeni w Wybiorcza i tego typu gadzinowki. Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae Re: Brudziński i inni... 15.04.11, 03:56 Nie wysilaj sie brachu.. Nie masz poskoku.. Odpowiedz Link Zgłoś
januszrb Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 17:03 Mohery berecik w łeb uciska stąd te brednie i fantazja. Odpowiedz Link Zgłoś
wlekawa Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 17:09 Takie są u pisuarów imponderabilia. Odpowiedz Link Zgłoś
op_par Re: Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejsk 14.04.11, 18:53 Takie są oni "impolite"! Odpowiedz Link Zgłoś
ddeb123 Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 17:24 Bruździński to kawał chama i prostaka. Wystarczy popatrzeć na jego zakazaną gębe Odpowiedz Link Zgłoś
cmazui Czy Brudziński kazał sp... strażnikowi miejskiemu? 14.04.11, 17:50 Czy mozna zdyskredytowac zwykla polityczna szmate ? Robi z siebie szmate czesto, dyskredytuje sie nieustannie, zreszta , takie zachowania sa znamienne tych co maja prawo i sprawiedliwosc w hasle, gebe pelna frazesow i klamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
djenn jestem 14.04.11, 17:53 pewnien że tak było. Chamstwo i buractwo oraz autokratyzm to dziedzictwo partii pis. Odpowiedz Link Zgłoś