kuraszewicz 17.06.11, 10:04 Odroczony do 23 czerwca 2012 roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oskarchen Proces Poczobuta odroczony 17.06.11, 11:42 Powinni go skazać za szkalowanie Białorusi za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
kuraszewicz A wiesz co? GWniarze wydrzeźniają mojego nicka! 17.06.11, 12:56 Różne półgłówki na GW-nie wydrzeźniają mojego nicka, bo sami nie potrafią sobie stworzyć prostego nicka, polskiego nazwiska - mają wyobraźnię typu nick: "kilkanustuchaciornych" - nick na kolanie, na krótkie używanie, no więc przedrzeźniają, że "kułasiewicz". Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Proces Poczobuta znów odroczony 18.06.11, 08:01 Ja Polakom radze - Poszukajcie w POLSCE DEMOKRACJI a potem sie wpie...jcie sie do BIALORUSI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Proces Poczobuta znów odroczony 18.06.11, 12:22 Ot madzia.pl to"pl" tosz ty cuchniesz psem łukaszenki:),tu tylko wy sie wypowiadacie nikt inny. Nienawidzicie Gazety i Paczubota i tego że cała europa stoi za nim.Przecież 3/4 waszego narodu ma dosyć łukaszenki i jego pseudo demokracji.Zaszczuliście to państwo swoimi psami.I nie dziwne że naród się boi odezwać.I podziwiam Paczubota za tak wielką odwagę że się nie boi tego waszego dyktatora i jego psów. Odpowiedz Link Zgłoś