Dodaj do ulubionych

Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł się ...

03.07.11, 14:27
To oczywiste że nikt nie traktuje teorii o zamachu poważnie. Ciekawi mnie jedno czy gdyby dziś w Rosji spadł samolot z urzędnikami UE to śledztwo tez powierzono by Rosjanom. Czy wrak i czarne skrzynki byłyby tak samo przetrzymywane?
Obserwuj wątek
    • niemiec.niemiec To ten sam Nalecz? 03.07.11, 14:47
      To ten sam Nalecz, ktory z ramienia PZPR na zaproszenie KPZPR jeszcze w 1991 roku jezdzil do towarzyszy radzeckich?
      • ewalongoria Re: To ten sam Nalecz? 16.07.11, 19:41
        Naturalnie, że ten sam. Większośc takich towarzyszy dzisiaj rządzi Polską. Dlatego mamy to, co mamy.

niemiec.niemiec napisał:

> To ten sam Nalecz, ktory z ramienia PZPR na zaproszenie KPZPR jeszcze w 1991 ro
        > ku jezdzil do towarzyszy radzeckich?
    • 6.smiech Re: Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł si 03.07.11, 14:50
      drmuras napisał:

> To oczywiste że nikt nie traktuje teorii o zamachu poważnie. Ciekawi mnie jedn
      > o czy gdyby dziś w Rosji spadł samolot z urzędnikami UE to śledztwo tez powierz
      > ono by Rosjanom. Czy wrak i czarne skrzynki byłyby tak samo przetrzymywane?

Najprawdopodobniej wygladaloby to tak samo a gdyby nie bylo obaw o to ze zostana
      sfalszowane aby wybielic blizniakow, blasikow itp. i obawy ze tak by sie z nimi stalo jak z teczka Yaro w IPN, to pewno w koncu bylyby wydane. Tak zreszta jak zostana w koncu wydane Polsce.
      • niemiec.niemiec @smiech 03.07.11, 14:58
        "Tak zreszta jak zostana w koncu wydane Polsce. "

Kto w Rosji powiedzial, ze kiedykolwiek zostana wam je wydane?
    • one.emeryt12 Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł się ... 03.07.11, 15:04
      A jakby tak najwiekszy polski prezydent wszechczasow np. lecial do Londynu i powiedzianoby
      ze nie mozna ladowac z powodu zlej pogody to ciekaw jestem czy tez wyslalby pijanice aby wymusic ladowanie ? I gdyby tam sie stalo co pod Smolenskiem to czy polskim oszolomom
      i polowie blizniaka z maciora pozwolono wtracac sie do wszystkiego, tak jak teraz ?
    • ahk4iepaiv8u Lol 03.07.11, 15:20
      Tylko dlaczego miałoby to wszystko świadczyć, że jeżeli p. Nałęcz wygłasza rzeczy oczywiste, to należy wierzyc jemu i tym których w danym momencie reprezentuje? To, że ktoś twierdzi, że hel i sztuczna mgła okazały się wyssane z palca, to jeszcze nie znaczy, że jest to objaw rozumu zasługujący na udzielenie temu komuś zaufania, n'est-ce pas?
      • ahk4iepaiv8u Re: Lol 03.07.11, 15:22
        Innymi słowy, to, że mucha po wyrwaniu czwartej nogi nie ogłuchła, tylko nie ma na czym chodzić, to jeszcze nie znaczy, że ktoś kto ten fakt wygłasza jest godny zaufania, a nawet wręcz przeciwnie..
      • 6.smiech Re: Lol 03.07.11, 20:53
        ahk4iepaiv8u napisał:

> Tylko dlaczego miałoby to wszystko świadczyć, że jeżeli p. Nałęcz wygłasza rzec
        > zy oczywiste, to należy wierzyc jemu i tym których w danym momencie reprezentuj
        > e? To, że ktoś twierdzi, że hel i sztuczna mgła okazały się wyssane z palca, to
        > jeszcze nie znaczy, że jest to objaw rozumu zasługujący na udzielenie temu kom
        > uś zaufania, n'est-ce pas?

Szkoda ze juz dla ciebie za pozno na leczenie, n´est-ce pas !
    • pedro1984 Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł się ... 03.07.11, 15:36
      jak to? a gdzie ten profesor fizyki co dla GP dawał wywiady?
    • antropoid Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł się ... 03.07.11, 16:13
      "W 38 milionowym kraju nie znalazł się ani jeden poważny człowiek, który te bzdury by firmował własnym nazwiskiem"

To prawda, z kolei niepoważnych jest całkiem spora grupa z Kaczyńskim, Macierewiczem i Rydzykiem na czele. Ale to już poletko psychiatrów.
    • 25cz Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł się ... 03.07.11, 16:38
      Uważam, że ta biała księga jest najważniejszym dowodem, który pozwala zrozumieć, dlaczego doszło do tej katastrofy. Ta księga fantastycznie oddaje stan umysłów i emocji ludzi, którzy są najtwardszym jądrem PiS-u i tworzyli filozofie prezydentury Kaczyńskiego. To mieszanina paranoi, agresywnego nacjonalizmu, ułańskiej fantazji na granicy brawury i szaleństwa oraz wiara w swoją nieomylność i mesjanizm. Jestem pewien, że tę księgę pisali wspólnie Kaczyński z Macierewiczem. Myślę, że gdyby ją ładnie oprawić, mogłaby by zdetronizować Harrego Pottera.
      • antropoid Re: Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł si 03.07.11, 17:22
        25cz napisał:

> Jestem pewien, że tę księgę pisali wspólnie Kaczyński z Macierewiczem.
        > Myślę, że gdyby ją ładnie oprawić, mogłaby by zdetronizować Harrego Pottera.

Już widzę te tłumy fanów czyhające pod księgarniami w dniu premiery kolejnej części (bo wątpliwe, by skończyło się na jednym "dziele" - z czegoś trzeba żyć i utrzymywać armię oddanych oszołomów, a najlepiej z kasy podatników - zwłaszcza jak się w życiu nie splamiło prawdziwą pracą), poprzebieranych za swego wodza i jego głównego komisarza.
        To by nawet mogło być zabawne. Chociaż... Gdyby mieli na tych bredniach zarobić tyle samo, co Rowling, to już tak bardzo nie bawi...

• ewalongoria Re: Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł si 16.07.11, 19:35
        Najpierw ją przeczytaj a potem komentuj.

25cz napisał:
        > Uważam, że ta biała księga jest najważniejszym dowodem, który pozwala zrozumieć
        > , dlaczego doszło do tej katastrofy. Ta księga fantastycznie oddaje stan umysłó
        > w i emocji ludzi, którzy są najtwardszym jądrem PiS-u i tworzyli filozofie prez
        > ydentury Kaczyńskiego. To mieszanina paranoi, agresywnego nacjonalizmu, ułański
        > ej fantazji na granicy brawury i szaleństwa oraz wiara w swoją nieomylność i me
        > sjanizm. Jestem pewien, że tę księgę pisali wspólnie Kaczyński z Macierewiczem.
        > Myślę, że gdyby ją ładnie oprawić, mogłaby by zdetronizować Harrego Pottera.
    • hanishl Re: Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł si 03.07.11, 16:57
      drmuras napisał:

> To oczywiste że nikt nie traktuje teorii o zamachu poważnie. Ciekawi mnie jedn
      > o czy gdyby dziś w Rosji spadł samolot z urzędnikami UE to śledztwo tez powierz
      > ono by Rosjanom. Czy wrak i czarne skrzynki byłyby tak samo przetrzymywane?

Szkoda czasu , bierz szabelkę i zap ...j na wschód !!!!
    • 0721x Re: Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł si 03.07.11, 17:42
      niepokonane pisdogłowie - a i tak czarne jest białe oj muras muras żebyś ty wiedział jak dobrze jest mieć rozum
    • koloratura1 Re: Nałęcz o "białej księdze" 03.07.11, 18:00
      drmuras napisał:

> To oczywiste że nikt nie traktuje teorii o zamachu poważnie.

Nikt? Nawet mecenas Rogalski?!
      A to coś nowego!

> Ciekawi mnie jedno
      > czy gdyby dziś w Rosji spadł samolot z urzędnikami UE to śledztwo tez powierz ono
      > by Rosjanom. Czy wrak i czarne skrzynki byłyby tak samo przetrzymywane?

Skądże!

Unia z NATO by na Rosję najechała
      i na silę czarne skrzynki odebrała!
    • tykaczor Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł się ... 03.07.11, 18:17
      Tańcowały dwa CYMBAŁY jeden duży drugi mały i pierdoły opowiadały !
    • terleo Re: Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł si 03.07.11, 18:34
      drmuras napisał:

> To oczywiste że nikt nie traktuje teorii o zamachu poważnie. /.../

TO BARDZO ŹLE! OSOBNIKAMI *POŚWIADCZAJĄCYMI PUBLICZNIE NIEPRAWDĘ* O ZAMACHU JUŻ DAWNO Z URZĘDU POWINNA ZAJĄĆ SIĘ PROKURATURA! TO JEST KATEGORIA PRZESTĘPSTWA, GDZIE GROZI KARA DO 5 LAT POZBAWIENIA WOLNOŚCI.
      A TU nic! Ten sobie, mówi, ów sobie mówi, pełno radości i krzyku.

*Polska to Jedno Wielkie Zadupie*. J. Pilch, polski pisarz.
    • pablobodek "Żółtą Księgę" spłodzili 03.07.11, 19:27
      faceci na Żółtych Papierach !!
      Szalony Antek na żądanie Króla Wariatów !!
      • ewalongoria Re: "Żółtą Księgę" spłodzili 16.07.11, 19:39
        Gdy czytam te żałosne posty to mam wrażenie, ze większośc na tym forum ma żółte papiery

pablobodek napisał:

> faceci na Żółtych Papierach !!
        > Szalony Antek na żądanie Króla Wariatów !!
    • madziapl1 Nałęcz o "białej księdze" PiS: nie znalazł się ... 04.07.11, 00:51
      Niech Jaroslaw chodzi z ta "KSIEGA" po szpitalach dla WARIATOW i daje kazdemu cukierka to bedzie mial tysiace podpisow, a tych co nie podpisza nalezy wypuscic bo to sa ludzie ZDROWI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka