szymon149 Gdybym była Kaczyńskim 05.07.11, 12:29 Bo tak naprawdę udaje on twardego człowieczka a w rzeczywistości jest tchórzem a po za tym ciekawie czy był ten mały patriota był w wojsku[ chyba w marynarce?] Odpowiedz Link Zgłoś
demetria11 Re: Gdybym była Kaczyńskim 05.07.11, 14:04 Prezes jest szeroko znany ze swej legendarnej, podpierzynowej odwagi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywka-1 Re: Gdybym była Kaczyńskim 13.07.11, 12:57 chciałabym zobaczyć waszą odwagę w Urzędzie Pracy generalicjo. Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Gdybym była Kaczyńskim 05.07.11, 15:01 Jaki jest Kaczyński? Obłudny intrygant, krętacz i patologiczny kłamca? Przed wyborami, gdy miał powstać ,,popis,, wiedział, że PO to krętacze i złodzieje (liberały aferały) Tusk to potomek faszystów z niemieckim sercem który nie kocha Polski. Mimo wszystko, razem szli do wyborów i razem chcieli tworzyć rząd. Już nie chcę wspominać, że byłemu agentowi SB, pomógł zostać prezydentem Polski. Czasami odnoszę wrażenie, że Kaczyński to byt amorficzny. Nigdy nie można być pewnym co powie, co pomyśli i co zrobi. Prawdopodobnie on sam, zaskakuje siebie. Gdy rano zje jajeczko na miękko, to Rosjanie są naszymi braćmi i przyjaciółmi a w Polsce powinien panować pokój i miłość. Gdy jajeczko ciut dłużej poleży we wrzątku, to nagle Rosjanie stają się naszymi śmiertelnymi wrogami a w kraju trzeba natychmiast zorganizować powstanie które nas ocali i odda władzę w ręce Polaków. Kaczyński jest lepszy niż mix heroiny i rosyjskiej ruletki. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Gdybym była Kaczyńskim 05.07.11, 22:16 A ja na miejscu Jaroslawa to bym rznol wariata bo jest 100% pewne ze psychiatrzy uznaja go za psychicznie zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanpas Gdybym była Kaczyńskim 06.07.11, 00:49 Rezygnuję po 20 latach z czytania G.W.Nie jestem wyborcą PiS,trochę szkół ukończyłem i mieszkam w wielkim mieście.Dziennikarstwo P.P Kublik,Klich,Wrońskiego czy Czuchnowskiego jest dla mnie mocno niestrawne.Samych sukcesów życzę choć wiem już ,że o nie będzie trudno!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
krates-8 Gdybym była Kaczyńskim 06.07.11, 09:22 1. Racjonalnie podejście nakazywałoby badać najpierw pozywających a nie pozwanych i odrzucać pozwy osób niepoczytalnych. Dzięki temu sądy mogłyby oszczędzić sobie mnóstwo pracy. 2. Być może K. był lub nawet jest niepoczytalny ale w takim razie uciecha ćwierćinteligentów przy tej okazji jest żenująca i dowodzi niebywałego ich chamstwa, bowiem najwyraźniej nie zdają sobie sprawy z tego, że z ludzi chorych nie należy szydzić. To chyba najbardziej charakterystyczna cecha homo sovieticusa: kochać i schlebiać chamowi, który ma władzę i pomiatać słabszym, kopać leżącego tym chętniej im jest słabszy. Zaiste pogarda jaką objawiają wobec K. należy się także wszystkim, którzy wybrali go sobie na przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
hanpas Gdybym była Kaczyńskim 06.07.11, 13:53 Osobista rada dla red.Kublik-trzeba coś zrobić ze swoimi kompleksami które są widoczne przy pisaniu o np.Kaczyńskim czy Czarzastym... Odpowiedz Link Zgłoś
johnpaul2 błędna przesłanka 06.07.11, 14:58 I tu się Pani redaktor myli. Prezentowany typ emocji i zachowań jest specyficzny dla osobowości zaburzonej. Zaburzenia osobowości widnieją na liście Międzynarodowej Klasyfikacji Chorób ICD-10 (np. F60) a więc psychiatra stawiając takie rozpoznanie nie potwierdziłby pełni zdrowia psychicznego. Zgadzam się jednak, ze należało dać szansę specjalistom na postawienie diagnozy. Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Gdybym była Kaczyńskim 06.07.11, 14:59 Widać gołym okiem, że czytacze Naszego Dziennika, nie trawią Gazety Wyborczej. Nie ma sensu narażać się na takie katusze. Porzućcie GW, a w wasze serca powróci miłość, a na twarze uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
he1ku Re: Gdybym była Kaczyńskim 06.07.11, 15:29 Co roku kilkuset ludzi z problemami psychiatrycznymi dostaje w Ameryce pozwolenia na broń. Więc w Polsce mogą być politykami,sędziami,prokuratorami, ba nawet prezydentem np.Gdańska i oddać za darmo , a nawet dopłacić do działki .Wariatów w Polsce aż nadto,eksportować możemy i tak też robią partie,ktoś w sejmie się zbłażnił lub jako minister np sprawiedliwości to go do europarlamentu,może tam sie wykaże. Odpowiedz Link Zgłoś