Dodaj do ulubionych

"Rzepa" broni Ziobry

07.07.11, 10:40
Pani Naszkowska,dlaczego nazywa pani wystąpienia posłów w Parlamencie Europejskim "pyskówkami" ? Oni wystąpili w takim samym stylu,co Tusk !!! Chyba jednak móżdżek pani mocno się zamulił.Żeby dziennikarka popełniała tak naiwną manipulację musi być wyjątkowo głupią dziennikarką.Zalecam zmianę zawodu ! Stragan na bazarze najbardziej odpowiedni.
Obserwuj wątek
    • 3henryk "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 10:50
      A ja zalecam ci kupno mózgu, bo na razie jesteś głupkiem z sekty PiSd.
    • jatokomtur "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 10:53
      ZIOBRY POWINIEN OPRÓCZ "RZEPY" BRONIĆ PAN BIEDROŃ. NIE WYPADA MILCZEĆ GDY ATAKOWANA JEST MNIEJSZOŚĆ SEKSUALNA.
      • slawekpl Re: "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 11:17
        co ma Biedron do "stulejkowej" mniejszosci seksualnej?
    • eleszek "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 11:08
      Jaka Rzepa taki Magierowski. Poczekajmy trochę i okaże się, że tylko krowa nie zmienia poglądów. Magierowski zmienia.
    • slawekpl "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 11:12

"...że akcja Ziobry (nieuzgodniona z centralą partii) to przemyślana gra na osłabienie PiS,.."
      nie wydaje mi sie aby zenujacy Ziobro byl az tak wyrafinowanym taktykiem
    • medrek_forumowy GW już realicuje polecenia z centrali PO 07.07.11, 12:00
      "Rzepa broni Ziobry" - naucz się pracownico mediów czytać ze zrozumieniem.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: GW już realicuje polecenia z centrali PO 07.07.11, 12:08
        Na szczęście ty dasz odpór uzyskiwanymi przez siebie poleceniami z redakcji Rzepy i z Nowogrodzkiej.
        • maaac Gdzie jest centrala? 07.07.11, 13:27
          To w końcu gdzie ta Centrala?
          Czy to Michnik wydaje polecenia PO czy Tusk GW?
          Czy Michnik wyłącznie karze i nagradza PO w zalezności od tego czy go słuchają czy nie?
          Może jedni i drudzy realizują polecenia innej tajnej Centrali?
          Jaka to Centrala? Żydów? Masonów? Reptilian? Jeszcze innej tajnej organizacji władającej Światem?
    • ksantypasokrates "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 12:36
      Co do stwierdzenia Pani Naszkowskiej ,ze niektórych dziennikarzy w Wiadomosciach nie dało się słuchać itd .to mnie jako widza i obywatela zbytnio nie interesuję maska i fizjonomia dziennikarzyny , mnie interesuje , to co on mówi .

A to niestety zależy od Pryncypała i do niego trzeba mieć pretensję o istotę sprawy , czyli rzetelność informacji

.A jak bedę chciał poogladać ładne bużki nózki , to mam inne mozliwości niż epatować się nimi podczas OGLĄDANIA WIADOMOSCI W TVP LUB W INNYCH SZCZEKACZKACH
    • bezspokoju "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 12:38
      Wyfruwający dziennikarze Rzepy bronią hipokryty Ziobro - wart pajac Paca.
    • sam16 Re: "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 12:59
      j-agat napisał:

> Pani Naszkowska,dlaczego nazywa pani wystąpienia posłów w Parlamencie Europejsk
      > im "pyskówkami" ? Oni wystąpili w takim samym stylu,co Tusk !!! Chyba jednak mó
      > żdżek pani mocno się zamulił.Żeby dziennikarka popełniała tak naiwną manipulacj
      > ę musi być wyjątkowo głupią dziennikarką.Zalecam zmianę zawodu ! Stragan na baz
      > arze najbardziej odpowiedni.
      Jesli "przedstawiciel"Polski atakuje swojego premiera tylko dlatego ze on reprezentuje inna prartie niz atakujacy to nie jest pytakowka tylko zdrada stanu.
      Polski eruoposel parlamencie erupejskim(czytaj;na forum miedzynarodowym) powinien reprezentowac polska racje stanu czyli nie atakowac polskiego premiera wybranego w demokratycznych wyborach.
      Ziobro,Kurski,Legutko i cala reszta nie reprezentuja Polski tylko PiS i chore idee swojego prezesa Kaczynskiego.To co mowia w dniu przedstawienia polskich celow prezydencji jest walenie na odlew.Uderzyli nie w Tuska ale w polskosc. Czuje sie jakbym dostal po twarzy
      bo przez chwile ogladajac inauguracje polskiej prezydencji poczulem sie dumny.
      Europoslowie PiS napluli mi w twarz i obdarli z dumy wszyskich Polakow,kotrzy czuli tak samo jak ja. Dziennikarze Rzepy ktorzy popieraja Ziobro zdradzilii nas o swicie,w poludnie i wieczorem.
      • ulvhedin1981 Re: "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 14:09
        Ja po przemówieniu premiera Tuska czuje się jakbym dostał w twarz . Nie wstdzę się przemówienia Ziobry .Mi jest bardziej wstyd że duża część naszego społeczeństwa musi szukać pracy za granicą .Za marne pieniądzę wykonując najorszą pracę . Wstyd mi że część tych którzy wyjechali spią na ulicach lub dworcach topiąc smutek w alkocholu i narkotykach niekiedy żebrząc lub się prostytując . A żal mam do naszego premiera który wczorajszym przemówieniem próbował zrobić głupków z europosłów ,tylko Bruksela i ludzie którzy którzy zasiadają w PE to nie Polacy nie wierzą w te słowa bo widza co się dzieje u nich w kraju ( chodzi mi o emigrantów z Polski ) . Wstyd śmieje się już nas cała Europa
        • bezspokoju Re: "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 15:10
          Nadal nie mogę się nadziwić, że ci, którzy byli przeciwni wejściu Polski do UE. mają pełne gęby słów o demokracji, wolności słowa i wszelakich praw, a są pierwsi w wyciąganiu łapek po pieniążki płynące z tejże " tak obrzydliwej" Unii Europejskiej.
        • erte2 Re: "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 18:37
          ulvhedin1981
          Jak dostałeś po ryju to siedź cicho bo możesz dostać po raz drugi. Ot i tyle, bo jakakolwiek merytoryczna dyskusja z toba nie ma sensu.
    • nex_us "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 14:04
      Zauważcie jak bardzo chamskie, pełne nienawiści i wulgarne sa przeciętne wypowiedzi zwolenników PiS na tym forum.

Głosowanie na PiS to nie kwestia poglądów politycznych - to efekt braku edukacji, fatalnego wychowania w środowisku domowym, zagubienie we współczesnym świecie itd.

Najczęściej jeden z drugim fan PiSu to bezrobotny lub rencista na którego inni muszą zapieprzać żeby ten miał czas skowyczeć na różnych forach.
      • ulvhedin1981 Re: "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 17:20
        Za to Twoja wypowiedz jest bardzo kulturalna . Pod ''wyborców PIS''wystarczy podstawić żydów z przedwojennych Niemiec , tam też się zaczynało od słów . Na marginesie kim muszą być wyborcy PO jeżeli z przedwyborczych obietnic PO nie spełniła praktycznie żadnej ????
    • emeryt35 "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 14:06
      A defensor Magierowski swoje ?!?!
    • przedwieczorny I po to lemingi ... 07.07.11, 15:07
      ... mają Gazetę Wyborczą żeby wiedziały co mają myśleć.
      • maaac Re: I po to lemingi ... 07.07.11, 15:37
        I dlatego czytelnicy GW nigdy się na nią w swoich wypowiedziach nie powołują. Miewają też całkiem różne od GW poglady.
        Nie to co "niezależnie myślący" czytelnicy prawicowych mediów. Ci wiedza, że dobry autorytet, na którego słowa nalezy się powołac to podstawa. Wiedzą też, że należy ściśle trzymać się aktualnych trendów w sposobie pisania "niezależnie myślących". Takie trendy to wiecznie modne "lemingi", pisanie w różnych słowach PO dużymi literami np POlska, POsłuszny, uPOważnienie, niedawno modne było "łykac jak pelikan", starsze mody to "nadużycie semantyczne" lub "wykształciuchy".
        No i zawsze trzeba pamiętać jak miał na nazwisko ojciec Michnika, miło wspomnieć o jego bracie w Szwecji czy o tym jak okradłą Agora Polaków/Solidarność. No i co ztego, że zwykle nie wiąże się to z tematem.
    • hanpas "Rzepa" broni Ziobry 07.07.11, 15:17
      Szanowna Pani!.Już czas ,wzorem Borusewicza zakończyć związek partnerski z PO i zawrzeć związek małżeński o charakterze betonowym.Ja z moimi lewicowymi poglądami wyżej oceniam Rzepę a z G.W z jej obecnym poziomem można już tylko się śmiać.!!
    • trajkotek nekroprezydencja z bączkiem - osiwieć można 07.07.11, 15:31
      szkoda, że wybitni specjaliści od patologii, jaką jest nekrofilia, milczą o wystąpieniu Siwca ...

• sydio Modest proposal 07.07.11, 16:25
      Cichopek na miejsce Kaczyńskiego, Ziobro do "Tańca z gwiadami" (po zmianie nazwy programu na "Różaniec z gwiadami")
    • brzmski furda... burda 07.07.11, 17:15
      komentarz naszkowskiej - jak zawsze nudny jak... flaczki zamojskie, choć tym razem z pozytywnym akcentem; wykiszkowanie, że się wyrażę, skrzyneckiej na rzecz cichopek, nie zostało przypisane wmawianej pisowi nadwrażliwości na "dławienie wolności słowa"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka